User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: PC game controller

  1. #1
    Member
    • Darkion's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Z97 Mark 2 Sabertooth
      • CPU:
      • i7 4790k
      • RAM:
      • Team Single Channel 8x2 16gb 2400mhz
      • Hard Drive:
      • WD Purple 2TB
      • Graphics Card:
      • R9 290X x2
      • Display:
      • Asus VX279H
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Logitech G430
      • Keyboard:
      • Razer Deathstalker
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 13
      • Controller:
      • Xbox One
      • Power Supply:
      • Corsair RM1000 80 Gold
      • Optical Drive:
      • Samsung
      • UPS:
      • 1200VA Prolink
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Comment:
      • Dream Came True :')
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 512Kbps
      • Console:
      • 132
    Darkion's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Rajshahi
    Posts
    128

    Post PC game controller

    jus bought an average china pc game controller and I tried playing splitsecond, skyrim and kingdom of amalur. I couldn't get the controller to work on them, but it worked great on RE5 and darksouls on my laptop.my question is, can those games be played with my controller?
    Last edited by Darkion; October 18th, 2013 at 16:49.

    Gamers don't have "a life" they have several ;b



  2. #2
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Yes those will be playable but you have to use 3rd party software like xbox360ce or xpadder

  3. #3
    Member
    • Darkion's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Z97 Mark 2 Sabertooth
      • CPU:
      • i7 4790k
      • RAM:
      • Team Single Channel 8x2 16gb 2400mhz
      • Hard Drive:
      • WD Purple 2TB
      • Graphics Card:
      • R9 290X x2
      • Display:
      • Asus VX279H
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Logitech G430
      • Keyboard:
      • Razer Deathstalker
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 13
      • Controller:
      • Xbox One
      • Power Supply:
      • Corsair RM1000 80 Gold
      • Optical Drive:
      • Samsung
      • UPS:
      • 1200VA Prolink
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Comment:
      • Dream Came True :')
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 512Kbps
      • Console:
      • 132
    Darkion's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Rajshahi
    Posts
    128

    Default

    @sensei for the life of me I cant configure xpadder 5.7 properly, jus tested reckoning and its not working but I can use the gamepad as an alternative to my keyboard n mouse :v, like scrolling n browsing my pc etc with the controller

    Gamers don't have "a life" they have several ;b



  4. #4
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Quote Originally Posted by DKV View Post
    @sensei for the life of me I cant configure xpadder 5.7 properly, jus tested reckoning and its not working but I can use the gamepad as an alternative to my keyboard n mouse :v, like scrolling n browsing my pc etc with the controller

    well then try xbox360ce

    Last edited by sensei; October 18th, 2013 at 20:01.

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by sensei View Post
    well then try xbox360ce

    model ta ke jani??

  6. #6
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Quote Originally Posted by newgamer View Post
    model ta ke jani??

    ami jani na actually :v

  7. #7
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    X360ce always works...finally fifa 14 o kaj korate parsi...nd u will get common bugs jn the internet so its easy to configure it when facing problm...


  8. #8
    Member
    • Darkion's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Z97 Mark 2 Sabertooth
      • CPU:
      • i7 4790k
      • RAM:
      • Team Single Channel 8x2 16gb 2400mhz
      • Hard Drive:
      • WD Purple 2TB
      • Graphics Card:
      • R9 290X x2
      • Display:
      • Asus VX279H
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Logitech G430
      • Keyboard:
      • Razer Deathstalker
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 13
      • Controller:
      • Xbox One
      • Power Supply:
      • Corsair RM1000 80 Gold
      • Optical Drive:
      • Samsung
      • UPS:
      • 1200VA Prolink
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Comment:
      • Dream Came True :')
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 512Kbps
      • Console:
      • 132
    Darkion's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Rajshahi
    Posts
    128

    Default

    @sensei it worked like a charm, thanks only thing is not all games work like reckoning, but one question. I am playing castlevania and it keeps saying to hold left stick button to pick up orbs and its not working >_<

    Gamers don't have "a life" they have several ;b



  9. #9
    Member HAWX's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    545

    Default

    Quote Originally Posted by sensei View Post
    ami jani na actually :v
    Offtopic : i think she is Irina Shayk ....

Similar Threads

  1. Sale (Used) Xbox 360 Wired Game Controller for sale
    By lols in forum Shop - Gadgets
    Replies: 4
    Last Post: February 6th, 2013, 21:55
  2. Replies: 13
    Last Post: May 19th, 2012, 13:26
  3. Game Controller
    By йЦммєя³¹ in forum Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: June 18th, 2009, 01:29
  4. What is ur game controller [gamepad wheels etc]?
    By s.a_rocky in forum Others PC Hardware
    Replies: 21
    Last Post: June 4th, 2009, 16:37
  5. Game controller
    By sameev29 in forum Others PC Hardware
    Replies: 4
    Last Post: May 28th, 2009, 00:48

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.20847 seconds with 14 queries.