User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: How To : Aktel Internet?

  1. #1
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default How To : Aktel Internet?

    Hey,
    How does one connect to Aktel Internet from a PC?

    Does anyone know which number to dial in order to connect, along with any other details needed. I'm using Samsung Studio Suite (for a Samsung phone)...

    PS. I didnt subscribe to any packages, wanna use the default (1p/kB) for a while...



  2. #2
    VIP Member
    • Mad Monk's Gadgets
      • Motherboard:
      • 865PE...Gigabyte
      • CPU:
      • P4 2.4Ghz (478 socket)
      • RAM:
      • 512+512 DDR1
      • Hard Drive:
      • 80GB samsung IDE
      • Graphics Card:
      • Geforce Fx 5200 Palit Brand,128mb AGP Card
      • Display:
      • Samsung 793 Magic Bright
      • Sound Card:
      • Built in :(
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Controller:
      • UCOM Dual
      • Power Supply:
      • normal
      • Optical Drive:
      • Asus & LiteON
      • Operating System:
      • XP Sp2
      • Benchmark Scores:
      • 0-2 !! or something Shitty
      • Comment:
      • Old is Gold
      • Download Speed:
      • 100
      • Upload Speed:
      • 40
    Mad Monk's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,784

    Default Re: How To : Aktel Internet?


  3. #3
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default Re: How To : Aktel Internet?

    PC te, kon number dial korte hoi?



  4. #4

    Default Re: How To : Aktel Internet?

    Access Point:internet
    Dial No: *99#

  5. #5
    Moderator
    • Muradd9's Gadgets
      • Motherboard:
      • Msi B75MA-P45
      • CPU:
      • Core i5 3470
      • RAM:
      • 8GB 1600MHz Twinmos Twister
      • Hard Drive:
      • WD 2TB + Toshiba 2TB +Samsung 1TB
      • Graphics Card:
      • Msi GTX660Ti Oc 2GB DDR5
      • Display:
      • Samsung P2250 21.5
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative I-Trigue L-3500 2.1
      • Keyboard:
      • A4tech KR-85
      • Mouse:
      • Logitech M235 Wireless
      • Controller:
      • Generic
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550P 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST
      • USB Devices:
      • Creative muvo TX
      • UPS:
      • RA Luminous ion 1500va(1200W)pure sine-wave ips
      • Operating System:
      • Windows 7 ultimate 64
      • Comment:
      • 9007B server case
      • ISP:
      • Banglalion Wimax
      • Download Speed:
      • 128
      • Upload Speed:
      • 32
    Muradd9's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bogra
    Posts
    1,026

    Default Re: How To : Aktel Internet?

    Quote Originally Posted by Flame View Post
    Hey,
    How does one connect to Aktel Internet from a PC?

    Does anyone know which number to dial in order to connect, along with any other details needed. I'm using Samsung Studio Suite (for a Samsung phone)...

    PS. I didnt subscribe to any packages, wanna use the default (1p/kB) for a while...
    Ami use koresi. Vat soho avarage 3p/kB pore. Gp te 2p/kB holeo vat diye 3p/kB pore.
    Ei connection diye pc te internet use korar chinta korao vul hobe. Bg forum page astei 10~20takar moto kete nebe. Ekdin amr gp p3 te 8am er pore 2~3 min extra dl korate prai 100takar moto kete niyesilo.
    Better hobe aktel er 20takar (ex vat) 20mb for 24hr or 275(ex vat) takar 1gb for 1month use kora.
    R jochnabihar jeita bolese oita diye ami use koresi. Onek time e apn(access point name) na dileo *99# dial korle connected hoi.

  6. #6
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default Re: How To : Aktel Internet?

    Na, I am currently testing Aktel net for my sister. If I can manage to run it properly on her Samsung phone, I'll get one of the packages... Ty for the help.



Similar Threads

  1. Replies: 25
    Last Post: September 16th, 2011, 14:58
  2. GP Internet
    By Flame in forum ISP
    Replies: 47
    Last Post: June 1st, 2011, 19:42
  3. Replies: 23
    Last Post: July 24th, 2010, 20:44
  4. Gp Internet
    By Shetu in forum ISP
    Replies: 9
    Last Post: October 2nd, 2009, 13:44
  5. abt gp internet
    By saadbillah in forum ISP
    Replies: 9
    Last Post: September 17th, 2009, 11:57

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18316 seconds with 14 queries.