User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: Planetside 2 playability from BD

  1. #1
    Member
    • n.imran's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Global G31TM-P21
      • CPU:
      • Pentium Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
      • RAM:
      • 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz
      • Hard Drive:
      • 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device
      • Graphics Card:
      • 1024MB ATI AMD RADEON HD 6450
      • Display:
      • HP 1859m
      • Sound Card:
      • AMD High Definition Audio Device
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic CT-606
      • Optical Drive:
      • ASUS DRW-24D3ST ATA Device
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64 bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 1.01 Mbps
      • Upload Speed:
      • 0.28 Mbps
      • Console:
      • 236
    n.imran's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    22

    Default Planetside 2 playability from BD

    Can anyone tell me if Planetside 2 is playable from BD? i have a 512 kbps connection speed :/
    “Choose being kind over being right and you'll be right every time.”

    ― Richard Carlson

  2. #2
    Member
    • shafi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z170 gaming 7, apple macbook pro late 2013 retina/ apple ipad air/iPad pro 9.7 iPhone 7+
      • CPU:
      • CORE i7 6700K WITH coolermaster hyper 212 evo/intel haswell i7 2.3 ghz
      • RAM:
      • GSkill RipJaws v 3000 32gb ddr4/16 gb ddr3 1600 mhz on mac
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 evo 250gb+1tb+wd ezex 1tb, trancend 35t3 3 tb, Wd black 5tb, 950 pro, muskin 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte gtx 1080 xtreme sli/ intel iris pro+ nvidia gt 750m 2gb gddr5
      • Display:
      • samsung ku 6290 4k uhd tv, Dell S2716DG
      • Sound Card:
      • Sound blaster zx
      • Speakers/HPs:
      • Akg k7xx,Samson sr 850, audio technica ath m50x, ,dt 990 pro, hd 598
      • Keyboard:
      • corsair vengeance k95 rgb
      • Mouse:
      • logitech g500s, g700s,g502,g402, deathadder chorma on razer goliathus speed edition
      • Controller:
      • ps4, xbox one controller
      • Power Supply:
      • corsair rm i 1000w
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • 32 gb trancend, 64gb sandisk, 16gb kingston
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 education, mac osx maverick 10.9.1
      • Benchmark Scores:
      • wei- cpu and ram-7.6 on stock, gfx-7.9
      • Comment:
      • thanks a lot to omnipotent creator(as a muslim allah) for my awesome rig, xbox one and ps4
      • ISP:
      • Teksavvy 60mbps unlimited
      • Download Speed:
      • 9.2MB/s
      • Upload Speed:
      • Don't upload
      • Console:
      • 128
    shafi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Vancouver
    Posts
    1,712

    Default

    yeah i played

  3. #3
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by shafi View Post
    yeah i played
    how was your ping? 300? could you play properly

  4. #4
    Member
    • shafi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z170 gaming 7, apple macbook pro late 2013 retina/ apple ipad air/iPad pro 9.7 iPhone 7+
      • CPU:
      • CORE i7 6700K WITH coolermaster hyper 212 evo/intel haswell i7 2.3 ghz
      • RAM:
      • GSkill RipJaws v 3000 32gb ddr4/16 gb ddr3 1600 mhz on mac
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 evo 250gb+1tb+wd ezex 1tb, trancend 35t3 3 tb, Wd black 5tb, 950 pro, muskin 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte gtx 1080 xtreme sli/ intel iris pro+ nvidia gt 750m 2gb gddr5
      • Display:
      • samsung ku 6290 4k uhd tv, Dell S2716DG
      • Sound Card:
      • Sound blaster zx
      • Speakers/HPs:
      • Akg k7xx,Samson sr 850, audio technica ath m50x, ,dt 990 pro, hd 598
      • Keyboard:
      • corsair vengeance k95 rgb
      • Mouse:
      • logitech g500s, g700s,g502,g402, deathadder chorma on razer goliathus speed edition
      • Controller:
      • ps4, xbox one controller
      • Power Supply:
      • corsair rm i 1000w
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • 32 gb trancend, 64gb sandisk, 16gb kingston
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 education, mac osx maverick 10.9.1
      • Benchmark Scores:
      • wei- cpu and ram-7.6 on stock, gfx-7.9
      • Comment:
      • thanks a lot to omnipotent creator(as a muslim allah) for my awesome rig, xbox one and ps4
      • ISP:
      • Teksavvy 60mbps unlimited
      • Download Speed:
      • 9.2MB/s
      • Upload Speed:
      • Don't upload
      • Console:
      • 128
    shafi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Vancouver
    Posts
    1,712

