User Tag List

Results 1 to 12 of 12

Thread: After installing sXe Injected I got some problem

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Uttara
    Posts
    77

    Default After installing sXe Injected I got some problem

    OS - Windows Vista SP1


    After installing sXe Injected, I got some problem


    It crashed with other application (Mirrors edge), also with CS

    When i tried to start CS it says 'META file problem' and it closed


    so i reinstalled CS...



    (I think Cheating-Death tool is best....)

    ---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:42 ----------

    sXe Injected messed up ma computer :S


    After reinstalling, CS is still not working

    META PROBLEM??



    ---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:45 ----------

    I solved problem


    It was problem of software mode(Graphic)


    Last edited by yookwon; September 26th, 2009 at 16:51.

  2. #2
    Member
    • iceman69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G31M-S2L
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E4600, 2.4 GHz, FSB-800
      • RAM:
      • Transcend 3GB (2GB + 1GB) DDR2-800 FLEXMODE DUAL CHANNEL
      • Hard Drive:
      • [Samsung 200GB, 7200 RPM, SATA-II] [Samsung 80GB, 7200 RPM, PATA]
      • Graphics Card:
      • XFX Nvidia GeForce 8800 GT Alpha Dog Edition, 512MB
      • Display:
      • Acer X233H [23 Inch LCD]
      • Sound Card:
      • Realtek ALC662 HD Audio (Built-In)
      • Speakers/HPs:
      • Sony 5.1 Dolby Surround Sound Speakers, 2600W
      • Keyboard:
      • Cheap Ordinary Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech 2X USB Mouse
      • Controller:
      • 4 XBOX360 Wired Controllers, 1 XFX Wireless Controller
      • Power Supply:
      • ValueTop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD-ROM
      • USB Devices:
      • Belkin N+ Wireless USB Adapter
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Upload Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Console:
      • 143

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    New Eskaton
    Posts
    356

    Default Re: After installing sXe Injected I got some problem

    I can't seem to get SXE Injected to run alongside CS 1.6 on Windows 7. SXE Injected runs but when I start up CS 1.6 I get a BSOD with the error code 8E (0x0000008E). 8E is related to a memory issue but SXE Injected works on XP.

    Right now i'm forced to keep a dual boot system of XP and Win 7 just because of this anti-hack software. Tried compatibility mode and "run as administrator"... no use.

  3. #3
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default Re: After installing sXe Injected I got some problem

    Quote Originally Posted by iceman69 View Post
    I can't seem to get SXE Injected to run alongside CS 1.6 on Windows 7. SXE Injected runs but when I start up CS 1.6 I get a BSOD with the error code 8E (0x0000008E). 8E is related to a memory issue but SXE Injected works on XP.

    Right now i'm forced to keep a dual boot system of XP and Win 7 just because of this anti-hack software. Tried compatibility mode and "run as administrator"... no use.

    LoL... welcome to my team

    for last 1 week i have been working on this, how to solve for win7

    i even tried with Winxp from VirtualBox (a virtual machine which supports OpenGL to play games)

    1.6 is running fine with 100fps in my VirtualBox XP, under win7,

    but so bad luck, sXe doesnt support Virtual Machines

    have to wait for next fix of sXe.

  4. #4
    Member
    • xK::CREATOR's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte ga-g31m-s2l
      • CPU:
      • Core 2 duo E7200, 2.5 ghz of clockspeed, 3mb of L2 cache, 1033 mhz FSB
      • RAM:
      • 2 gb trancend, 800 mhz bus | Baraite chai, shamortho nai.
      • Hard Drive:
      • samsung 160 gb sata
      • Graphics Card:
      • xfx 8500 GT
      • Display:
      • 17" dell e178wf lcd <--- if it were a ladeh, she would have definitely been my wife.
      • Sound Card:
      • Built in.
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic.
      • Keyboard:
      • Naah, i am more into guitars..
      • Mouse:
      • Razer Salmosa
      • Controller:
      • None.
      • Power Supply:
      • Delux 450 watt | power tree UPS | Rahim afrooz IPS | Italian power substation
      • Optical Drive:
      • Fibre optic er naam shunsi.. optical drive kya cheese hain ?? :S
      • Benchmark Scores:
      • Naah, i'd rather preffer sitting on chairs.
      • Comment:
      • Shobai to shukhi hote chaye.. tobu keu shukhi hoy, keu hoyna.. :'(
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 40~
      • Upload Speed:
      • 40~
    xK::CREATOR's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhanmondi , Dhaka, Bangladesh
    Posts
    2,689

