User Tag List

Results 1 to 19 of 19

Thread: ATI bug in CSS need help

  1. #1

    Default ATI bug in CSS need help

    i am having problem in CSS

    in nuke i see sunlight in A, and i cant see loft from down.

    and other in most of the maps i see fog effect so i cant see in the long distance clearly.

    like i cant see ( Dust2 ) mid door to tero spawn ( even with sniper ) clearly.

    i configure my game with minimum detail but still no good.

    so i need help with this matter ASAP

  2. #2
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GM965-DS2 | Gigabyte P55A-UD3
      • CPU:
      • Intel E6600 2.4GHz | Intel Core i7 860 @ 2.8Ghz
      • RAM:
      • Corsair XMS2 4x1GB DDR2 @ 4-4-4-12 | OCZ XMP Edition 4GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD Cavier Black 1TB+Samsung 160GB+Maxtor 80GB
      • Graphics Card:
      • XFX 8800GS | Sapphire HD5850
      • Display:
      • Samsung T200 20inch Widescreen LCD
      • Speakers/HPs:
      • Creative M2600
      • Keyboard:
      • Logitech Easy Deluxe
      • Mouse:
      • Microsoft IntelliExplorer 3.0
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 420W | Fortrex 600W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVDRW
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit
      • Comment:
      • its 3years old :( | just bought this one :D
      • ISP:
      • Smile
    LORŠ's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,493

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    eita shob ATI user der ei hoi, solution mone hoi ekta ase, tobe kono normal way te na. ki shob kapjhap korte hoi jani
    Sylhet e 'net' nai!!!

  3. #3
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    mat_dxlevel 81

    Put this in userconfig.cfg. It used to work for me before, but after 7 reinstall de_nuke crashes.

  4. #4
    Member
    • AmareX's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA P35 DS3L All Solod Capasitor OCMaster
      • CPU:
      • Intel E5200 OCed 4 GHz + ASUS Silent square Cooler
      • RAM:
      • Apogee 4 GB DDR2 1066 bus at dual channel
      • Hard Drive:
      • 1000 GB Samsung
      • Graphics Card:
      • Built in
      • Display:
      • LG Flatron W1942S 19" wide 16:10 LCD
      • Sound Card:
      • Realtec 8 channel digital
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2:1 + Razer Barracuda 5:1 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech GameMaster
      • Mouse:
      • Verbatim Rapier V2 3200 DPI Laser
      • Controller:
      • XFX XGear
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW + Samsung DVDROM
      • USB Devices:
      • Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Sendon Extreme 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • I am satisfied :)
      • ISP:
      • GP
      • Download Speed:
      • 30
      • Upload Speed:
      • 30
    AmareX's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Between α and Ω.
    Posts
    3,034

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    I dont know about what you guys are talking but it seems okey to me!!! I am using Win7 and no extra/moded code used.
    See the attached pics and tell me if they are okey.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Untitled01.jpg 
Views:	48 
Size:	362.6 KB 
ID:	1796   Click image for larger version. 

Name:	Untitled2.jpg 
Views:	29 
Size:	416.5 KB 
ID:	1797   Click image for larger version. 

Name:	Untitled3.jpg 
Views:	41 
Size:	638.6 KB 
ID:	1798  
    * বাংলাগেমার IRC Chat ব্যাবহার করুন, IRC খুব সামান্য ব্যান্ডউইথ ব্যাবহার করে।
    * কোন পোষ্ট ভাল লাগলে Rep+ দিয়ে পোষ্টারকে উৎসাহিত করুন।


  5. #5

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    Quote Originally Posted by aayman_farzand View Post
    mat_dxlevel 81

    Put this in userconfig.cfg. It used to work for me before, but after 7 reinstall de_nuke crashes.
    thanks for that but yah it also crush nuke

    ---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:11 ----------

    Quote Originally Posted by @mąréX View Post
    I dont know about what you guys are talking but it seems okey to me!!! I am using Win7 and no extra/moded code used.
    See the attached pics and tell me if they are okey.
    yes we are talking about this. but strange u are not considering this as a problem.

