User Tag List

Results 1 to 13 of 13

Thread: TP LINK TD-8840T ADSL2+ MODEM ROUTER(only 2 week used)

  1. #1
    Member
    • Yasinonic's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b85 G1 Sniper B6
      • CPU:
      • Intel core i5 4590 3.5 ghz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 9-9-9-24 1600mhz 4gb*2
      • Hard Drive:
      • WD blue sata 3.0 1TB
      • Graphics Card:
      • Asus r9 280 Dcu2 top 3gb
      • Display:
      • LG 22MP67 21.5 inch IPS
      • Sound Card:
      • GIGABYTE AMP-UP Audio technology
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing vs2621
      • Keyboard:
      • A4tech KRS-86
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Black-cat,Havit
      • Power Supply:
      • TT smart se 630w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH224DB dvd drive
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb usb 3.0
      • UPS:
      • Power tree 1250VA+Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK 2013 performance setting-7486(graphics score only)
      • Comment:
      • bought it with my own tutionee payment
      • ISP:
      • ds online
      • Download Speed:
      • 110 Kbps
    Yasinonic's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    241

    Default TP LINK TD-8840T ADSL2+ MODEM ROUTER(only 2 week used)

    TP LINK TD-8840T ADSL2+ MODEM 4 port ROUTER(only 2 week used)

    reason for selling: this modem works without any problem in my friend's tnt btcl number(mugda) but does not work at mine....... my tnt number(khilgaon) does not support router.(very strange)

    sisview said that some tnt number in khilgaon has this problem.

    warranty:1 year with paper

    fully boxed with everything

    buing price:2100tk

    selling price:1500tk

    contact:01670936031

    buyer can check modem at my house
    Last edited by Yasinonic; July 7th, 2014 at 15:48.
       0

  2. #2
    VIP Member
    • EBL.Mantis's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77-HD3
      • CPU:
      • Core i7 2600 @ 4 Ghz Turbo
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 XMP
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB & 500 GB F3
      • Graphics Card:
      • Asus 5670 DDR3 1GB
      • Display:
      • Dell ST2210 22" LCD
      • Sound Card:
      • Xonar D2X
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • Genius
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Delta 650 Watt 80+
      • UPS:
      • Rahimafrooz Ion 1500 KVA Sine Wave
      • Operating System:
      • Windows 7 64 bit
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 100+ KB per second
      • Upload Speed:
      • 25-30 KB per second
    EBL.Mantis's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,489

    Default

    I am using the same modem with btcl connection. I think you got the config wrong.
       0

  3. #3
    Member
    • Yasinonic's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b85 G1 Sniper B6
      • CPU:
      • Intel core i5 4590 3.5 ghz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 9-9-9-24 1600mhz 4gb*2
      • Hard Drive:
      • WD blue sata 3.0 1TB
      • Graphics Card:
      • Asus r9 280 Dcu2 top 3gb
      • Display:
      • LG 22MP67 21.5 inch IPS
      • Sound Card:
      • GIGABYTE AMP-UP Audio technology
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing vs2621
      • Keyboard:
      • A4tech KRS-86
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Black-cat,Havit
      • Power Supply:
      • TT smart se 630w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH224DB dvd drive
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb usb 3.0
      • UPS:
      • Power tree 1250VA+Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK 2013 performance setting-7486(graphics score only)
      • Comment:
      • bought it with my own tutionee payment
      • ISP:
      • ds online
      • Download Speed:
      • 110 Kbps
    Yasinonic's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    241

    Default

    Quote Originally Posted by EBL.Mantis View Post
    I am using the same modem with btcl connection. I think you got the config wrong.
    bro there is something wrong with 721....series number in khilgaon.i tried but cant connect it. i checked this modem in my friend's(mugda exchange) btcl connection.no config change needed.... it connected without any problem .

    sisview says that my number does not support router built in modem.
       0

  4. #4
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    Quote Originally Posted by Yasinonic View Post
    bro there is something wrong with 721....series number in khilgaon.i tried but cant connect it. i checked this modem in my friend's(mugda exchange) btcl connection.no config change needed.... it connected without any problem .

    sisview says that my number does not support router built in modem.
    my tnt # also starts with 721 & from khilga ex. I got the ADSL signal in my router 22 days after submitting the application.

    My guess is that Mogbazar exchange didnt activate adsl mode for your number. So, do check if thats the case.
       0

  5. #5
    Member
    • Yasinonic's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b85 G1 Sniper B6
      • CPU:
      • Intel core i5 4590 3.5 ghz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 9-9-9-24 1600mhz 4gb*2
      • Hard Drive:
      • WD blue sata 3.0 1TB
      • Graphics Card:
      • Asus r9 280 Dcu2 top 3gb
      • Display:
      • LG 22MP67 21.5 inch IPS
      • Sound Card:
      • GIGABYTE AMP-UP Audio technology
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing vs2621
      • Keyboard:
      • A4tech KRS-86
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Black-cat,Havit
      • Power Supply:
      • TT smart se 630w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH224DB dvd drive
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb usb 3.0
      • UPS:
      • Power tree 1250VA+Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK 2013 performance setting-7486(graphics score only)
      • Comment:
      • bought it with my own tutionee payment
      • ISP:
      • ds online
      • Download Speed:
      • 110 Kbps
    Yasinonic's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    241

    Default

    Quote Originally Posted by minitt View Post
    my tnt # also starts with 721 & from khilga ex. I got the ADSL signal in my router 22 days after submitting the application.

