User Tag List

Results 1 to 12 of 12

Thread: Wifi Disconnects and Reconnects.

  1. #1
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default Wifi Disconnects and Reconnects.

    Hey guys, I'm using HTC One. I've a cheap Wifi switch. I.E


    http://www.tp-link.com/en/products/d...odel=TL-WN727N


    It's not actually a router, I need to make a hotspot/adhoc to use wifi in my phone.


    It serves my purpose which is making only my room wifi and it's pretty much doing it. Now I've a problem with my HTC One, my Wifi Seems to disconnect and reconnect almost twice within a minute and it keeps going on and on and on... I also have an iPhone 4S, where no hiccups or whatsoever.


    Okay so I've googled and found this link:


    http://www.knowyourmobile.in/product...here-quick-fix


    The problem is, I'm using a Dial Up internet. Every time I dial up the connection ip address changes ( ). So, as I said before I need to create a hotspot, I'm using this program to make a hotspot:


    http://www.wifihotspotcreator.com/


    Connectify.me is sh*t and it won't allow making hotspot for a dialup connection(in the free version ofcourse )


    I've set up my connection in many ways, this is my main window:





    Ok so now I'm referring to sticking to setting the static IP in my phone, so my question is Which IP and gateway should I set in my phone? The one of my Dial Up? or the one of the network Connection 2 ? This is my connection setting for the Dial Up(Main Internet) right now:










    And this is for the Wireless Connection 2( the Connection made by Wifi Hotstpot Creator)








    I can't change the values of IP addresses as it gets reset everytime making a hot spot.


    So according to the post from ( http://www.knowyourmobile.in/product...here-quick-fix ) If I change the IP address to that of router(that is 192.168.137.1 ) it should fix it but it doesn't, in fact if I set the IP in this way:











    then the Wifi connects but no internet.


    Please help me out here, what should I do?

  2. #2
    Member
    • Nafis Iqbal's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-H81M-S2PV
      • CPU:
      • Intel 4th Gen Core i5 4570
      • RAM:
      • Twinmos 8GB DDR3 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 500GB Sata
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE DUAL-X R9 270 2GB GDDR5
      • Display:
      • Samsuing T200 20inch widescreen
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing VS4121 2.1
      • Keyboard:
      • A4tech
      • Mouse:
      • A4tech 2x click
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 500W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW
      • UPS:
      • Micro 500VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-bit
      • Benchmark Scores:
      • 7.7 in Windows 7 Ultimate
      • ISP:
      • Link3 Technologies LTD.
      • Download Speed:
      • 1mbps
      • Upload Speed:
      • 1mbps
    Nafis Iqbal's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Uttara, Dhaka
    Posts
    412

    Default

    looks like tomar phone noshto xD
    turn it off, then turn it on again

  3. #3
    Member
    • mr_08's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus B75M+ || Gigabyte G41m combo
      • CPU:
      • Intel core i5 2500k @3.3ghz cooled by the CM V6GT || Intel dual core e5500 @4ghz with TT V1AX cooler
      • RAM:
      • Gskill RIPJAWS X SERIES 4gbx2 @ 1600mhz || adata xpg 2x2gb @1333mhz 7-7-7-20
      • Hard Drive:
      • samsung f3 500gb || wd 1tb , samsung 250gb
      • Graphics Card:
      • Sapphire 7970 OC 3GB w/ BOOST || Gigabyte 8800gts 512mb
      • Display:
      • Sony Bravia KDL42W700B || Samsung P2350, Samsung T190
      • Sound Card:
      • integrated
      • Speakers/HPs:
      • Genius G500v || cosonic headphone
      • Keyboard:
      • cm devastator mb24 , a4tech x7 g800 , logitech k260|| a4tech x7 g500,a4tech KB 28g
      • Mouse:
      • cm devastator ms2k , a4tech x7 X710 || a4tech office mouse, logitech m210
      • Controller:
      • logitech g13,logitech rp2,xbox 360 wireless controller,generic usb x 3
      • Power Supply:
      • xfx pro series 650w || delux 450w
      • Optical Drive:
      • liteon 24x w/ LT || asus dvd rw
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb USB 3.0 || Transcend 16gb usb 2.0
      • UPS:
      • Apollo 1200va || Powerguard 650va
      • Operating System:
      • win7 ultimate sp1 || xp sp3
      • Comment:
      • alhamdulillah!duitai chole,kharap na :D
      • ISP:
      • Itbasebd || qubee
      • Download Speed:
      • 8mb || 4 mb
      • Upload Speed:
      • 8mb || 2mb

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,038

    Default

    use connectify hotspot pro.download kore neo.
    ami chhoto amake marbenna.-_- shob _ buira_gamer_

  4. #4
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • PS4 DS4 + Generic dual shock
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,088

    Default

    no additional software is required for your adapter. follow this post
    http://banglagamer.com/showthread.ph...l=1#post589074

    for additional details ask vanguard.
    as for ip address,
    let's assume pc WiFi adapter ip address is 192.168.137.1

    phone ip address would be 192.168.137.2
    gateway ip 192.168.137.1
    prefix length 24
    dns: I'm not sure. first try empty. if it doesn't connect to internet,
    then in pc, run>cmd type ipconfig, press enter.
    you should find dns here under Ethernet adapter.