    but this is a big prob 4 me

  6. #6
    Member
    • cRush's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35P
      • CPU:
      • Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz (Oc @ 3.11Ghz ) 2*4MB Cache
      • RAM:
      • 2*2GB Transcend DDR2 Ram @800Mhz (Oc @840 Mhz)
      • Hard Drive:
      • 320GB Hitachi HDD + 500 GB Samsung F3 HDD
      • Graphics Card:
      • Palit GTX560 Ti Sonic 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster932B 19" LCD Monitor
      • Sound Card:
      • RealTek HD 7.1 Soundcard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones+ Creative 5:1 Surround Sound
      • Keyboard:
      • A4Tech Anti-RSI Keyboard
      • Mouse:
      • Genius G500 Laser 2500dpi
      • Controller:
      • Sony Sixaxis
      • Power Supply:
      • ThermalTek 420W
      • Optical Drive:
      • Asus SATA DVDRW drive + Asus IDE DVD-combo Drive
      • Operating System:
      • Windows 7 RTM 64Bit
      • Comment:
      • IT RAWKS :D
      • ISP:
      • Local (STAR ISP)
      • Download Speed:
      • 32 - 40
      • Upload Speed:
      • 40 - 60
      • Console:
      • 144
    cRush's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    3,618

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    well i took this problem as a map challenge :S

  7. #7
    Member
    • Coming back to life's Gadgets
      • Motherboard:
      • hoga bite 945 series
      • CPU:
      • dual whore 2.4 ghz
      • RAM:
      • 2gb double dildo rape2 800
      • Hard Drive:
      • 120 gb cumsung + 1ToplessBitch cumsung F3 hard dicks
      • Graphics Card:
      • ATI Gaydeon HotDud 4850
      • Display:
      • Sound Card:
      • built in realtek bullshit
      • Speakers/HPs:
      • ho-sonic generic bullshit + microbal 2.1
      • Keyboard:
      • gay4tech baltimedia 101/102 key
      • Mouse:
      • razer deathbladder + goa-e laththas dhontrol edition
      • Controller:
      • 1 'joystick' and 2 'analog' controllers
      • Power Supply:
      • hoga bite 550 per night
      • Optical Drive:
      • is that a flash drive? >_> kichhu bujhina. got an 8gb intenso
      • USB Devices:
      • prostitutelink webcam
      • UPS:
      • United Pussy Service? yes please.
      • Operating System:
      • windows shaven
      • Benchmark Scores:
      • benchmark-er maere chacha
      • Comment:
      • bal chhire ati badho
      • ISP:
      • Kink 3
      • Download Speed:
      • 128
      • Upload Speed:
      • 128
      • Console:
      • 128
    Coming back to life's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    ghilu
    Posts
    2,018

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    this doesn't happen with nvidia cards. I have the same problem too. mother to bollo mat_dxlevel 100 dite :S
    This is the sexiest signature in the world.

    This time, it's a strong contender to be literally that.

  8. #8
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GM965-DS2 | Gigabyte P55A-UD3
      • CPU:
      • Intel E6600 2.4GHz | Intel Core i7 860 @ 2.8Ghz
      • RAM:
      • Corsair XMS2 4x1GB DDR2 @ 4-4-4-12 | OCZ XMP Edition 4GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD Cavier Black 1TB+Samsung 160GB+Maxtor 80GB
      • Graphics Card:
      • XFX 8800GS | Sapphire HD5850
      • Display:
      • Samsung T200 20inch Widescreen LCD
      • Speakers/HPs:
      • Creative M2600
      • Keyboard:
      • Logitech Easy Deluxe
      • Mouse:
      • Microsoft IntelliExplorer 3.0
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 420W | Fortrex 600W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVDRW
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit
      • Comment:
      • its 3years old :( | just bought this one :D
      • ISP:
      • Smile
    LORŠ's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,493

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    Quote Originally Posted by @mąréX View Post
    I dont know about what you guys are talking but it seems okey to me!!! I am using Win7 and no extra/moded code used.
    See the attached pics and tell me if they are okey.
    lol 1st picture tate apnar oshubidha lagtese na? oikhane ekta awp darai thakle oshubidha lagbe
    Sylhet e 'net' nai!!!

