User Tag List

Results 1 to 18 of 18

Thread: Timings: North Country

  1. #1
    Member
    • cRush's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35P
      • CPU:
      • Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz (Oc @ 3.11Ghz ) 2*4MB Cache
      • RAM:
      • 2*2GB Transcend DDR2 Ram @800Mhz (Oc @840 Mhz)
      • Hard Drive:
      • 320GB Hitachi HDD + 500 GB Samsung F3 HDD
      • Graphics Card:
      • Palit GTX560 Ti Sonic 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster932B 19" LCD Monitor
      • Sound Card:
      • RealTek HD 7.1 Soundcard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones+ Creative 5:1 Surround Sound
      • Keyboard:
      • A4Tech Anti-RSI Keyboard
      • Mouse:
      • Genius G500 Laser 2500dpi
      • Controller:
      • Sony Sixaxis
      • Power Supply:
      • ThermalTek 420W
      • Optical Drive:
      • Asus SATA DVDRW drive + Asus IDE DVD-combo Drive
      • Operating System:
      • Windows 7 RTM 64Bit
      • Comment:
      • IT RAWKS :D
      • ISP:
      • Local (STAR ISP)
      • Download Speed:
      • 32 - 40
      • Upload Speed:
      • 40 - 60
      • Console:
      • 144
    cRush's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    3,618

    Default Timings: North Country




    [timing not accepted]

  2. #2
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    best lap done by using pioneer cheat... so cant accept timing.

  3. #3
    Member
    • cRush's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35P
      • CPU:
      • Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz (Oc @ 3.11Ghz ) 2*4MB Cache
      • RAM:
      • 2*2GB Transcend DDR2 Ram @800Mhz (Oc @840 Mhz)
      • Hard Drive:
      • 320GB Hitachi HDD + 500 GB Samsung F3 HDD
      • Graphics Card:
      • Palit GTX560 Ti Sonic 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster932B 19" LCD Monitor
      • Sound Card:
      • RealTek HD 7.1 Soundcard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones+ Creative 5:1 Surround Sound
      • Keyboard:
      • A4Tech Anti-RSI Keyboard
      • Mouse:
      • Genius G500 Laser 2500dpi
      • Controller:
      • Sony Sixaxis
      • Power Supply:
      • ThermalTek 420W
      • Optical Drive:
      • Asus SATA DVDRW drive + Asus IDE DVD-combo Drive
      • Operating System:
      • Windows 7 RTM 64Bit
      • Comment:
      • IT RAWKS :D
      • ISP:
      • Local (STAR ISP)
      • Download Speed:
      • 32 - 40
      • Upload Speed:
      • 40 - 60
      • Console:
      • 144
    cRush's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    3,618

    Default

    Quote Originally Posted by DevilRFT View Post
    best lap done by using pioneer cheat... so cant accept timing.
    really !?? how can i use pioneer in 2nd lap and dont use in 1st lap ? and from picture 1: 1:43.2 + 1:34.06 = 3:17.34

  4. #4
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    dude, your record lap time is blank.... it clearly indicates u used cheats. now what will u say?

  5. #5
    Member
    • cRush's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35P
      • CPU:
      • Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz (Oc @ 3.11Ghz ) 2*4MB Cache
      • RAM:
      • 2*2GB Transcend DDR2 Ram @800Mhz (Oc @840 Mhz)
      • Hard Drive:
      • 320GB Hitachi HDD + 500 GB Samsung F3 HDD
      • Graphics Card:
      • Palit GTX560 Ti Sonic 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster932B 19" LCD Monitor
      • Sound Card:
      • RealTek HD 7.1 Soundcard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones+ Creative 5:1 Surround Sound
      • Keyboard:
      • A4Tech Anti-RSI Keyboard
      • Mouse:
      • Genius G500 Laser 2500dpi
      • Controller:
      • Sony Sixaxis
      • Power Supply:
      • ThermalTek 420W
      • Optical Drive:
      • Asus SATA DVDRW drive + Asus IDE DVD-combo Drive
      • Operating System:
      • Windows 7 RTM 64Bit
      • Comment:
      • IT RAWKS :D
      • ISP:
      • Local (STAR ISP)
      • Download Speed:
      • 32 - 40
      • Upload Speed:
      • 40 - 60
      • Console:
      • 144
    cRush's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    3,618

    Default

    Quote Originally Posted by DevilRFT View Post
    dude, your record lap time is blank.... it clearly indicates u used cheats. now what will u say?
    if i used cheats, why does my total time record appear ? and why is my lap record's time is also in my total time sum ? I think the record thing was some error. as i was playing the glidefx emulation. I'm not some idiot who cheats to get rank. I'll play it and put up the times again.

  6. #6
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default

    hmm at least there are some errors.

