User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 29

Thread: Any starcraft 2 players still alive?

  1. #1
    Member
    • Speed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Rampage IV extreme|Intel Mobile Mobo
      • CPU:
      • Inter Core i7 3970x | Intel Core 2 Duo T5850 2.16Ghz
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinium 2x8GB 1600Mhz| 2GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 pro 128 GB| Intel 750 400GB| 2TB+3TB +4 TB
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 980 Ti Hybrid | Intel GMA X3100
      • Display:
      • ASUS VG248QE 1080p LED 24" 144 Hz| ASUS Built In
      • Sound Card:
      • Creative ZxR| Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z5500 5.1 DTS,THX, Logitech G35 7.1 Built In
      • Keyboard:
      • Logitech G15 Gaming Keyboard | ASUS Default
      • Mouse:
      • Logitech G400S| Logitech Notebook Mouse
      • Power Supply:
      • Corsair AX 1200i 80+ platinium| None
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD +/-RW
      • USB Devices:
      • Sony Micro Mach 32 GB USB 3.0 Imation 8GB|kingmax 4GB flash drive
      • UPS:
      • USPOWER 2000va Online UPS
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3D Mark 11 X 8151 |3D Mark Firestrike 7873,Cloud Gate 30749,Ice Storm 69745
      • Comment:
      • All credits goes to my father
      • ISP:
      • DHAKANET
      • Download Speed:
      • 750
      • Upload Speed:
      • 650
    Speed's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Khilgaon
    Posts
    4,448

    Default Any starcraft 2 players still alive?

    Just joined online on this awesome online franchise. any star player please mention ur name so that me & @minitt can add up.
    our names:
    minitt
    bhouuu

    we play regular basis starting from 7 PM.

  2. #2
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    In addition to above, Starcraft 2 starter edition is free to play online. we have been playing through BTCL ADSL connection with no lag what so ever.

    So feel free to join and ask for help if you need any.

  3. #3
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    never played starcraft... is it a RTS?

  4. #4
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    never played starcraft... is it a RTS?
    yes. RTS

  5. #5
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by minitt View Post
    yes. RTS
    if its anything like COH and CNC im in
    if its anything like DotA im out

  6. #6
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    if its anything like COH and CNC im in
    if its anything like DotA im out
    never played dota. Yah its like COH and CNC.

    Btw im also a big fan of COH as well.

  7. #7
    Member
    • Speed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Rampage IV extreme|Intel Mobile Mobo
      • CPU:
      • Inter Core i7 3970x | Intel Core 2 Duo T5850 2.16Ghz
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinium 2x8GB 1600Mhz| 2GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 pro 128 GB| Intel 750 400GB| 2TB+3TB +4 TB
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 980 Ti Hybrid | Intel GMA X3100
      • Display:
      • ASUS VG248QE 1080p LED 24" 144 Hz| ASUS Built In
      • Sound Card:
      • Creative ZxR| Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z5500 5.1 DTS,THX, Logitech G35 7.1 Built In
      • Keyboard:
      • Logitech G15 Gaming Keyboard | ASUS Default
      • Mouse:
      • Logitech G400S| Logitech Notebook Mouse
      • Power Supply:
      • Corsair AX 1200i 80+ platinium| None
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD +/-RW
      • USB Devices:
      • Sony Micro Mach 32 GB USB 3.0 Imation 8GB|kingmax 4GB flash drive
      • UPS:
      • USPOWER 2000va Online UPS
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3D Mark 11 X 8151 |3D Mark Firestrike 7873,Cloud Gate 30749,Ice Storm 69745
      • Comment:
      • All credits goes to my father
      • ISP:
      • DHAKANET
      • Download Speed:
      • 750
      • Upload Speed:
      • 650
    Speed's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Khilgaon
    Posts
    4,448

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    if its anything like COH and CNC im in
    if its anything like DotA im out
    played empire earth, age of empire? it's exactly like that.

  8. #8
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    and its free right?

  9. #9
    Member
    • SheikhItBaby's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75-D3H Rev 1.1 | Housed in (Chassis) : In Win Track
      • CPU:
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 4GB DDR3 @1600mhz
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 2 90GB SSD | Samsung Spinpoint 320GB 7200RPM
      • Graphics Card:
      • EVGA Geforce GTX 770 ACX SUPERCLOCKED
      • Display:
      • Samsung SyncMaster T240 24inch | 16:10 | WUXGA 1920x1200
      • Sound Card:
      • Creative Labs Soundblaster X-FI XtremeGamer
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4.1 Speakers
      • Keyboard:
      • Lexma LiFEKEY 8400 Keyboard
      • Mouse:
      • Lexma AM546 Laser Mice
      • Power Supply:
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW 24X
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Professional | 64 bit
    SheikhItBaby's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    528

    Default

    Quote Originally Posted by minitt View Post
    In addition to above, Starcraft 2 starter edition is free to play online. we have been playing through BTCL ADSL connection with no lag what so ever.

