User Tag List

Results 1 to 12 of 12

Thread: Will Banglalion double up their internet speed?

  1. #1
    Member
    • kashef2015's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus p8-z77 v
      • CPU:
      • Intel core i5 3570-k
      • RAM:
      • Corsire vengence 8gb ddr3
      • Hard Drive:
      • WD Caviar Black 1tb
      • Graphics Card:
      • Msi Geforce gtx 670 Power Edition
      • Display:
      • ASUS 22'' led
      • Sound Card:
      • On board
      • Power Supply:
      • Corsair 700G
      • Optical Drive:
      • ASUS 24x DVD writer
      • ISP:
      • Qubee

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    8

    Default Will Banglalion double up their internet speed?

    I heard that Qubee has Double up their internet speed. My brother gets download speed up to 130kbps with only a 512kbps unlimited Qubee package. I saw on the other day that he only gets 50kbps download speed.I got some cash so i was thinking of changing my isp to Qubee.What do you guys think? Should i change or wait for some more time to see what Banglalion do. Unlike Qubee, Banglalion have a wide range of customers all over Bangladesh.But still i am not sure? If you guys know anything about it pls share..........

  2. #2
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Default

    can anyone confirm this?
    I am using qubee 512 kbps package and getting 64-68.

  3. #3
    Member
    • Frankenstein's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-B75M-D3H (rev1.1)
      • CPU:
      • Intel Pentium Processor G860
      • RAM:
      • ADATA 4GB AD3U1333W4G9-R
      • Hard Drive:
      • Western Digital WD Blue WD5000AAKX
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 (v2)
      • Display:
      • ViewSonic VX2270S-LED
      • Sound Card:
      • Realtek HD ALC887
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A235
      • Keyboard:
      • oVo K-8002
      • Mouse:
      • A4Tech OP-620D
      • Power Supply:
      • COOLER MASTER GX 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS DRW-24B5ST/BLK/G/AS
      • USB Devices:
      • HP Deskjet 1000 Printer - J110a, Canon CanoScan LiDE110, WIMAX USB MODEM
      • UPS:
      • PROLINK PRO700C 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64 SP1
      • Benchmark Scores:
      • Unigine Valley Benchmark 1.0 [ Score: 700, FPS: 16, Min FPS: 10, Max FPS: 30 ]
      • Comment:
      • Bang for the buck
      • Download Speed:
      • 50 kilo BYTE per second
      • Upload Speed:
      • 10 kilo BYTE per second
    Frankenstein's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    22

    Default

    350 a 40-50 pai

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by fahimspider View Post
    can anyone confirm this?
    I am using qubee 512 kbps package and getting 64-68.
    eta to thik e ase bt ami blion e 512 te constantly 76~77kb pai. Er kahini ki?

  5. #5
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    nope i am not getting double speed on qubee 512kbps

  6. #6
    Member
    • mr_08's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus B75M+ || Gigabyte G41m combo
      • CPU:
      • Intel core i5 2500k @3.3ghz cooled by the CM V6GT || Intel dual core e5500 @4ghz with TT V1AX cooler
      • RAM:
      • Gskill RIPJAWS X SERIES 4gbx2 @ 1600mhz || adata xpg 2x2gb @1333mhz 7-7-7-20
      • Hard Drive:
      • samsung f3 500gb || wd 1tb , samsung 250gb
      • Graphics Card:
      • Sapphire 7970 OC 3GB w/ BOOST || Gigabyte 8800gts 512mb
      • Display:
      • Sony Bravia KDL42W700B || Samsung P2350, Samsung T190
      • Sound Card:
      • integrated
      • Speakers/HPs:
      • Genius G500v || cosonic headphone
      • Keyboard:
      • cm devastator mb24 , a4tech x7 g800 , logitech k260|| a4tech x7 g500,a4tech KB 28g
      • Mouse:
      • cm devastator ms2k , a4tech x7 X710 || a4tech office mouse, logitech m210
      • Controller:
      • logitech g13,logitech rp2,xbox 360 wireless controller,generic usb x 3
      • Power Supply:
      • xfx pro series 650w || delux 450w
      • Optical Drive:
      • liteon 24x w/ LT || asus dvd rw
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb USB 3.0 || Transcend 16gb usb 2.0
      • UPS:
      • Apollo 1200va || Powerguard 650va
      • Operating System:
      • win7 ultimate sp1 || xp sp3
      • Comment:
      • alhamdulillah!duitai chole,kharap na :D
      • ISP:
      • Itbasebd || qubee
      • Download Speed:
      • 8mb || 4 mb
      • Upload Speed:
      • 8mb || 2mb

