User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: GPU fan spins, but no display, not even the bios menu! is it dead???

  1. #1
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default GPU fan spins, but no display, not even the bios menu! is it dead???

    it was running fully ok...
    i gave my friend the gpu, but he couldnt make it work!
    so i brought it back home, and still it doesnt work!!!
    tried with two different DVI-VGA converter.....
    GPU: XFX HD 4650
    is it dead, how come!!!

  2. #2
    Member
    • -RAKIB-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75M
      • CPU:
      • Intel Core i5 2310 (2.9 Ghz)--Stock Clock--Stock Fan
      • RAM:
      • PQI-4gb-1333 Bus-single stick.
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG Sata-2 (320gb)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte 660-OC-2GB-Windforce2..
      • Display:
      • Samsung B1930-LCD-18.5 inch :(
      • Sound Card:
      • Built in.
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire T3200 (2:1)
      • Keyboard:
      • Value Top-normal (multimedia)
      • Mouse:
      • A4tech X7..
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 550w- Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung Writemaster-- Not using currently -_-
      • USB Devices:
      • Apacer 8gb Pendrive-usb2-_-
      • UPS:
      • Prolink-650VA
      • Operating System:
      • Windows 7-Ultimate-64bit
      • Comment:
      • Gaming is fun, but Acquiring a Satisfactory setup for it is not -_-
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 190kpbs
      • Upload Speed:
      • Havn't checked yet!
    -RAKIB-'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    923

    Default

    looks like it is.. U can try the "oven method" though @sensei
    Why so Serious!

  3. #3
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,095

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    it was running fully ok...
    i gave my friend the gpu, but he couldnt make it work!
    so i brought it back home, and still it doesnt work!!!
    tried with two different DVI-VGA converter.....
    GPU: XFX HD 4650
    is it dead, how come!!!
    Congratulations!! You are fuqed up!

    At last! Time to buy a new gpu!

  4. #4
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    Try to clean it up and scrub the pci pins with an eraser.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  5. #5
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    Quote Originally Posted by -RAKIB- View Post
    looks like it is.. U can try the "oven method" though @sensei
    i have it in mind, if nothing works

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    Congratulations!! You are fuqed up!

    At last! Time to buy a new gpu!
    yah...fuped up
    my rig is pretty antique, i need a whole upgrade......dont know when will that happen :'(

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    Try to clean it up and scrub the pci pins with an eraser.
    okay...

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    Try to clean it up and scrub the pci pins with an eraser.
    it didnt work

  6. #6
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,095

    Default

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    Try to clean it up and scrub the pci pins with an eraser.
    Click image for larger version. 

Name:	191.png 
Views:	4 
Size:	200.5 KB 
ID:	32297

  7. #7
    Member
    • optimus prime's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI K9A2C-ff v1
      • CPU:
      • AMD 64X2 5200+
      • RAM:
      • Transend 4GB DDR2 800MHz
      • Hard Drive:
      • 1T Hitachi+750GB Samsung+500GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 4850 512MB DDR3 & 4830 512MB DDR3 in Xfire
      • Display:
      • ASUS MS228
      • Sound Card:
      • Built-in Realtek
      • Speakers/HPs:
      • F&D F6000(5:1)
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH 747H
      • Controller:
      • Chinese
      • Power Supply:
      • Valuetop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS
      • UPS:
      • MICRO 1000VA(Customized)
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 1024
      • Upload Speed:
      • 256

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    350

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    it was running fully ok...
    i gave my friend the gpu, but he couldnt make it work!
    so i brought it back home, and still it doesnt work!!!
    tried with two different DVI-VGA converter.....
    GPU: XFX HD 4650
    is it dead, how come!!!
    Recently my brother Resurrected a dead Leadtek gtx 560ti by using hotgan on the main chip ...currently it is running flawlessly for 3 days
    Last edited by optimus prime; January 3rd, 2014 at 19:11.

  8. #8
    Member
    • -RAKIB-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75M
      • CPU:
      • Intel Core i5 2310 (2.9 Ghz)--Stock Clock--Stock Fan
      • RAM:
      • PQI-4gb-1333 Bus-single stick.
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG Sata-2 (320gb)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte 660-OC-2GB-Windforce2..
      • Display:
      • Samsung B1930-LCD-18.5 inch :(
      • Sound Card:
      • Built in.
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire T3200 (2:1)
      • Keyboard:
      • Value Top-normal (multimedia)
      • Mouse:
      • A4tech X7..
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 550w- Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung Writemaster-- Not using currently -_-
      • USB Devices:
      • Apacer 8gb Pendrive-usb2-_-
      • UPS:
      • Prolink-650VA
      • Operating System:
      • Windows 7-Ultimate-64bit
      • Comment:
      • Gaming is fun, but Acquiring a Satisfactory setup for it is not -_-
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 190kpbs
      • Upload Speed:
      • Havn't checked yet!
    -RAKIB-'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    923

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    Click image for larger version. 

