User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 45

Thread: 4G in Bangladesh

  1. #1
    Member
    • NahyaN's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61M-S2V-B3/ Thermaltake Spacecraft VF-1 Chassis
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 with Coolermaster Hyper 212 EVO
      • RAM:
      • TeamElite 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB (Primary)/ WD Caviar Green 2 TB (Storage)
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R9 380X Nitro
      • Display:
      • Samsung 19 Inch LED Monitor
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • AudioTechnica ATH-M40X
      • Keyboard:
      • A4 Tech Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • XBox 360 Controller
      • Power Supply:
      • Delta 550w
      • Optical Drive:
      • LiteOn DVD-RW 22X
      • USB Devices:
      • Transcend 250GB Portable HDD
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Comment:
      • Seren1ty gets the job done. Period.
      • ISP:
      • Earth Telecommunications
      • Download Speed:
      • ~2 Mbps
      • Upload Speed:
      • ~2 Mbps
    NahyaN's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    541

    Default 4G in Bangladesh

    5 companies to get 4G licenses
    The telecoms regulator decides to award five internet service providers (ISPs) licences for Long Term Evolution (LTE), an internet technology faster than the 3G
    Source



    What should we make of this? Though in dire times, news like this is refreshing but basically like 3G, we will be getting at most 1 Mbps.

    Pipe boro ase, line e pani thake na. Not even remotely excited to hear this news.

  2. #2
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    Quote Originally Posted by NahyaN View Post
    5 companies to get 4G licenses
    The telecoms regulator decides to award five internet service providers (ISPs) licences for Long Term Evolution (LTE), an internet technology faster than the 3G
    Source



    What should we make of this? Though in dire times, news like this is refreshing but basically like 3G, we will be getting at most 1 Mbps.

    Pipe boro ase, line e pani thake na. Not even remotely excited to hear this news.
    true

  3. #3
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by NahyaN View Post
    Pipe boro ase, line e pani thake na. Not even remotely excited to hear this news.
    কথা সত্য, আমার কাছে ব্যান্ডউইডথ নাই

  4. #4
    Member
    • Menace Slinger's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470
      • RAM:
      • Twinmos 2 X 4GB 1600 mhz
      • Hard Drive:
      • WD 2 X 1 TB + Hitachi 1 TB + Samsung 320 GB
      • Graphics Card:
      • Nvidia GeForce GTX 650
      • Display:
      • Samsung LED 18.5 Inch X 2
      • Sound Card:
      • M-Audio Fast track
      • Speakers/HPs:
      • Just Beats ( Beats by Dr. Dre)
      • Keyboard:
      • A4 Tech KD 800L
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 450 WT
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG
      • USB Devices:
      • Audio technica AT 2020 Microphone
      • UPS:
      • Ideal 5308B 800VA 7Ah
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Comment:
      • Casing : InWin MANA 136
      • ISP:
      • Earth Telecommunication
      • Download Speed:
      • 4 MB
      • Upload Speed:
      • 4 MB
    Menace Slinger's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    221

    Default

    Kono labh nai. Shobai shesh porjonto khuje 512 kbps ar 1 mbps er package.

  5. #5
    Member Shoaib's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Khulna
    Posts
    1,319

    Default

    ৬১ কোটি রুপি তে ১০০ গিগাবাইট ব্যান্ডউউথ ইন্ডিয়া তে বিক্রি করে আমাদের জন্য ৪০ গিগাবাইট রাখছে। যতই isp বাড়ানো হোক কাজ হবে না।।

  6. #6

    Default

    It is good news for Bangladesh and it can now get progress in telecommunication field like Pakistan. Both are third world countries but improving their economies as well.

  7. #7
    Member
    • Shawon191's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H-61
      • CPU:
      • Intel Core i5 3570s 3.1 GHz
      • RAM:
      • Corsair XMS3 4 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • GTX 660
      • Display:
      • Asus VX229H
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M223
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Knucker
      • Mouse:
      • SteelSeries Rival
      • Controller:
      • Logitech F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 500W
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 7
      • ISP:
      • Aamra Technologies
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 3 mbps
    Shawon191's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,019

    Default

    Quote Originally Posted by NahyaN View Post
    Pipe boro ase, line e pani thake na. Not even remotely excited to hear this news.
    Click image for larger version. 

