User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 54

Thread: Battlefield 4 LAG!

  1. #1
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Angry Battlefield 4 LAG!

    Finally downloaded the repack edition of the game yesterday.Installed it.played it.
    This time no VCredist error Alhamdulillah.
    The game ran fine,no language problem,the graphics is also changeable.
    But at some points there are huge lag I was facing.Then applied the skidrows reloaded latest crack.The lag reduced by 50-60%.But still there is random lags which is really boring.
    I use HD7770 GHZ OC edition.1920X1080 Resolution,All ultra,2xMSAA,HBAO ON,AA POST is on Medium.FPS 29-35 always.But some random lags really ruins the experience.
    I heard the issue is CPU related.Is it?Any fix?Any registry tweaks?

    Or its just DICE and EA made a gorgeous broken game?

    Thanks,
    *,....,*

    - - - Updated - - -

    ¤¤¤¤!!!! NOW I SAW I MISTAKENLY POSTED THIS ON CONSOLE SECTION!!!!NOOOO!!!!!LOOK AT MY AVATAR!!!PLEASE MOVE THIS THREAD!!!

  2. #2
    Member
    • Forhad666's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5-3470 3.20GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB SATA 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Display:
      • Sony Bravia R352B 40 inch (1920x1080), LG W2053TQ (1360x768)
      • Sound Card:
      • On-board audio
      • Speakers/HPs:
      • 12 Years Old 2x1 Creative :p
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • A4Tech V3 Bloody Multi-Core Gun3
      • Controller:
      • Logitech - Gamepad F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART 430W
      • Optical Drive:
      • Asus 24xDVD-RW
      • UPS:
      • Apollo 800VS
      • Operating System:
      • Windows 7 64 Bit
      • Download Speed:
      • 100 kbps
      • Upload Speed:
      • 100 kbps
    Forhad666's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    381

    Default

    Did u applied d Bf4 update 1?? n AMD released Beta Catalyst Driver 13.11 specifically to reduce d bf4 lagging n improve Multiplayer..
    btw I was also having Lagging problems few days ago b4 upgrading my ram...


    “I believe… whatever doesn’t kill you simply makes you…stranger.”

  3. #3
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default

    Quote Originally Posted by Forhad666 View Post
    Did u applied d Bf4 update 1?? n AMD released Beta Catalyst Driver 13.11 specifically to reduce d bf4 lagging n improve Multiplayer..
    btw I was also having Lagging problems few days ago b4 upgrading my ram...

    AMd Catalyst 13.11 beta 6 na????

    - - - Updated - - -

    Well,It's beta 9.2...well downloading now!

  4. #4
    Member
    • Forhad666's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5-3470 3.20GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB SATA 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Display:
      • Sony Bravia R352B 40 inch (1920x1080), LG W2053TQ (1360x768)
      • Sound Card:
      • On-board audio
      • Speakers/HPs:
      • 12 Years Old 2x1 Creative :p
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • A4Tech V3 Bloody Multi-Core Gun3
      • Controller:
      • Logitech - Gamepad F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART 430W
      • Optical Drive:
      • Asus 24xDVD-RW
      • UPS:
      • Apollo 800VS
      • Operating System:
      • Windows 7 64 Bit
      • Download Speed:
      • 100 kbps
      • Upload Speed:
      • 100 kbps
    Forhad666's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    381

    Default

    Quote Originally Posted by *,....,* View Post
    AMd Catalyst 13.11 beta 6 na????
    I downloaded beta 8...but didn't install it....my mid exam is going on, so not playing any games at this moment...But plz let me know if that beta improves bf4 gameplay..


    “I believe… whatever doesn’t kill you simply makes you…stranger.”

  5. #5
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by *,....,* View Post

    Or its just DICE and EA made a gorgeous broken game?
    yes they did.

  6. #6
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default

    Bepar khana bujtasi na...
    Abar amar HD7770 diye game ta max out korey fellam.Including AA and all.
    FPS 27-30 Alhamdulillah!!!
    The game is best played on AMD GPU.But yes indeed,they made a broken game.The lags are not because of our hardware nor software.
    Updated my drivers to Catalyst 13.11 beat 9.2
    And yes a little bit performance improvement!
    @Forhad666 @Taher furious

