User Tag List

Results 1 to 19 of 19

Thread: BF3 Multiplayer zlo emulator

  1. #1
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Cool BF3 Multiplayer zlo emulator

    You can now play BF3 in LAN network without having any internet connection. Check this out. bshtornado lan emulator - http://banglagamer.com/showthread.php?121745-Battlefield-3-LAN-by-bshtornado







    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Zlo emulator

    This method is old and unstable, not recommended.
    How to play in zlo emulator


    1) Download the Standard Game Files from
    =link removed=
    http://zlotracker.org/27289


    2) Download the Multiplayer client
    http://zlofenix.org/bf3/BF3_Client.rar



    only use one launcher from the step (3)
    3) option 1 recommended : Download Official ZLOFENIX Launcher
    http://zlofenix.org/bf3/LauncherClient.exe


    OR
    option 2: Despo-clone feature launcher BETA (which has more features, but less compatibility)
    http://rghost.net/private/52737331/8...dd13b826fc80bf


    4) Download the DLL file> http://zlofenix.org/bf3/Launcher.dll


    5) Register at zlogames.ru site. Get your account validated. DO NOT use the the Proceed button at the bottom of the page use register button right above it. To change the language in the site you need to change the option at the bottom left corner of your page, from PYCCKK(RU) to ENGLISH(US).


    6) EXTRACT and Copy the CLIENT, the launcher and the DLL FILE in the GAME FOLDER. Turn on launcher.exe then enter your MAIL ADDRESS (which u used in zlogames.ru) and site password. Then click a server to join. The game will start loading minimized. Don't maximize the game. Give it couple of minutes then maximize. If you fail then try again. The emulator is not steady, it has bugs.
    You don't need to download all the DLC. But if you dont have them you cant play those servers.




    How to host in zlo emulator


    1) Download r38 main server files. Search google or simply download this>
    http://www.mediafire.com/download/b8...77_Binaries.7z


    2)Download modified bf3 server files from here
    http://zlofenix.org/bf3/BF3_Server.rar


    3)Download dll file from here
    http://zlofenix.org/bf3/Launcher.dll


    4)Download despo server launcher
    http://zlofenix.org/bf3/LauncherServer.exe


    5)Extract and copy all the modified server files, dll file, serverlauncher in the main r38 server folder.


    6) Download ProviderID.dat file from
    =link removed=
    and then copy it to main server folder.

    This file may not work. if this doesnt work then create a new providerID.dat file by following instruction on this page
    http://zlogames.ru/index.php?showtopic=378


    7) Important: If your r38 folder most probably doesnt has any Instance folder, then create a Instance folder under the r38 server folder. If it did, then delete the old Instance folder then create again.


    8) Now Run ServerPassBF3.exe and enter a new login and password. (You do NOT need to put your zlo site login and password here). Start ServerPassBF3.exe again and check if edit was successful.


    9) Create a batch file (.bat) in the same folder containing this
    Code:
    set INSTANCEDIRECTORY=%~dp0Instance
    set SERVERNAME=WRITEYOURSERVERNAME
    set GAMEPORT=25200
    set REMOTEADMINPORT=0.0.0.0:48888
    set ADMINPASSWORD=writeyourpassword
    set PINGSITE=ams
    set REGION=EU 
    start bf3.exe -serverInstancePath "%INSTANCEDIRECTORY%" -Server.ServerName "%SERVERNAME%" -GamePort %GAMEPORT% -RemoteAdminPort %REMOTEADMINPORT% +admin.password "%ADMINPASSWORD%" -PingSite %PINGSITE% -Region %REGION% 
    exit
    

    10) optional: There is a /Scripts/Win32Game.cfg in your main server folder. Edit these lines:
    Code:
    -Client.LoadingTimeOut 40 
    -Client.LoadedTimeOut 20 
    -Client.IngameTimeOut 10 
    -Server.IngameTimeOut 10 
    -Server.LoadingTimeOut 40
    11) When launching your server, first run the serverlauncher executable. Then press start. Then run the .bat file and your server will launch. Check the GameState, if it says IN_GAME then server launched perfectly. Now join the server via client.