  9. #9

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    Quote Originally Posted by ^_^ View Post
    this doesn't happen with nvidia cards. I have the same problem too. mother to bollo mat_dxlevel 100 dite :S
    korlam kono lav hoina

    ---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:55 ----------

    Quote Originally Posted by LORŠ View Post
    eita shob ATI user der ei hoi, solution mone hoi ekta ase, tobe kono normal way te na. ki shob kapjhap korte hoi jani
    je kaj e kora laguk na keno ami korbo tumi sudu bolo

  10. #10
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    Marex the problem is in the first pic, you cannot see if anyone's over there because of the rays of light. I treid dx_level 100, but I still have the problem.

  11. #11

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    try putting the line -dxlevel 81 in your launch parameter, meaning your shortcut path for css .. as in right click your css shortcut and at the end of the line where the path is shown write -dxlevel 81 .. example :

    "K:\Counter-Strike Source\hl2.exe" -dxlevel 81

  12. #12
    Member
    • cRush's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35P
      • CPU:
      • Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz (Oc @ 3.11Ghz ) 2*4MB Cache
      • RAM:
      • 2*2GB Transcend DDR2 Ram @800Mhz (Oc @840 Mhz)
      • Hard Drive:
      • 320GB Hitachi HDD + 500 GB Samsung F3 HDD
      • Graphics Card:
      • Palit GTX560 Ti Sonic 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster932B 19" LCD Monitor
      • Sound Card:
      • RealTek HD 7.1 Soundcard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones+ Creative 5:1 Surround Sound
      • Keyboard:
      • A4Tech Anti-RSI Keyboard
      • Mouse:
      • Genius G500 Laser 2500dpi
      • Controller:
      • Sony Sixaxis
      • Power Supply:
      • ThermalTek 420W
      • Optical Drive:
      • Asus SATA DVDRW drive + Asus IDE DVD-combo Drive
      • Operating System:
      • Windows 7 RTM 64Bit
      • Comment:
      • IT RAWKS :D
      • ISP:
      • Local (STAR ISP)
      • Download Speed:
      • 32 - 40
      • Upload Speed:
      • 40 - 60
      • Console:
      • 144
    cRush's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    3,618

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    Quote Originally Posted by Z View Post
    try putting the line -dxlevel 81 in your launch parameter, meaning your shortcut path for css .. as in right click your css shortcut and at the end of the line where the path is shown write -dxlevel 81 .. example :

    "K:\Counter-Strike Source\hl2.exe" -dxlevel 81
    wow that fixes it thanks

  13. #13

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    i kinda knew about this before but didnt think of it .. wasi bhai kalke bollo uni eita use kortese .. tai bollam eikhane .. oh problem hoilo eita parameter ta include kora legal naki sure na :/

  14. #14
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    :S

    Ami to aitao try korsi but tarporo kaj korenai.

  15. #15

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    Quote Originally Posted by Z View Post
    i kinda knew about this before but didnt think of it .. wasi bhai kalke bollo uni eita use kortese .. tai bollam eikhane .. oh problem hoilo eita parameter ta include kora legal naki sure na :/
    It worked for me

    thanks

  16. #16
    Member
    • AmareX's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA P35 DS3L All Solod Capasitor OCMaster
      • CPU:
      • Intel E5200 OCed 4 GHz + ASUS Silent square Cooler
      • RAM:
      • Apogee 4 GB DDR2 1066 bus at dual channel
      • Hard Drive:
      • 1000 GB Samsung
      • Graphics Card:
      • Built in
      • Display:
      • LG Flatron W1942S 19" wide 16:10 LCD
      • Sound Card:
      • Realtec 8 channel digital
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2:1 + Razer Barracuda 5:1 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech GameMaster
      • Mouse:
      • Verbatim Rapier V2 3200 DPI Laser
      • Controller:
      • XFX XGear
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW + Samsung DVDROM
      • USB Devices:
      • Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Sendon Extreme 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • I am satisfied :)
      • ISP:
      • GP
      • Download Speed:
      • 30
      • Upload Speed:
      • 30
    AmareX's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Between α and Ω.
    Posts
    3,034

