User Tag List

Results 1 to 11 of 11

Thread: arcade or elite?

  1. #1

    Unhappy arcade or elite?

    which one is better.....i wanna install games and play....so i need hdd...(BUT not 120 gb)...but the "dokandar" said elite heats up more than arcade....is it true??plz help me....price of arcade is 7000 tk less than elite....!!!...both r jasper...but i m worried about the life span of the console...does elite jasper and arcade jasper is different??

  2. #2
    Member
    • Evil Ryu's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus X99 Deluxe
      • CPU:
      • [email protected] With TT Water 3 Ultimate
      • RAM:
      • 16 GB G.Skill Ripjaws 4 [email protected]
      • Hard Drive:
      • SSD=OCZ Vertex 4 128GB. HDD=500GB+1TB Samsung,3TB Toshiba
      • Graphics Card:
      • 2x ASUS GTX 980 STRIX SLI
      • Display:
      • Asus VX279h
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z506 5.1 Speakers / A4Tech HS 800 Headset
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Thermaltake Grand 1050
      • Optical Drive:
      • Lite On ihas 524
      • UPS:
      • Apollo 1200v
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro
      • Comment:
      • Chassis TT Core V71
      • ISP:
      • Link 3
      • Console:
      • 159
    Evil Ryu's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    137

    Default Re: arcade or elite?

    Quote Originally Posted by maksud_here View Post
    which one is better.....i wanna install games and play....so i need hdd...(BUT not 120 gb)...but the "dokandar" said elite heats up more than arcade....is it true??plz help me....price of arcade is 7000 tk less than elite....!!!...both r jasper...but i m worried about the life span of the console...does elite jasper and arcade jasper is different??
    go for elite the HDD itself is worth 7000tk (considering retailers asked for 10,000tk for 60gb HDD when i last checked)

    if they are both jasper's then elite shouldn't heat up more than arcade

    i own an elite jasper play it atleast 3-4 hours straight now and then and it doesn't get half as hot as my old Xenos 360

  3. #3

    Default Re: arcade or elite?

    Quote Originally Posted by Brut View Post
    go for elite the HDD itself is worth 7000tk (considering retailers asked for 10,000tk for 60gb HDD when i last checked)

    if they are both jasper's then elite shouldn't heat up more than arcade

    i own an elite jasper play it atleast 3-4 hours straight now and then and it doesn't get half as hot as my old Xenos 360
    yes he is correct..my last elite falcon used to blow out fire balls..lol...after i bought my jasper elite...i kept it directly infront of my ac and so it blows out cool air from da bak..i dont wanna take risk even though its a jasper..NOTE:i used to fix my previous colsole myself so u may say im an expert..I OPENED DA JASPER TO SEE WATS NEW..ND FOUND OUT DAT DA EXTRA EXTENDED HEAT SINK INSIDE IT WAS MISSING ND LATER FOUND OUT DAT MICROSOFT IS SO CONFIDENT DAT THEY EXCLUDED IT..BUT HERE IS A SPOILER...da gpu heat sink still heats up preety good..donno if its enough to call da curse bak(rrod)...DA ANSWER IS GO FOR ELITE..ND MY IDEAS>>>playing from hadd is da best way, it reducec graphics tearing nd load time, it reduces heat as da dvd rom is idle, it increases da life of ur dvd rom, if u play from dvd even A litte scratch in da dvd would mean u cannot play da game noway u can...SO GO FOR ELITE...

  4. #4
    Moderator
    • Raihan081's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VI Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770k
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinum 4x4GB DDR3-1866
      • Hard Drive:
      • WD 3TB Red, 256GB Samsung 840 Pro Series
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 780 Ti SC Dual Classified ACX in SLI
      • Display:
      • Samsung UD590 UHD
      • Speakers/HPs:
      • Turtle Beach - Call of Duty Spectre
      • Keyboard:
      • Razer Deathstalker Ultimate
      • Mouse:
      • SS Kana Ltd Ed. Dota 2
      • Power Supply:
      • Corsair AX1200i
      • Operating System:
      • Windows 8 64 bit
      • ISP:
      • Tellus
      • Download Speed:
      • 6656
      • Upload Speed:
      • 1536
      • Console:
      • 128
    Raihan081's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,099

    Default Re: arcade or elite?

    Yeah go for elite. Bro if u want to buy used one. Then i have one. Xbox 360 elite 120Gb hdd with 2 wireless controller n lots of games. Abt 11 games and all other things with box. And ofcourse its been used for only intotal of 1 months. No problem at all.n heat isnt any problem here.coz i used it.i know it. So if u want then let me know. 01937592651. N its almost new. You can check n play it before u buy. 24500tk my price. Sorry for offtopic.