    Default Re: After installing sXe Injected I got some problem

    Umm.. shudhu win7 er kina janina.

    Ami 1 week ageo sXe diye normally zx e dhuke khelte parsi.

    Goto 1 week dhore cs 1.6 ar sXe pasha pashi choltese na. sXe on kore cs 1.6 run korle run hoyna.. ar 1.6 run kore sXe run koraile the game doesnt recognize any sXe running, therefore i get kicked from the server. I am running win XP SP3.

    Ki shuru hoise? :S Onno bohut polapain to thik e kheltese.. amader ki hoilo? :S

  5. #5
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default Re: After installing sXe Injected I got some problem

    Quote Originally Posted by iceman69 View Post
    I can't seem to get SXE Injected to run alongside CS 1.6 on Windows 7. SXE Injected runs but when I start up CS 1.6 I get a BSOD with the error code 8E (0x0000008E). 8E is related to a memory issue but SXE Injected works on XP.

    Right now i'm forced to keep a dual boot system of XP and Win 7 just because of this anti-hack software. Tried compatibility mode and "run as administrator"... no use.
    I faced the same problem (BSoD). sXe Injected is to compatible with Windows 7, even with the compatibility mode.

  6. #6
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default Re: After installing sXe Injected I got some problem

    Quote Originally Posted by xK::CREATOR View Post
    Umm.. shudhu win7 er kina janina.

    Ami 1 week ageo sXe diye normally zx e dhuke khelte parsi.

    Goto 1 week dhore cs 1.6 ar sXe pasha pashi choltese na. sXe on kore cs 1.6 run korle run hoyna.. ar 1.6 run kore sXe run koraile the game doesnt recognize any sXe running, therefore i get kicked from the server. I am running win XP SP3.

    Ki shuru hoise? Onno bohut polapain to thik e kheltese.. amader ki hoilo?
    the point is, win7 e sXe + CS run korlei BSoD with memory dump chole ashe
    but for sXe ver 8, they mentioned it is compatible with win7... they should release a fix fast

    i can connect from xp sp3 without a problem... but i get DC most of time, but thats bcoz of my ISP.
    other people are playing from XP fine, so better reinstall your CS + sXe

  7. #7
    Member
    • iceman69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G31M-S2L
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E4600, 2.4 GHz, FSB-800
      • RAM:
      • Transcend 3GB (2GB + 1GB) DDR2-800 FLEXMODE DUAL CHANNEL
      • Hard Drive:
      • [Samsung 200GB, 7200 RPM, SATA-II] [Samsung 80GB, 7200 RPM, PATA]
      • Graphics Card:
      • XFX Nvidia GeForce 8800 GT Alpha Dog Edition, 512MB
      • Display:
      • Acer X233H [23 Inch LCD]
      • Sound Card:
      • Realtek ALC662 HD Audio (Built-In)
      • Speakers/HPs:
      • Sony 5.1 Dolby Surround Sound Speakers, 2600W
      • Keyboard:
      • Cheap Ordinary Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech 2X USB Mouse
      • Controller:
      • 4 XBOX360 Wired Controllers, 1 XFX Wireless Controller
      • Power Supply:
      • ValueTop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD-ROM
      • USB Devices:
      • Belkin N+ Wireless USB Adapter
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Upload Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Console:
      • 143

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    New Eskaton
    Posts
    356

    Default Re: After installing sXe Injected I got some problem

    Yookwan (Mad Bunny) is really Korean.... just look at his desktop. I didn't beleive it before...