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    1st Pic e ladder er upor keu thakle take to dekha jay amar eikhane!! May be amar LCD er brightness besi bole amar prob hoy na. R DX lvl 8 kori na karon potha graphics e khelte valo lage na.. ei jonnoi 1.6 sojjo korte pari na
    * বাংলাগেমার IRC Chat ব্যাবহার করুন, IRC খুব সামান্য ব্যান্ডউইথ ব্যাবহার করে।
    * কোন পোষ্ট ভাল লাগলে Rep+ দিয়ে পোষ্টারকে উৎসাহিত করুন।


  17. #17
    Member
    • SK's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE
      • CPU:
      • Core i3
      • RAM:
      • 2*2 = 4GB 1333 Bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB + Samsung 250GB SATA + Hitachi 250GB
      • Graphics Card:
      • ATI RADEON HD5670
      • Display:
      • DELL 22"
      • Sound Card:
      • Realtek Hi-Def
      • Speakers/HPs:
      • FnD 5.1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech G9
      • Controller:
      • X-Box 360 Controller
      • Power Supply:
      • THARMALTECK -550W
      • Optical Drive:
      • LG n ASUS
      • USB Devices:
      • TwinMOS 8GB PenDrive
      • Operating System:
      • Linux Mint & Windows 7
      • Comment:
      • rig ki???
      • ISP:
      • SMILE + Connect BD
      • Download Speed:
      • 64 + 400
      • Upload Speed:
      • 64 + 128
    SK's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka Cantonment
    Posts
    494

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    Amar ATI HD4670...but ami ai rokom problem face kortesi na ... Didi u try latest driver?


    Quote Originally Posted by @mąréX View Post
    1st Pic e ladder er upor keu thakle take to dekha jay amar eikhane!! May be amar LCD er brightness besi bole amar prob hoy na. R DX lvl 8 kori na karon potha graphics e khelte valo lage na.. ei jonnoi 1.6 sojjo korte pari na
    Tui CS khelosh naki???? Nick ki?

  18. #18
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    Quote Originally Posted by Z View Post
    i kinda knew about this before but didnt think of it .. wasi bhai kalke bollo uni eita use kortese .. tai bollam eikhane .. oh problem hoilo eita parameter ta include kora legal naki sure na :/
    i don't know eita niye legality ee ki prob hote pare ?? it does not give the user a vantage i think.. and further more tourney gulai tou keu ATi diye khelbe na atleast i know MG and DZ uses Nvidia

    SO NVIDIA FTW

  19. #19
    Member
    • MOTHER's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte g31ms2l
      • CPU:
      • [email protected]
      • RAM:
      • 4GB
      • Hard Drive:
      • samsung+maxtor 660gb
      • Graphics Card:
      • HD5870 ATI
      • Display:
      • Samsung 2243wxplus 22inch.FullHD.
      • Sound Card:
      • Audigy2 ZS + Steelseries USB soundcard
      • Speakers/HPs:
      • self made surround
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Mx518 logitech+Xai Steelseries+DeathAdder 3500+Steelseries SX mousepad+QCK
      • Controller:
      • Rumblepad2 Logitech
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600w
      • Comment:
      • Low configuration:)
      • ISP:
      • SMILE(diamond)
    MOTHER's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    uttara
    Posts
    514

    Default Re: ATI bug in CSS need help

    Quote Originally Posted by n00bChamp^B2K View Post
    Amar ATI HD4670...but ami ai rokom problem face kortesi na ... Didi u try latest driver?

    Tui CS khelosh naki???? Nick ki?
    ATI HD 4000 series theke 16bit depth colour rendering korena karon ATI ei series theke off kore dise production. Oi loft er rays gula ar Dust2 er fog gula same trouble dibe long range dekte gele.

    Tournament e allowed na jototuk jani ami besides amader bangladesh e eto kora howar kono reason dhekina.ami kono advantage paina -dxlevel 81 or -dxlevel 95 except the ray problem.

    Emnitei amar ATI ekhon posondo hocchena karon Nvidia asholeo khele araam ase, kintu shobai shosta dheke ATI vote dibei. ami nijei vote disi ATI
    http://img26.imageshack.us/img26/727/steelserieslogosquarewi.jpg

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.31312 seconds with 14 queries.