User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Help With PS3 Output

  1. #1
    Member
    • Nirzhar Uchiha's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASrock B75 Pro3-M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 @3.40 ghz
      • RAM:
      • 2x 4 GB Transcend 1333 mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 1TB + Adata 128gb SSD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 770 2GB OC
      • Display:
      • LG 22MP65HQ 22" 1080p IPS LED
      • Sound Card:
      • Creative SB X-fi Titaniium
      • Speakers/HPs:
      • On Ear: Sony MDR XB950BT / IEM: Soundmagic es18
      • Keyboard:
      • Cooler Master Octane Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech M280 Wireless
      • Controller:
      • Xbox One + DualShock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 600w [80+ Bronze]
      • UPS:
      • TechFine 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Comment:
      • Bought it on 5 may,2012 from elephant road.. upgrading started on February,2013 :)
      • ISP:
      • SkyView Online [3 mbps]
      • Download Speed:
      • 370 kBps [International] 11mBps [Local]
      • Upload Speed:
      • 200/200 kBps [International/local]
    Nirzhar Uchiha's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    1,590

    Default Help With PS3 Output

    I am buying a ps3 soon .. But .. I dont have any HD TV .. All i have is a 18.5" Monitor with only "VGA" port.. Pollob vai said by using a TV card I can get the video output from ps3 to monitor .. But How Will I get the Sound Output ??

  2. #2
    Member
    • Atronx's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 990FXA-GD80
      • CPU:
      • AMD FX-8320
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws 12 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Sandisk 128gb SSD and Western Digital 1 TB 7200 rpm
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 270x 2gb
      • Display:
      • ViewSonic VX2270smh
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster 5.1 USB
      • Speakers/HPs:
      • Creative Fatality
      • Keyboard:
      • Cooler Master Masterkeys Lite
      • Mouse:
      • Thermaltek TT Sports Volos
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 Wired Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 500w
      • Optical Drive:
      • Liteon DVD-RW IHAS
      • UPS:
      • Micro 1200w
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Benchmark Scores:
      • 8278 by 3dmark
      • ISP:
      • Don Net ISP
      • Download Speed:
      • 1500+
      • Upload Speed:
      • 500+
      • Console:
      • 26
    Atronx's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    46

    Default

    Brother get a PS3 VGA cable from Rifle square or order it from ebay if u have international credit card .....

    Click image for larger version. 

Name:	1044392400_1370515727.jpg 
Views:	2 
Size:	72.1 KB 
ID:	31223

    If u use TV card than from A/V cable use the yellow cable in tv card video input and white/red cable to tv card audio input..and than from tv card audio output use a 3.5 mm jack cable to you speaker....

    or u can use white/red cable direct to speaker with below

    Name:  40645f.jpg
Views: 43
Size:  5.2 KB

  3. #3
    Member
    • R.AMD's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 890FXA GD70
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1100T Black Edition at 4.0GHz(OC) cooled by Corsair H50
      • RAM:
      • Crucial Ballistix Tactical Tracer 1600MHz DDR3 RNB LED
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB,Crucial C300 64GB,Saget 2TB,Hitachi 1TB,WD caviar Green 2TB
      • Graphics Card:
      • Display:
      • Sony Bravia 40NX500,Viewsonic VX2270 IPS LED
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium,Realteck Lossless Audio
      • Speakers/HPs:
      • Koss PortaPro,Sony Ericsson HPM-85
      • Keyboard:
      • Razor Lycosa,Dell LED SK-8135
      • Mouse:
      • TT Theron,Bloody GUN V3
      • Controller:
      • XBox 360 wired,Saitake p2600,Madcatz 8216
      • Power Supply:
      • Seventeam 1000Watts
      • Optical Drive:
      • Liteon LabelTag
      • USB Devices:
      • Sentry 2,Akasha cardreader,NZXT LED kit,sleved cableSandisk Cruzer,A4Tech USB Hub,Sandisk Cardreader
      • UPS:
      • Rahimafroz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimat x64
      • Benchmark Scores:
      • 7.7
      • Comment:
      • Speed of rocket with a startup blast
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 70+
      • Upload Speed:
      • 25-
      • Console:
      • 255
    R.AMD's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    38

    Default

    Good replay Atronx
    Know about new.

  4. #4

    Default

    koto nite pare ei cable ta? i'm tired of my old eye burning TV

Similar Threads

  1. Getting 7.1 Output
    By akk in forum Others PC Hardware
    Replies: 0
    Last Post: November 27th, 2012, 02:43
  2. Trouble with front panel audio output
    By arefinzz in forum Technical Support
    Replies: 9
    Last Post: July 11th, 2012, 11:00
  3. PC hangs, Game crash, No Monitor Output
    By Ork7O in forum Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: June 21st, 2012, 01:47
  4. Can Arcade output 1080p?
    By йЦммєя³¹ in forum XBOX
    Replies: 2
    Last Post: October 30th, 2010, 18:53

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.17204 seconds with 15 queries.