Name:	The_truth_has_been_spoken.jpg 
Views:	4 
Size:	58.7 KB 
ID:	35153

  8. #8
    Member
    • salmanshah's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z97 Gaming 5
      • CPU:
      • i7-4790K - Cooled by Corsair V8 GTS
      • RAM:
      • G.SKILL Trident X Series 2400MHz 16GB (2 x 8GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB SSD (2TB + 3TB HDD)
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 GAMING 4G
      • Display:
      • Sony KDL-32W654 & ASUS MS228H 22
      • Sound Card:
      • Realtek ALC1150
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD555
      • Keyboard:
      • Thermaltake MEKA G-Unit
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 Wired Controller
      • Power Supply:
      • Corsair TX650w V2
      • Optical Drive:
      • LITEON DVDRW
      • UPS:
      • Power Saver 1200va
      • Operating System:
      • Windows 8.1 PRO Genuine
      • Benchmark Scores:
      • Winrar bench - 11085 KB/s @ OC CPU
      • Comment:
      • Casing: NZXT Phantom 001W
      • ISP:
      • Radiant
      • Download Speed:
      • 10-20 Mbps
      • Upload Speed:
      • 10-20 Mbps
    salmanshah's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lalbagh
    Posts
    2,363

    Default

    I am getting 5 Mbps now. Bandwidth has really increased.

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by NahyaN View Post
    5 companies to get 4G licenses
    The telecoms regulator decides to award five internet service providers (ISPs) licences for Long Term Evolution (LTE), an internet technology faster than the 3G
    Source



    What should we make of this? Though in dire times, news like this is refreshing but basically like 3G, we will be getting at most 1 Mbps.

    Pipe boro ase, line e pani thake na. Not even remotely excited to hear this news.
    baler link3 will be one of them?????????????????????

  10. #10
    Member
    • Shawon191's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H-61
      • CPU:
      • Intel Core i5 3570s 3.1 GHz
      • RAM:
      • Corsair XMS3 4 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • GTX 660
      • Display:
      • Asus VX229H
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M223
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Knucker
      • Mouse:
      • SteelSeries Rival
      • Controller:
      • Logitech F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 500W
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 7
      • ISP:
      • Aamra Technologies
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 3 mbps
    Shawon191's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,019

    Default

    Quote Originally Posted by salmanshah View Post
    I am getting 5 Mbps now. Bandwidth has really increased.
    Tell me at what price? Singaporians have 1 gbps broadband plan @60 SGD which is under 4000 BDT.

  11. #11
    Member
    • salmanshah's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z97 Gaming 5
      • CPU:
      • i7-4790K - Cooled by Corsair V8 GTS
      • RAM:
      • G.SKILL Trident X Series 2400MHz 16GB (2 x 8GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB SSD (2TB + 3TB HDD)
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 GAMING 4G
      • Display:
      • Sony KDL-32W654 & ASUS MS228H 22
      • Sound Card:
      • Realtek ALC1150
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD555
      • Keyboard:
      • Thermaltake MEKA G-Unit
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 Wired Controller
      • Power Supply:
      • Corsair TX650w V2
      • Optical Drive:
      • LITEON DVDRW
      • UPS:
      • Power Saver 1200va
      • Operating System:
      • Windows 8.1 PRO Genuine
      • Benchmark Scores:
      • Winrar bench - 11085 KB/s @ OC CPU
      • Comment:
      • Casing: NZXT Phantom 001W
      • ISP:
      • Radiant
      • Download Speed:
      • 10-20 Mbps
      • Upload Speed:
      • 10-20 Mbps
    salmanshah's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lalbagh
    Posts
    2,363

    Default

    Quote Originally Posted by shawon0418 View Post
    Tell me at what price? Singaporians have 1 gbps broadband plan @60 SGD which is under 4000 BDT.
    2500 BDT

    I used to get 1Mbps a year ago for the same.

  12. #12
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Luv nei tmn, available speed jotoi thakuk amra oi 512kb/1Mb e nibo -_-
    But things are improving, snails pace jodio.

    2008- 1200 taka for 80kbps-128kbps
    2014- 1200 taka for 1.5Mbps

  13. #13
    Member
    • Menace Slinger's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470
      • RAM:
      • Twinmos 2 X 4GB 1600 mhz
      • Hard Drive:
      • WD 2 X 1 TB + Hitachi 1 TB + Samsung 320 GB
      • Graphics Card:
      • Nvidia GeForce GTX 650
      • Display:
      • Samsung LED 18.5 Inch X 2
      • Sound Card:
      • M-Audio Fast track
      • Speakers/HPs:
      • Just Beats ( Beats by Dr. Dre)
      • Keyboard:
      • A4 Tech KD 800L
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 450 WT
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG
      • USB Devices:
      • Audio technica AT 2020 Microphone
      • UPS:
      • Ideal 5308B 800VA 7Ah
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Comment:
      • Casing : InWin MANA 136
      • ISP:
      • Earth Telecommunication
      • Download Speed:
      • 4 MB
      • Upload Speed:
      • 4 MB
    Menace Slinger's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    221

    Default

    Some isps are trying to give 3 mbps for 1k. Though they are not consistent in speed, they are trying to bring the price down.

