User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Need the crack of Batman Arkham Asylum

  1. #1
    Member
    • The_game's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DX58 SO
      • CPU:
      • Intel Core i7 920
      • RAM:
      • Transcend 4GB 1333 Bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 260
      • Display:
      • 22" Samsung Syn 2233 LCD Monitor
      • Sound Card:
      • Built In 7.1 Realtek Sound Card
      • Speakers/HPs:
      • Creativee 5.1 Speaker
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Controller:
      • Logitech Cordless RumblePad 2
      • Power Supply:
      • Thermaltake Tough Power 650W 650W
      • Optical Drive:
      • HP dvd1060 DVD RW
    The_game's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Shantinagar
    Posts
    56

    Default Need the crack of Batman Arkham Asylum

    Please post a valid link of crack file for Batman Arkham Asylum.

  2. #2

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    u're The_Game.... so why u need a crack ? u can crack yourself and play Batman: aa...

    can't u search this thread :glare: -

    http://banglagamer.com/forums/showth...ing-crack-here

  3. #3
    Member
    • shohag2018's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 OC'[email protected] 3.5ghz (TT Frio OCK).
      • RAM:
      • a-DATA 8GB 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung evo 250gb SSD+1 TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 970 OC
      • Display:
      • Sony Bravia 26inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 ll Nokia BT stereo 503 ll Nokia BT Stereo 505
      • Keyboard:
      • A4tech bloody b314
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3m
      • Controller:
      • Xbox 360 wired original
      • Power Supply:
      • Corsair VS 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung dvd-rw
      • USB Devices:
      • Transcend 8GB.
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 pro x64
      • Benchmark Scores:
      • Cinebench r15- 600, Unigine valley- 54fps
      • Comment:
      • Going under renovation, Next is CPU-mobo!
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    shohag2018's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,966

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    I loved this game while i was playing. then i got stuck on some 40ish% of game completion. now i need to be clear of some things. What was the problem with the game? is there versions of the game that have problems in one and doesnt in another? or is it just the crack? like..a good crack would fix the problems no matter what version (whether torrent or bought or pre- released) i have. Could anyone clarify please?

  4. #4

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    yeah, it's bcoz of the crack and u've to download that crack which I've uploaded recently in the main batman:aa thread, but the matter of sorrow is.... u'll have to start the game again.

  5. #5
    Member
    • shohag2018's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 OC'[email protected] 3.5ghz (TT Frio OCK).
      • RAM:
      • a-DATA 8GB 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung evo 250gb SSD+1 TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 970 OC
      • Display:
      • Sony Bravia 26inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 ll Nokia BT stereo 503 ll Nokia BT Stereo 505
      • Keyboard:
      • A4tech bloody b314
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3m
      • Controller:
      • Xbox 360 wired original
      • Power Supply:
      • Corsair VS 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung dvd-rw
      • USB Devices:
      • Transcend 8GB.
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 pro x64
      • Benchmark Scores:
      • Cinebench r15- 600, Unigine valley- 54fps
      • Comment:
      • Going under renovation, Next is CPU-mobo!
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    shohag2018's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,966

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    i understand. i think i ll play the whole thing over again. its worth it.
    Last edited by shohag2018; April 14th, 2010 at 03:16.

  6. #6

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    I think this will stay for lifetime. Uploaded to MediaFire (26KB .7z File) -

    http://www.mediafire.com/?yjtztymz5mk

    1. Install Batman - Arkham Asylum.

    2. Copy the crack to -

    "Batman - Arkham Asylum Installation Directory\Binaries\"

    3. Create a 'Windows Live Offline Profile'.

    4. If you have played the game before, then you better delete those
    savegames and start the game again because this crack will not
    work with those savegames.

    5. Enjoy your journey to Arkham Asylum !!!

    6. But remember, this is not final version and this version does not
    support GPU PhysX acceleration. You can enable PhysX but it will
    be CPU PhysX acceleration and it will bring your system to its
    knees.

    7. To enable CPU PhysX, go to -

    "My Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config"

    Then open the 'UserEngine.ini' file. Find the "PhysXLevel=0" line.
    Set the '0' to '1', '2' or '3'.


    '0' means PhysX Disabled
    '1' means PhysX is set to 'Low'
    '2' means PhysX is set to 'Medium'
    '3' means PhysX is set to 'High'

    8. In that folder, u can also turn on DX10 and other graphics/physics
    features by editing by notepad.

  7. #7
    Member
    • shohag2018's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 OC'[email protected] 3.5ghz (TT Frio OCK).
      • RAM:
      • a-DATA 8GB 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung evo 250gb SSD+1 TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 970 OC
      • Display:
      • Sony Bravia 26inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 ll Nokia BT stereo 503 ll Nokia BT Stereo 505
      • Keyboard:
      • A4tech bloody b314
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3m
      • Controller:
      • Xbox 360 wired original
      • Power Supply:
      • Corsair VS 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung dvd-rw
      • USB Devices:
      • Transcend 8GB.
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 pro x64
      • Benchmark Scores:
      • Cinebench r15- 600, Unigine valley- 54fps
      • Comment:
      • Going under renovation, Next is CPU-mobo!
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    shohag2018's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,966

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    thanks a lot.