    If you want to manage your server properly use procon.



    NOTE: ALL LINKS IN THIS GUIDE ARE OUTDATED. go to zlogames.ru and download latest tools.




    via: link removed


    related links
    link removed (they usually play in origin)

    http://zlogames.ru/index.php?showtopic=365
    http://zlogames.ru/index.php?showtopic=368

    youtube tutorials
    https://www.youtube.com/watch?v=piJlv9SOpGQ
    https://www.youtube.com/watch?v=gfvr8vLxCaA




    http://zlogames.ru/index.php?showtopic=365
    http://zlogames.ru/index.php?showtopic=378
    Last edited by furiousTaher; April 18th, 2015 at 19:41.

  2. #2
    Member
    • arefinzz's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B85-G43 Gaming
      • CPU:
      • Intel i5 4570
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws 2*4GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD 2TB+Transcend 500GB external
      • Graphics Card:
      • Sapphire NITRO R9 390 8G GDDR5
      • Display:
      • Asus VX229H
      • Sound Card:
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2:1 & A4tech HeadPhone
      • Keyboard:
      • Cooler Master
      • Mouse:
      • Storm Devastator Combo
      • Controller:
      • Havit G83
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 650W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD Writer
      • UPS:
      • *Busted
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Comment:
      • Now it's time to game :)
      • ISP:
      • BUCT
      • Download Speed:
      • 2mb/s
      • Upload Speed:
      • 2mb/s
    arefinzz's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    ফার্মগেট,ঢাকা
    Posts
    4,210

    Default

    BF3 multiplayer BF4 hole joss.. Titanfall hole best hoto

  3. #3
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    BF4 e eto bug keu emulator banate gelei bug e akranto hoye more jabe.

  4. #4
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    jader bf 3 premium nai tara eta try korte paren

    - - - Updated - - -

    oneker kaj korse.

  5. #5

    Default Not accurate

    The instructions are not accurate or incomplete, atleast show a video please

  6. #6
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    you should specify which step you are facing problem at.

    this is the official tuitorial which is a little more complex than mine.
    http://zlogames.ru/index.php?showtopic=365

    here is a video tuitorial
    https://www.youtube.com/watch?v=dOO5dgBomvk
    Last edited by furiousTaher; April 14th, 2015 at 11:50.

  7. #7

    Default

    It's from Step 5 to step 11 sir

    "Extract and copy all the modified server files, dll file, serverlauncher in the main r38 server folder"

    I am not sure if the "r38" was extracted in the main BF3 game folder or was it placed somewhere? because it was never mentioned

    Download ProviderID.dat file from
    https://www.facebook.com/groups/bc2bd/474366362689888/
    and then copy it to main server folder.


    Where is the "Main server folder"? because surely it sounds different from Main Game folder


    "Important: If your r38 folder most probably doesn't has any Instance folder, then create a Instance folder under the r38 server folder. If it did, then delete the old Instance folder then create again."

    Now i say again where is this r38 folder? i seem to not find this accurate especially the "create a Instance folder under the r38 server folder" under the r38? i guess there is a missing step where or how to put it in some place

    Yes i got step 8 Very well

    Create a batch file (.bat) in the same folder containing this

    what is the name of the .bat file? is it blank? or does it contain a certain name? and "same folder" the r38 folder? the main game foldeR? what? ._.

    yeah i got step 10 right too

    "When launching your server, first run the serverlauncher executable. Then press start. Then run the .bat file and your server will launch. Check the GameState, if it says IN_GAME then server launched perfectly. Now join the server via client."

    in the serverlauncher or LaunchServer.Exe (Gawd dammit) there is no "Press start" it's connect to master, so im not sure if im missing something or i pressed the wrong launcher? because i cannot find serverlauncher anywhere. and the .bat file? i just click it and it disappears.

