User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: vga to hdmi coverter/cable

  1. #1
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default vga to hdmi coverter/cable

    Does anyone have any idea about this? Need to connect to a sony w67 tv which doesn't have any vga input. And the pc has no hdmi input. (g41 mobo)is it available? Where can I find one? Shop name? (preferably multiplan center)
    any idea about price?
    I may need an hdmi to hdmi cable too.
    Thanks for any kind of help.

  2. #2

    Default

    i have a DVI to HDMI converter,, if it work for u let me know.

    - - - Updated - - -

    ohh forget to mention i have two brand new HDMI cable also

  3. #3
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    Does anyone have any idea about this? Need to connect to a sony w67 tv which doesn't have any vga input. And the pc has no hdmi input. (g41 mobo)is it available? Where can I find one? Shop name? (preferably multiplan center)
    any idea about price?
    I may need an hdmi to hdmi cable too.
    Thanks for any kind of help.
    HDMI Input?

    HDMI is an output port

  4. #4
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Alif View Post
    i have a DVI to HDMI converter,, if it work for u let me know.
    dg41rq doesn't have dvi out, so that won't work.
    Last edited by Badhon_raj; August 29th, 2013 at 10:49. Reason: typo

  5. #5
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    bump.

  6. #6
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Go to multiplan and search at bm computers they may have this type of converters

  7. #7
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by sensei View Post
    Go to multiplan and search at bm computers they may have this type of converters
    already did that.
    Found this thing.

    They are saying it'll work. But not sure. Description says it is for hdmi to vga but I need vga to hdmi. Moreover it doesn't have any sound input. How will I get sound in tv?
    I need information if anyone has used such setup.
    Last edited by Badhon_raj; September 1st, 2013 at 16:43.

  8. #8
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    already did that.
    Found this thing.

    They are saying it'll work. But not sure. Description says it is for hdmi to vga but I need vga to hdmi. Moreover it doesn't have any sound input. How will I get sound in tv?
    I need information if anyone has used such setup.
    it wont work. its a HDMI to vga output. & if u convert VGA to HDMI you won't get the sound either. what u can do is just look for a second hand card with an HDMI output. if u are not planning to play on it, just buy a low end nvidia card which has onboard HDMI port. that will do.

    one more thing if u even convert VGA to HDMI u will loose quality.

  9. #9
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    just buy a low end nvidia card which has onboard HDMI port. that will do.
    thought that too. But in that case it won't be possible to connect from netbook.
    Is it possible to stream via wifi? Saw
    some article/software about streaming to samsung tv. But found nothing for sony.
    Last edited by Badhon_raj; September 2nd, 2013 at 01:29.

  10. #10
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    thought that too. But in that case it won't be possible to connect from netbook.
    Is it possible to stream via wifi? Saw
    some article/software about streaming to samsung tv. But found nothing for sony.
    any gpu with vga and dvi ports should be fine. (dvi to hdmi are available everywhere) look for some 8400gs gpus wont cost you more than 1k

  11. #11
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    thought that too. But in that case it won't be possible to connect from netbook.
    Is it possible to stream via wifi? Saw
    some article/software about streaming to samsung tv. But found nothing for sony.
    netbook! dont have practical knowledge on that.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by sensei View Post
    any gpu with vga and dvi ports should be fine. (dvi to hdmi are available everywhere) look for some 8400gs gpus wont cost you more than 1k
    & how u r gonna connect a 8400GS with a netbook?

  12. #12
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by sensei View Post
    any gpu with vga and dvi ports should be fine. (dvi to hdmi are available everywhere) look for some 8400gs gpus wont cost you more than 1k
    yeah, but it won't be possible to use netbook to play movies on tv.
    It's possible to stream movies from sony android phones over wifi. I wonder if I can do the same from netbook.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    netbook!
    yeah it would have been better if I could use that. I'll need a really long hdmi cable (~10m) to connect the pc to tv. Is it possible?

  13. #13
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    netbook! dont have practical knowledge on that.

    - - - Updated - - -



    & how u r gonna connect a 8400GS with a netbook?
    nothing is impossible http://m.techradar.com/news/computing-components/graphics-cards/how-to-make-an-external-laptop-graphics-adaptor-915616

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    yeah, but it won't be possible to use netbook to play movies on tv.
    It's possible to stream movies from sony android phones over wifi. I wonder if I can do the same from netbook.

    - - - Updated - - -


    yeah it would have been better if I could use that. I'll need a really long hdmi cable (~10m) to connect the pc to tv. Is it possible?
    ami actually bujhlam nah, first apni bollen g41 mobo mane desktop mobo and then netbook, aktu bujhaia bolben?

  14. #14
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    yuup seen that already. but wont be available in BD. & too much hassle!

  15. #15
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by sensei View Post
    nothing is impossible http://m.techradar.com/news/computin...adaptor-915616

    - - - Updated - - -



    ami actually bujhlam nah, first apni bollen g41 mobo mane desktop mobo and then netbook, aktu bujhaia bolben?
    well, actually connecting to desktop is main concern. But it would be great if I can stream/connect with netbook as well.

  16. #16
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    well, actually connecting to desktop is main concern. But it would be great if I can stream/connect with netbook as well.
    you cant connect to the netbook unless you use vga to dvi port but that may be a problem in sound . In that case try vga>dvi>hdmi to hdmi tv connect :v

  17. #17
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by sensei View Post
    you cant connect to the netbook unless you use vga to dvi port but that may be a problem in sound . In that case try vga>dvi>hdmi to hdmi tv connect :v
    that sounds like a mess. anyway, will search for that combination too.

  18. #18
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by sensei View Post
    you cant connect to the netbook unless you use vga to dvi port but that may be a problem in sound . In that case try vga>dvi>hdmi to hdmi tv connect :v
    no matter what if he converts from vga he won't get sound

  19. #19
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    no matter what if he converts from vga he won't get sound
    dvi to hdmi te ki sound paua jay?

  20. #20
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    dvi to hdmi te ki sound paua jay?
    yes. im using nvidia gpu & DVI to hdmi converter. sound pawa jay.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: April 7th, 2013, 01:34
  2. Vga/Dvi/Hdmi to A/V Cable
    By Shahriar1999 in forum Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: November 7th, 2012, 21:35
  3. hdmi to ypbpr. Or, hdmi to 3.5 mm audio cable ??!!
    By superhuman in forum Others PC Hardware
    Replies: 0
    Last Post: December 29th, 2011, 18:33
  4. Sale (New) HDMI to DVI cable
    By CHR.Overload in forum Shop - Gadgets
    Replies: 0
    Last Post: April 8th, 2010, 23:25
  5. HDMI Cable
    By @bhi in forum Others PC Hardware
    Replies: 7
    Last Post: February 25th, 2010, 13:20

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30582 seconds with 14 queries.