User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: Can not access google from chrome browser

  1. #1
    Member
    • areek's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock Z87 Extreme4
      • CPU:
      • Intel Core i5-4670k CPU 3.4GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaw DDR3 1600MHz 2x4gb
      • Hard Drive:
      • Corsair Force LX 256gb + 500gb WD caviar green + 2TB WD caviar green + Kingston 500gb USB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte ATI Radeon R9 280X Windforce 3X
      • Display:
      • Dell S2240L
      • Sound Card:
      • Asus Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2.1 speakers|| HIFIMAN HE400
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate Dragon Age II edition
      • Mouse:
      • Logitech G402 on QCK+ NaVi Splash
      • Controller:
      • logitech drivefx axial feedback wheel
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower gold 750W
      • Optical Drive:
      • Asus 24B1ST
      • USB Devices:
      • Samsung ML-1666 laser printer, CanoScan Lide 25
      • UPS:
      • yes
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 128
      • Upload Speed:
      • 128

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    বাংলাগেমার.কম
    Posts
    2,216

    Default Can not access google from chrome browser

    Hey guys, just having this weird problem. I can't access google.com from chrome. It shows-

    SSL connection error
    Unable to make a secure connection to the server. This may be a problem with the server, or it may be requiring a client authentication certificate that you don't have.
    Error code: ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

    Gmail, youtube, fb & other websites are working fine. Tried google with IE, works fine. Just aint working it chrome. Tried activating the SSL 2.0 methods, but did not solve the issue. Need help here

  2. #2
    Member
    • radeef's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H67MA-USB3-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.1GHz 6MB Cache, cooled by Thermeltake Frio Advanced
      • RAM:
      • Transcend 16GB DDR3 1333 MHz; 4 X 4 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend 720SSD 128GB SATA III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 670 2GB Power Edition OC
      • Display:
      • ASUS ML229H 22 inch LED 1920 X 1080 P
      • Sound Card:
      • Built in Audio Chipset - Realtek ALC889 codec, Audio Channel - 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing VS2721E 2.1 system, Steelseries Siberia V2 Full-size
      • Keyboard:
      • Logitech G19 Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013 edition+Ttesports Black Element+Ttesports Pyrhuss Speed mouse pad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW
      • USB Devices:
      • WD My Passport 2TB+Transcend J25M2 500GB External HDD's
      • UPS:
      • Luminous 1200VA Solo
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultra 64-bit
      • Benchmark Scores:
      • PC Mark 7 - 4558
      • Comment:
      • Packed in Thermaltake Commander mid tower casing with medium quality cable management system
      • ISP:
      • Qubee 1Mbps
      • Download Speed:
      • 100 - 125 Kbps
      • Upload Speed:
      • Depends :|
    radeef's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    715

    Default

    Works fine for me

  3. #3
    Member
    • Rawkill's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Z77 Extreme 6
      • CPU:
      • Intel Core i5 3570k @ 4.4Ghz/ Phanteks PH-TC14PE
      • RAM:
      • Kingston Hyper X Genesis 2 x 4GB
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB x 2
      • Graphics Card:
      • MSI Geforce GTX 970 Gaming 4GB
      • Display:
      • Asus MX239H 23-inch IPS Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster ZX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 80ohm, Oppo HA-2 Amp, FnD 6000U 5.1 Speaker
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • Logitech G502 Spectrum, Razer Goliath Speed Extended (Overwatch Edition)
      • Controller:
      • Logitech F510 Rumblepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 750W
      • Optical Drive:
      • Harry Potter (HP) DVD-RW
      • UPS:
      • Prolink 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • Comment:
      • Cooler Master HAF - X
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 550-600 KB/s
      • Upload Speed:
      • 200-2500 KB/s
    Rawkill's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,605

    Default

    Quote Originally Posted by areek View Post
    Hey guys, just having this weird problem. I can't access google.com from chrome. It shows-SSL connection errorUnable to make a secure connection to the server. This may be a problem with the server, or it may be requiring a client authentication certificate that you don't have.Error code: ERR_SSL_PROTOCOL_ERRORGmail, youtube, fb & other websites are working fine. Tried google with IE, works fine. Just aint working it chrome. Tried activating the SSL 2.0 methods, but did not solve the issue. Need help here
    Uninstall, reinstall ?


  4. #4
    Member
    • areek's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock Z87 Extreme4
      • CPU:
      • Intel Core i5-4670k CPU 3.4GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaw DDR3 1600MHz 2x4gb
      • Hard Drive:
      • Corsair Force LX 256gb + 500gb WD caviar green + 2TB WD caviar green + Kingston 500gb USB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte ATI Radeon R9 280X Windforce 3X
      • Display:
      • Dell S2240L
      • Sound Card:
      • Asus Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2.1 speakers|| HIFIMAN HE400
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate Dragon Age II edition
      • Mouse:
      • Logitech G402 on QCK+ NaVi Splash
      • Controller:
      • logitech drivefx axial feedback wheel
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower gold 750W
      • Optical Drive:
      • Asus 24B1ST
      • USB Devices:
      • Samsung ML-1666 laser printer, CanoScan Lide 25
      • UPS:
      • yes
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 128
      • Upload Speed:
      • 128

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    বাংলাগেমার.কম
    Posts
    2,216

    Default

    Quote Originally Posted by Rawkill View Post
    Uninstall, reinstall ?
    Done with no solution.

