User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: Playing fifa with keyboard

  1. #1
    Member
    • gamefreak's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55-S2V
      • CPU:
      • Core i5-760 2.8GHz
      • RAM:
      • Micron 2GB DDR3 x 2=4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB 5400 RPM SATA
      • Graphics Card:
      • Gigabyte ATi Radeon HD 5750 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 793DF 17'' CRT
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2:1
      • Keyboard:
      • A4 Tech AntiRSI
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Controller:
      • Xbox 360 Wired Controller For Windows
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550P
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD-RW
      • UPS:
      • Rahimafrooz 800 VA
      • Operating System:
      • Win7 32-bit
      • Comment:
      • bought it a month ago....going pretty well....thanks to BG....
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 16-18

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Solar System
    Posts
    455

    Default Playing fifa with keyboard

    Simple question: is it possible at all to play fifa with keyboard in a xbox 360?

  2. #2

  3. #3
    Member
    • GalibTheGamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro Carbon
      • CPU:
      • Ryzen R5 1600 @4.0GHz
      • RAM:
      • Gksill Ripjawas V DDR4 16GB 3000MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 2350GB
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 1080 Gaming X
      • Display:
      • Philips 223V 21.5 inch monitor
      • Sound Card:
      • Keyboard:
      • Logitech K270
      • Mouse:
      • Bloody A9 (core 3 cracked :P )
      • Controller:
      • Xbox One controller (Wireless)
      • Power Supply:
      • EVGA G2 850W
      • USB Devices:
      • A4-Tech PKS-732G Anti-glare WebCam
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64-Bit
      • ISP:
      • KC Network (3 Mbps)
    GalibTheGamer's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    559

    Default

    Yes, but you need to buy an additional device like Cronus max (http://controllermax.com/) or Venom-X (http://www.tuact.com/products/venom-x)

Similar Threads

  1. FIFA 14 no one playing Fifa 14
    By SoccerPC in forum FIFA 14
    Replies: 1
    Last Post: January 10th, 2014, 18:33
  2. pc for playing games like fifa 11 as cheap as possible
    By gamefreak in forum Help - PC Buying
    Replies: 4
    Last Post: May 30th, 2011, 21:13
  3. FIFA 10 FIFA 10-Playing Team
    By Uchiha Obito in forum Older FIFA Games
    Replies: 41
    Last Post: November 17th, 2009, 14:05
  4. FIFA 09 Media FIFA 09 PC (KeyBoard) Guide
    By abir in forum Older FIFA Games
    Replies: 37
    Last Post: September 16th, 2009, 14:13
  5. FIFA 09 Media Playing FIFA @60-85FPS
    By Uchiha Obito in forum Older FIFA Games
    Replies: 0
    Last Post: January 29th, 2009, 15:50

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.15188 seconds with 14 queries.