  14. #14
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default

    Quote Originally Posted by Menace Slinger View Post
    Some isps are trying to give 3 mbps for 1k. Though they are not consistent in speed, they are trying to bring the price down.
    Where do you guys get these sort of weird information?

    I already use 3 Mbps for 800/=

    @Aasifz uses 5 Mbps for 500/=

  15. #15
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by VANGUARD View Post
    Where do you guys get these sort of weird information?

    I already use 3 Mbps for 800/=

    @Aasifz uses 5 Mbps for 500/=
    What else do u guys give them?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by VANGUARD View Post
    Where do you guys get these sort of weird information?

    I already use 3 Mbps for 800/=

    @Aasifz uses 5 Mbps for 500/=
    What else do u guys give them?

  16. #16
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default

    http://thenetheads.com/broadband_internet/

    http://onelink.com.bd/package.php

    @redwan hasan just change your shitty location and you'll be all fine
    Last edited by VANGUARD; December 20th, 2014 at 00:59.

  17. #17
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    At shitty motijheel right now and sadly can't change the location

  18. #18
    Member
    • Menace Slinger's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470
      • RAM:
      • Twinmos 2 X 4GB 1600 mhz
      • Hard Drive:
      • WD 2 X 1 TB + Hitachi 1 TB + Samsung 320 GB
      • Graphics Card:
      • Nvidia GeForce GTX 650
      • Display:
      • Samsung LED 18.5 Inch X 2
      • Sound Card:
      • M-Audio Fast track
      • Speakers/HPs:
      • Just Beats ( Beats by Dr. Dre)
      • Keyboard:
      • A4 Tech KD 800L
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 450 WT
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG
      • USB Devices:
      • Audio technica AT 2020 Microphone
      • UPS:
      • Ideal 5308B 800VA 7Ah
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Comment:
      • Casing : InWin MANA 136
      • ISP:
      • Earth Telecommunication
      • Download Speed:
      • 4 MB
      • Upload Speed:
      • 4 MB
    Menace Slinger's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    221

    Default

    Quote Originally Posted by VANGUARD View Post
    Where do you guys get these sort of weird information?

    I already use 3 Mbps for 800/=

    @Aasifz uses 5 Mbps for 500/=
    I am living in a weird location man -_- can do nothing

  19. #19
    Member
    • Shawon191's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H-61
      • CPU:
      • Intel Core i5 3570s 3.1 GHz
      • RAM:
      • Corsair XMS3 4 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • GTX 660
      • Display:
      • Asus VX229H
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M223
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Knucker
      • Mouse:
      • SteelSeries Rival
      • Controller:
      • Logitech F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 500W
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 7
      • ISP:
      • Aamra Technologies
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 3 mbps
    Shawon191's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,019

    Default

    Quote Originally Posted by VANGUARD View Post
    http://thenetheads.com/broadband_internet/

    http://onelink.com.bd/package.php

    @redwan hasan just change your shitty location and you'll be all fine
    3.5 mbps for 1000, 7 mbps for 5000, why the price is increasing exponentially?

  20. #20
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    Quote Originally Posted by VANGUARD View Post
    http://thenetheads.com/broadband_internet/

    http://onelink.com.bd/package.php

    @redwan hasan just change your shitty location and you'll be all fine
    Both those ISPs are too small to generalize for everyone. I've seen people get more speed than that using GP 3G, but not in Dhaka or other heavily populated regions.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. 4g in bangladesh
    By abruzzi in forum Help - General Shopping
    Replies: 44
    Last Post: February 5th, 2012, 14:16
  2. Bangladesh as next 11
    By shafi in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 10
    Last Post: July 26th, 2011, 12:07
  3. eBay Bangladesh!!
    By Deep -xCross- in forum News
    Replies: 59
    Last Post: March 28th, 2009, 11:09
  4. See Bangladesh
    By abir in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 13
    Last Post: August 9th, 2008, 01:00

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29469 seconds with 15 queries.