User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: One Dish Line / Two TVs

  1. #1
    Member
    • Nirzhar Uchiha's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASrock B75 Pro3-M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 @3.40 ghz
      • RAM:
      • 2x 4 GB Transcend 1333 mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 1TB + Adata 128gb SSD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 770 2GB OC
      • Display:
      • LG 22MP65HQ 22" 1080p IPS LED
      • Sound Card:
      • Creative SB X-fi Titaniium
      • Speakers/HPs:
      • On Ear: Sony MDR XB950BT / IEM: Soundmagic es18
      • Keyboard:
      • Cooler Master Octane Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech M280 Wireless
      • Controller:
      • Xbox One + DualShock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 600w [80+ Bronze]
      • UPS:
      • TechFine 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Comment:
      • Bought it on 5 may,2012 from elephant road.. upgrading started on February,2013 :)
      • ISP:
      • SkyView Online [3 mbps]
      • Download Speed:
      • 370 kBps [International] 11mBps [Local]
      • Upload Speed:
      • 200/200 kBps [International/local]
    Nirzhar Uchiha's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    1,590

    Default One Dish Line / Two TVs

    We use the traditional 250tk dish line .. how do I get it to work on two TVs at the same time. I searched gulistan but they didnt have any thing .. is there any satellite cable splitters available anywhere? or any other way of doing it?

  2. #2
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    These splitters are usually available in electric store.

  3. #3
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    ^noob question- does the splitter degrade image quality any how?

  4. #4
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    The operators use this same device to split connection on the line.

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    ^noob question- does the splitter degrade image quality any how?
    None whatsoever. TObey u splitted eta jana jani holey cable waalah joto gula split totogula line er charge daabi korbey.

  6. #6
    Member
    • Rubab's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B85M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4570 3.2GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws (2 x 4GB) DDR3 1600 Bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 Evo 120 + Samsung HD103SJ 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Dual-X R9270X 2GB
      • Display:
      • Benq V2220HP
      • Sound Card:
      • Realtek HD Built-In
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2:1
      • Keyboard:
      • Ortek Multimedia MCK-800
      • Mouse:
      • Logitech HD Optical Mouse
      • Power Supply:
      • Corsair CX600
      • Optical Drive:
      • Lite-On DVD-RW / Asus-DVDROM
      • UPS:
      • Power Tree 1250P Offline UPS
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • A decent rig. :)
      • ISP:
      • NOT Link3
    Rubab's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    926

    Default

    Quote Originally Posted by REVx View Post
    None whatsoever. TObey u splitted eta jana jani holey cable waalah joto gula split totogula line er charge daabi korbey.
    When I asked about the poor quality of the channels in our building the cable guy said they would attach a power/frequency booster in the main line of the building and couple of days later I did see an extra box attached at the main line in the ground floor.

    So using a splitter would degrade image quality if there isn't enough power in the cable to begin with.

    Correct me if I am wrong because I just believed what the cable guy said.

  7. #7
    Member
    • Nirzhar Uchiha's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASrock B75 Pro3-M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 @3.40 ghz
      • RAM:
      • 2x 4 GB Transcend 1333 mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 1TB + Adata 128gb SSD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 770 2GB OC
      • Display:
      • LG 22MP65HQ 22" 1080p IPS LED
      • Sound Card:
      • Creative SB X-fi Titaniium
      • Speakers/HPs:
      • On Ear: Sony MDR XB950BT / IEM: Soundmagic es18
      • Keyboard:
      • Cooler Master Octane Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech M280 Wireless
      • Controller:
      • Xbox One + DualShock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 600w [80+ Bronze]
      • UPS:
      • TechFine 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Comment:
      • Bought it on 5 may,2012 from elephant road.. upgrading started on February,2013 :)
      • ISP:
      • SkyView Online [3 mbps]
      • Download Speed:
      • 370 kBps [International] 11mBps [Local]
      • Upload Speed:
      • 200/200 kBps [International/local]
    Nirzhar Uchiha's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    1,590

    Default

    to be a bit more specific .. which "electric stores" ? @Badhon_raj

  8. #8
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Rubab View Post
    So using a splitter would degrade image quality if there isn't enough power in the cable to begin with.
    This is correct.

    Quote Originally Posted by Nirzhar Uchiha View Post
    to be a bit more specific .. which "electric stores" ? @Badhon_raj
    The stores that you find cables, switches, plugs, fan regulators etc in.
    You certainly will need cable for extending the line. You'll find splitter at that same shop where you find dish cable.

  9. #9
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    how much is splitter cost? approximately?

  10. #10
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    how much is splitter cost? approximately?
    tk 30-50.

    - - - Updated - - -

    btw, splitter kinle, tar er mathay laganor screw nite vuilen na.

  11. #11
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default

    we bought a splitter which needs separate power from the socket via a 2pin plug. running 3 tvs with it at this moment (1 actual tv, 2 tv cards) no loss of picture quality. cost was probably around 2k.

  12. #12
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by rabbyx7 View Post
    we bought a splitter which needs separate power from the socket via a 2pin plug. running 3 tvs with it at this moment (1 actual tv, 2 tv cards) no loss of picture quality. cost was probably around 2k.
    That splitter includes a frequency booster.


  13. #13
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    That splitter includes a frequency booster.

    ya it looks somewhat like that! a bit bigger I suppose...

