User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: Gta V freezes -.- Aida ki hoilo?!

  1. #1
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmerô's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Unhappy Gta V freezes -.- Aida ki hoilo?!

    I took a frnds ps3 for GTA-V.
    His console is modded and he installed gta v from an external hdd.
    After every mission or even after 10 minutes of free roam, the game freezes >___< :/
    Abar console restart korte hoy.
    Problem ta ki games files thik moto copy hoy nei bole hocche?
    Shall i get another copy or run the game from the external hdd rather than the internal drive?

    :/

  2. #2
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default

    Is that PS3 jailbroken?Try another copy.

  3. #3
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5&quot;
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmerô's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default

    it's moded... rogero 4.40 v1.20

  4. #4
    Member
    • pollob.codename13's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31
      • CPU:
      • Intel Pentium Duel Core E5200 2.5GHz
      • RAM:
      • 1+1 GB DDR2 667 MHz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 4770 GDDR5 512 MB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster B2030
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • csm
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • Toshiba
      • Controller:
      • Sonic Dual Shock
      • Power Supply:
      • Normal
      • Comment:
      • I always feel my pc
    pollob.codename13's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Lalbag
    Posts
    6,118

    Default

    latest rogero 4.50 and multiman 4.50 install kore dekhte paren kaj hoi kina


  5. #5
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5&quot;
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmerô's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default

    pollob bhai, onno kono game disturb dei nah khali gta dei :/ and modded obsthai frnd ps3 kinechilo. 4.5 a ki bhabe update dibo?

  6. #6
    Member
    • pollob.codename13's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31
      • CPU:
      • Intel Pentium Duel Core E5200 2.5GHz
      • RAM:
      • 1+1 GB DDR2 667 MHz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 4770 GDDR5 512 MB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster B2030
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • csm
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • Toshiba
      • Controller:
      • Sonic Dual Shock
      • Power Supply:
      • Normal
      • Comment:
      • I always feel my pc
    pollob.codename13's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Lalbag
    Posts
    6,118

    Default

    Quote Originally Posted by Z!mM3r View Post
    pollob bhai, onno kono game disturb dei nah khali gta dei :/ and modded obsthai frnd ps3 kinechilo. 4.5 a ki bhabe update dibo?
    then reinstall or other copy use kore dekhte paren ... probably file missing thakte pare ...

    if still you get issue then cfw update koreo dekhte paren .... install khub easy ... just download two files below and follow instruction

    Rogero CFW 4.50
    http://tortuga-cove.com/forums/abbco...b35ddbdb05593f

    Multiman 4.50
    http://www.tortuga-cove.com/forums/a...=click&id=1196

    Installing CFW
    1. Create a folder named "PS3" in a FAT formatted USB pendrive
    2. Inside that "PS3" folder create another folder named "UPDATE"
    3. put rogero file in there and rename that file as "PS3UPDAT.PUP"
    4. take out any dvd from PS3 (IMPORTANT)
    5. attach USB pendrive to PS3
    6. Go to Setting -> System Update -> Update via storage media and then follow the in screen instruction and you're done

    Installing multiman
    1. put multiman file in pendrive
    2. Go to install package file -> then select multiman file to install




  7. #7
    Member
    • Rawkill's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Z77 Extreme 6
      • CPU:
      • Intel Core i5 3570k @ 4.4Ghz/ Phanteks PH-TC14PE
      • RAM:
      • Kingston Hyper X Genesis 2 x 4GB
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB x 2
      • Graphics Card:
      • MSI Geforce GTX 970 Gaming 4GB
      • Display:
      • Asus MX239H 23-inch IPS Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster ZX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 80ohm, Oppo HA-2 Amp, FnD 6000U 5.1 Speaker
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • Logitech G502 Spectrum, Razer Goliath Speed Extended (Overwatch Edition)
      • Controller:
      • Logitech F510 Rumblepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 750W
      • Optical Drive:
      • Harry Potter (HP) DVD-RW
      • UPS:
      • Prolink 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • Comment:
      • Cooler Master HAF - X
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 550-600 KB/s
      • Upload Speed:
      • 200-2500 KB/s
    Rawkill's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,605

    Default

    Quote Originally Posted by Z!mM3r View Post
    I took a frnds ps3 for GTA-V.
    His console is modded and he installed gta v from an external hdd.
    After every mission or even after 10 minutes of free roam, the game freezes >___< :/
    Abar console restart korte hoy.
    Problem ta ki games files thik moto copy hoy nei bole hocche?
    Shall i get another copy or run the game from the external hdd rather than the internal drive?

    :/
    Ami kono helpful advice dibo na so:

    :V :V :V :V :V :V


Similar Threads

  1. Stone_Eater leaver sad eita kisu hoilo
    By Cr8zyK1LL3r in forum Garena Central
    Replies: 0
    Last Post: July 26th, 2012, 21:46
  2. Windows 7 random freezes!!
    By Rakin in forum Technical Support
    Replies: 12
    Last Post: December 5th, 2010, 15:55
  3. pc'r ki hoilo?
    By rion_uttara in forum Technical Support
    Replies: 9
    Last Post: October 12th, 2010, 23:51
  4. Computer freezes intermittently
    By Necray in forum Technical Support
    Replies: 15
    Last Post: June 3rd, 2010, 22:24

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18956 seconds with 14 queries.