Name:	191.png 
Views:	4 
Size:	200.5 KB 
ID:	32297
    Click image for larger version. 

Name:	Laughing-Smiley (1).jpg 
Views:	4 
Size:	43.8 KB 
ID:	32298

    Quote Originally Posted by optimus prime View Post
    Recently my brother Resurrected a dead Leadtek gtx 56ti by using hotgan on the main chip ...currently it is running flawlessly for 3 days
    56ti??? Click image for larger version. 

Name:	Modified_Confused_Smiley_by_Prince_of_Powerpoint.jpg 
Views:	5 
Size:	61.7 KB 
ID:	32299
    Why so Serious!

  9. #9
    Member
    • shoryuken-x's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi
      • CPU:
      • frio die dheke rakha Fx 6300
      • RAM:
      • 8gb ( to power black x)
      • Hard Drive:
      • 1/2 tb
      • Graphics Card:
      • Radeon HD 7950
      • Display:
      • 21.5 lcd
      • Sound Card:
      • lagano hoy ni
      • Speakers/HPs:
      • Genius Gx Sw-1250
      • Keyboard:
      • Delux t15s
      • Mouse:
      • Mowa A40 Game Master (600tk) ^_^
      • Controller:
      • venge gese
      • Power Supply:
      • Tt toughpower XT 675
      • Optical Drive:
      • oikhane fan bosai disi tape method
      • USB Devices:
      • few here nd there
      • UPS:
      • 600va
      • Operating System:
      • win 8 evolution 2014 X64 /Win 8.1 heavier edition
      • Benchmark Scores:
      • jana nei
      • Comment:
      • silent htpc
      • ISP:
      • antbd
      • Download Speed:
      • 60+
      • Upload Speed:
      • Do
    shoryuken-x's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    893

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    it was running fully ok...
    i gave my friend the gpu, but he couldnt make it work!
    so i brought it back home, and still it doesnt work!!!
    tried with two different DVI-VGA converter.....
    GPU: XFX HD 4650
    is it dead, how come!!!
    seriously 4650 bad dau

    jore chap dia dekho slot e .... dui pas dhore eksathe chap ...... clique kore lege jauar kotha thik moto na bosle eta hote pare if ur lucky

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by genocide_cutter View Post
    seriously 4650 bad dau

    jore chap dia dekho slot e .... dui pas dhore eksathe chap ...... clique kore lege jauar kotha thik moto na bosle eta hote pare if ur lucky
    it happened with me luckily

  11. #11
    Member
    • shoryuken-x's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi
      • CPU:
      • frio die dheke rakha Fx 6300
      • RAM:
      • 8gb ( to power black x)
      • Hard Drive:
      • 1/2 tb
      • Graphics Card:
      • Radeon HD 7950
      • Display:
      • 21.5 lcd
      • Sound Card:
      • lagano hoy ni
      • Speakers/HPs:
      • Genius Gx Sw-1250
      • Keyboard:
      • Delux t15s
      • Mouse:
      • Mowa A40 Game Master (600tk) ^_^
      • Controller:
      • venge gese
      • Power Supply:
      • Tt toughpower XT 675
      • Optical Drive:
      • oikhane fan bosai disi tape method
      • USB Devices:
      • few here nd there
      • UPS:
      • 600va
      • Operating System:
      • win 8 evolution 2014 X64 /Win 8.1 heavier edition
      • Benchmark Scores:
      • jana nei
      • Comment:
      • silent htpc
      • ISP:
      • antbd
      • Download Speed:
      • 60+
      • Upload Speed:
      • Do
    shoryuken-x's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    893

    Default

    Quote Originally Posted by Blank page View Post
    it happened with me luckily
    hey guy .......... what did u do with 7790 ??? (gt nothing frm u) pm me

  12. #12
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    Quote Originally Posted by genocide_cutter View Post
    seriously 4650 bad dau

    jore chap dia dekho slot e .... dui pas dhore eksathe chap ...... clique kore lege jauar kotha thik moto na bosle eta hote pare if ur lucky
    2da pc te try korsi....

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Asif 11 View Post
    @giant vai baad den eto sob. Really, it's now ur turn to upgrade ur GPU.
    hsc er por, maybe

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by optimus prime View Post
    Recently my brother Resurrected a dead Leadtek gtx 560ti by using hotgan on the main chip ...currently it is running flawlessly for 3 days
    where to get that?