    Whenever I restart my pc, for a few times I can browse google, but then again it acts up

  5. #5
    Member
    • Syeef's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock Z77 Extreme6 | Corsair Carbide Air 540 Case
      • CPU:
      • Intel i7 3770k 3.50GHz | Corsair H110 280mm Water Cooler
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB (4x2) DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD 1TB Blue Sata III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX680 Twin Frozr III OC
      • Display:
      • Samsung 22-inch LED 1080p
      • Sound Card:
      • N/A
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS 2.1
      • Keyboard:
      • Tt eSports Knucker
      • Mouse:
      • Tt eSports Theron Laser 5700 DPI
      • Controller:
      • Logitech F310 Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair CS750W Modular 80 Plus Gold
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD-RAM 24x Sata
      • USB Devices:
      • Transcend JF780 32GB USB 3.0
      • UPS:
      • 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64 with Media Center
      • ISP:
      • UTurn Broadband | Banglalion WiMAX
      • Download Speed:
      • ~15 Mbps | 128 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~5 Mbps | 32 KB/s

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    882

    Default

    Quote Originally Posted by areek View Post
    Can not access google from chrome
    LOL, irony

    try this: http://answers.yahoo.com/question/in...8165026AAUeWrB
    Quran 6:159 - there is no sunni, shia under Islam.

    NOTE: I'm leaving this forum.. do not quote, tag, mention or PM me... you won't get a response.

  6. #6
    Member
    • areek's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock Z87 Extreme4
      • CPU:
      • Intel Core i5-4670k CPU 3.4GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaw DDR3 1600MHz 2x4gb
      • Hard Drive:
      • Corsair Force LX 256gb + 500gb WD caviar green + 2TB WD caviar green + Kingston 500gb USB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte ATI Radeon R9 280X Windforce 3X
      • Display:
      • Dell S2240L
      • Sound Card:
      • Asus Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2.1 speakers|| HIFIMAN HE400
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate Dragon Age II edition
      • Mouse:
      • Logitech G402 on QCK+ NaVi Splash
      • Controller:
      • logitech drivefx axial feedback wheel
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower gold 750W
      • Optical Drive:
      • Asus 24B1ST
      • USB Devices:
      • Samsung ML-1666 laser printer, CanoScan Lide 25
      • UPS:
      • yes
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 128
      • Upload Speed:
      • 128

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    বাংলাগেমার.কম
    Posts
    2,216

    Default

    Quote Originally Posted by Syeef View Post
    Did before, no help

  7. #7
    Member
    • arefinzz's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B85-G43 Gaming
      • CPU:
      • Intel i5 4570
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws 2*4GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD 2TB+Transcend 500GB external
      • Graphics Card:
      • Sapphire NITRO R9 390 8G GDDR5
      • Display:
      • Asus VX229H
      • Sound Card:
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2:1 & A4tech HeadPhone
      • Keyboard:
      • Cooler Master
      • Mouse:
      • Storm Devastator Combo
      • Controller:
      • Havit G83
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 650W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD Writer
      • UPS:
      • *Busted
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Comment:
      • Now it's time to game :)
      • ISP:
      • BUCT
      • Download Speed:
      • 2mb/s
      • Upload Speed:
      • 2mb/s
    arefinzz's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    ফার্মগেট,ঢাকা
    Posts
    4,210

    Default

    i thought this is a trolling thread

  8. #8
    Member
    • Reznov's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31M-ES2C
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E8400
      • RAM:
      • 3GB DDR2 800mhz (2GB+1GB)
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG SP2004C | HITACHI Deskstar 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR3
      • Display:
      • Samsung S19C300
      • Keyboard:
      • A4TECH KM-720
      • Mouse:
      • A4TECH OP-620D
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 500w LP-500NL1NH
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD R/W
      • USB Devices:
      • Adata UV150 (16 GB USB3)
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • Mobile ISP
      • Download Speed:
      • Vashae Prokasher Ojoggo
    Reznov's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dinajpur
    Posts
    702

    Default

    What connection are you using? GP internet?
    Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and children are FBI agents.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: February 2nd, 2012, 20:07
  2. Replies: 25
    Last Post: December 6th, 2011, 05:42
  3. Replies: 0
    Last Post: October 17th, 2011, 00:15
  4. Replies: 67
    Last Post: September 18th, 2008, 10:08

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.20847 seconds with 14 queries.