User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem Seeing Some Specific Threads!

  1. #1
    Member
    • MusharratC's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 990FXA G65
      • CPU:
      • AMD FX-6300 w/ CM Hyper 212X
      • RAM:
      • 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 1866MHz, 9-9-9-24-1T
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 Evo 250GB+WD Blue 1TB SATA3
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260X 2GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Asus VX229
      • Speakers/HPs:
      • Prachin JVC UX T1
      • Keyboard:
      • Havit something-something-don't-care
      • Mouse:
      • Logitech g403, Mionix Naos 7000, Bloody v3
      • Controller:
      • Almost ashol xb360c, Tepmara v2.1
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • UPS:
      • Dead Powertree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit Insider Preview
      • Comment:
      • An ALMOST decent rig!
      • ISP:
      • Evergreen Online Ltd.
    MusharratC's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    745

    Default Problem Seeing Some Specific Threads!

    I'm having a very weird problem. When I'm logged into BG I can't see some SPECIFIC threads. the page doesn't even load. But if i log out and reload the page/thread i can see them. Here's a couple of screenshots. One is a few days old and the other was posted today.

    Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	182 
Size:	70.1 KB 
ID:	34053Click image for larger version. 

Name:	2.jpg 
Views:	192 
Size:	72.7 KB 
ID:	34054

    when i log out i can see them:
    Click image for larger version. 

Name:	3.jpg 
Views:	128 
Size:	252.8 KB 
ID:	34055Click image for larger version. 

Name:	4.jpg 
Views:	131 
Size:	282.1 KB 
ID:	34056

    It's not that i don't have access to them i just cant see them. The threads have no fixed MO.

    I tried clearing the cache and history, reinstalling the browser and using other browsers and OS.

    here's a list of OS and browsers used:
    1. chrome on win 8.1 pro x64
    2. IE on win 8.1 pro x64
    3. chrome on win 7 x64
    4. firefox on win 7 x64
    5. IE on win 7 x64
    6. chrome on Linux Mint 17 x64
    7. firefox on Linux Mint 17 x64.

    has anyone faced this issue before? what is causing the problem? and what could the possible solutions be?

  2. #2
    Member
    • _batman's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi Z87-GD65 inside Corsair Carbide 300R Windowed Edition
      • CPU:
      • Intel Core i5 Devil's Canyon with CM Hyper 212X
      • RAM:
      • G.Skill TridentX 8GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend SSD720, WDC20EZRX, WDC 10EZEX, WDC 5000AAKX
      • Graphics Card:
      • msi gaming x rx480
      • Display:
      • Viewsonic VX2270S 21.5'' IPS LED + Philips
      • Sound Card:
      • Realtek ALC 1150 with Creative SBC
      • Speakers/HPs:
      • Piston 3 (Dead), Iron Ring Pro, Iron Ring HD
      • Keyboard:
      • Logitech K120, Blackwidow X Chroma
      • Mouse:
      • Bloody A6, Logitech M557
      • Controller:
      • Xbox 360 (Dead)
      • Power Supply:
      • CM V650 Semi-Modular (80+ gold, active PFC)
      • Optical Drive:
      • Asus
      • USB Devices:
      • WD My Passport, My Passport Ultra
      • UPS:
      • Powerguard 1200 volt-ampere simulated sinewave
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64-bit / Windows 10
      • Benchmark Scores:
      • - ? -
      • Comment:
      • So... many... X
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • ~500KBps
      • Upload Speed:
      • 1/2 of download
    _batman's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    240

    Default

    Seems like a vBulletin issue, weird that it happened only to you.

    I'm not an expert, but in my case, I would try logging in from another isp, e.g gp or banglalion and check the results. Worse case scenario, your profile got corrupted, but again, I'm not an expert.

  3. #3
    Member
    • MusharratC's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 990FXA G65
      • CPU:
      • AMD FX-6300 w/ CM Hyper 212X
      • RAM:
      • 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 1866MHz, 9-9-9-24-1T
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 Evo 250GB+WD Blue 1TB SATA3
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260X 2GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Asus VX229
      • Speakers/HPs:
      • Prachin JVC UX T1
      • Keyboard:
      • Havit something-something-don't-care
      • Mouse:
      • Logitech g403, Mionix Naos 7000, Bloody v3
      • Controller:
      • Almost ashol xb360c, Tepmara v2.1
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • UPS:
      • Dead Powertree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit Insider Preview
      • Comment:
      • An ALMOST decent rig!
      • ISP:
      • Evergreen Online Ltd.
    MusharratC's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    745

    Default

    আপাতত তো আর কোন আইএসপি নাই। অন্য কার মডেম নিয়ে দেখা লাগবে। :/

  4. #4
    Member
    • MusharratC's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 990FXA G65
      • CPU:
      • AMD FX-6300 w/ CM Hyper 212X
      • RAM:
      • 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 1866MHz, 9-9-9-24-1T
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 Evo 250GB+WD Blue 1TB SATA3
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260X 2GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Asus VX229
      • Speakers/HPs:
      • Prachin JVC UX T1
      • Keyboard:
      • Havit something-something-don't-care
      • Mouse:
      • Logitech g403, Mionix Naos 7000, Bloody v3
      • Controller:
      • Almost ashol xb360c, Tepmara v2.1
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • UPS:
      • Dead Powertree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit Insider Preview
      • Comment:
      • An ALMOST decent rig!
      • ISP:
      • Evergreen Online Ltd.
    MusharratC's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    745

    Default

    bump.

    help anyone?

Similar Threads

  1. Too many birthday threads?
    By abir in forum Member Central
    Replies: 60
    Last Post: May 5th, 2012, 23:31
  2. How add Spoiler in Threads ?
    By Gaara™ in forum Technical Support
    Replies: 20
    Last Post: May 11th, 2011, 04:20
  3. Deleting the THREADS
    By Uchiha Obito in forum Feedback
    Replies: 4
    Last Post: September 24th, 2008, 00:41
  4. Demigod's threads are the best ! :P
    By Ryuzaki San™ in forum Trash
    Replies: 6
    Last Post: March 9th, 2008, 04:24

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18142 seconds with 15 queries.