  7. #7
    Member
    • Ghost Riley's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H [Case: Thermaltake Commander GS-II black]
      • CPU:
      • Intel core i5 3470 @ 3.6Ghz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 10GB, @ 1600Mhz Dual Channel
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire RX480 Nitro+ 4GB
      • Display:
      • Dell S2216H IPS panel (1920X1080)
      • Sound Card:
      • Creative X Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z506 5.1 Surround
      • Keyboard:
      • A4 TECH KR-85
      • Mouse:
      • Havit-MS736
      • Power Supply:
      • Antec Neo ECO 650M [80 PLUS BRONZE Certified]
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-S223
      • USB Devices:
      • Transcend 32GB USB 3, Adata C906 32GB USB 3, Adata UV120 32GB USB 3
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • ochcham
      • ISP:
      • Alpha Broadway
      • Download Speed:
      • 130-150 KBps
      • Upload Speed:
      • 100-150 KBps
    Ghost Riley's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Narayangonj
    Posts
    425

    Default

    Quote Originally Posted by *,....,* View Post
    Bepar khana bujtasi na...
    Abar amar HD7770 diye game ta max out korey fellam.Including AA and all.
    FPS 27-30 Alhamdulillah!!!
    The game is best played on AMD GPU.But yes indeed,they made a broken game.The lags are not because of our hardware nor software.
    Updated my drivers to Catalyst 13.11 beat 9.2
    And yes a little bit performance improvement!
    @Forhad666 @Taher furious
    amar 4GB ram e seiro kom lag korto bt 8GB ram e sundor lag sara chole. friend er kas thake extra ram dhar kore khelsi.ram extra 2GB lagaya dekhte paren.

  8. #8
    Member
    • Nirzhar Uchiha's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASrock B75 Pro3-M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 @3.40 ghz
      • RAM:
      • 2x 4 GB Transcend 1333 mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 1TB + Adata 128gb SSD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 770 2GB OC
      • Display:
      • LG 22MP65HQ 22" 1080p IPS LED
      • Sound Card:
      • Creative SB X-fi Titaniium
      • Speakers/HPs:
      • On Ear: Sony MDR XB950BT / IEM: Soundmagic es18
      • Keyboard:
      • Cooler Master Octane Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech M280 Wireless
      • Controller:
      • Xbox One + DualShock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 600w [80+ Bronze]
      • UPS:
      • TechFine 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Comment:
      • Bought it on 5 may,2012 from elephant road.. upgrading started on February,2013 :)
      • ISP:
      • SkyView Online [3 mbps]
      • Download Speed:
      • 370 kBps [International] 11mBps [Local]
      • Upload Speed:
      • 200/200 kBps [International/local]
    Nirzhar Uchiha's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    1,590

    Default

    Latest Beta namailam .. 1st e BB repack diye Game shesh korsi with Lags .. then 3DM,Reloaded Fix ram use korlam but Lag ekhon eto barse j r khelai jay na :/ update 1 dile kono lav hobe?

  9. #9
    Member
    • Single Player's Gadgets
      • Motherboard:
      • Foxconn H55MXV
      • CPU:
      • Core i3 540
      • RAM:
      • 2+2 GB DDR3 (1333 MHz)
      • Hard Drive:
      • 400 GB Samsung(320+80 @ 7200RPM)
      • Graphics Card:
      • 1 GB HD5570 DDR3
      • Display:
      • Samsung 793DF
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio | Creative Sound Blaster Live!
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4400 4:1
      • Keyboard:
      • A4Tech KRS-86 Multimedia
      • Mouse:
      • Havit HV-MS686
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • TT Lite Power W0316
      • Optical Drive:
      • 24x ASUS DVD RW
      • USB Devices:
      • 16GB + 8GB Tanscend
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows7 (x64)
      • Comment:
      • Not gonna upgrade
      • ISP:
      • DFN BD
      • Download Speed:
      • 550-650 Kb/s
    Single Player's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    চেয়ারের উপর
    Posts
    1,917

    Default

    Quote Originally Posted by Nìrzhår Üçhìhâ View Post
    Latest Beta namailam .. 1st e BB repack diye Game shesh korsi with Lags .. then 3DM,Reloaded Fix ram use korlam but Lag ekhon eto barse j r khelai jay na :/ update 1 dile kono lav hobe?
    Ami game ta prothom din theke lag chara kheltesilam. But kal PC khule clean korar por theke lag shuru hoise

  10. #10
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default

    Completed it two days ago. Didnt face any lag.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Ghost Riley View Post
    amar 4GB ram e seiro kom lag korto bt 8GB ram e sundor lag sara chole. friend er kas thake extra ram dhar kore khelsi.ram extra 2GB lagaya dekhte paren.
    That's the point. It uses ~5GB ram.

