User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with video playback

  1. #1
    Member
    • Necray's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte EP43-DSEL
      • CPU:
      • Intel Pentium Core 2 Duo 2.8 Ghz
      • RAM:
      • Transcend 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB SATA
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3
      • Display:
      • Samsung 20' LCD
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH optical
      • Power Supply:
      • Thermaltake 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD Rewritable drive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32 bit
      • Comment:
      • :)
      • ISP:
      • Smile Silver Package
      • Download Speed:
      • 18
    Necray's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Greenroad
    Posts
    440

    Default Problem with video playback

    This seems to happen with all formats. Whenever I play a video in KMP or GOM and go fullscreen, the video screen becomes black. GOM e onek agey theke ei problem dito. KM Player e recently ei problem deya shuru korse. Could it be a problem with processor? My processor is Core 2 duo 2.8

    This problem doesn't seem to happen with MPC. I did not try any other video player.

  2. #2
    Member
    • Albert SX65's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-H55M-USB3 / LGA - 1156
      • CPU:
      • RAM:
      • TwinMOS OCEAN BLUE DDR3-1333 (2 x 2GB =4GB)
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG Spinpoint F3 HD502HJ (500GB)
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 4890 - 2GB_VaporX
      • Display:
      • ViewSonic VX2260wm 21.5" 1080p Full HD Monitor With HDMI
      • Sound Card:
      • Speakers/HPs:
      • Microlab TMN-1(2.1) /Cosonic CD-860MV
      • Keyboard:
      • A4 Tech KBS-8 Multimedia
      • Mouse:
      • A4 Tech 2X Office MOP-70D
      • Controller:
      • I love To Play Game with Keyboard
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600 Watt
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-2014L1T
      • USB Devices:
      • Transcend JetFlash V30(2gb)
      • UPS:
      • Prolink 600V/A
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit RTM
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 in win7
      • Comment:
      • Quite Satisfied :-)
      • ISP:
      • GrameenPhone - P2 Unlimited
      • Download Speed:
      • 25KBps +
      • Upload Speed:
      • 15KBps +
      • Console:
      • 128
    Albert SX65's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Left Side Of Ur Brain.
    Posts
    1,382

    Default Re: Problem with video playback

    klite or vlc player diye try kore dhaken.

    Fast a gom or km player uninstal kore niyen.

  3. #3
    Member
    • s.a_rocky's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 970 A- DS3p
      • CPU:
      • AMD PHENOM II X6 2.8Ghz [6Cores]
      • RAM:
      • 4GB + 4GB +8GB TWINMOS 1600M DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB WD EZEX +1TB WD EZEX + 750GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260x OC 2GB DDR5
      • Display:
      • Dell FHD 22"
      • Sound Card:
      • Built-in REALTECH HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux DLX X501: 60W 2:1
      • Keyboard:
      • A4tech A-Shaped Multimedia
      • Mouse:
      • NewMan 5x
      • Controller:
      • Micro Kingdom Xbox Like Dualshok Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltech Lite Power 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24X/Hp DVD rw
      • USB Devices:
      • USB MULTI HUB+ Apacher 32GB USB 3 Flash Drive
      • UPS:
      • PCPOWER 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro X64Bit
      • Comment:
      • GAMINGzz PC
      • ISP:
      • BROADBAND LOCAL
      • Download Speed:
      • 300KBPS +
      • Upload Speed:
      • 100KBPS +
      • Console:
      • 128
    s.a_rocky's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Lakshmipur
    Posts
    1,467

    Default Re: Problem with video playback

    hmm! i had the problem also!! upgrade ur Direct X!! i thing it would fix it!!

    ---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:20 ----------

    and u have a great PC for run Win 7. try it!

  4. #4
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Re: Problem with video playback

    Quote Originally Posted by San_sa_rocky View Post
    hmm! i had the problem also!! upgrade ur Direct X!! i thing it would fix it!!

    ---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:20 ----------

    and u have a great PC for run Win 7. try it!
    yap try the 64bit version Win7

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  5. #5
    Member
    • Necray's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte EP43-DSEL
      • CPU:
      • Intel Pentium Core 2 Duo 2.8 Ghz
      • RAM:
      • Transcend 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB SATA
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3
      • Display:
      • Samsung 20' LCD
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH optical
      • Power Supply:
      • Thermaltake 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD Rewritable drive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32 bit
      • Comment:
      • :)
      • ISP:
      • Smile Silver Package
      • Download Speed:
      • 18
    Necray's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Greenroad
    Posts
    440

    Default Re: Problem with video playback

    Yeah Win 7 er jonno chatok pakhir moto boshe asi! Win 7 ber howar por original tai kinbo, ekhon r OEM ta download kortasi na.

    But is this really a problem with Direct X? KMP te kintu problem ta dui-tin din dhore hocche. GOM Player e obossho ei PC kenar por thekei hocche.

  6. #6
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default Re: Problem with video playback

    Quote Originally Posted by Necray View Post
    This seems to happen with all formats. Whenever I play a video in KMP or GOM and go fullscreen, the video screen becomes black. GOM e onek agey theke ei problem dito. KM Player e recently ei problem deya shuru korse. Could it be a problem with processor? My processor is Core 2 duo 2.8

    This problem doesn't seem to happen with MPC. I did not try any other video player.
    Update your Windows & DirectX (DX, if only you are using XP or any previous versions of Windows). Uninstall the player(s) you are facing the problems with (Use Revo Uninstaller). Download & install the latest version player(s). This might fix your problems.
    Last edited by coldfire7; October 13th, 2009 at 17:56.

Similar Threads

  1. Video memory problem
    By saadbillah in forum Technical Support
    Replies: 13
    Last Post: September 18th, 2009, 22:31
  2. Need Help in Video Cutting
    By abir in forum Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: August 30th, 2009, 15:14
  3. Sorting (Video)
    By CvP in forum Programming
    Replies: 0
    Last Post: August 10th, 2009, 22:53
  4. Problem with media playback
    By Necray in forum Technical Support
    Replies: 6
    Last Post: June 15th, 2009, 22:37
  5. FIFA 09 Media FIFA 09 PC video
    By abir in forum Older FIFA Games
    Replies: 19
    Last Post: September 16th, 2008, 15:30

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18661 seconds with 14 queries.