User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: how can i able to use system restore option in Windows 7?

  1. #1

    Default how can i able to use system restore option in Windows 7?

    I cant able to use system restore option with win 7 -- i need some administrator password or privilege -- how can i be able to use system restore option in windows 7?

  2. #2
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    is it asking for admin password or privilege?

  3. #3
    Member
    • conners's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte G1 Sniper M3
      • CPU:
      • intel core i5 3470
      • RAM:
      • twinmos 1600mhz (4*2) 8gb
      • Hard Drive:
      • WD 500gb
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX580 1.5gb
      • Display:
      • Samsung s27a950d 27'' Full HD 3d 120HZ
      • Sound Card:
      • stock(but performs great)
      • Speakers/HPs:
      • logitech Z623
      • Keyboard:
      • a4tech
      • Mouse:
      • Bloody V3 on razer goli
      • Power Supply:
      • gigabyte superb 620watt
      • Optical Drive:
      • asus 24x
      • UPS:
      • prolink 650
      • Operating System:
      • win7 ultimate 64bit
    conners's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    dhaka
    Posts
    38

    Default

    save ur important files n new windows setup koro.ta possible na hole jodi jai folder ba file access denie korse sai file edit kore administrator/tmr user account k full control die dao....it sud fix the problem

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    is it asking for admin password or privilege?
    Yes bro.... asking for admin password.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by conners View Post
    save ur important files n new windows setup koro.ta possible na hole jodi jai folder ba file access denie korse sai file edit kore administrator/tmr user account k full control die dao....it sud fix the problem
    C drive er file backup korbo -- ar ei situation windows new install er porer thekei -- tai new install e lav nei -- tomar win 7 version e ki system restore kora jai bro?

  5. #5
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    1. run the os in safe mode by pressing f8
    2. will ask you for restore point and date
    3. put the exact date you want to restore
    4.go to next , next and then wait for the process
    5.will restart automatically
    6.you are done



    if this is password problem then just open your pc casing and then pull your motherboards battery and that will remove all passwords

Similar Threads

  1. MISSING OPERATING SYSTEM on Windows Server 2008 R2
    By REVx in forum Technical Support
    Replies: 11
    Last Post: November 9th, 2012, 14:13
  2. How do i restore factory settings on Acer Aspire One D255E
    By ahasanali2005 in forum Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: September 26th, 2012, 10:10
  3. Replies: 0
    Last Post: May 12th, 2012, 17:11
  4. How do I restore my iPod touch?
    By offcutter in forum Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: April 18th, 2012, 23:35
  5. Replies: 0
    Last Post: June 23rd, 2009, 23:00

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16994 seconds with 14 queries.