  11. #11
    Member
    • QuadStorm's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81M-S2PV
      • CPU:
      • Core i5-4460
      • RAM:
      • Avexir Core Series 8GB (4*2) 1600MHz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R7 265 Dual-X 2GB Gddr5
      • Display:
      • Asus VX229H
      • Keyboard:
      • A4tech
      • Mouse:
      • ProLink Evotis
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller For Windows
      • Power Supply:
      • GameMax GM-650
      • USB Devices:
      • Banglalion Modem
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 120
      • Upload Speed:
      • 8

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Chittagong
    Posts
    625

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    Completed it two days ago. Didnt face any lag.

    - - - Updated - - -



    That's the point. It uses ~5GB ram.
    holy ¤¤¤¤in ¤¤¤¤!! Amar pc te to solto o na

  12. #12
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default

    Are bug re!!!Bf4 SP te ak jaygay jump diye ladder grab kore climb korte hoy.But when ever I jump,MR recker doesn't grabs the ladder,he falls down!!!Walk through gula te to dekhlam ladder thiki climb kore,but onek user complain dise je tader ta te ai bug ta ase!!!Apnara keu ki dekhsen at??

    Well done dice,you just made a gorgeous looking broken game!Bugfield 4 FTW!

  13. #13
    Member
    • |O_O|'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61M-S2PV
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • 8gb
      • ISP:
      • Qubee
    |O_O|'s Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Sylhet
    Posts
    43

    Default

    i think its a cpu bottleneck as bf4 is as mighty as crysis 3 which can even make a core i7 3xxx which is loaded with dual 560ti run for his money while running it in ultra so you cant count a core i3 will do the job,do you.!O!

  14. #14
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DH61WW B3 Rev.
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.10 Ghz
      • RAM:
      • Kingston KVR1333D3N9/4G 4GB DDR3 1333 Mhz
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 7200.12 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Leadtek Winfast GTX 560 ti 1GB GDDR5 822/1644/4008
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • Thermaltake Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • Original Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    3,934

    Default

    Quote Originally Posted by *,....,* View Post
    HD7770 GHZ OC edition.1920X1080 Resolution,All ultra,2xMSAA,HBAO ON,AA, POST [processing] is on Medium.FPS 29-35 always.
    Wow! Chorom settings. Sob DICE er dosh. Apnar ETTO shoktishali graphics card e lag kore?! Amar cousin tar 560ti diao 1366*768 e BF3 Ultra te chalanor shahos pay nay. HBAO off koren. Settings custom e dia nijer pochhondo moto setting thik koren. Post process chaile low koren. Should get >40 fps, jeta FPS gamegular single player campaign er jonno jothesto.
    My probable next build: Qisan MagicForce 68 (Outemu switch) / Teamwolf Zhuque+ 87 TKL (Outemu) / Monoprice Select series full size (Outemu/Gateron) / Drevo Gramr 84 TKL (Outemu) • Logitech G102 Prodigy • Deepcool Dukase V3 / Thermaltake Versa U21 • Superlux HD 681 • Creative Sound Blaster E1 • LG 22MP68VQ • SteelSeries QcK • Generic executive chair • others TBA

    djrock please don't bother me. You are in my ignore list so I don't have to see literal poop.

  15. #15
    Member
    • |O_O|'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61M-S2PV
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • 8gb
      • ISP:
      • Qubee
    |O_O|'s Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Sylhet
    Posts
    43

    Default

    I was talking about dual aka 2X560ti donot get it its crossfire setup god damn it.

  16. #16
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by *,....,* View Post
    Are bug re!!!Bf4 SP te ak jaygay jump diye ladder grab kore climb korte hoy.But when ever I jump,MR recker doesn't grabs the ladder,he falls down!!!Walk through gula te to dekhlam ladder thiki climb kore,but onek user complain dise je tader ta te ai bug ta ase!!!Apnara keu ki dekhsen at??

    Well done dice,you just made a gorgeous looking broken game!Bugfield 4 FTW!
    ummm nope each and everytime reck perfectly did it...
    but yuup pretty much bugfield i must say!

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by |O_O| View Post
    I was talking about dual aka 2X560ti donot get it its crossfire setup god damn it.
    what? crossfire? what the hell is it?

    and welcome. puran pagole vaat pay na notun pagoler amdani!

  17. #17
    Member
    • |O_O|'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61M-S2PV
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • 8gb
      • ISP:
      • Qubee
    |O_O|'s Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Sylhet
    Posts
    43

    Default

    Crossfire ki oita apna gannan na abar nigare kain gamer "crossfire"is a system developed by amd which allows i pc to uttilize to gpus at the same time which dramaticaly boosts performance but the gpus must be the same model or it will not work.ekhon giggan what the hell is gpu?!0!