  13. #13
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default

    try different output like HDMI

  14. #14
    Member
    • optimus prime's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI K9A2C-ff v1
      • CPU:
      • AMD 64X2 5200+
      • RAM:
      • Transend 4GB DDR2 800MHz
      • Hard Drive:
      • 1T Hitachi+750GB Samsung+500GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 4850 512MB DDR3 & 4830 512MB DDR3 in Xfire
      • Display:
      • ASUS MS228
      • Sound Card:
      • Built-in Realtek
      • Speakers/HPs:
      • F&D F6000(5:1)
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH 747H
      • Controller:
      • Chinese
      • Power Supply:
      • Valuetop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS
      • UPS:
      • MICRO 1000VA(Customized)
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 1024
      • Upload Speed:
      • 256

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    350

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    2da pc te try korsi....

    - - - Updated - - -



    hsc er por, maybe

    - - - Updated - - -



    where to get that?
    Try mobile repair shops and make sure u cover everything beside the main chip with foil paper

  15. #15
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    Quote Originally Posted by Mohiuddin View Post
    try different output like HDMI
    no hdmi, 2 dvi and 1 round port!...
    though, if the ports are damaged, then the pc should have booted to desktop using the gpu....but, after some time, the mobo automatically boots with the igp.....

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by optimus prime View Post
    Try mobile repair shops and make sure u cover everything beside the main chip with foil paper
    how would they fix it!

    - - - Updated - - -

    the oven trick, is it a MicroWave Oven, or Electric Oven??

  16. #16
    Member
    • optimus prime's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI K9A2C-ff v1
      • CPU:
      • AMD 64X2 5200+
      • RAM:
      • Transend 4GB DDR2 800MHz
      • Hard Drive:
      • 1T Hitachi+750GB Samsung+500GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 4850 512MB DDR3 & 4830 512MB DDR3 in Xfire
      • Display:
      • ASUS MS228
      • Sound Card:
      • Built-in Realtek
      • Speakers/HPs:
      • F&D F6000(5:1)
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH 747H
      • Controller:
      • Chinese
      • Power Supply:
      • Valuetop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS
      • UPS:
      • MICRO 1000VA(Customized)
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 1024
      • Upload Speed:
      • 256

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    350

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    no hdmi, 2 dvi and 1 round port!...


    how would they fix it!
    They wont fix it but they should have hotgun

  17. #17
    Member
    • Cpt.Mactavish's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR
      • CPU:
      • Intel C2D
      • RAM:
      • 2GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 6670 GDDR5
      • Display:
      • Samsung syncmaster S19A300B 18.5"inch LED
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Power Supply:
      • Generic Tiner Box
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Benchmark Scores:
      • Cpu:5.4,Gpu:7.1,HDD:5.9
      • Comment:
      • Happy with it!
    Cpt.Mactavish's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    992

    Default

    i think shotgun will be better choice than hotgun

  18. #18
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    Quote Originally Posted by optimus prime View Post
    They wont fix it but they should have hotgun
    oooow.....

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Cpt.Mactavish View Post
    i think shotgun will be better choice than hotgun
    ......

  19. #19
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    no hdmi, 2 dvi and 1 round port!...
    though, if the ports are damaged, then the pc should have booted to desktop using the gpu....but, after some time, the mobo automatically boots with the igp.....

    - - - Updated - - -



    how would they fix it!

    - - - Updated - - -

    the oven trick, is it a MicroWave Oven, or Electric Oven??
    Microwave oven will burn out all the ICs in about 20 seconds with subtle fire works accompanied by tiny popping sound.

  20. #20
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    Quote Originally Posted by minitt View Post
    Microwave oven will burn out all the ICs in about 20 seconds with subtle fire works accompanied by tiny popping sound.
    phew!! i was thinking about it :O
    so, wont the heat of the oven, melt the dvi ports, gpu 2pin fan port??

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. CPU fans spins and stops...
    By RYDER23 in forum Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: November 28th, 2011, 21:22
  2. Closed Laptop and a dead/half dead nokia n72
    By avas911 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 4
    Last Post: December 4th, 2009, 00:11
  3. PS3 Recovery Menu
    By aayman in forum PlayStation
    Replies: 3
    Last Post: October 20th, 2008, 02:48
  4. autoplay menu builder 5.5 or 5.4 crack
    By ScS :: XTR in forum Software
    Replies: 1
    Last Post: July 19th, 2008, 12:20

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.32874 seconds with 15 queries.