User Tag List

Results 1 to 15 of 15

Thread: Fan is not working !! [Help]

  1. #1
    Member
    • Lynx's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Core i3 2100 @ 3.10Ghz
      • RAM:
      • 8GB Transcend (2x4GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB + Seagate 2TB + WD 1TB Portable
      • Graphics Card:
      • Sapphire 5850 1GB GDDR5
      • Display:
      • LG 19inch LED
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab TMN 1 (4:1)
      • Keyboard:
      • Delux DLK-9020
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Controller:
      • Microsoft xBox Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX550
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW
      • USB Devices:
      • Kingstone 32GB USB 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 [64bit]
    Lynx's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    146

    Default Fan is not working !! [Help]

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_2014-05-13_12_39_18.jpg 
Views:	540 
Size:	2.40 MB 
ID:	33495

    ohkay, from last 2 days My Casing's side fan is not work - it was all good before - you can see the lights are working but fan is not working. I have tried to reconnect all the cables but still fail...

  2. #2
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by Lynx View Post
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_2014-05-13_12_39_18.jpg 
Views:	540 
Size:	2.40 MB 
ID:	33495

    ohkay, from last 2 days My Casing's side fan is not work - it was all good before - you can see the lights are working but fan is not working. I have tried to reconnect all the cables but still fail...
    damaged perhaps. can u manually turn it?

  3. #3
    Member
    • Lynx's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Core i3 2100 @ 3.10Ghz
      • RAM:
      • 8GB Transcend (2x4GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB + Seagate 2TB + WD 1TB Portable
      • Graphics Card:
      • Sapphire 5850 1GB GDDR5
      • Display:
      • LG 19inch LED
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab TMN 1 (4:1)
      • Keyboard:
      • Delux DLK-9020
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Controller:
      • Microsoft xBox Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX550
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW
      • USB Devices:
      • Kingstone 32GB USB 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 [64bit]
    Lynx's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    146

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    damaged perhaps. can u manually turn it?
    it was working fine, damage er kono chance e nai and manually ? didnt get u bro :/

    - - - Updated - - -

    CAN SOMEONE ALSO PLEASE PROVIDE ME WITH A WORKING TORRENT LINK OF ASHES 2009/2012 ORIGINAL VERSION ??

  4. #4
    Member
    • MusharratC's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 990FXA G65
      • CPU:
      • AMD FX-6300 w/ CM Hyper 212X
      • RAM:
      • 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 1866MHz, 9-9-9-24-1T
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 Evo 250GB+WD Blue 1TB SATA3
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260X 2GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Asus VX229
      • Speakers/HPs:
      • Prachin JVC UX T1
      • Keyboard:
      • Havit something-something-don't-care
      • Mouse:
      • Logitech g403, Mionix Naos 7000, Bloody v3
      • Controller:
      • Almost ashol xb360c, Tepmara v2.1
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • UPS:
      • Dead Powertree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit Insider Preview
      • Comment:
      • An ALMOST decent rig!
      • ISP:
      • Evergreen Online Ltd.
    MusharratC's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    746

    Default

    manually = moving it with your hands i think

    probably the internals are gone!

  5. #5
    Member
    • Lynx's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Core i3 2100 @ 3.10Ghz
      • RAM:
      • 8GB Transcend (2x4GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB + Seagate 2TB + WD 1TB Portable
      • Graphics Card:
      • Sapphire 5850 1GB GDDR5
      • Display:
      • LG 19inch LED
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab TMN 1 (4:1)
      • Keyboard:
      • Delux DLK-9020
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Controller:
      • Microsoft xBox Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX550
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW
      • USB Devices:
      • Kingstone 32GB USB 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 [64bit]
    Lynx's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    146

    Default

    Quote Originally Posted by MusharratC View Post
    manually = moving it with your hands i think

    probably the internals are gone!
    yeah i tired, ekta feel aashe je ghurbe but ghure nah,

  6. #6
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by Lynx View Post
    yeah i tired, ekta feel aashe je ghurbe but ghure nah,
    there should be a small 4 pin device on the PCB. probably its gone. u can manually swap it with another similar fan. all u need is to disassemble it and desolder existing one and replace it with a working one.

