User Tag List

Results 1 to 10 of 10

Thread: DOTA 2 reinstallation after Windows reinstallation & Other issues

  1. #1
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Default DOTA 2 reinstallation after Windows reinstallation & Other issues

    1. I have to reinstall my windows. So how can I install DOTA 2 again without downloading?

    2. I am willing to change my ISP to Qubee or teletalk 3g. Already using banglalion. Changing because of high ping after 9 pm. Pls give me some advice on this.

    3. Getting frequent auto disconnection at hero selection. Is it because of server or anything from my side?

  2. #2
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    > 1. I have to reinstall my windows. So how can I install DOTA 2 again without downloading?

    Backup the Steamapps dir and place it back after installing Steam.

    > 2. I am willing to change my ISP to Qubee or teletalk 3g. Already using banglalion. Changing because of high ping after 9 pm. Pls give me some advice on this.

    All 3 choices you've mentioned are crap for playing online games. If I had to choose however, it'd be Qubee.

    > 3. Getting frequent auto disconnection at hero selection. Is it because of server or anything from my side?

    Your connection is crap.

  3. #3
    Member
    • radeef's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H67MA-USB3-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.1GHz 6MB Cache, cooled by Thermeltake Frio Advanced
      • RAM:
      • Transcend 16GB DDR3 1333 MHz; 4 X 4 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend 720SSD 128GB SATA III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 670 2GB Power Edition OC
      • Display:
      • ASUS ML229H 22 inch LED 1920 X 1080 P
      • Sound Card:
      • Built in Audio Chipset - Realtek ALC889 codec, Audio Channel - 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing VS2721E 2.1 system, Steelseries Siberia V2 Full-size
      • Keyboard:
      • Logitech G19 Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013 edition+Ttesports Black Element+Ttesports Pyrhuss Speed mouse pad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW
      • USB Devices:
      • WD My Passport 2TB+Transcend J25M2 500GB External HDD's
      • UPS:
      • Luminous 1200VA Solo
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultra 64-bit
      • Benchmark Scores:
      • PC Mark 7 - 4558
      • Comment:
      • Packed in Thermaltake Commander mid tower casing with medium quality cable management system
      • ISP:
      • Qubee 1Mbps
      • Download Speed:
      • 100 - 125 Kbps
      • Upload Speed:
      • Depends :|
    radeef's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    715

    Default

    Quote Originally Posted by fahimspider View Post
    Getting frequent auto disconnection at hero selection. Is it because of server or anything from my side?

    For the last 2 days I am also experiencing that. As far I know it's the steam server side issue.

  4. #4
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Default

    Quote Originally Posted by Codex View Post
    > 1. I have to reinstall my windows. So how can I install DOTA 2 again without downloading?

    Backup the Steamapps dir and place it back after installing Steam.

    > 2. I am willing to change my ISP to Qubee or teletalk 3g. Already using banglalion. Changing because of high ping after 9 pm. Pls give me some advice on this.

    All 3 choices you've mentioned are crap for playing online games. If I had to choose however, it'd be Qubee.

    > 3. Getting frequent auto disconnection at hero selection. Is it because of server or anything from my side?

    Your connection is crap.
    Broadband is not an option for me. there is only one broadband service in my area. Their service was so bad that i through their line on the road from my room after 3 months.

    I know any wireless network will have high ping.

    You are right BL is crap. They should be called Bangla Bilai.

    Changing to qubee - good idea? How much improvement can i expect?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by radeef View Post
    For the last 2 days I am also experiencing that. As far I know it's the steam server side issue.
    Not sure!
    How much ping do you get? And how it performs at Thursday night?

    - - - Updated - - -

    @Codex how about this option?
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	2 
Size:	32.7 KB 
ID:	30659

    What it actually dose?

  5. #5
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    It creates an archive that you can transfer easily. You can use it to restore as well, totally up to you.

    Both options will do the exact same thing.

  6. #6
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Default

    Then I will prepare for both

    I dont want to take any risk.

    Anyone using qubee for DOTA 2? How much ping you guys are getting?

  7. #7
    Member
    • radeef's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H67MA-USB3-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.1GHz 6MB Cache, cooled by Thermeltake Frio Advanced
      • RAM:
      • Transcend 16GB DDR3 1333 MHz; 4 X 4 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend 720SSD 128GB SATA III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 670 2GB Power Edition OC
      • Display:
      • ASUS ML229H 22 inch LED 1920 X 1080 P
      • Sound Card:
      • Built in Audio Chipset - Realtek ALC889 codec, Audio Channel - 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing VS2721E 2.1 system, Steelseries Siberia V2 Full-size
      • Keyboard:
      • Logitech G19 Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013 edition+Ttesports Black Element+Ttesports Pyrhuss Speed mouse pad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW
      • USB Devices:
      • WD My Passport 2TB+Transcend J25M2 500GB External HDD's
      • UPS:
      • Luminous 1200VA Solo
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultra 64-bit
      • Benchmark Scores:
      • PC Mark 7 - 4558
      • Comment:
      • Packed in Thermaltake Commander mid tower casing with medium quality cable management system
      • ISP:
      • Qubee 1Mbps
      • Download Speed:
      • 100 - 125 Kbps
      • Upload Speed:
      • Depends :|
    radeef's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    715

    Default

    Yes I am using 1 Mbps Qubee. I usually play in SE Asia, Europe west & east servers. I get 180-280 ping. And very smoothly playable.

    - - - Updated - - -

    Sometimes ping rises up to 380, but it is still playable very smoothly

    - - - Updated - - -

    But actually it depends on your region, if you are near qubee server you may get good ping

  8. #8
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Default

    Quote Originally Posted by radeef View Post
    Yes I am using 1 Mbps Qubee. I usually play in SE Asia, Europe west & east servers. I get 180-280 ping. And very smoothly playable.

    - - - Updated - - -

    Sometimes ping rises up to 380, but it is still playable very smoothly

    - - - Updated - - -

    But actually it depends on your region, if you are near qubee server you may get good ping
    Where do you live? And where is qubee server?

  9. #9
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Gp is coming with 3g from next month and so far gp has the best network in the whole country so . .take a look on gp too, and use bilai for this month . .

  10. #10
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Default

    Quote Originally Posted by sensei View Post
    Gp is coming with 3g from next month and so far gp has the best network in the whole country so . .take a look on gp too, and use bilai for this month . .
    No chance for GP. They will be slow as hell. Their network is already over crowded.

Similar Threads

  1. GTA IV issues in Windows 7
    By йЦммєя³¹ in forum Gaming Topics
    Replies: 22
    Last Post: October 23rd, 2013, 21:44
  2. Replies: 0
    Last Post: May 8th, 2013, 05:34
  3. Dota 2 performance issues
    By asif105878 in forum DOTA 2
    Replies: 3
    Last Post: August 26th, 2012, 13:49
  4. Replies: 0
    Last Post: October 17th, 2011, 02:09
  5. Replies: 0
    Last Post: November 2nd, 2009, 23:00

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21662 seconds with 15 queries.