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    how was your ping? 300? could you play properly
    ping ta check kori na
    motamoti lag chara kelte parsilam. erpor to hdd change korar por er install dei nai

  5. #5
    Member
    • n.imran's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Global G31TM-P21
      • CPU:
      • Pentium Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
      • RAM:
      • 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz
      • Hard Drive:
      • 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device
      • Graphics Card:
      • 1024MB ATI AMD RADEON HD 6450
      • Display:
      • HP 1859m
      • Sound Card:
      • AMD High Definition Audio Device
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic CT-606
      • Optical Drive:
      • ASUS DRW-24D3ST ATA Device
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64 bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 1.01 Mbps
      • Upload Speed:
      • 0.28 Mbps
      • Console:
      • 236
    n.imran's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    22

    Default

    Quote Originally Posted by shafi View Post
    ping ta check kori na
    motamoti lag chara kelte parsilam. erpor to hdd change korar por er install dei nai
    Please explain more in details describe your gameplay experience.
    what was your connection speed?
    could you play competitively or did u get owned more often?
    What server - US, EU or AU?

    I need answer really fast because only 1 day left for unlimited download offer. Ill give ANYONE "rep points" (whatever they r called) who has info to share. thanks!
    “Choose being kind over being right and you'll be right every time.”

    ― Richard Carlson

  6. #6

    Default

    I played planetside 2 with banglalion 512 kbps.

    Played in emerald(US) server, ping almost 300-350 ms. Also lower ping in EU server like 250-300 ms.
    Have some lag but it is playable, almost play everyday. Now battle rank is 99 played in TR faction.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    how was your ping? 300? could you play properly
    Ping was 300-350 ms. It is playable some problem with playing infantry because of ping.

  7. #7
    Member
    • _batman's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi Z87-GD65 inside Corsair Carbide 300R Windowed Edition
      • CPU:
      • Intel Core i5 Devil's Canyon with CM Hyper 212X
      • RAM:
      • G.Skill TridentX 8GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend SSD720, WDC20EZRX, WDC 10EZEX, WDC 5000AAKX
      • Graphics Card:
      • msi gaming x rx480
      • Display:
      • Viewsonic VX2270S 21.5'' IPS LED + Philips
      • Sound Card:
      • Realtek ALC 1150 with Creative SBC
      • Speakers/HPs:
      • Piston 3 (Dead), Iron Ring Pro, Iron Ring HD
      • Keyboard:
      • Logitech K120, Blackwidow X Chroma
      • Mouse:
      • Bloody A6, Logitech M557
      • Controller:
      • Xbox 360 (Dead)
      • Power Supply:
      • CM V650 Semi-Modular (80+ gold, active PFC)
      • Optical Drive:
      • Asus
      • USB Devices:
      • WD My Passport, My Passport Ultra
      • UPS:
      • Powerguard 1200 volt-ampere simulated sinewave
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64-bit / Windows 10
      • Benchmark Scores:
      • - ? -
      • Comment:
      • So... many... X
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • ~500KBps
      • Upload Speed:
      • 1/2 of download
    _batman's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    240

    Default

    This is the most recent status (link3). Currently the only server in US East is Emerald, and I don't have the ip. If anyone knows, post it. I'll update the code.

    Click image for larger version. 

Name:	planetside 2.JPG 
Views:	19 
Size:	108.1 KB 
ID:	34057


    PS: Blame the author for the typos, not me.

Similar Threads

  1. PlanetSide 2
    By Trave160 in forum Gaming Community of BD
    Replies: 7
    Last Post: December 28th, 2013, 05:34
  2. Planetside 2
    By anik_lc in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 8
    Last Post: March 23rd, 2013, 22:45
  3. PlanetSide 2
    By Badhon in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 1
    Last Post: July 27th, 2012, 04:01

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18542 seconds with 15 queries.