User Tag List

Results 1 to 17 of 17

Thread: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

  1. #1

    Unhappy Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    In the Game Devil May Cry 3antes Awakening, No Cut-scene is Showing. I Can Play Those Cut scenes manually by Windows Media player but in the Game they are not Playing. I cant Understand the Problem. :mellow:
    _:'"~/ !Stop! or you wont Get time to Say Goodbye \~"':_

  2. #2
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    may be something's fishy with your copy .. :mellow:

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  3. #3

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    Nothing Fishy. I Tried another copy on my PC. Same as hell
    _:'"~/ !Stop! or you wont Get time to Say Goodbye \~"':_

  4. #4

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    What is the Problem with u ppl?
    _:'"~/ !Stop! or you wont Get time to Say Goodbye \~"':_

  5. #5
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GM965-DS2 | Gigabyte P55A-UD3
      • CPU:
      • Intel E6600 2.4GHz | Intel Core i7 860 @ 2.8Ghz
      • RAM:
      • Corsair XMS2 4x1GB DDR2 @ 4-4-4-12 | OCZ XMP Edition 4GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD Cavier Black 1TB+Samsung 160GB+Maxtor 80GB
      • Graphics Card:
      • XFX 8800GS | Sapphire HD5850
      • Display:
      • Samsung T200 20inch Widescreen LCD
      • Speakers/HPs:
      • Creative M2600
      • Keyboard:
      • Logitech Easy Deluxe
      • Mouse:
      • Microsoft IntelliExplorer 3.0
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 420W | Fortrex 600W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVDRW
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit
      • Comment:
      • its 3years old :( | just bought this one :D
      • ISP:
      • Smile
    LORŠ's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,493

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    there is no problem with us, but i think there are some with your DMC3 copy
    Sylhet e 'net' nai!!!

  6. #6
    Member
    • TE.Ruff's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35i / nforce 650i sli
      • CPU:
      • Core2Quad Q6600
      • RAM:
      • Twinmos 2GB DDR2 x2
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB SATA2
      • Graphics Card:
      • MSi GTX 460 768MB
      • Display:
      • Samsung 17" SyncMaster 743
      • Sound Card:
      • built-in
      • Speakers/HPs:
      • Foul Microlab 2:1
      • Keyboard:
      • Genius Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • Microsoft Intelli Explorer 3.0
      • Controller:
      • Logitech Ramblepad 2
      • Power Supply:
      • Nonbrand FAST 700W
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • 1/0
      • Console:
      • 128
    TE.Ruff's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Uttara, Dhaka
    Posts
    115

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    DMC3 uses registry path to track and show cutscenes. So, you don't have the registry for the game because you copied it. A very simple solution for you: Copy all the cutscenes and paste it to the folder where your dmc3 exe is. gl hf

    [Progress isn't made by early risers. It's made by lazy men trying to find easier ways to do something.]

  7. #7

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    Thanx TE.Ruff
    _:'"~/ !Stop! or you wont Get time to Say Goodbye \~"':_

  8. #8

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    Nothing Helped. No Thank u TE.Ruff :mad: I Take back my Thank!

    That didnt Workerd.

    & I Didnt Copied it. I Installed it From my "DVD" with teh Serial key too!

    PLEASE HELP Me PLEASE PLEASE PLEASE! I Heard this is the Best Gaming forum in BD!
    _:'"~/ !Stop! or you wont Get time to Say Goodbye \~"':_

  9. #9

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    Ahm Where is da Solution?
    _:'"~/ !Stop! or you wont Get time to Say Goodbye \~"':_

  10. #10
    Member
    • TE.Ruff's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35i / nforce 650i sli
      • CPU:
      • Core2Quad Q6600
      • RAM:
      • Twinmos 2GB DDR2 x2
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB SATA2
      • Graphics Card:
      • MSi GTX 460 768MB
      • Display:
      • Samsung 17" SyncMaster 743
      • Sound Card:
      • built-in
      • Speakers/HPs:
      • Foul Microlab 2:1
      • Keyboard:
      • Genius Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • Microsoft Intelli Explorer 3.0
      • Controller:
      • Logitech Ramblepad 2
      • Power Supply:
      • Nonbrand FAST 700W
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • 1/0
      • Console:
      • 128
    TE.Ruff's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Uttara, Dhaka
    Posts
    115

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    I had the same problem like you. I did what I told you. May be you screwed something .

    [Progress isn't made by early risers. It's made by lazy men trying to find easier ways to do something.]

  11. #11

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    Where can i Find the registry for the game
    _:'"~/ !Stop! or you wont Get time to Say Goodbye \~"':_

  12. #12
    Member
    • TE.Ruff's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35i / nforce 650i sli
      • CPU:
      • Core2Quad Q6600
      • RAM:
      • Twinmos 2GB DDR2 x2
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB SATA2
      • Graphics Card:
      • MSi GTX 460 768MB
      • Display:
      • Samsung 17" SyncMaster 743
      • Sound Card:
      • built-in
      • Speakers/HPs:
      • Foul Microlab 2:1
      • Keyboard:
      • Genius Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • Microsoft Intelli Explorer 3.0
      • Controller:
      • Logitech Ramblepad 2
      • Power Supply:
      • Nonbrand FAST 700W
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • 1/0
      • Console:
      • 128
    TE.Ruff's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Uttara, Dhaka
    Posts
    115

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    If you have a gmail or yahoo id than add me. Not hotmail.
    My yahoo id Fa0177.

    [Progress isn't made by early risers. It's made by lazy men trying to find easier ways to do something.]

  13. #13

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    Added!
    _:'"~/ !Stop! or you wont Get time to Say Goodbye \~"':_

  14. #14

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    Hey that didnt worked
    _:'"~/ !Stop! or you wont Get time to Say Goodbye \~"':_

  15. #15

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    Will SOmeone Help me?
    _:'"~/ !Stop! or you wont Get time to Say Goodbye \~"':_

  16. #16
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    maybe stop spamming.If someone knows the answer s/he will autometically post.
    Till then google's your best friend ;]

  17. #17

    Default Re: Devil May Cry 3 Not Showing Any Cutscenes

    There is Nothing of Google!
    _:'"~/ !Stop! or you wont Get time to Say Goodbye \~"':_

Similar Threads

  1. Devil May Cry 4
    By LORŠ in forum Action-Adventure
    Replies: 117
    Last Post: February 12th, 2010, 19:34
  2. Happy Birthday to Devil Jin
    By HeLL]deathknight in forum Member Central
    Replies: 15
    Last Post: December 11th, 2008, 23:11
  3. Devil May Cry 4
    By Arman.Zmn in forum General PC Gaming
    Replies: 4
    Last Post: October 5th, 2008, 22:30
  4. Devil Blood is finally here
    By TE.Devil Blood in forum Member Central
    Replies: 70
    Last Post: June 29th, 2008, 03:25

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.26845 seconds with 14 queries.