  8. #8

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    Guys I think we (bro + I) have a similar prob. At abt 40 - 43%, the game does not PROGRESS anymore along the main storyline.

    This is the place where BATMAN after meeting IVY needs to get spores from KILLER CROC's layer and has to talk to CASH in the Arkham mansion. BATMAN can get close to the mansion and grapple up the porch but the grapple's do not work on the vent through which he has to pass. Everything els ein the game works - BATMAN can go 2 other areas, solve riddles, take down madmen, etc.

    I was watching my bro play, but I too got addicted to this game.

    Has this happened to any1? Is this a program glitch? How to deal with it?
    Our version is the NPP release.

    Thanx in advance.
    Last edited by Xanadu; April 14th, 2010 at 05:24.

  9. #9
    Member
    • shohag2018's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 OC'[email protected] 3.5ghz (TT Frio OCK).
      • RAM:
      • a-DATA 8GB 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung evo 250gb SSD+1 TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 970 OC
      • Display:
      • Sony Bravia 26inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 ll Nokia BT stereo 503 ll Nokia BT Stereo 505
      • Keyboard:
      • A4tech bloody b314
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3m
      • Controller:
      • Xbox 360 wired original
      • Power Supply:
      • Corsair VS 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung dvd-rw
      • USB Devices:
      • Transcend 8GB.
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 pro x64
      • Benchmark Scores:
      • Cinebench r15- 600, Unigine valley- 54fps
      • Comment:
      • Going under renovation, Next is CPU-mobo!
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    shohag2018's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,966

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    Xanadu + 1
    exactly the same problem i had..theres this IVY level u jump down from a vent, then u go through the railings aside, perform certain things,come back underneath the vent then suppose to grapple back into the vent...but Whoah...theres no grapple option at all !! thats where i got stuck. SO we are stuck at the same place.According to Rion vai its the crack. nothing to do with the game.i ll try it, but i cant find my game DVD now!! have to manage it.

  10. #10

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    Shohag if u r in Dhaka, I can courier u my copy.
    I have the DVD I bought copied on my HDD.

    Do u HAVE TO DELETE existing games?
    What if I overwrite the new crack, delete profile create a new one and start game all over?
    Last edited by Xanadu; April 14th, 2010 at 15:56.

  11. #11
    Member
    • Reventon's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H67MA-D2H
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.1 ghz.
      • RAM:
      • 4 GB DDR3 1600 BUS CL7 OCZ FATALITY EDITION
      • Hard Drive:
      • WD CAVIER BLACK 1 TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire AMD 7870 GHZ edition
      • Display:
      • PHILIPS 224EL LED 1080p HDMI+DVI
      • Sound Card:
      • ON BOARD
      • Speakers/HPs:
      • 4:1 creative inspire
      • Keyboard:
      • a4 tech
      • Mouse:
      • a4 tech
      • Power Supply:
      • COOLER MASTER SILENT PRO 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung.
      • Operating System:
      • win 7
      • Comment:
      • should be better
      • Console:
      • 16
    Reventon's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Moghbazar
    Posts
    1,765

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    I had the problem when i first time played it.

    all u have do is ...........

    1.uninstall the game and delete the save files also.

    2.Install the game again.

    3.apply the crack then start again.dnt start before applying the crack.

  12. #12

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    U 3 guys had the same problem ?! Btw, I've not finished the game, but badhon did, with this crack I've given and using NPP copy. He also got stucked at that point which u guys are talking about, but this crack solved it.

  13. #13

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    Hi - this is Xanadu's little bro. He asked me to post this message. I tried logging in but kept getting INTERNAL SERVER RROR.

    Ok @ Shohag Bhai = the CRACK provided by RION BHAI WORKS!!
    This is wht XANADU did for me.

    > We have the NPP release already installed in our HDD with the NPP provided crack
    > Xanadu did not reinstall the game
    > He simply copy and pasted the RION BHAI crack in the BINARIES folder over the NPP crack
    > Then he started the game and at the start menu where WINDOWS LIVE MENU pops up, he DELETED the old profile and created a new one
    > Finally he entered the game with the new profile and started a NEW GAME altogether. I am at 42% now and the GRAPPLE works. I cannot stop. The game looks lovely and work smoothly on my 4670 even without phsyx (though with physx it wud b perhaps better).

    THANKS RION BHAI.
    THANKS BG forum.

  14. #14

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    Quote Originally Posted by Xanadu View Post
    Hi - this is Xanadu's little bro. He asked me to post this message. I tried logging in but kept getting INTERNAL SERVER RROR.

    Ok @ Shohag Bhai = the CRACK provided by RION BHAI WORKS!!
    This is wht XANADU did for me.