    My guess is that Mogbazar exchange didnt activate adsl mode for your number. So, do check if thats the case.

    can u upload ur mdem status so that i can see which pvc limit is which and also snr mergin.
       0

  6. #6
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    Mode: ADSL2+ AnnexM EU-60
    Type: Fast
    Line Coding: Trellis On
    Status: No Defect
    Link Power State: L0
    Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 9.1 21.5
    Attenuation (dB): 27.0 8.4
    Output Power (dBm): 12.0 0.0
    Attainable Rate (Kbps): 21900 1132
    Rate (Kbps): 19573 1022
    K (number of bytes in DMT frame): 255 29
    R (number of check bytes in RS code word): 0 16
    S (RS code word size in DMT frame): 1 8
    D (interleaver depth): 1 2
    Delay (msec): 0 4
    Super Frames: 603599 568765
    Super Frame Errors: 204 1
    RS Words: 0 1216365
    RS Correctable Errors: 0 3
    RS Uncorrectable Errors: 0 N/A
    HEC Errors: 174 0
    OCD Errors: 70 0
    LCD Errors: 0 0
    Total Cells: 446352853 23299084
    Data Cells: 2581448 396692
    Bit Errors: 0 0
    Total ES: 122 2
    Total SES: 0 0
    Total UAS: 32 48
       0

  7. #7
    Member
    • Yasinonic's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b85 G1 Sniper B6
      • CPU:
      • Intel core i5 4590 3.5 ghz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 9-9-9-24 1600mhz 4gb*2
      • Hard Drive:
      • WD blue sata 3.0 1TB
      • Graphics Card:
      • Asus r9 280 Dcu2 top 3gb
      • Display:
      • LG 22MP67 21.5 inch IPS
      • Sound Card:
      • GIGABYTE AMP-UP Audio technology
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing vs2621
      • Keyboard:
      • A4tech KRS-86
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Black-cat,Havit
      • Power Supply:
      • TT smart se 630w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH224DB dvd drive
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb usb 3.0
      • UPS:
      • Power tree 1250VA+Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK 2013 performance setting-7486(graphics score only)
      • Comment:
      • bought it with my own tutionee payment
      • ISP:
      • ds online
      • Download Speed:
      • 110 Kbps
    Yasinonic's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    241

    Default

    thanks for the information bro

    adsl2+ mode dile snr mergin kme jai bt g.dmt dile snr bare ami g.dmt mode e apatoto chalaitsi

    can u give me ur wan setting pic???
    Last edited by Yasinonic; July 9th, 2014 at 20:20.
       0

  8. #8
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    WAN Info


    VPI/VCI Con. ID Category Service Protocol Igmp QoS State Status IP Address PPP Link Ctrl
    0/35 1 UBR pppoe_0_35_2 PPPoE Enabled Disabled Enabled Up xx.x11.xx3.xx4
       0

  9. #9
    Member
    • Yasinonic's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b85 G1 Sniper B6
      • CPU:
      • Intel core i5 4590 3.5 ghz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 9-9-9-24 1600mhz 4gb*2
      • Hard Drive:
      • WD blue sata 3.0 1TB
      • Graphics Card:
      • Asus r9 280 Dcu2 top 3gb
      • Display:
      • LG 22MP67 21.5 inch IPS
      • Sound Card:
      • GIGABYTE AMP-UP Audio technology
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing vs2621
      • Keyboard:
      • A4tech KRS-86
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Black-cat,Havit
      • Power Supply:
      • TT smart se 630w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH224DB dvd drive
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb usb 3.0
      • UPS:
      • Power tree 1250VA+Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK 2013 performance setting-7486(graphics score only)
      • Comment:
      • bought it with my own tutionee payment
      • ISP:
      • ds online
      • Download Speed:
      • 110 Kbps
    Yasinonic's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    241

    Default

    Quote Originally Posted by minitt View Post
    WAN Info


    VPI/VCI Con. ID Category Service Protocol Igmp QoS State Status IP Address PPP Link Ctrl
    0/35 1 UBR pppoe_0_35_2 PPPoE Enabled Disabled Enabled Up xx.x11.xx3.xx4
    thanks bro......amr pci 0 te vpi/vci-0/35 r apnr pci 1 e 0/35..... eta ki vary kore?????

    r ami wifi router kinbo....netgear,asus knta valo hbe ?
       0

  10. #10
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    Quote Originally Posted by Yasinonic View Post
    thanks bro......amr pci 0 te vpi/vci-0/35 r apnr pci 1 e 0/35..... eta ki vary kore?????

    r ami wifi router kinbo....netgear,asus knta valo hbe ?
    I have no idea about those settings. Those are there by default. Just stick to cheap tplink routers but remember to get Full N wifi router if you have a big house or want to use wifi from rooftop/ garden/lawn
       0

