User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 44

Thread: How to activate windows 7 64 bit without re-installing (on a PC with UEFI bios)

  1. #1
    Member
    • pcgamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z87-HD3
      • CPU:
      • i5 4670k
      • RAM:
      • CORSAIR Vengeance 4 GB*2=8 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB, 1 TB WD Blue
      • Graphics Card:
      • ASUS ROG STRIX Radeon Rx 480 8GB OC
      • Display:
      • Samsung BX2035 LED LCD 20 inch
      • Sound Card:
      • Onbord
      • Speakers/HPs:
      • Creative Labs Inspire 4400 4.1
      • Keyboard:
      • A4TECH Multimedia
      • Mouse:
      • A4TECH
      • Power Supply:
      • Asus U-75 HA 750 Watt
      • Optical Drive:
      • Asus DVD Writer
      • UPS:
      • 1200 va (Battery-2x12volt 7.2 amp)
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • Need to Update GPU
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 100 KBps
      • Upload Speed:
      • 100 KBps
    pcgamer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    962

    Question How to activate windows 7 64 bit without re-installing (on a PC with UEFI bios)

    Hello everyone.
    After my recent up-gradation. I am having trouble activating windows 7 64 bit on a PC with UEFI bios.

    Windows Loader is not working. In DAZ forum-instruction is given for a clean installation. ( on a UEFI bios)
    I have 29 days of trial period left and lots of game and software already installed in my PC.

    Can anyone give me any idea about how I can activate windows 7 64 bit without doing a clean installation.

  2. #2
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III & Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17" at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB & Corsair Survivor USB 3.0 16GB & Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default

    No idea bro. Sorry
    Once more into the fray
    Into the last good fight I’ll ever know

    Live and die on this day
    Live and Die on this day

  3. #3
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by pcgamer View Post
    Hello everyone.
    After my recent up-gradation. I am having trouble activating windows 7 64 bit on a PC with UEFI bios.

    Windows Loader is not working. In DAZ forum-instruction is given for a clean installation. ( on a UEFI bios)
    I have 29 days of trial period left and lots of game and software already installed in my PC.

    Can anyone give me any idea about how I can activate windows 7 64 bit without doing a clean installation.
    Did you try removeWAT? it should work.

  4. #4
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default

    No idea bhaiya. I tried activating Win7 on my mom's pc yesterday with the microsoft tooklit 2.5 beta but it didn't work (I later found that the toolkit is kms only). Didn't try with loader though.

  5. #5
    Member
    • Speed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Rampage IV extreme|Intel Mobile Mobo
      • CPU:
      • Inter Core i7 3970x | Intel Core 2 Duo T5850 2.16Ghz
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinium 2x8GB 1600Mhz| 2GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 pro 128 GB| Intel 750 400GB| 2TB+3TB +4 TB
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 980 Ti Hybrid | Intel GMA X3100
      • Display:
      • ASUS VG248QE 1080p LED 24" 144 Hz| ASUS Built In
      • Sound Card:
      • Creative ZxR| Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z5500 5.1 DTS,THX, Logitech G35 7.1 Built In
      • Keyboard:
      • Logitech G15 Gaming Keyboard | ASUS Default
      • Mouse:
      • Logitech G400S| Logitech Notebook Mouse
      • Power Supply:
      • Corsair AX 1200i 80+ platinium| None
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD +/-RW
      • USB Devices:
      • Sony Micro Mach 32 GB USB 3.0 Imation 8GB|kingmax 4GB flash drive
      • UPS:
      • USPOWER 2000va Online UPS
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3D Mark 11 X 8151 |3D Mark Firestrike 7873,Cloud Gate 30749,Ice Storm 69745
      • Comment:
      • All credits goes to my father
      • ISP:
      • DHAKANET
      • Download Speed:
      • 750
      • Upload Speed:
      • 650
    Speed's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Khilgaon
    Posts
    4,448

    Default

    check ur PM. & if u have installed using the gpt partition & have enabled the secure boot from the bios. then i will be sorry to tell u that, u r out of luck. secure boot doesn't allow any type of loader to the moment it enters acpi suspends mode(windows loading screen).