  7. #7
    VIP Member
    • EBL.Mantis's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77-HD3
      • CPU:
      • Core i7 2600 @ 4 Ghz Turbo
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 XMP
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB & 500 GB F3
      • Graphics Card:
      • Asus 5670 DDR3 1GB
      • Display:
      • Dell ST2210 22" LCD
      • Sound Card:
      • Xonar D2X
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • Genius
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Delta 650 Watt 80+
      • UPS:
      • Rahimafrooz Ion 1500 KVA Sine Wave
      • Operating System:
      • Windows 7 64 bit
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 100+ KB per second
      • Upload Speed:
      • 25-30 KB per second
    EBL.Mantis's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,489

    Default

    hmm looks like another "Rush" has appeared in the forums.

  8. #8
    Member
    • s.a_rocky's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 970 A- DS3p
      • CPU:
      • AMD PHENOM II X6 2.8Ghz [6Cores]
      • RAM:
      • 4GB + 4GB +8GB TWINMOS 1600M DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB WD EZEX +1TB WD EZEX + 750GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260x OC 2GB DDR5
      • Display:
      • Dell FHD 22"
      • Sound Card:
      • Built-in REALTECH HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux DLX X501: 60W 2:1
      • Keyboard:
      • A4tech A-Shaped Multimedia
      • Mouse:
      • NewMan 5x
      • Controller:
      • Micro Kingdom Xbox Like Dualshok Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltech Lite Power 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24X/Hp DVD rw
      • USB Devices:
      • USB MULTI HUB+ Apacher 32GB USB 3 Flash Drive
      • UPS:
      • PCPOWER 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro X64Bit
      • Comment:
      • GAMINGzz PC
      • ISP:
      • BROADBAND LOCAL
      • Download Speed:
      • 300KBPS +
      • Upload Speed:
      • 100KBPS +
      • Console:
      • 128
    s.a_rocky's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Lakshmipur
    Posts
    1,467

    Default

    RushBD is Right!! i was with him when he played that!!! He bitted me also!!
    And the error was for using Glid3d Voddoo I think!! cant u seed the Pixel rate of images!!! these are 1200X1024 and u all has 640 res. so how it possible for this pixel rate? cause he used the 3d driver. the record time even dont show at racing time also. so use some sense. ok!!!

  9. #9
    Member
    • s.a_rocky's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 970 A- DS3p
      • CPU:
      • AMD PHENOM II X6 2.8Ghz [6Cores]
      • RAM:
      • 4GB + 4GB +8GB TWINMOS 1600M DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB WD EZEX +1TB WD EZEX + 750GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260x OC 2GB DDR5
      • Display:
      • Dell FHD 22"
      • Sound Card:
      • Built-in REALTECH HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux DLX X501: 60W 2:1
      • Keyboard:
      • A4tech A-Shaped Multimedia
      • Mouse:
      • NewMan 5x
      • Controller:
      • Micro Kingdom Xbox Like Dualshok Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltech Lite Power 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24X/Hp DVD rw
      • USB Devices:
      • USB MULTI HUB+ Apacher 32GB USB 3 Flash Drive
      • UPS:
      • PCPOWER 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro X64Bit
      • Comment:
      • GAMINGzz PC
      • ISP:
      • BROADBAND LOCAL
      • Download Speed:
      • 300KBPS +
      • Upload Speed:
      • 100KBPS +
      • Console:
      • 128
    s.a_rocky's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Lakshmipur
    Posts
    1,467

    Talking



    used paint for paste.

    [timing accepted]

  10. #10
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    Quote Originally Posted by sa_rocky View Post
    RushBD is Right!! i was with him when he played that!!! He bitted me also!!
    And the error was for using Glid3d Voddoo I think!! cant u seed the Pixel rate of images!!! these are 1200X1024 and u all has 640 res. so how it possible for this pixel rate? cause he used the 3d driver. the record time even dont show at racing time also. so use some sense. ok!!!
    may be you are right mate, but shud u talk like that? didnt you and rush read the rule of screen shot posting before posting here? its clearly written that ur timing must be in the bottom line. what can i do with it if ur timing is invisible... cheers..