  7. #7
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,098

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    there should be a small 4 pin device on the PCB. probably its gone. u can manually swap it with another similar fan. all u need is to disassemble it and desolder existing one and replace it with a working one.
    thats why i love to stay away from chinese ching-chung casing -_-

  8. #8
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by HyBrId_GaMeR View Post
    Bro, What's ur problem? Why r u underestimate all if u don't like hims comment. I agree BANGLAGAMER Rank is Very Good but I Don't Expect ur Behave like that. Tell Him Simply Or don't tell. But Why This!!!
    wut? :v

  9. #9
    Member
    • Lynx's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Core i3 2100 @ 3.10Ghz
      • RAM:
      • 8GB Transcend (2x4GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB + Seagate 2TB + WD 1TB Portable
      • Graphics Card:
      • Sapphire 5850 1GB GDDR5
      • Display:
      • LG 19inch LED
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab TMN 1 (4:1)
      • Keyboard:
      • Delux DLK-9020
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Controller:
      • Microsoft xBox Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX550
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW
      • USB Devices:
      • Kingstone 32GB USB 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 [64bit]
    Lynx's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    146

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    wut? :v
    Kisse kahini?? :/

  10. #10
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,098

    Default

    @redwan hasan what happened between you and Hybrid?

  11. #11
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by VANGUARD View Post
    @redwan hasan what happened between you and Hybrid?
    nothing :v

  12. #12
    Member
    • Lynx's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Core i3 2100 @ 3.10Ghz
      • RAM:
      • 8GB Transcend (2x4GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB + Seagate 2TB + WD 1TB Portable
      • Graphics Card:
      • Sapphire 5850 1GB GDDR5
      • Display:
      • LG 19inch LED
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab TMN 1 (4:1)
      • Keyboard:
      • Delux DLK-9020
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Controller:
      • Microsoft xBox Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX550
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW
      • USB Devices:
      • Kingstone 32GB USB 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 [64bit]
    Lynx's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    146

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    nothing :v
    Bhaia it's still not working |

  13. #13
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by Lynx View Post
    Bhaia it's still not working |
    have u done anything at all?

  14. #14
    Member
    • Lynx's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Core i3 2100 @ 3.10Ghz
      • RAM:
      • 8GB Transcend (2x4GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB + Seagate 2TB + WD 1TB Portable
      • Graphics Card:
      • Sapphire 5850 1GB GDDR5
      • Display:
      • LG 19inch LED
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab TMN 1 (4:1)
      • Keyboard:
      • Delux DLK-9020
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Controller:
      • Microsoft xBox Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX550
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW
      • USB Devices:
      • Kingstone 32GB USB 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 [64bit]
    Lynx's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    146

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    have u done anything at all?
    NAH ki korbo bujhte partasina noob -_-

  15. #15
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by Lynx View Post
    NAH ki korbo bujhte partasina noob -_-
    u can try repairing the circuit that feeds power to the armature or u can just buy another one. the second one will be less complicated.
    u can try putting some engine oil though. if its an issue with dust.

Similar Threads

  1. TOrrents not working !!!!!!!!
    By shawon pathan in forum Smile/BDCom
    Replies: 0
    Last Post: December 9th, 2013, 12:51
  2. Steam is not working
    By anik_lc in forum Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: July 26th, 2013, 16:32
  3. Replies: 4
    Last Post: July 4th, 2013, 22:44
  4. Want to Buy any working HDD / any working PSU
    By OoAIDoO in forum Shop - Gadgets
    Replies: 8
    Last Post: January 30th, 2011, 18:47

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.24834 seconds with 15 queries.