User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Want to play co-op through router. Help.

  1. #1
    Member
    • shohag2018's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 OC'[email protected] 3.5ghz (TT Frio OCK).
      • RAM:
      • a-DATA 8GB 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung evo 250gb SSD+1 TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 970 OC
      • Display:
      • Sony Bravia 26inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 ll Nokia BT stereo 503 ll Nokia BT Stereo 505
      • Keyboard:
      • A4tech bloody b314
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3m
      • Controller:
      • Xbox 360 wired original
      • Power Supply:
      • Corsair VS 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung dvd-rw
      • USB Devices:
      • Transcend 8GB.
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 pro x64
      • Benchmark Scores:
      • Cinebench r15- 600, Unigine valley- 54fps
      • Comment:
      • Going under renovation, Next is CPU-mobo!
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    shohag2018's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,966

    Default Want to play co-op through router. Help.

    Me and my brother is connected to the same wifi network. (via broadband router). Looking to play saints row co-op. How to configure? Thanks in advance.
    don't know how to see what other computers are currently connected to the same network.
    Last edited by shohag2018; December 30th, 2013 at 14:14.

  2. #2
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default

    make sure the wifi network is set to private and you have both enabled file sharing in advance network settings. You will find in the network center.

    Then you should be able to see your bro's pc in network. You can access network from the left side of "my computer".

  3. #3
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Quote Originally Posted by shohag2018 View Post
    Me and my brother is connected to the same wifi network. (via broadband router). Looking to play saints row co-op. How to configure? Thanks in advance.
    don't know how to see what other computers are currently connected to the same network.
    I play Borderland 2 LAN with my cousin through Belkin router. All we have to do is connect to the WiFi network and everything else works flawless. Just make sure that you have properly set the LAN configuration that Saint Rows itself requires and there are negligible WiFi interference. There could be some packet loss if some one uses the internet through WiFi while you guys are playing. Also, do what [email protected] vai said.

  4. #4
    Member
    • shohag2018's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 OC'[email protected] 3.5ghz (TT Frio OCK).
      • RAM:
      • a-DATA 8GB 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung evo 250gb SSD+1 TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 970 OC
      • Display:
      • Sony Bravia 26inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 ll Nokia BT stereo 503 ll Nokia BT Stereo 505
      • Keyboard:
      • A4tech bloody b314
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3m
      • Controller:
      • Xbox 360 wired original
      • Power Supply:
      • Corsair VS 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung dvd-rw
      • USB Devices:
      • Transcend 8GB.
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 pro x64
      • Benchmark Scores:
      • Cinebench r15- 600, Unigine valley- 54fps
      • Comment:
      • Going under renovation, Next is CPU-mobo!
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    shohag2018's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,966

    Default

    thanks.. it worked. played all night yesterday

Similar Threads

  1. router!
    By ss12 in forum ISPros
    Replies: 2
    Last Post: August 28th, 2013, 06:12
  2. Need help regarding WiFi Router
    By Noropishach in forum Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: November 9th, 2012, 03:37
  3. Router
    By Xanadu in forum Help - General Shopping
    Replies: 2
    Last Post: August 4th, 2011, 12:44
  4. how can we play css within a same router?
    By slshawon in forum CS: Source
    Replies: 6
    Last Post: October 5th, 2009, 22:47

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16023 seconds with 14 queries.