  5. #5
    Member
    • INdestructible's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE H55M-S2V
      • CPU:
      • Core i5 661 @3.33 GHZ
      • RAM:
      • 2gb ddr3
      • Hard Drive:
      • Hitachi 320
      • Graphics Card:
      • HD ATI RADEON 5570
      • Display:
      • fujitsu 22 inches lcd
      • Speakers/HPs:
      • ALTEC LANSING 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for windows
      • Power Supply:
      • Dell 400 watt
      • Operating System:
      • XP sp2
      • ISP:
      • smile/qubee
      • Download Speed:
      • 16/64
    INdestructible's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh, 101889586519301, Dhaka, Bangladesh
    Posts
    96

    Default Re: arcade or elite?

    ২ মাস পর কিনতে আগ্রহী। অতোদিন কি রাখবেন????

  6. #6

    Default Re: arcade or elite?

    AC II Bro apnake ami onekbar call disilam.....8-10 bar...hoi off paisi noito dhoren nai....ami apnar tai kintam ....anyway...ami kine felsi....Elite....28500 porse.....B.C. Theke.....

  7. #7

    Default Re: arcade or elite?

    Quote Originally Posted by maksud_here View Post
    AC II Bro apnake ami onekbar call disilam.....8-10 bar...hoi off paisi noito dhoren nai....ami apnar tai kintam ....anyway...ami kine felsi....Elite....28500 porse.....B.C. Theke.....
    congrass...bro....karon second hand kinar che new kina onak valo when it comes to xbox 360... u got da jasper right? elite are all jasper in bd now... take care of it...do not keep it standing...nd keep two dvd cover on da two side of da xbox 360..so da middle of da console is not touching da ground..LOL.... im still scared of rrod even if talking about jasper....i had a lot of trouble with my previous falcon...

  8. #8
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Default Re: arcade or elite?

    Muscle dude ami thik bujhlam na dvd cover judi rakhi niche tahole to hole gula block hoye jabe soo kamne rakhbo??

  9. #9
    Member
    • k1ngdom's Gadgets
      • Motherboard:
      • MAXIMUS VI EXTREME
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770k
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinum 16GB (2x8GB) x2
      • Hard Drive:
      • Corsair Neutron GTX 240GB, intel SSD 510 120GB, WD Caviar Black 2TB
      • Graphics Card:
      • ROG Poseidon GTX780 SLI
      • Display:
      • 3x 21.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative x-fi titanium
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z-5500
      • Keyboard:
      • Corsair K95
      • Mouse:
      • Corsair M90
      • Controller:
      • Xbox 360 black Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX1200
      • Optical Drive:
      • Transcend Extra Slim Portable DVD Writer (TS8XDVDS-K)
      • USB Devices:
      • FLASH VOYAGER USB 3.0
      • UPS:
      • MICRO 3000 VA Online
      • Operating System:
      • Windows 8 64bit Pro
      • Comment:
      • i call it beast and i freaking love it
      • ISP:
      • 20 mbps DOT internet
      • Download Speed:
      • 2MB/s
      • Upload Speed:
      • 1MB/s
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    427

    Default Re: arcade or elite?

    xbox 360 s 250 gb... ftw


    note: i am unlucky with those stuff

  10. #10
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: arcade or elite?

    Quote Originally Posted by k1ngdom View Post
    xbox 360 s 250 gb... ftw


    note: i am unlucky with those stuff

    No bro, it is not. a lot of people is facing dying issue with new xbox.
    I would say still jasper is better than valhalla.

  11. #11
    Member
    • Zition's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41MT-S2P
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo e7500 2.93 GHz
      • RAM:
      • 2x2 = 4GB DDR3 Transcend Jetram 1333 BUS
      • Hard Drive:
      • Samsung 80GB + Western Digital 250GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 6850 ( 1 GB GDDR5 )
      • Display:
      • Dell 190ps 19' square monitor
      • Speakers/HPs:
      • Creative Gigaworks T20
      • Keyboard:
      • Logitech USB
      • Mouse:
      • Logitech MX518 + Razer Goliathus Speed Standard
      • Controller:
      • Logitech F310 Gamepad
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 720 watts
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD W/RW
      • USB Devices:
      • Gorib vai pen drive nai :'(
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • ISP:
      • Banglalion 1 mbps King + DCCN 128kbps Broadband.
      • Download Speed:
      • 120 KB/s
      • Upload Speed:
      • 10 KB/s
    Zition's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    177

    Default Re: arcade or elite?

    go for elite jasper without hesitation

Similar Threads

  1. About XBox 360 Elite
    By Enamul007 in forum XBOX
    Replies: 29
    Last Post: November 7th, 2009, 13:00
  2. Asphault 4:Elite Racing
    By Scott Pilgrim in forum Mobile Gaming
    Replies: 11
    Last Post: July 18th, 2009, 17:20
  3. Red Xbox 360 Elite is Official
    By CvP in forum XBOX
    Replies: 17
    Last Post: February 24th, 2009, 15:12
  4. Replies: 13
    Last Post: December 17th, 2008, 18:07
  5. arcade info
    By solid snake in forum Arcade
    Replies: 1
    Last Post: May 18th, 2008, 14:12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.23823 seconds with 14 queries.