User Tag List

Results 1 to 13 of 13

Thread: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

  1. #1

    Default If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    Hey if i buy MW2[PC] in Bangladesh can i play it online?

    Sorry im really new to this.

  2. #2
    Member
    • CODhunter's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z270 tomahok
      • CPU:
      • i7 7700k
      • RAM:
      • 16GB G-Skill RGB 3000bus
      • Hard Drive:
      • 128GB Corsiar SSD+1TB WD
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 1070 FTW
      • Display:
      • Samsung 23.6' 4K
      • Mouse:
      • Razor elite
      • Power Supply:
      • Thermalteck 530 SE
      • Operating System:
      • Windows 10 (pirated)
    CODhunter's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,176

    Default Re: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    i think u'll

  3. #3
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default Re: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    Depending on what kind of internet you get in BD, you can play in LAN Servers or Garena.



  4. #4

    Default Re: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    Cant i just hit at the ''Find game'' button?.

  5. #5
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III & Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17" at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB & Corsair Survivor USB 3.0 16GB & Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default Re: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    Yes you can...but servers hosted in US or Europe will show 300+ms latency...which will make almost impossible to play online on those servers....and we dont have mw2 servers in BD....so ...

  6. #6
    Member
    • knroeoueqisk's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3 (Socket 1156)
      • CPU:
      • Intel Core i5 750
      • RAM:
      • Twinmos 2.0GB Single-Channel DDR3 1333
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG 1 TERABYTE F3 & 250 GB F1 Sata Hard Drives
      • Graphics Card:
      • GIGABYTE ATI Radeon HD 5770 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster LCD [email protected] 1360x768
      • Sound Card:
      • Realtek High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic head phone
      • Keyboard:
      • Perfect keyboard
      • Mouse:
      • Delux optical mouse
      • Controller:
      • Normal Non brand gamepad
      • Power Supply:
      • Thermalake TR2 500 watt
      • Optical Drive:
      • Samsung 22X Dvd Writer
      • Operating System:
      • Windows XP Professional 32-bit SP3 and Windows 7
      • Comment:
      • i am happy with it.
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 15 Kilobytes - 64 Kilobytes
      • Upload Speed:
      • 5-15 kilobytes

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,085

    Default Re: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    Quote Originally Posted by avas911 View Post
    Yes you can...but servers hosted in US or Europe will show 300+ms latency...which will make almost impossible to play online on those servers....and we dont have mw2 servers in BD....so ...
    oh vhai hasen kan.bechara to khelte parbe na

  7. #7
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default Re: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    If you get a line like BDCOM/Smile or AftabIT or any known broadband connection then you play with 78-150ms of ping.

  8. #8
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default Re: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    Quote Originally Posted by §µNnY View Post
    If you get a line like BDCOM/Smile or AftabIT or any known broadband connection then you play with 78-150ms of ping.
    Aftab IT is for noobs, don't go for Aftab IT, you can take BTCL with static IP. BTCL always had good connection with foreign countries since there's no server of cod6 as avas bhai mentioned.

  9. #9
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G-31|Intel H55 Chipset
      • CPU:
      • pentium 4 (3.6 ghz)|Intel Core i3-370M Processor (2.4GHz), 3MB Cache
      • RAM:
      • 2 GB DDR2 | 2 gb DDR3
      • Hard Drive:
      • Sata 200 GB|SATA 320 GB
      • Graphics Card:
      • Display:
      • samsungSyncMaster 18.5' Wide LCD|15.6" High Definition 1366x768 WLED Display
      • Sound Card:
      • BUILT IN
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2:1
      • Keyboard:
      • DeLUX PS2
      • Mouse:
      • A4 tech Optical
      • Controller:
      • microsoft XBOX 360 controller for windows [wired] | Logitech Rumblepad 2 | Logic chinese gp |
      • Power Supply:
      • normal ৮০০ টাকা এর মাল :P
      • Optical Drive:
      • DVD rom|8x DVD+/-RW with double layer write capable
      • USB Devices:
      • 1 gb pendrive
      • UPS:
      • nai :))
      • Operating System:
      • Windows Se7en ULTIMATE x64 BIT RTM build 7600 Final :)
      • Comment:
      • Desktop|Dell Inspiron 15R black laptop
      • ISP:
      • Zip (256 kbps), Qubee Prepaid (512 kbps)
      • Download Speed:
      • 12-15
      • Upload Speed:
      • 12-20
    Upal-de-choosen1™'s Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    kajipara,mirpur
    Posts
    1,464

    Default Re: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    Yes go for BTCL as it always have good connection with foreign countries.

    Barcelona & Arsenal FTW !!

  10. #10
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Re: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    Quote Originally Posted by {upal-the-choosen1} View Post
    Yes go for BTCL as it always have good connection with foreign countries.
    I think he is getting the pirated copy of mw2 as he is coming to BD.
    First u have 2 b sure that u will be able to play ONLINE with pirated copy or not
    then comes the question of ISP.

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  11. #11

    Default Re: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    Alright since i'm going to be in Bangladesh for like 6 Weeks, do i need to know if i will lag like hell allot when i get back to Norway with MW2[PC] In my hand. When i'm going to Bangladesh by plane am i landing in England and India. England am i sure that i can get MW2 PC to work Online. But what about if i buy it from India,New Delhi.

  12. #12
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default Re: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    Quote Originally Posted by Marvin View Post
    Alright since i'm going to be in Bangladesh for like 6 Weeks, do i need to know if i will lag like hell allot when i get back to Norway with MW2[PC] In my hand. When i'm going to Bangladesh by plane am i landing in England and India. England am i sure that i can get MW2 PC to work Online. But what about if i buy it from India,New Delhi.
    just don't buy non pirated one.
    here's it:
    http://www.amazon.com/Call-Duty-Mode...6622131&sr=1-1

    Only 49 USD
    http://www.amazon.com/Call-Duty-Mode...6622131&sr=1-1

  13. #13

    Default Re: If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?

    What happens if i buy it from Steam?.

Similar Threads

  1. Online Multiplayer Game in Bangladesh
    By hellboy in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: September 16th, 2012, 16:00
  2. CoD 4 Zx Online COD4 Bangladesh server 24/7
    By rodiono in forum Call of Duty
    Replies: 105
    Last Post: June 3rd, 2012, 20:19
  3. How to Play Online Using CS1.6?
    By stop! in forum CS 1.6
    Replies: 9
    Last Post: September 21st, 2009, 20:00
  4. i want to play cod4 online
    By mr_08 in forum Garena Central
    Replies: 26
    Last Post: August 6th, 2009, 01:29
  5. Wanna play Online?
    By uthsas in forum Older NFS Games
    Replies: 9
    Last Post: September 5th, 2008, 01:21

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.24973 seconds with 14 queries.