User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Qubee and 4th generation Intel processor

  1. #1
    Member
    • Imtiaz.csb's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS B85 - Pro Gamer
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8 GB 1600 Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1 TB Blue
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX 770
      • Display:
      • ASUS VX 229h
      • Keyboard:
      • A4 Tech Bloody B120
      • Mouse:
      • Steel Series Diablo III
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower Gold 650 W
      • Optical Drive:
      • ASUS 24D3ST
      • Operating System:
      • Wndows 7

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    2

    Default Qubee and 4th generation Intel processor

    Anybody using Qubee Rover V2 modem on a Intel 4th generation PC?

    Please respond. You might be a life saver.

    I am getting this message when I insert my modem on my 4th generation PC,

    "USB device not recognized by windows."

  2. #2
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    isnt that a windows problem? r u using win 8 ?

  3. #3
    Member
    • Imtiaz.csb's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS B85 - Pro Gamer
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8 GB 1600 Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1 TB Blue
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX 770
      • Display:
      • ASUS VX 229h
      • Keyboard:
      • A4 Tech Bloody B120
      • Mouse:
      • Steel Series Diablo III
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower Gold 650 W
      • Optical Drive:
      • ASUS 24D3ST
      • Operating System:
      • Wndows 7

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    2

    Default

    No. I am using Windows 7. Will using windows 8 solve the problem? A technician advised me to install Windows 8.

  4. #4
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    i dont know... but cpu er sathe usb device er problem hoy kemon kore? may be he meant problem with motherboard?

  5. #5
    Member
    • mithun12ka4's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i3-3220
      • RAM:
      • Transend 4x2 Gb 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar Blue 1TB, Samsung Spinpoint F3 500 GB and Seagate Barracuda 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 7790 OC Dual-X
      • Display:
      • LG 22" Class Widescreen LCD (W2243T)
      • Speakers/HPs:
      • FND 2.1
      • Keyboard:
      • A4-Tech ComfortKey KR-85
      • Mouse:
      • A4-Tech OP-620D USB
      • Controller:
      • Havit HV-G83
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • ISP:
      • Mazeda

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    368

    Default

    Does the same thing happens when you put it into all of your USB slots?

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: April 27th, 2013, 00:24
  2. Want to Buy Intel 2nd Generation (Sandy Bridge) Core i5 processor
    By VANGUARD in forum Shop - Gadgets
    Replies: 28
    Last Post: November 30th, 2012, 00:44
  3. Want to Buy Intel Core i7/Core i5 2nd/3rd Generation Processor
    By EBL.Mantis in forum Shop - Gadgets
    Replies: 4
    Last Post: September 1st, 2012, 09:44
  4. Want to Buy Core i3/5 2nd Generation Processor
    By EBL.Mantis in forum Shop - Gadgets
    Replies: 15
    Last Post: January 19th, 2012, 10:54
  5. Replies: 1
    Last Post: March 29th, 2011, 10:51

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16905 seconds with 14 queries.