    > We have the NPP release already installed in our HDD with the NPP provided crack
    > Xanadu did not reinstall the game
    > He simply copy and pasted the RION BHAI crack in the BINARIES folder over the NPP crack
    > Then he started the game and at the start menu where WINDOWS LIVE MENU pops up, he DELETED the old profile and created a new one
    > Finally he entered the game with the new profile and started a NEW GAME altogether. I am at 42% now and the GRAPPLE works. I cannot stop. The game looks lovely and work smoothly on my 4670 even without phsyx (though with physx it wud b perhaps better).

    THANKS RION BHAI.
    THANKS BG forum.
    yeah, ur mostly welcomed. be always with BG.

    I think the reason u can't create your account is, the modification of BG throughout this month. Expect downtimes/problems until BG is fully fixed.

    Batman even looks better in Win 7/Vista than XP, dunno why. My friend(badhon) said this. He forced DX10 and several other features (including physx) by editing some text files in My Documents..... can't remember the whole path. But, u might not be able to play in random editing, back up those files first, then edit.

    Welcome to BG again btw.
    Last edited by Leaving BG; April 15th, 2010 at 11:42.

  15. #15

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    Rion Thanks.

    Yes, my brother is playing it on Win 7. Really looks amazing and crisp. I wish we had a 5850 or a 5870. :-)


    P.S. - Ekta program glitch asey ekhaney. Arkham mansion-er roof thekey Batman grapple marey - jokhon grapple pull korey batman pahar, dewal, roof ei shob er modhye DIYE urey jaitey thakey nodi-r uporey porjonto. Tarpor nodi-r uporey batashey ekta invisible roof corner dhorey jholey. Game ta freeze korey jai. Batman re tokhon kisu kora jai na. Kintu menu shob kaaj korey. lolz.
    Last edited by Xanadu; April 15th, 2010 at 18:24.

  16. #16

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    Quote Originally Posted by Xanadu View Post
    Rion Thanks.

    Yes, my brother is playing it on Win 7. Really looks amazing and crisp. I wish we had a 5850 or a 5870. :-)


    P.S. - Ekta program glitch asey ekhaney. Arkham mansion-er roof thekey Batman grapple marey - jokhon grapple pull korey batman pahar, dewal, roof ei shob er modhye DIYE urey jaitey thakey nodi-r uporey porjonto. Tarpor nodi-r uporey batashey ekta invisible roof corner dhorey jholey. Game ta freeze korey jai. Batman re tokhon kisu kora jai na. Kintu menu shob kaaj korey. lolz.
    hmm, badhon also told me that there's something fishy about this crack. u won't believe me, anyone won't believe me, even I wouldn't if I didn't saw that part..... dunno why and how, PS3 version of this game offers to play as Joker as well as batman. but, I've seen joker's gameplay in his PC.

    still that crack has some other bugs too, like last boss didn't reacted for the first time I played that bossfight in his PC.

  17. #17

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    Asha kori ei noboborshey shob bhalo bhalo crack ashbey ...

  18. #18
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    Quote Originally Posted by Rion a.k.a. রিয়ন View Post
    , I've seen joker's gameplay in his PC.
    .
    ekta portion-e to Joker ke niye ektu khelte hoy emneo... tumi ki shei portion er kotha bolteso? :S

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  19. #19

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    Quote Originally Posted by ЯV●shafiee007 View Post
    ekta portion-e to Joker ke niye ektu khelte hoy emneo... tumi ki shei portion er kotha bolteso? :S
    I don't know exactly. :S I haven't finished the game.

  20. #20
    Member
    • shohag2018's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 OC'[email protected] 3.5ghz (TT Frio OCK).
      • RAM:
      • a-DATA 8GB 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung evo 250gb SSD+1 TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 970 OC
      • Display:
      • Sony Bravia 26inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 ll Nokia BT stereo 503 ll Nokia BT Stereo 505
      • Keyboard:
      • A4tech bloody b314
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3m
      • Controller:
      • Xbox 360 wired original
      • Power Supply:
      • Corsair VS 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung dvd-rw
      • USB Devices:
      • Transcend 8GB.
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 pro x64
      • Benchmark Scores:
      • Cinebench r15- 600, Unigine valley- 54fps
      • Comment:
      • Going under renovation, Next is CPU-mobo!
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    shohag2018's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,966

    Default Re: Need the crack of Batman Arkham Asylum

    thanks a lot guys. Thanks to RIon vai, and Xandu.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Batman ARKHAM ASYLUM
    By GalibZ in forum Action-Adventure
    Replies: 286
    Last Post: October 24th, 2011, 12:54
  2. help with batman arkham asylum....
    By warriorfist in forum Action-Adventure
    Replies: 5
    Last Post: September 11th, 2009, 21:06
  3. Batman: Arkham Asylum Demo
    By pollob.codename13 in forum Action-Adventure
    Replies: 65
    Last Post: August 27th, 2009, 14:46
  4. Batman: Arkham Asylum Delayed
    By cRush in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 25
    Last Post: August 8th, 2009, 15:50
  5. Batman : Arkham asylum
    By ЯV●shafiee007 in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 21
    Last Post: March 25th, 2009, 11:05

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30495 seconds with 14 queries.