  11. #11
    Member
    • s.a_rocky's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 970 A- DS3p
      • CPU:
      • AMD PHENOM II X6 2.8Ghz [6Cores]
      • RAM:
      • 4GB + 4GB +8GB TWINMOS 1600M DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB WD EZEX +1TB WD EZEX + 750GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260x OC 2GB DDR5
      • Display:
      • Dell FHD 22"
      • Sound Card:
      • Built-in REALTECH HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux DLX X501: 60W 2:1
      • Keyboard:
      • A4tech A-Shaped Multimedia
      • Mouse:
      • NewMan 5x
      • Controller:
      • Micro Kingdom Xbox Like Dualshok Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltech Lite Power 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24X/Hp DVD rw
      • USB Devices:
      • USB MULTI HUB+ Apacher 32GB USB 3 Flash Drive
      • UPS:
      • PCPOWER 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro X64Bit
      • Comment:
      • GAMINGzz PC
      • ISP:
      • BROADBAND LOCAL
      • Download Speed:
      • 300KBPS +
      • Upload Speed:
      • 100KBPS +
      • Console:
      • 128
    s.a_rocky's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Lakshmipur
    Posts
    1,467

    Default

    Quote Originally Posted by DevilRFT View Post
    may be you are right mate, but shud u talk like that? didnt you and rush read the rule of screen shot posting before posting here? its clearly written that ur timing must be in the bottom line. what can i do with it if ur timing is invisible... cheers..
    i can tell its ur fault!! cause i faced this problem too. i installed the glid.3d or voodoo[whatevet] just now. and i bitted the default time but the same ¤¤¤¤ happened to me. & that was provided by u!!!
    http://www.banglagamer.com/forum/showthread.php?t=705
    u can check this too!! ok!! btw. sorry for bit hard!

  12. #12
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    Quote Originally Posted by sa_rocky View Post
    i can tell its ur fault!! cause i faced this problem too. i installed the glid.3d or voodoo[whatevet] just now. and i bitted the default time but the same ¤¤¤¤ happened to me. & that was provided by u!!!
    http://www.banglagamer.com/forum/showthread.php?t=705
    u can check this too!! ok!! btw. sorry for bit hard!
    so funny ? did i told you to use 3dfx and post invisible timings here? i dont understand why people are so much serious with this. what class do u read in dude?

  13. #13
    Member
    • s.a_rocky's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 970 A- DS3p
      • CPU:
      • AMD PHENOM II X6 2.8Ghz [6Cores]
      • RAM:
      • 4GB + 4GB +8GB TWINMOS 1600M DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB WD EZEX +1TB WD EZEX + 750GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260x OC 2GB DDR5
      • Display:
      • Dell FHD 22"
      • Sound Card:
      • Built-in REALTECH HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux DLX X501: 60W 2:1
      • Keyboard:
      • A4tech A-Shaped Multimedia
      • Mouse:
      • NewMan 5x
      • Controller:
      • Micro Kingdom Xbox Like Dualshok Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltech Lite Power 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24X/Hp DVD rw
      • USB Devices:
      • USB MULTI HUB+ Apacher 32GB USB 3 Flash Drive
      • UPS:
      • PCPOWER 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro X64Bit
      • Comment:
      • GAMINGzz PC
      • ISP:
      • BROADBAND LOCAL
      • Download Speed:
      • 300KBPS +
      • Upload Speed:
      • 100KBPS +
      • Console:
      • 128
    s.a_rocky's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Lakshmipur
    Posts
    1,467

    Default

    Quote Originally Posted by DevilRFT View Post
    so funny ? did i told you to use 3dfx and post invisible timings here? i dont understand why people are so much serious with this. what class do u read in dude?
    Hmm!! its common sense i think. ok!! i think u could check it out!!!
    BTW. i read in CSE 3rd semester!mad:

  14. #14
    Member
    • cRush's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35P
      • CPU:
      • Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz (Oc @ 3.11Ghz ) 2*4MB Cache
      • RAM:
      • 2*2GB Transcend DDR2 Ram @800Mhz (Oc @840 Mhz)
      • Hard Drive:
      • 320GB Hitachi HDD + 500 GB Samsung F3 HDD
      • Graphics Card:
      • Palit GTX560 Ti Sonic 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster932B 19" LCD Monitor
      • Sound Card:
      • RealTek HD 7.1 Soundcard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones+ Creative 5:1 Surround Sound
      • Keyboard:
      • A4Tech Anti-RSI Keyboard
      • Mouse:
      • Genius G500 Laser 2500dpi
      • Controller:
      • Sony Sixaxis
      • Power Supply:
      • ThermalTek 420W
      • Optical Drive:
      • Asus SATA DVDRW drive + Asus IDE DVD-combo Drive
      • Operating System:
      • Windows 7 RTM 64Bit
      • Comment:
      • IT RAWKS :D
      • ISP:
      • Local (STAR ISP)
      • Download Speed:
      • 32 - 40
      • Upload Speed:
      • 40 - 60
      • Console:
      • 144
    cRush's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    3,618

    Default


    i'm sorry on behalf of my cousin rocky. i agree with you. this thing doesnt deserve such seriousness. rocky bhai QFT!!!

