User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Arc s microphone problem!

  1. #1
    Member
    • redprince's Gadgets
      • Motherboard:
      • GiGABYTE INTEL G31M-ES2C
      • CPU:
      • Intel core 2 duo E7400 @ 2.80 ~OC 3.00
      • RAM:
      • 2 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB western digital
      • Graphics Card:
      • Sapphare ATI RADEON HD 6570 DDR3 2GB
      • Display:
      • 19inch Samsung LCD(2ms response time)
      • Speakers/HPs:
      • Microlab A-300
      • Keyboard:
      • LEXMA
      • Mouse:
      • A4TECH Wireless mouse
      • Controller:
      • X-box 360
      • Power Supply:
      • Gigabyte 460W
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64 pro
      • Comment:
      • 5 Years old
      • ISP:
      • Metaphor digital media
      • Download Speed:
      • 2 Mbps
      • Upload Speed:
      • 3 mbps
    redprince's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    319

    Default Arc s microphone problem!

    Hi frnds, I have Xperia Arc S for 8 Months and it was great until today, when i'm on the phone , people say that they can't hear me. and when i yell at them on the bottom of my phone,they can hardly hear me. i have tried the option to turn off noise suppression , my microphone still sounds quiet . i have also tried the phones hardware testing function and it still sounds the same.I have unlocked bootloader so its out of warranty.Is there anything i can do to regain my mics performance?
    currently i am on Stock GB(latest).

    I really need your help. Thanks
    A Relation is like a ring,always holding r finger.
    bt as get careless,it slips ot of r hand.
    So dont ever let r relation ...slip ot of r life.


  2. #2
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Which operator's service you are using right now? Last time this was happend with me in teletalk connection and i was fixed with disabling clarity from nokia phone setting. . Try something like this in your phone unless you have to take it to a reliable service center

  3. #3
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    record an audio or your voice with a voice recorder. If the sound is still low, you have a hardware problem.

  4. #4
    Member
    • redprince's Gadgets
      • Motherboard:
      • GiGABYTE INTEL G31M-ES2C
      • CPU:
      • Intel core 2 duo E7400 @ 2.80 ~OC 3.00
      • RAM:
      • 2 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB western digital
      • Graphics Card:
      • Sapphare ATI RADEON HD 6570 DDR3 2GB
      • Display:
      • 19inch Samsung LCD(2ms response time)
      • Speakers/HPs:
      • Microlab A-300
      • Keyboard:
      • LEXMA
      • Mouse:
      • A4TECH Wireless mouse
      • Controller:
      • X-box 360
      • Power Supply:
      • Gigabyte 460W
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64 pro
      • Comment:
      • 5 Years old
      • ISP:
      • Metaphor digital media
      • Download Speed:
      • 2 Mbps
      • Upload Speed:
      • 3 mbps
    redprince's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    319

    Default

    I think i have hardware problem. as i said i can hardly hear anything from it. if i yell at mic i can hear something but still low sound. do you know where can i repair this ? how much will it cost?
    A Relation is like a ring,always holding r finger.
    bt as get careless,it slips ot of r hand.
    So dont ever let r relation ...slip ot of r life.


  5. #5
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    try eastern plaza or motaleb plaza. Kono dokane beshi chaibe abar kono dokane kom. Tai age gure dekhle valo hoy. 150-200 taka max khoroch hote pare.

Similar Threads

  1. Suggestion needed for In-Ear Headphone ( without microphone)
    By s.s.shuvo in forum Help - General Shopping
    Replies: 18
    Last Post: February 6th, 2013, 20:12
  2. Usb otg problem!
    By Shahriar1999 in forum Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: February 2nd, 2013, 20:18
  3. Nvidia Driver Problem or Graphics Card Problem ??
    By GalibZ in forum Technical Support
    Replies: 27
    Last Post: February 13th, 2012, 22:22
  4. is anyone having this problem?
    By Speed in forum ISPros
    Replies: 12
    Last Post: March 4th, 2011, 17:44
  5. Problem with my GPU?
    By conFuSeD in forum Counter Strike
    Replies: 23
    Last Post: September 14th, 2010, 12:52

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.17387 seconds with 14 queries.