  14. #14
    Member
    • Nirzhar Uchiha's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASrock B75 Pro3-M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 @3.40 ghz
      • RAM:
      • 2x 4 GB Transcend 1333 mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 1TB + Adata 128gb SSD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 770 2GB OC
      • Display:
      • LG 22MP65HQ 22" 1080p IPS LED
      • Sound Card:
      • Creative SB X-fi Titaniium
      • Speakers/HPs:
      • On Ear: Sony MDR XB950BT / IEM: Soundmagic es18
      • Keyboard:
      • Cooler Master Octane Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech M280 Wireless
      • Controller:
      • Xbox One + DualShock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 600w [80+ Bronze]
      • UPS:
      • TechFine 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Comment:
      • Bought it on 5 may,2012 from elephant road.. upgrading started on February,2013 :)
      • ISP:
      • SkyView Online [3 mbps]
      • Download Speed:
      • 370 kBps [International] 11mBps [Local]
      • Upload Speed:
      • 200/200 kBps [International/local]
    Nirzhar Uchiha's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    1,590

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    That splitter includes a frequency booster.

    Eitar ki 1ta input n 4ta output?

  15. #15
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default

    Quote Originally Posted by Nirzhar Uchiha View Post
    Eitar ki 1ta input n 4ta output?
    yep...

  16. #16
    Member
    • Nirzhar Uchiha's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASrock B75 Pro3-M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 @3.40 ghz
      • RAM:
      • 2x 4 GB Transcend 1333 mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 1TB + Adata 128gb SSD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 770 2GB OC
      • Display:
      • LG 22MP65HQ 22" 1080p IPS LED
      • Sound Card:
      • Creative SB X-fi Titaniium
      • Speakers/HPs:
      • On Ear: Sony MDR XB950BT / IEM: Soundmagic es18
      • Keyboard:
      • Cooler Master Octane Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech M280 Wireless
      • Controller:
      • Xbox One + DualShock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 600w [80+ Bronze]
      • UPS:
      • TechFine 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Comment:
      • Bought it on 5 may,2012 from elephant road.. upgrading started on February,2013 :)
      • ISP:
      • SkyView Online [3 mbps]
      • Download Speed:
      • 370 kBps [International] 11mBps [Local]
      • Upload Speed:
      • 200/200 kBps [International/local]
    Nirzhar Uchiha's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    1,590

    Default

    Ordered a Signal amp .. Do I need anything else to make it work on 2 Tvs? any xtra cable or screws or jacks? @rabbyx7

  17. #17
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Nirzhar Uchiha View Post
    Ordered a Signal amp .. Do I need anything else to make it work on 2 Tvs? any xtra cable or screws or jacks? @rabbyx7
    You'll need these.
    Name:  New-4-way-8830FL9-font-b-Cable-b-font-font-b-Splitter-b-font-CATV-US.jpg
Views: 64
Size:  33.7 KB

  18. #18
    Member
    • Nirzhar Uchiha's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASrock B75 Pro3-M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 @3.40 ghz
      • RAM:
      • 2x 4 GB Transcend 1333 mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 1TB + Adata 128gb SSD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 770 2GB OC
      • Display:
      • LG 22MP65HQ 22" 1080p IPS LED
      • Sound Card:
      • Creative SB X-fi Titaniium
      • Speakers/HPs:
      • On Ear: Sony MDR XB950BT / IEM: Soundmagic es18
      • Keyboard:
      • Cooler Master Octane Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech M280 Wireless
      • Controller:
      • Xbox One + DualShock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 600w [80+ Bronze]
      • UPS:
      • TechFine 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Comment:
      • Bought it on 5 may,2012 from elephant road.. upgrading started on February,2013 :)
      • ISP:
      • SkyView Online [3 mbps]
      • Download Speed:
      • 370 kBps [International] 11mBps [Local]
      • Upload Speed:
      • 200/200 kBps [International/local]
    Nirzhar Uchiha's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    1,590

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    You'll need these.
    Name:  New-4-way-8830FL9-font-b-Cable-b-font-font-b-Splitter-b-font-CATV-US.jpg
Views: 64
Size:  33.7 KB
    What r those exactly? do they come with the amp or have to buy frm somewhere else?

  19. #19
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Nirzhar Uchiha View Post
    What r those exactly? do they come with the amp or have to buy frm somewhere else?
    You'll attach them at the end of the cable to connect it with the splitter.
    It doesn't come with 30-40tk splitters.
    But since you ordered signal amp, that should have these included.

  20. #20
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    You'll attach them at the end of the cable to connect it with the splitter.
    It doesn't come with 30-40tk splitters.
    But since you ordered signal amp, that should have these included.
    ya those came free with the one I bought.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Connecting 2 pc's with same line
    By AClvr in forum ISPros
    Replies: 3
    Last Post: March 17th, 2013, 02:18
  2. Researchers Grow a Brain In a Dish.
    By salmanshah in forum Tech News
    Replies: 0
    Last Post: June 9th, 2011, 06:52
  3. LCD tv dish signal booster
    By Mohiuddin in forum Help - General Shopping
    Replies: 3
    Last Post: May 18th, 2011, 22:39
  4. Help in Getting a Line
    By mryellow in forum Internet
    Replies: 7
    Last Post: April 7th, 2010, 23:35
  5. Spec Ops: The Line
    By Asif in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 4
    Last Post: December 16th, 2009, 13:48

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.31630 seconds with 15 queries.