  6. #6
    Member
    • pcgamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z87-HD3
      • CPU:
      • i5 4670k
      • RAM:
      • CORSAIR Vengeance 4 GB*2=8 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB, 1 TB WD Blue
      • Graphics Card:
      • ASUS ROG STRIX Radeon Rx 480 8GB OC
      • Display:
      • Samsung BX2035 LED LCD 20 inch
      • Sound Card:
      • Onbord
      • Speakers/HPs:
      • Creative Labs Inspire 4400 4.1
      • Keyboard:
      • A4TECH Multimedia
      • Mouse:
      • A4TECH
      • Power Supply:
      • Asus U-75 HA 750 Watt
      • Optical Drive:
      • Asus DVD Writer
      • UPS:
      • 1200 va (Battery-2x12volt 7.2 amp)
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • Need to Update GPU
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 100 KBps
      • Upload Speed:
      • 100 KBps
    pcgamer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    962

    Default

    Quote Originally Posted by Speed View Post
    check ur PM. & if u have installed using the gpt partition & have enabled the secure boot from the bios. then i will be sorry to tell u that, u r out of luck. secure boot doesn't allow any type of loader to the moment it enters acpi suspends mode(windows loading screen).
    I was installed it in a regular core 2 duo PC. But after upgrading-the system shows not genuine message. Later I have reset the trial and got 26 days left now.

    - - - Updated - - -

    Still nothing happened with any loader. well at list trial reset worked. Have to reset after each 30 days.
    Last edited by pcgamer; January 1st, 2014 at 14:57.

  7. #7
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by pcgamer View Post
    Still nothing happened with any loader.
    Only 26 days to left.
    removeWAT2.2.6
    it won't show the 'genuine' logo. But you'll have no problem anyway. Do not install KB971033 from windows update.
    If it again shows as trial, then simply re-run removeWAT

  8. #8
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default

    Install Windows 8. There is a free phone activation hack on the net. You will have genuine Windows forever and with tools like Class shell start menu, it will look exactly like Win 7 plus performance is hell lot better.

  9. #9

    Default

    open command prompt with administrative access and type 'slmgr -rearm' without quotes. this is the trial reset code. kono software lagbe na, activate o korar dorkar nai. trial mode ei arame chalate thaken.

  10. #10
    Member
    • pcgamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z87-HD3
      • CPU:
      • i5 4670k
      • RAM:
      • CORSAIR Vengeance 4 GB*2=8 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB, 1 TB WD Blue
      • Graphics Card:
      • ASUS ROG STRIX Radeon Rx 480 8GB OC
      • Display:
      • Samsung BX2035 LED LCD 20 inch
      • Sound Card:
      • Onbord
      • Speakers/HPs:
      • Creative Labs Inspire 4400 4.1
      • Keyboard:
      • A4TECH Multimedia
      • Mouse:
      • A4TECH
      • Power Supply:
      • Asus U-75 HA 750 Watt
      • Optical Drive:
      • Asus DVD Writer
      • UPS:
      • 1200 va (Battery-2x12volt 7.2 amp)
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • Need to Update GPU
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 100 KBps
      • Upload Speed:
      • 100 KBps
    pcgamer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    962

    Default

    Finally activated my windows 7 home premium 64bit without re-installing. Hell yeah.
    Click image for larger version. 

Name:	Untitled.jpg 
Views:	9548 
Size:	188.4 KB 
ID:	32498

  11. #11
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by pcgamer View Post
    Finally activated my windows 7 home premium 64bit without re-installing. Hell yeah.
    how??

  12. #12
    Member
    • pcgamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z87-HD3
      • CPU:
      • i5 4670k
      • RAM:
      • CORSAIR Vengeance 4 GB*2=8 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB, 1 TB WD Blue
      • Graphics Card:
      • ASUS ROG STRIX Radeon Rx 480 8GB OC
      • Display:
      • Samsung BX2035 LED LCD 20 inch
      • Sound Card:
      • Onbord
      • Speakers/HPs:
      • Creative Labs Inspire 4400 4.1
      • Keyboard:
      • A4TECH Multimedia
      • Mouse:
      • A4TECH
      • Power Supply:
      • Asus U-75 HA 750 Watt
      • Optical Drive:
      • Asus DVD Writer
      • UPS:
      • 1200 va (Battery-2x12volt 7.2 amp)
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • Need to Update GPU
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 100 KBps
      • Upload Speed:
      • 100 KBps
    pcgamer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    962

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    how??
    Using a modified version of DAZ loader. I have downloaded various types of activator from different site. Only one worked after previously using another to make my windows 7 untouched but with ACER certificate. Final one downloaded from mediafire.

  13. #13
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default

    Use Microsoft Toolkit 2.5 BETA 5

  14. #14

    Default

    Use Windows Loader by DAZ !!!