    Oh yeah, in the code of the BAT file, should i edit them?


    anyway the video DOES NOT relate of how to create a server but how to install the whole game, please provide a new video.

    And the link you gave me for the official guide does not exist, wut da eff?

    in some steps i may be missing common sense or somehow stupid at some steps but i truly need accurate guuiddes

    i hope i can make my own server because i really dont like the map rotations in most servers ) in my opinion though


    Last edited by Jose Toyco III; April 11th, 2014 at 01:26.

  8. #8
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Jose Toyco III View Post
    And the link you gave me for the official guide does not exist, wut da eff?
    what do u mean? that link does work.
    go there. there are more links in that forum... read those.

  9. #9

    Unhappy

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.JPG 
Views:	22 
Size:	44.8 KB 
ID:	33155

    That is what it said.

    Anyway sir, are you sacrificing your guide and just sending me to a forum instead? i want to clarify things because i find your guide the most specific, but there are some steps in your guide that seem to be in accurate, please reply to my last thread with my unclarity of your steps sir

  10. #10
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Jose Toyco III View Post
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.JPG 
Views:	22 
Size:	44.8 KB 
ID:	33155


    That is what it said.

    sir please REGISTER in the site and log in. then you can visit the link.


    no offence intended, but you sir asked some stupid questions really, i'm not going to answer them all.






    Quote Originally Posted by Jose Toyco III View Post


    "Extract and copy all the modified server files, dll file, serverlauncher in the main r38 server folder"
    I am not sure if the "r38" was extracted in the main BF3 game folder or was it placed somewhere? because it was never mentioned
    ....
    Where is the "Main server folder"? because surely it sounds different from Main Game folder
    ....
    Now i say again where is this r38 folder? i seem to not find this accurate especially the "create a Instance folder under the r38 server folder" under the r38? i guess there is a missing step where or how to put it in some place
    ....
    you missed step#1. r38 server files... 1gb. and yes its the main server folder. and no you dont have to copy this to BF3 game client. 30gb game client and 1gb server folder are different.


    Quote Originally Posted by Jose Toyco III View Post
    what is the name of the .bat file? is it blank? or does it contain a certain name?
    Oh yeah, in the code of the BAT file, should i edit them?

    name the batch file sir.bat
    the name/password
    Last edited by furiousTaher; April 12th, 2014 at 16:28.

  11. #11

    Default

    I did say on my previous post that "in some steps i may be missing common sense or somehow stupid at some steps but i truly need accurate guuiddes" so yes i already expect for you to say that

    "
    you missed step#1. r38 server files... 1gb. and yes its the main server folder. and no you dont have to copy this to BF3 game client. 30gb game client and 1gb server folder are different."

    Thank you for your great answers since your recent replies have never been mentioned on the guides i hope you edit them

    I know you might have a headache with me but i hope you can keep up with me since ive really wanted to make a server


    So do i need to create a "Main Server" folder and place or extract all the downloaded files there? (Launcher, r38, bat file etc.)

    "name the batch file sir.bat
    the name/password "

    im sorry i didnt get that, ill name the bat file sir? lol




    The last video you gave me isnt related to server making process, i hope you make one someday thanks





  12. #12
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Jose Toyco III View Post
    should i create a folder named Main Server Files and put the files there?
    by main server folder i meant the folder which you get after extracting 1gb r38 server zip file.

    Quote Originally Posted by Jose Toyco III View Post
    what is the name of the .bat file?
    name the batch file sirLoL.bat

    Quote Originally Posted by Jose Toyco III View Post
    Oh yeah, in the code of the BAT file, should i edit them?
    the servername/adminpassword lines

  13. #13

    Default

    THank you! it works! finally!

    So you have to make a new folder and in that folder you will extract all the Dll, Launcher, and extract all the r38 in that folder, and the .bat file, you can rename it to any name. other instructions is in the first part.

