User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: speaker not working(even last night it was working perfectly)....!

  1. #1
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default speaker not working(even last night it was working perfectly)....!

    my F&D A520 is not working from this morning :'( the power LED is not turning on.....
    even last night i played music with almost 50% volume, and it is always connected to my pc.....

  2. #2
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    All electronic gadgets could be working last night, and not now -- I don't see anything special about that.

    Probably a fried AC -> DC adapter, or something similar. Could be totally fried on the mainboard too, who knows.

    Take it to a normal electric repair shop and see what they say.

  3. #3
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    Quote Originally Posted by Codex View Post
    All electronic gadgets could be working last night, and not now -- I don't see anything special about that.

    Probably a fried AC -> DC adapter, or something similar. Could be totally fried on the mainboard too, who knows.

    Take it to a normal electric repair shop and see what they say.
    okay...thanks

  4. #4
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    okay...thanks
    look for fuse

  5. #5
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    thik koraisi
    subwoofer er vitore jei power adapter chilo, oita bole bangladesh er jonne valo nah.....
    tai notun adapter lagaise, 'dhamra'....subwoofer er vitore screw diye lagae dise
    subwoofer yaaa vari hoye gese -_-
    ey koraite 0.5k gossa dite hoyse....

Similar Threads

  1. x16 slot not working...
    By Robin Rayhan in forum Technical Support
    Replies: 21
    Last Post: January 23rd, 2012, 19:01
  2. new fallen hdd not working
    By ochin in forum Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: January 18th, 2012, 11:01
  3. Want to Buy any working HDD / any working PSU
    By OoAIDoO in forum Shop - Gadgets
    Replies: 8
    Last Post: January 30th, 2011, 18:47
  4. Working 2 LAN cards
    By ABDmaster in forum Technical Support
    Replies: 12
    Last Post: September 26th, 2009, 00:02

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18933 seconds with 14 queries.