  15. #15
    Member
    • pcgamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z87-HD3
      • CPU:
      • i5 4670k
      • RAM:
      • CORSAIR Vengeance 4 GB*2=8 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB, 1 TB WD Blue
      • Graphics Card:
      • ASUS ROG STRIX Radeon Rx 480 8GB OC
      • Display:
      • Samsung BX2035 LED LCD 20 inch
      • Sound Card:
      • Onbord
      • Speakers/HPs:
      • Creative Labs Inspire 4400 4.1
      • Keyboard:
      • A4TECH Multimedia
      • Mouse:
      • A4TECH
      • Power Supply:
      • Asus U-75 HA 750 Watt
      • Optical Drive:
      • Asus DVD Writer
      • UPS:
      • 1200 va (Battery-2x12volt 7.2 amp)
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • Need to Update GPU
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 100 KBps
      • Upload Speed:
      • 100 KBps
    pcgamer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    962

    Default

    Quote Originally Posted by Xperience View Post
    Use Windows Loader by DAZ !!!
    Yah we know it but recently I have changed my setup and moved to uefi mobo system. A clean install can easily activate with daz. For my Old one- I have tried many different versions of daz loader. Non works. Suddenly form a new loader 2014 version help me to activate windows 7 SP1 64 bit without hacking bios

  16. #16

    Default

    Can you give a link to this new version of loader?

  17. #17
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Uc4$h View Post
    Can you give a link to this new version of loader?
    https://safelinking.net/p/b34d7eb5af

  18. #18

    Default

    Quote Originally Posted by pcgamer View Post
    Using a modified version of DAZ loader. I have downloaded various types of activator from different site. Only one worked after previously using another to make my windows 7 untouched but with ACER certificate. Final one downloaded from mediafire.
    Hi. I'm desperate, I can't find any DAZ loader for my UEFI-enabled motherboard. I don't want to go through all that installing again. Can you help me find the right DAZ loader? The link posted above doesn't work anymore.
    Last edited by thenomad25; September 23rd, 2014 at 16:26.

  19. #19
    Member
    • RMS's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58A-UD3R
      • CPU:
      • Core i7 950 @4.2 GHz Cooled by Corsair H60 Hydro Cooler
      • RAM:
      • OCZ Gold (2+2+2) GB + Corsair Vengeance (4+4+4) GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 1.5 TB + Toshiba (3 +3+ 2) TB + 4 x Seagate 2 TB + Transcend 1TB ext + Adata 1.5TB ext
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX 950 STRIX OC 2 GB
      • Display:
      • Samsung B2230 + Viewsonic VX2270S
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium, Asus Xonar DG || Fiio E7 USB DAC and Portable Amp || X-Fi 5.1 Pro USB
      • Speakers/HPs:
      • 5x Bowers and Wilkins VM1, Klipsch RW10 || HEADPHONES: Beyer DT990, Shure SRH440, Sennheiser HD 439,
      • Keyboard:
      • Newmen e370 Illuminated Gaming Keyboard, A4Tech G6 Wireless Desktop
      • Mouse:
      • Mad Catz Cyborg R.A.T. 7 || Logitech G500 || A4Tech Bloody V3, A4tech G6-70D Wireless, A4tech MOP70D
      • Controller:
      • Genius Trio Racer F1 Wheel, Genius MaxFire Grandias 12V Wireless Gamepad, BlackCat xbox360 Gamepad
      • Power Supply:
      • Antec VP550P V2 NC
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW, Sony DVDROM
      • USB Devices:
      • AUDIO PLAYERS: Ipod Nano, SanDisk Sansa Clip+ || FLASH DRIVES: Transcend 128 GB, 16 GB, 2x 32 GB
      • UPS:
      • APC 800 VA for CPU and Appolo 800 VA for others
    RMS's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    540

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    @Badhon_raj , Ami last 3 din theke loader ta download korar chesta korci, kintu link ta sobsomoy e offline dekhay.

    Would you please post a new link or upload it in a file server? Thanks in advance.


  20. #20
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by RMS View Post
    @Badhon_raj , Ami last 3 din theke loader ta download korar chesta korci, kintu link ta sobsomoy e offline dekhay.

    Would you please post a new link or upload it in a file server? Thanks in advance.
    tar mane oita delete kore dise. r jiboneu oita online houar possibility nai.
    try this
    https://safelinking.net/p/3bfc689c5d
    or this
    https://safelinking.net/p/7b6f76ee31

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: August 13th, 2013, 23:44
  2. Windows 8 asking for serials during installing
    By Shoaib in forum Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: August 8th, 2013, 17:16
  3. HDD does not show up randomly in BIOS/UEFI
    By dipanzan in forum Technical Support
    Replies: 23
    Last Post: June 26th, 2013, 00:51
  4. Installing Windows 7 on Acer Notebook
    By Rajmi in forum Software
    Replies: 14
    Last Post: December 21st, 2011, 22:49
  5. Replies: 0
    Last Post: July 29th, 2009, 23:41

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.33517 seconds with 15 queries.