User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: Any way (ligal or illigal) to play dota 2 from btcl?

  1. #1

    Question Any way (ligal or illigal) to play dota 2 from btcl?

    I use btcl isp and read in some posts that its not possible to play d2 with that.So. . .u know . . .is there any way?

    btw i can play d2 offline over LAN (hardly found it.but possible) and bots.But that's unofficial.If others r interested i can post the process.

  2. #2
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    As far i know that btcl dont have port block issues in garena so you can play dota 2 with btcl connection

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by blood stain child View Post
    As far i know that btcl dont have port block issues in garena so you can play dota 2 with btcl connection
    i can't connect to any match.after connecting just loading screen appears and after some retrying disconnect.


    Detected lobby in state RUN, connecting to 103.28.54.192:27016
    NotifyClientSignon: 1
    Connecting to public(103.28.54.192:27016) ...
    376.716: Sending UDP connect to public IP 103.28.54.192:27016
    Retrying public(103.28.54.192:27016) ...
    382.724: Sending UDP connect to public IP 103.28.54.192:27016
    Retrying public(103.28.54.192:27016) ...
    388.752: Sending UDP connect to public IP 103.28.54.192:27016
    Retrying public(103.28.54.192:27016) ...
    394.784: Sending UDP connect to public IP 103.28.54.192:27016
    Retrying public(103.28.54.192:27016) ...
    400.817: Sending UDP connect to public IP 103.28.54.192:27016
    Retrying public(103.28.54.192:27016) ...
    406.817: Sending UDP connect to public IP 103.28.54.192:27016
    Retrying public(103.28.54.192:27016) ...
    412.821: Sending UDP connect to public IP 103.28.54.192:27016
    Retrying public(103.28.54.192:27016) ...
    418.856: Sending UDP connect to public IP 103.28.54.192:27016
    Retrying public(103.28.54.192:27016) ...
    424.856: Sending UDP connect to public IP 103.28.54.192:27016
    Retrying public(103.28.54.192:27016) ...
    430.873: Sending UDP connect to public IP 103.28.54.192:27016

    Disconnect: Unable to establish connection to the server.

    NotifyClientSignon: 0
    - - - Updated - - -

    and my avg. dl 40kps and up 30kbps.

  4. #4
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    taile bolte partese nah

  5. #5
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    You'll need a TCP VPN, BTCL drops all UDP (User Datagram Protocol) packets.

    Source Engine uses UDP exclusively for client -> server communication, which is why it always seems to time out for you.

  6. #6

    Default

    so whats the solution for btcl users?

  7. #7
    Member
    • shontrix's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P5KPL-AM
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz
      • RAM:
      • 2 GB DDR2 Kingston
      • Hard Drive:
      • 250 GB Sata Internal 80 GB External
    shontrix's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    81

    Default

    Can anyone play Dota2 in BTCL? I am unable to connect to steam -_-
    I recently switched to BTCL from Wimax
    Why does it feel more Real when Iam dreaming than when Iam awake???
    If anyone knows why, then PM me plz..

  8. #8

    Default

    Did you try to search about it on web ?

Similar Threads

  1. FIFA 11 Tips How to play fifa 11 online using btcl's adsl (worked for me)
    By DarkMan in forum FIFA 11
    Replies: 58
    Last Post: December 18th, 2012, 14:28
  2. Replies: 1
    Last Post: June 3rd, 2012, 01:15
  3. Cant play Dota 2
    By misnomer_saint in forum DOTA 2
    Replies: 14
    Last Post: February 8th, 2012, 13:10
  4. How to Play in Xfire Using BTCL ADSL
    By Rakin the Devil in forum BTCL
    Replies: 3
    Last Post: February 2nd, 2011, 17:44
  5. Garena dota gaminig problem with btcl
    By riff in forum Garena Central
    Replies: 10
    Last Post: November 25th, 2010, 10:50

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.19614 seconds with 18 queries.