    I hope you can also make a guide for the "ProCon" software for the server management, thanks

  14. #14
    Member
    • Ork7O's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b75-D3H, rev-1.0
      • CPU:
      • Intel core i5 3470 @3.20GHz, LGA 1155 paired with DeepCool GAMMA ARCHER
      • RAM:
      • Twinmoss mainstream series 2x4gb [email protected], CL9
      • Hard Drive:
      • WD Caviar Blue 1TB 7200rpm, 64MB Cache
      • Graphics Card:
      • Sapphire 7950 Dual-X 384bit 3GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 227E3LH 21.5'' FULL HD widescreen LED Display
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO-7C, Audio Technica ATH-AD700
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate 2013,Logitech K120
      • Mouse:
      • SS Rival on QcK+ Navi, Newmen m560
      • Controller:
      • Xbox 360 (wired) controller for windows
      • Power Supply:
      • Coolermaster gx-550w 80+ bronze
      • Optical Drive:
      • HP dvd1270 24x DVD Writer
      • USB Devices:
      • A lot, don't wanna bother mentioning !
      • UPS:
      • Luminous 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Enterprise, x64
      • Comment:
      • My baby!
      • ISP:
      • DotinternetBD
      • Download Speed:
      • 60-80 kbps
      • Upload Speed:
      • 70-80 kbps
    Ork7O's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    1,187

  15. #15

    Unhappy Offline forever?

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    you should specify which step you are facing problem at.

    this is the official tuitorial which is a little more complex than mine.
    http://zlogames.ru/index.php?showtopic=365

    here is a video tuitorial
    http://<a href="https://www.youtube....OO5dgBomvk</a>


    Hey sir... sorry im so late to ask..

    im just curious why my server is always offline though its been minutes from the time i started the server...

    hope u can help me... i did all the step and nothing went wrong until its been offline since ive started it... the longest time ive waited was about 5 minutes....

  16. #16
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5&quot; S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Solem Abdusalam View Post
    Hey sir... sorry im so late to ask..

    im just curious why my server is always offline though its been minutes from the time i started the server...

    hope u can help me... i did all the step and nothing went wrong until its been offline since ive started it... the longest time ive waited was about 5 minutes....
    i received your pm.... but honestly, i only tested creating server for once, it somehow worked for me if i remember correctly... but the zlo emulator is too unstable so it's completely understandable if you cant create server properly.

    btw from where did you know how to create servers? this instruction manual is too old. dont follow it. follow the updated instruction on zlo site

  17. #17

    Default hi there

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    i received your pm.... but honestly, i only tested creating server for once, it somehow worked for me if i remember correctly... but the zlo emulator is too unstable so it's completely understandable if you cant create server properly.

    btw from where did you know how to create servers? this instruction manual is too old. dont follow it. follow the updated instruction on zlo site



    your instructions works very well.. im done running my server and have it on aired.. my problem now is that whenever i tried to enter my server and other servers it gives me a msg that "bf3 already runned". which hinders me from playing on my server.

  18. #18
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5&quot; S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    please go to zlogames ru because i am pretty sure this client launcher and server provided here are outdated

  19. #19

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    please go to zlogames ru because i am pretty sure this client launcher and server provided here are outdated

    thanks dude... my server is now running pretty good. though need to fix things about the ping.. its 999. still looking for something to help me about that one

Similar Threads

  1. WII / GC emulator for pc
    By solid snake in forum General PC Gaming
    Replies: 34
    Last Post: March 19th, 2012, 20:07
  2. Neo Geo Emulator
    By arefinzz in forum Arcade
    Replies: 20
    Last Post: November 30th, 2011, 02:58
  3. Xbox 360 Emulator for PC
    By rakibmukitur in forum XBOX
    Replies: 50
    Last Post: February 26th, 2011, 01:26
  4. iPhone Emulator
    By Scott Pilgrim in forum Mobile Gaming
    Replies: 10
    Last Post: September 21st, 2010, 22:58
  5. Ps2 emulator.need help!!!
    By cnd in forum Technical Support
    Replies: 53
    Last Post: August 14th, 2009, 02:19

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.31872 seconds with 15 queries.