  15. #15
    Member
    • s.a_rocky's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 970 A- DS3p
      • CPU:
      • AMD PHENOM II X6 2.8Ghz [6Cores]
      • RAM:
      • 4GB + 4GB +8GB TWINMOS 1600M DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB WD EZEX +1TB WD EZEX + 750GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260x OC 2GB DDR5
      • Display:
      • Dell FHD 22"
      • Sound Card:
      • Built-in REALTECH HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux DLX X501: 60W 2:1
      • Keyboard:
      • A4tech A-Shaped Multimedia
      • Mouse:
      • NewMan 5x
      • Controller:
      • Micro Kingdom Xbox Like Dualshok Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltech Lite Power 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24X/Hp DVD rw
      • USB Devices:
      • USB MULTI HUB+ Apacher 32GB USB 3 Flash Drive
      • UPS:
      • PCPOWER 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro X64Bit
      • Comment:
      • GAMINGzz PC
      • ISP:
      • BROADBAND LOCAL
      • Download Speed:
      • 300KBPS +
      • Upload Speed:
      • 100KBPS +
      • Console:
      • 128
    s.a_rocky's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Lakshmipur
    Posts
    1,467

    Default

    ok i quit!! cause the king has fallen down. what can do the queen? yeh!! quit from the palace.

  16. #16
    Member
    • cRush's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35P
      • CPU:
      • Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz (Oc @ 3.11Ghz ) 2*4MB Cache
      • RAM:
      • 2*2GB Transcend DDR2 Ram @800Mhz (Oc @840 Mhz)
      • Hard Drive:
      • 320GB Hitachi HDD + 500 GB Samsung F3 HDD
      • Graphics Card:
      • Palit GTX560 Ti Sonic 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster932B 19" LCD Monitor
      • Sound Card:
      • RealTek HD 7.1 Soundcard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones+ Creative 5:1 Surround Sound
      • Keyboard:
      • A4Tech Anti-RSI Keyboard
      • Mouse:
      • Genius G500 Laser 2500dpi
      • Controller:
      • Sony Sixaxis
      • Power Supply:
      • ThermalTek 420W
      • Optical Drive:
      • Asus SATA DVDRW drive + Asus IDE DVD-combo Drive
      • Operating System:
      • Windows 7 RTM 64Bit
      • Comment:
      • IT RAWKS :D
      • ISP:
      • Local (STAR ISP)
      • Download Speed:
      • 32 - 40
      • Upload Speed:
      • 40 - 60
      • Console:
      • 144
    cRush's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    3,618

    Default

    Quote Originally Posted by sa_rocky View Post
    ok i quit!! cause the king has fallen down. what can do the queen? yeh!! quit from the palace.
    lol. you are my queen !?!? that's disgusting.
    *goes to throw up*

  17. #17
    Member
    • s.a_rocky's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 970 A- DS3p
      • CPU:
      • AMD PHENOM II X6 2.8Ghz [6Cores]
      • RAM:
      • 4GB + 4GB +8GB TWINMOS 1600M DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB WD EZEX +1TB WD EZEX + 750GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260x OC 2GB DDR5
      • Display:
      • Dell FHD 22"
      • Sound Card:
      • Built-in REALTECH HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux DLX X501: 60W 2:1
      • Keyboard:
      • A4tech A-Shaped Multimedia
      • Mouse:
      • NewMan 5x
      • Controller:
      • Micro Kingdom Xbox Like Dualshok Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltech Lite Power 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24X/Hp DVD rw
      • USB Devices:
      • USB MULTI HUB+ Apacher 32GB USB 3 Flash Drive
      • UPS:
      • PCPOWER 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro X64Bit
      • Comment:
      • GAMINGzz PC
      • ISP:
      • BROADBAND LOCAL
      • Download Speed:
      • 300KBPS +
      • Upload Speed:
      • 100KBPS +
      • Console:
      • 128
    s.a_rocky's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Lakshmipur
    Posts
    1,467

    Default

    Quote Originally Posted by RushBD View Post
    lol. you are my queen !?!? that's disgusting.
    *goes to throw up*
    i knew u will tell this Idiot!!!! u suck!! i was fighting for u! u always against me. go to hell.

  18. #18
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    ok guys, just stop for now....we had enuf fun, now both of u can go to hell

Similar Threads

  1. Replies: 24
    Last Post: October 1st, 2009, 18:24
  2. Timings
    By khekz in forum Older NFS Games
    Replies: 430
    Last Post: July 29th, 2008, 22:46
  3. RAM timings
    By Tian in forum Others PC Hardware
    Replies: 19
    Last Post: July 27th, 2008, 01:29
  4. TIMINGS - Mediterraneo
    By solid snake in forum Older NFS Games
    Replies: 1
    Last Post: March 11th, 2008, 19:47

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.28685 seconds with 14 queries.