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,041

    Default

    i use qubee 1mbps and dont get more than 130KB,eishob rumor e kaan die labh nai...what they've actually done is double the usage [data volume] for this month.like i had 1mbps 16gb package [with night doubler,that means raat e use korle limit is 32gb],now its doubled for this month,that is 32gb [night doubler=64gb].
    ami chhoto amake marbenna.-_- shob _ buira_gamer_

  7. #7
    Member
    • Nirzhar Uchiha's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASrock B75 Pro3-M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 @3.40 ghz
      • RAM:
      • 2x 4 GB Transcend 1333 mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 1TB + Adata 128gb SSD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 770 2GB OC
      • Display:
      • LG 22MP65HQ 22" 1080p IPS LED
      • Sound Card:
      • Creative SB X-fi Titaniium
      • Speakers/HPs:
      • On Ear: Sony MDR XB950BT / IEM: Soundmagic es18
      • Keyboard:
      • Cooler Master Octane Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech M280 Wireless
      • Controller:
      • Xbox One + DualShock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 600w [80+ Bronze]
      • UPS:
      • TechFine 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Comment:
      • Bought it on 5 may,2012 from elephant road.. upgrading started on February,2013 :)
      • ISP:
      • SkyView Online [3 mbps]
      • Download Speed:
      • 370 kBps [International] 11mBps [Local]
      • Upload Speed:
      • 200/200 kBps [International/local]
    Nirzhar Uchiha's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    1,590

    Default

    SWITCHING to qubee is a bad idea if u r heavy dloader cuz qubee r limit 30gb .. Blion has no limit n will not double ur speed

    Ive heard they r bringing 4G LTE !!!!

  8. #8
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default

    Quote Originally Posted by Nrzhr hh View Post
    SWITCHING to qubee is a bad idea if u r heavy dloader cuz qubee r limit 30gb .. Blion has no limit n will not double ur speed

    Ive heard they r bringing 4G LTE !!!!
    Everyone got LTE, but LTE diye ki hobe if they don't reduce the price of the bandwith? :/


  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by fahimspider View Post
    can anyone confirm this?
    I am using qubee 512 kbps package and getting 64-68.
    I posted on the Sky package review thread about this. I was told it was some kind of a bonus for the month for "valued customers". True enough, speeds returned to normal on 1st October.

    However, a few days later, the speeds were bumped again. Day and night now I get 1Mbps. Didn't bother to check with them this time since it's all to my advantage Just hope this isn't a bonus and the packages are indeed getting a speed boost.

    Whatever it is, nobody should change ISPs just because of this.

  10. #10
    Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    621

    Default

    My cousins download speed is 250-300 right now with the 1MBPS package. So there is some truth that the speeds have been doubled, maybe just not for everyone.

  11. #11

    Default

    New month, and speeds are normal again. And I don't think it's coming back

  12. #12
    Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    khulna
    Posts
    10

    Default

    I don't getting any double speed

Similar Threads

  1. Banglalion not connecting to internet.
    By Buddy in forum WiMAX
    Replies: 3
    Last Post: June 19th, 2013, 03:37
  2. Replies: 20
    Last Post: February 7th, 2012, 21:54
  3. Banglalion Double Internet Speed
    By shamir in forum WiMAX
    Replies: 41
    Last Post: November 24th, 2011, 22:20
  4. Banglalion's new internet plan
    By faheem00 in forum WiMAX
    Replies: 8
    Last Post: May 9th, 2011, 23:36
  5. About Banglalion Wimax speed
    By Camouflage in forum WiMAX
    Replies: 24
    Last Post: October 12th, 2010, 02:07

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.22455 seconds with 14 queries.