  18. #18
    Member
    • Frankenstein's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-B75M-D3H (rev1.1)
      • CPU:
      • Intel Pentium Processor G860
      • RAM:
      • ADATA 4GB AD3U1333W4G9-R
      • Hard Drive:
      • Western Digital WD Blue WD5000AAKX
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 (v2)
      • Display:
      • ViewSonic VX2270S-LED
      • Sound Card:
      • Realtek HD ALC887
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A235
      • Keyboard:
      • oVo K-8002
      • Mouse:
      • A4Tech OP-620D
      • Power Supply:
      • COOLER MASTER GX 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS DRW-24B5ST/BLK/G/AS
      • USB Devices:
      • HP Deskjet 1000 Printer - J110a, Canon CanoScan LiDE110, WIMAX USB MODEM
      • UPS:
      • PROLINK PRO700C 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64 SP1
      • Benchmark Scores:
      • Unigine Valley Benchmark 1.0 [ Score: 700, FPS: 16, Min FPS: 10, Max FPS: 30 ]
      • Comment:
      • Bang for the buck
      • Download Speed:
      • 50 kilo BYTE per second
      • Upload Speed:
      • 10 kilo BYTE per second
    Frankenstein's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    22

    Default

    Quote Originally Posted by |O_O| View Post
    Crossfire ki oita apna gannan na abar nigare kain gamer "crossfire"is a system developed by amd which allows i pc to uttilize to gpus at the same time which dramaticaly boosts performance but the gpus must be the same model or it will not work.ekhon giggan what the hell is gpu?!0!
    560ti "crossfire" hoy kemne. Amra to jani "sli" hoy.

  19. #19
    Member
    • Speed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Rampage IV extreme|Intel Mobile Mobo
      • CPU:
      • Inter Core i7 3970x | Intel Core 2 Duo T5850 2.16Ghz
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinium 2x8GB 1600Mhz| 2GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 pro 128 GB| Intel 750 400GB| 2TB+3TB +4 TB
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 980 Ti Hybrid | Intel GMA X3100
      • Display:
      • ASUS VG248QE 1080p LED 24" 144 Hz| ASUS Built In
      • Sound Card:
      • Creative ZxR| Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z5500 5.1 DTS,THX, Logitech G35 7.1 Built In
      • Keyboard:
      • Logitech G15 Gaming Keyboard | ASUS Default
      • Mouse:
      • Logitech G400S| Logitech Notebook Mouse
      • Power Supply:
      • Corsair AX 1200i 80+ platinium| None
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD +/-RW
      • USB Devices:
      • Sony Micro Mach 32 GB USB 3.0 Imation 8GB|kingmax 4GB flash drive
      • UPS:
      • USPOWER 2000va Online UPS
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3D Mark 11 X 8151 |3D Mark Firestrike 7873,Cloud Gate 30749,Ice Storm 69745
      • Comment:
      • All credits goes to my father
      • ISP:
      • DHAKANET
      • Download Speed:
      • 750
      • Upload Speed:
      • 650
    Speed's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Khilgaon
    Posts
    4,448

    Default

    Quote Originally Posted by Frankenstein View Post
    560ti "crossfire" hoy kemne. Amra to jani "sli" hoy.
    it's called croslitia . & it looks like this:
    Click image for larger version. 

Name:	Picture_003_610x406.jpg 
Views:	13 
Size:	49.4 KB 
ID:	31720

  20. #20
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by |O_O| View Post
    Crossfire ki oita apna gannan na abar nigare kain gamer "crossfire"is a system developed by amd which allows i pc to uttilize to gpus at the same time which dramaticaly boosts performance but the gpus must be the same model or it will not work.ekhon giggan what the hell is gpu?!0!
    what the hell is gpu? 0_0

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Battlefield 4
    By Badhon in forum FPS
    Replies: 651
    Last Post: December 19th, 2015, 09:04
  2. Battlefield 3
    By anik_lc in forum FPS
    Replies: 2495
    Last Post: September 17th, 2014, 19:23
  3. Battlefield 4 PC
    By BrownPerfection in forum FPS
    Replies: 6
    Last Post: September 12th, 2013, 05:10
  4. Battlefield 4
    By Trave160 in forum FPS
    Replies: 9
    Last Post: February 1st, 2013, 00:32
  5. Battlefield Bad Company 2??
    By Ishan Sardar in forum Gaming Topics
    Replies: 0
    Last Post: November 3rd, 2012, 23:45

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30089 seconds with 15 queries.