User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: How to open port on BTCL, please help me

  1. #1

    Default How to open port on BTCL, please help me

    I can't play Battlefield 4 multiplayer. They told me to open a port 3659 UDP and I have already opened it but don't work.
    And I have bought Crysis 2 on crysis 2 I can't login, they say network connectivity problem. If anybody know about it, please help me. (BTCL is my ISP)

  2. #2
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    @Speed might know about this

  3. #3
    Member
    • Speed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Rampage IV extreme|Intel Mobile Mobo
      • CPU:
      • Inter Core i7 3970x | Intel Core 2 Duo T5850 2.16Ghz
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinium 2x8GB 1600Mhz| 2GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 pro 128 GB| Intel 750 400GB| 2TB+3TB +4 TB
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 980 Ti Hybrid | Intel GMA X3100
      • Display:
      • ASUS VG248QE 1080p LED 24" 144 Hz| ASUS Built In
      • Sound Card:
      • Creative ZxR| Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z5500 5.1 DTS,THX, Logitech G35 7.1 Built In
      • Keyboard:
      • Logitech G15 Gaming Keyboard | ASUS Default
      • Mouse:
      • Logitech G400S| Logitech Notebook Mouse
      • Power Supply:
      • Corsair AX 1200i 80+ platinium| None
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD +/-RW
      • USB Devices:
      • Sony Micro Mach 32 GB USB 3.0 Imation 8GB|kingmax 4GB flash drive
      • UPS:
      • USPOWER 2000va Online UPS
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3D Mark 11 X 8151 |3D Mark Firestrike 7873,Cloud Gate 30749,Ice Storm 69745
      • Comment:
      • All credits goes to my father
      • ISP:
      • DHAKANET
      • Download Speed:
      • 750
      • Upload Speed:
      • 650
    Speed's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Khilgaon
    Posts
    4,448

    Default

    Quote Originally Posted by Gentleman View Post
    @Speed might know about this
    the only way i know is by calling them. but, since it's still a govt organization we all know that's not going to happen.

  4. #4
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    Quote Originally Posted by Speed View Post
    the only way i know is by calling them. but, since it's still a govt organization we all know that's not going to happen.

    @Shahriar51525 there is your answer.

  5. #5
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    and i knew this is how it would end. :/

    then again even with the open port, Online FPS or racing games won't be smooth due to high ping. Nevertheless, some games can be played online with no lag whatsoever such as Starcraft 2

  6. #6
    Member
    • _batman's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi Z87-GD65 inside Corsair Carbide 300R Windowed Edition
      • CPU:
      • Intel Core i5 Devil's Canyon with CM Hyper 212X
      • RAM:
      • G.Skill TridentX 8GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend SSD720, WDC20EZRX, WDC 10EZEX, WDC 5000AAKX
      • Graphics Card:
      • msi gaming x rx480
      • Display:
      • Viewsonic VX2270S 21.5'' IPS LED + Philips
      • Sound Card:
      • Realtek ALC 1150 with Creative SBC
      • Speakers/HPs:
      • Piston 3 (Dead), Iron Ring Pro, Iron Ring HD
      • Keyboard:
      • Logitech K120, Blackwidow X Chroma
      • Mouse:
      • Bloody A6, Logitech M557
      • Controller:
      • Xbox 360 (Dead)
      • Power Supply:
      • CM V650 Semi-Modular (80+ gold, active PFC)
      • Optical Drive:
      • Asus
      • USB Devices:
      • WD My Passport, My Passport Ultra
      • UPS:
      • Powerguard 1200 volt-ampere simulated sinewave
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64-bit / Windows 10
      • Benchmark Scores:
      • - ? -
      • Comment:
      • So... many... X
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • ~500KBps
      • Upload Speed:
      • 1/2 of download
    _batman's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    240

    Default

    Change ISP, if you have that option. If not, then you're out of luck. BTCL's not going to tweak their router even if every one of their users asked them to.

  7. #7
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    btcl aint for gaming dude

Similar Threads

  1. Sale (Used) Thermaltake 3.5" Front panel (Headphone+Mic port, 2x USB 2.0 Port)
    By VANGUARD in forum Shop - Gadgets
    Replies: 2
    Last Post: November 23rd, 2013, 18:22
  2. Need help with my mobo's Lan Port..!!
    By Forhad666 in forum Motherboard
    Replies: 6
    Last Post: September 26th, 2013, 15:36
  3. USB port problem
    By MrKronix in forum Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: August 17th, 2013, 02:31
  4. PC Port Of The Year
    By anik_lc in forum Gaming Topics
    Replies: 13
    Last Post: December 25th, 2012, 04:55
  5. How to open a port?
    By thanda_batash in forum Internet
    Replies: 3
    Last Post: November 23rd, 2010, 17:57

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18541 seconds with 14 queries.