User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Does KMP malfunction in Win 7?

  1. #1
    Member
    • Necray's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte EP43-DSEL
      • CPU:
      • Intel Pentium Core 2 Duo 2.8 Ghz
      • RAM:
      • Transcend 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB SATA
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3
      • Display:
      • Samsung 20' LCD
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH optical
      • Power Supply:
      • Thermaltake 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD Rewritable drive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32 bit
      • Comment:
      • :)
      • ISP:
      • Smile Silver Package
      • Download Speed:
      • 18
    Necray's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Greenroad
    Posts
    440

    Default Does KMP malfunction in Win 7?

    Whenever I run KM player, a box pops up saying "class not registered". The background of the player becomes transparent and if I play any video, the navigation stops working. I've reinstalled and even updated it several times. Windows Program Compatibility Assistant suggests to reinstall flash player, which I've already done before. Anyone else facing this problem?

    It's not that I don't have any other players installed, but I love KMP for it's sleek look and it's ability to play almost all formats.

  2. #2
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Re: Does KMP malfunction in Win 7?

    Quote Originally Posted by Necray View Post
    Whenever I run KM player, a box pops up saying "class not registered". The background of the player becomes transparent and if I play any video, the navigation stops working. I've reinstalled and even updated it several times. Windows Program Compatibility Assistant suggests to reinstall flash player, which I've already done before. Anyone else facing this problem?

    It's not that I don't have any other players installed, but I love KMP for it's sleek look and it's ability to play almost all formats.
    I always use kmp, and it never occured any prblm in win7.
    u may search google for ur problem.

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  3. #3
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Does KMP malfunction in Win 7?

    use MPClassic,kmp has too many bugs -_-
    and regarding that, try running in administrator mode.
    Fixed it for me when i was using it.

  4. #4
    Member
    • AmareX's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA P35 DS3L All Solod Capasitor OCMaster
      • CPU:
      • Intel E5200 OCed 4 GHz + ASUS Silent square Cooler
      • RAM:
      • Apogee 4 GB DDR2 1066 bus at dual channel
      • Hard Drive:
      • 1000 GB Samsung
      • Graphics Card:
      • Built in
      • Display:
      • LG Flatron W1942S 19" wide 16:10 LCD
      • Sound Card:
      • Realtec 8 channel digital
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2:1 + Razer Barracuda 5:1 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech GameMaster
      • Mouse:
      • Verbatim Rapier V2 3200 DPI Laser
      • Controller:
      • XFX XGear
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW + Samsung DVDROM
      • USB Devices:
      • Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Sendon Extreme 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • I am satisfied :)
      • ISP:
      • GP
      • Download Speed:
      • 30
      • Upload Speed:
      • 30
    AmareX's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Between α and Ω.
    Posts
    3,034

    Default Re: Does KMP malfunction in Win 7?

    U need latest adobe flash player for ie installed. Its not kmp problem.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.15915 seconds with 13 queries.