  5. #5
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default

    Oh man your a real life saviour, that crap softap mode did the trick.

  6. #6
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • PS4 DS4 + Generic dual shock
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,088

    Default

    Quote Originally Posted by Hamilton View Post
    Oh man your a real life saviour, that crap softap mode did the trick.
    glad that helped. :d

  7. #7
    Member
    • -xeibit's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B85-G43 Gaming
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • Gskill ripjaws 16GB @ 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD 1TB BLUE
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 380 Nitro 4GB
      • Display:
      • Dell S2240L
      • Speakers/HPs:
      • Turtle Beach EarForce X-RAY
      • Keyboard:
      • CM Storm Quickfire Rapid (MX BLUE) with PBT Blank White Keycaps
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei Paired with Hyper X Fuxy (Large)
      • Controller:
      • XFX Xgear Dual Reflex Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smartpower 630w Modular
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • <3
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 96 KBps
      • Console:
      • 2
    -xeibit's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    224

    Default

    Koisilam Bg te post den paben. Khub uh uh kortesilen -_-

    Ple
    ase Quote or PM me if you want a response.

  8. #8
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default

    Quote Originally Posted by _xEiB|T View Post
    Koisilam Bg te post den paben. Khub uh uh kortesilen -_-
    I'm sorry but who are you?

  9. #9
    Member
    • QuadStorm's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81M-S2PV
      • CPU:
      • Core i5-4460
      • RAM:
      • Avexir Core Series 8GB (4*2) 1600MHz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R7 265 Dual-X 2GB Gddr5
      • Display:
      • Asus VX229H
      • Keyboard:
      • A4tech
      • Mouse:
      • ProLink Evotis
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller For Windows
      • Power Supply:
      • GameMax GM-650
      • USB Devices:
      • Banglalion Modem
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 120
      • Upload Speed:
      • 8

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Chittagong
    Posts
    625

    Default

    i cant make it work with SoftAP mode...says error with ICS...i use Banglalion Modem...

  10. #10
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock Z170 Extreme 4
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600K @4.5Ghz
      • RAM:
      • Gskill TridentZ 3466Mhz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac Premium Edition 480GB
      • Graphics Card:
      • GIGABYTE R9 390X G1 8GB
      • Display:
      • ASUS VX229H, 1080p
      • Sound Card:
      • Realtek ALC1150
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Genius G265
      • Mouse:
      • Bloody A90 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Tt Toughpower Gold 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • TheNetHeads
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    9,822

    Default

    Quote Originally Posted by QuadStorm View Post
    i cant make it work with SoftAP mode...says error with ICS...i use Banglalion Modem...
    call me.

  11. #11
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    call me.

  12. #12
    Member
    • -xeibit's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B85-G43 Gaming
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • Gskill ripjaws 16GB @ 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD 1TB BLUE
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 380 Nitro 4GB
      • Display:
      • Dell S2240L
      • Speakers/HPs:
      • Turtle Beach EarForce X-RAY
      • Keyboard:
      • CM Storm Quickfire Rapid (MX BLUE) with PBT Blank White Keycaps
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei Paired with Hyper X Fuxy (Large)
      • Controller:
      • XFX Xgear Dual Reflex Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smartpower 630w Modular
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • <3
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 96 KBps
      • Console:
      • 2
    -xeibit's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    224

    Default

    Quote Originally Posted by Hamilton View Post
    I'm sorry but who are you?
    Oh zamanzz y u do dis xD

    Ple
    ase Quote or PM me if you want a response.

Similar Threads

  1. WiFi HELP!
    By Mahir97 in forum Internet
    Replies: 10
    Last Post: December 31st, 2012, 23:55
  2. WiFi ND utorrent
    By Asif_Z in forum Internet
    Replies: 0
    Last Post: November 3rd, 2012, 16:11
  3. Need help about routing wifi
    By SK in forum Smile/BDCom
    Replies: 5
    Last Post: July 30th, 2012, 20:15
  4. Wifi issue
    By aayman in forum Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: November 1st, 2011, 02:52
  5. Modem disconnects on entering battery mode
    By Dissent in forum Internet
    Replies: 5
    Last Post: September 18th, 2010, 18:22

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.20031 seconds with 14 queries.