    Yeah I'm sure they'll release a fix soon. Go to the bottom link and if you read the lines below the blue box, you can see that it's not just us... they know about the BSOD issue. I guess its something big 'cause they sure are taking their sweet time on the fix.
    http://n1tr0.bloggernauts.net/?p=4
    Last edited by iceman69; October 21st, 2009 at 01:13.

  8. #8
    VIP Member
    • darkcrunk's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77X-UD5H
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600
      • RAM:
      • 16GB DDR3
      • Hard Drive:
      • ~10TB
      • Graphics Card:
      • HD 6570
      • Display:
      • Acer21 , Samsung 24
      • Sound Card:
      • Apollo UAD 2
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • 2x
      • Power Supply:
      • Thermaltake 775W
      • Operating System:
      • Win7
      • Comment:
      • :Works
      • ISP:
      • Smile/BDCOM/Link3/Telnet
      • Console:
      • 128
    darkcrunk's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,156

    Default Re: After installing sXe Injected I got some problem

    SXE loads some form of a driver which is not compatible with 64 bit.

    Not willing to let go the 64bit performance for SXE.


  9. #9
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: After installing sXe Injected I got some problem

    i thought SXE win 7-e kaaj kore na.... ekhon XP 64-bit-eo kaaj korbe na? :S

    dhuro... taile aar amar khela hoitese na

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  10. #10
    Member
    • MOTHER's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte g31ms2l
      • CPU:
      • [email protected]
      • RAM:
      • 4GB
      • Hard Drive:
      • samsung+maxtor 660gb
      • Graphics Card:
      • HD5870 ATI
      • Display:
      • Samsung 2243wxplus 22inch.FullHD.
      • Sound Card:
      • Audigy2 ZS + Steelseries USB soundcard
      • Speakers/HPs:
      • self made surround
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Mx518 logitech+Xai Steelseries+DeathAdder 3500+Steelseries SX mousepad+QCK
      • Controller:
      • Rumblepad2 Logitech
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600w
      • Comment:
      • Low configuration:)
      • ISP:
      • SMILE(diamond)
    MOTHER's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    uttara
    Posts
    514

    Default Re: After installing sXe Injected I got some problem

    team match server gulate off kore dawa uchit sxe. areh amra toh china porichito gula hack korina. oi notun moga gulir jonno ki pain khamu hudai? ki bolo tomra?
    http://img26.imageshack.us/img26/727/steelserieslogosquarewi.jpg

  11. #11

    Default Re: After installing sXe Injected I got some problem

    I was facing this same problem two days ago on windows 7 (32 bit)

    Found a solution to get sxe injected running with counter strike 1.6..

    http://www.pratham.me/troubleshootin...n-of-death-fix

    Guess this will work with windows vista too.

  12. #12
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: After installing sXe Injected I got some problem

    Quote Originally Posted by prathamesh.gharat View Post
    I was facing this same problem two days ago on windows 7 (32 bit)

    Found a solution to get sxe injected running with counter strike 1.6..

    http://www.pratham.me/troubleshootin...n-of-death-fix

    Guess this will work with windows vista too.
    This is a 2 year old thread, please don't revive such old threads, post in new and active threads, the What's New tab will help you.

Similar Threads

  1. Error when installing
    By Reon in forum Action-Adventure
    Replies: 3
    Last Post: July 13th, 2009, 15:36
  2. Help Installing Xp / Vista from HDD
    By ABDmaster in forum Technical Support
    Replies: 13
    Last Post: July 9th, 2009, 10:18
  3. having trouble installing GTA IV
    By tofu in forum Sand Box
    Replies: 16
    Last Post: June 15th, 2009, 19:58
  4. Installing GTA IV
    By Enamul007 in forum Sand Box
    Replies: 6
    Last Post: January 2nd, 2009, 00:31
  5. Help on Installing Ubuntu
    By ABDmaster in forum Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: September 29th, 2008, 20:11

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.24809 seconds with 14 queries.