User Tag List

Results 1 to 10 of 10

Thread: Can't access facebook or google from any browser, prompts for download instead

  1. #1
    Member
    • areek's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock Z87 Extreme4
      • CPU:
      • Intel Core i5-4670k CPU 3.4GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaw DDR3 1600MHz 2x4gb
      • Hard Drive:
      • Corsair Force LX 256gb + 500gb WD caviar green + 2TB WD caviar green + Kingston 500gb USB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte ATI Radeon R9 280X Windforce 3X
      • Display:
      • Dell S2240L
      • Sound Card:
      • Asus Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2.1 speakers|| HIFIMAN HE400
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate Dragon Age II edition
      • Mouse:
      • Logitech G402 on QCK+ NaVi Splash
      • Controller:
      • logitech drivefx axial feedback wheel
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower gold 750W
      • Optical Drive:
      • Asus 24B1ST
      • USB Devices:
      • Samsung ML-1666 laser printer, CanoScan Lide 25
      • UPS:
      • yes
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 128
      • Upload Speed:
      • 128

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    বাংলাগেমার.কম
    Posts
    2,216

    Exclamation Can't access facebook or google from any browser, prompts for download instead

    This is a problem that started from yesterday night. I was trying to go to facebook from chrome when it prompted me to download a file named 'download' instead of opening the page. So when I tried to search for the problem in google, found out that during any attempt to visit google.com, a download prompt with a file 'search' comes up. But I can visit gmail or youtube or BG. This happened with firefox & IE also. & this problem goes away after I restart the pc, but again reappears after a few minutes of browsing. I tried removing IDM, removed all background data from chrome, even I stopped KIS protection once but in vein. Now this problem is really pissing me off. I can goto fb or search google from my mobile via wifi which shares the same connection via a router. Can anyone help me ragarding this situation?

    - - - Updated - - -

    Just to add, I just clicked on the submit new thread button & a download prompt naming 'ping' came up. & the browser showed that-- 'this page was trying to download multiple files, should I allow or deny' prompt.

  2. #2
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    Some malware probably...
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  3. #3
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III & Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17" at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB & Corsair Survivor USB 3.0 16GB & Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default

    Malware. Changed your file association
    Once more into the fray
    Into the last good fight I’ll ever know

    Live and die on this day
    Live and Die on this day

  4. #4
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    I can't access facebook on my Nexus 7 after the recent update. Neither by Facebook app nor by web browser. Any suggestions?

  5. #5
    Member
    • Yaaya's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV
      • CPU:
      • Intel Core i3 4150
      • RAM:
      • Twinmos 4x2 DDR3 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital Cavier Blue 1TB+1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire AMD Radeon R7 265 Dual-X 2GB
      • Display:
      • Del 18.5inch LCD
      • Power Supply:
      • Antec VP550C EC 550 Watt
      • Optical Drive:
      • Asus DVDRW
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
    Yaaya's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Hidden Leaf Village
    Posts
    277

    Default

    Quote Originally Posted by minitt View Post
    I can't access facebook on my Nexus 7 after the recent update. Neither by Facebook app nor by web browser. Any suggestions?
    is it rooted and does it have cwm or twrp??

  6. #6
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    Quote Originally Posted by Yaaya View Post
    is it rooted and does it have cwm or twrp??
    Not rooted. Updated to 4.4 last week and started having this issue since then.

  7. #7
    Member
    • mmrozibul's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-X79-UD5 LGA 2011 Intel X79 SATA 6Gb/s USB 3.0 Extended ATX Intel Motherboard
      • CPU:
      • Intel celeron 1.8 GHZ :) :)
      • RAM:
      • OCZ DDR3 PC3-12800 / 1600 MHz /Gold Edition / Triple Channel Kits 12gb
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 CT256M4SSD2 2.5" 256GB SATA III and hitachi 2TB sataII
      • Graphics Card:
      • 2x ATI Radeon HD 5970 2GB DDR5
      • Display:
      • HYUNDAI 22" LED
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 7.1
      • Keyboard:
      • CORSAIR CH9000003UK Vengeance K90 Mechanical Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • RAZER Ouroboros Elite Wireless Gaming Mouse - Black
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower W0133RU 1200W ..
      • Optical Drive:
      • ASUS+SAMSUNG DVD Writer
      • USB Devices:
      • 32 gb transcend pendrive 19mb write and 35 mb read speed. Usb HDD 2TB Transcend USB3
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate X64 and win xp service pack2 dual boot( for SL3 Hash calculation)
      • Benchmark Scores:
      • not scored
      • Comment:
      • Justify yourself
      • ISP:
      • Banglalion 2 MBPS
      • Download Speed:
      • 280 Kilobyte
      • Upload Speed:
      • 150 KB

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Khulna
    Posts
    93

    Default

    Quote Originally Posted by minitt View Post
    Not rooted. Updated to 4.4 last week and started having this issue since then.
    maybe Facebook app incompatible with KitKat but confused about stock browser, what connection are u using? wifi or mobile data?

  8. #8
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    wifi on BTCL

  9. #9
    Member
    • mmrozibul's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-X79-UD5 LGA 2011 Intel X79 SATA 6Gb/s USB 3.0 Extended ATX Intel Motherboard
      • CPU:
      • Intel celeron 1.8 GHZ :) :)
      • RAM:
      • OCZ DDR3 PC3-12800 / 1600 MHz /Gold Edition / Triple Channel Kits 12gb
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 CT256M4SSD2 2.5" 256GB SATA III and hitachi 2TB sataII
      • Graphics Card:
      • 2x ATI Radeon HD 5970 2GB DDR5
      • Display:
      • HYUNDAI 22" LED
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 7.1
      • Keyboard:
      • CORSAIR CH9000003UK Vengeance K90 Mechanical Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • RAZER Ouroboros Elite Wireless Gaming Mouse - Black
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower W0133RU 1200W ..
      • Optical Drive:
      • ASUS+SAMSUNG DVD Writer
      • USB Devices:
      • 32 gb transcend pendrive 19mb write and 35 mb read speed. Usb HDD 2TB Transcend USB3
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate X64 and win xp service pack2 dual boot( for SL3 Hash calculation)
      • Benchmark Scores:
      • not scored
      • Comment:
      • Justify yourself
      • ISP:
      • Banglalion 2 MBPS
      • Download Speed:
      • 280 Kilobyte
      • Upload Speed:
      • 150 KB

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Khulna
    Posts
    93

    Default

    Try with opera browser

  10. #10

    Default

    try with dolphin browser. that's the best android browser, hands down...

Similar Threads

  1. Can not access google from chrome browser
    By areek in forum Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: November 19th, 2013, 20:59
  2. Replies: 0
    Last Post: November 15th, 2013, 21:01
  3. Cant access Google Play
    By NahyaN in forum Internet
    Replies: 11
    Last Post: March 14th, 2013, 19:54
  4. Cannot access www.google.com.bd
    By faisal.amir.bd in forum BTCL
    Replies: 5
    Last Post: February 6th, 2011, 06:40
  5. Can't access facebook
    By jaber in forum Internet
    Replies: 33
    Last Post: December 4th, 2009, 00:30

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21618 seconds with 14 queries.