  11. #11
    Member
    • Yasinonic's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b85 G1 Sniper B6
      • CPU:
      • Intel core i5 4590 3.5 ghz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 9-9-9-24 1600mhz 4gb*2
      • Hard Drive:
      • WD blue sata 3.0 1TB
      • Graphics Card:
      • Asus r9 280 Dcu2 top 3gb
      • Display:
      • LG 22MP67 21.5 inch IPS
      • Sound Card:
      • GIGABYTE AMP-UP Audio technology
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing vs2621
      • Keyboard:
      • A4tech KRS-86
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Black-cat,Havit
      • Power Supply:
      • TT smart se 630w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH224DB dvd drive
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb usb 3.0
      • UPS:
      • Power tree 1250VA+Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK 2013 performance setting-7486(graphics score only)
      • Comment:
      • bought it with my own tutionee payment
      • ISP:
      • ds online
      • Download Speed:
      • 110 Kbps
    Yasinonic's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    241

    Default

    Quote Originally Posted by minitt View Post
    I have no idea about those settings. Those are there by default. Just stick to cheap tplink routers but remember to get Full N wifi router if you have a big house or want to use wifi from rooftop/ garden/lawn
    thanks now i am using tplink modem......a lot better experience than huweii modem......(huweii modem discoonnected after evry 2 h or 3 hours)

    snr mergin,crc error are very stable than huweii modem

    after 9 hours my readings are

    Line State
    :
    Showtime
    Modulation
    :
    G.DMT
    Annex Mode
    :
    ANNEX_A


    Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    19.0 8.0 db
    Line Attenuation
    :
    36.0 19.5 db
    Data Rate
    :
    8064 992 kbps
    Max Rate
    :
    12496 1088 kbps
    POWER
    :
    19.5 12.5 dbm
    CRC
    :
    416 320
    Last edited by Yasinonic; July 10th, 2014 at 14:18.
       0

  12. #12
    Member
    • shoryuken-x's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi
      • CPU:
      • frio die dheke rakha Fx 6300
      • RAM:
      • 8gb ( to power black x)
      • Hard Drive:
      • 1/2 tb
      • Graphics Card:
      • Radeon HD 7950
      • Display:
      • 21.5 lcd
      • Sound Card:
      • lagano hoy ni
      • Speakers/HPs:
      • Genius Gx Sw-1250
      • Keyboard:
      • Delux t15s
      • Mouse:
      • Mowa A40 Game Master (600tk) ^_^
      • Controller:
      • venge gese
      • Power Supply:
      • Tt toughpower XT 675
      • Optical Drive:
      • oikhane fan bosai disi tape method
      • USB Devices:
      • few here nd there
      • UPS:
      • 600va
      • Operating System:
      • win 8 evolution 2014 X64 /Win 8.1 heavier edition
      • Benchmark Scores:
      • jana nei
      • Comment:
      • silent htpc
      • ISP:
      • antbd
      • Download Speed:
      • 60+
      • Upload Speed:
      • Do
    shoryuken-x's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    893

    Default

    ^hehe .........looking at those posts and no

    and i did understand nothing

    hope it works well for you guys
       0

  13. #13
    Member
    • Yasinonic's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b85 G1 Sniper B6
      • CPU:
      • Intel core i5 4590 3.5 ghz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 9-9-9-24 1600mhz 4gb*2
      • Hard Drive:
      • WD blue sata 3.0 1TB
      • Graphics Card:
      • Asus r9 280 Dcu2 top 3gb
      • Display:
      • LG 22MP67 21.5 inch IPS
      • Sound Card:
      • GIGABYTE AMP-UP Audio technology
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing vs2621
      • Keyboard:
      • A4tech KRS-86
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Black-cat,Havit
      • Power Supply:
      • TT smart se 630w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH224DB dvd drive
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb usb 3.0
      • UPS:
      • Power tree 1250VA+Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK 2013 performance setting-7486(graphics score only)
      • Comment:
      • bought it with my own tutionee payment
      • ISP:
      • ds online
      • Download Speed:
      • 110 Kbps
    Yasinonic's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    241

    Default

    not for sell anymore...thanks to mintt bro........thread closed
       0

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: September 14th, 2014, 08:08
  2. Sale (Used) ADSL Modem (TP-Link TD-8840T ver.3) With Warranty.
    By gsshaun in forum Shop - General
    Replies: 1
    Last Post: January 31st, 2014, 15:10
  3. Sale (Used) TP-Link TD-8840T 4 Port ADSL+Modem
    By bglassdiu in forum Shop - Gadgets
    Replies: 5
    Last Post: December 22nd, 2013, 13:19
  4. Sale (Used) TP Link TD-W8950ND 150M Wireless Lite N ADSL2+Modem Router
    By EBL.Mantis in forum Shop - Gadgets
    Replies: 13
    Last Post: February 9th, 2013, 11:45
  5. Sale (New) D link Wireless N 150 ADSL2 Modem Router
    By virus_bd in forum Shop - Gadgets
    Replies: 0
    Last Post: June 17th, 2012, 02:42

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.27395 seconds with 14 queries.