    So feel free to join and ask for help if you need any.
    I need to know how I can play, I do not own the game, I do own the expansion cause it was a gift and has been rendered useless. Do I need to buy it?

  10. #10
    Member Marfi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Shamoly
    Posts
    583

    Default

    Quote Originally Posted by SheikhItBaby View Post
    I need to know how I can play, I do not own the game, I do own the expansion cause it was a gift and has been rendered useless. Do I need to buy it?
    You need to have WOL to play HOTS
    You see a world.I see a graveyard.

  11. #11
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    Quote Originally Posted by SheikhItBaby View Post
    I need to know how I can play, I do not own the game, I do own the expansion cause it was a gift and has been rendered useless. Do I need to buy it?
    U can play starter edition for free with all 3 fraction unlocked.

  12. #12
    Member Marfi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Shamoly
    Posts
    583

    Default

    Do you guys know about any active SC2 players of BD?

    Thanks in advance.
    You see a world.I see a graveyard.

  13. #13
    Member
    • Speed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Rampage IV extreme|Intel Mobile Mobo
      • CPU:
      • Inter Core i7 3970x | Intel Core 2 Duo T5850 2.16Ghz
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinium 2x8GB 1600Mhz| 2GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 pro 128 GB| Intel 750 400GB| 2TB+3TB +4 TB
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 980 Ti Hybrid | Intel GMA X3100
      • Display:
      • ASUS VG248QE 1080p LED 24" 144 Hz| ASUS Built In
      • Sound Card:
      • Creative ZxR| Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z5500 5.1 DTS,THX, Logitech G35 7.1 Built In
      • Keyboard:
      • Logitech G15 Gaming Keyboard | ASUS Default
      • Mouse:
      • Logitech G400S| Logitech Notebook Mouse
      • Power Supply:
      • Corsair AX 1200i 80+ platinium| None
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD +/-RW
      • USB Devices:
      • Sony Micro Mach 32 GB USB 3.0 Imation 8GB|kingmax 4GB flash drive
      • UPS:
      • USPOWER 2000va Online UPS
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3D Mark 11 X 8151 |3D Mark Firestrike 7873,Cloud Gate 30749,Ice Storm 69745
      • Comment:
      • All credits goes to my father
      • ISP:
      • DHAKANET
      • Download Speed:
      • 750
      • Upload Speed:
      • 650
    Speed's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Khilgaon
    Posts
    4,448

    Default

    Quote Originally Posted by Marfi View Post
    Do you guys know about any active SC2 players of BD?

    Thanks in advance.
    me & minitt
    my id: RVxSpeed or find me by [email protected]

  14. #14
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

  15. #15

    Default

    OT how do i get WoL in BD and how much it will cost? @minitt @Speed

  16. #16
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    @redwan hasan and @minitt do you guys have coh1 ? i play in steam. i probably can call a friend too

  17. #17
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    @redwan hasan @minitt bros i assume you guys dont have coh1 in steam.

  18. #18
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    @redwan hasan @minitt bros i assume you guys dont have coh1 in steam.
    if there is enough num,ber of players, i can dl the game.

  19. #19
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    bangladeshi player enough na steam e coh1 e shudhu ami ar amar friend rei chini... ar amrao oto regular na. bideshi player ase obosso onek.

  20. #20
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    any one up for Starcraft 2 multiplayer. You can play for free with me and @Speed

    just install starter and upgrade to the full version when u r with an user who has full version.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Starcraft 2 players (online) of Bangladesh
    By darkangel in forum StarCraft II
    Replies: 46
    Last Post: August 17th, 2013, 20:42
  2. Replies: 0
    Last Post: August 3rd, 2012, 09:22
  3. Any new players for Starcraft 2 ?
    By ЯV●Reaper in forum StarCraft II
    Replies: 1
    Last Post: July 27th, 2012, 03:04
  4. The Best Players of Starcraft II
    By EBL.Mantis in forum StarCraft II
    Replies: 67
    Last Post: January 3rd, 2011, 09:41

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29436 seconds with 14 queries.