User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 36

Thread: Multiple concurrent connection limit or sth?

  1. #1
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Multiple concurrent connection limit or sth?

    this site has some serious problem :mad:

    whenever i log-on, after hitting new posts, i keep middle clicking (open in new tab) on every new post that interests me...usually results in opening 10 or more tabs at once.
    now, I do this for ALL the forums I go to. but this is the only forum where opened pages dont load fully.
    It just stops half/near-full way.

    if I try to refresh all the pages, same thing happens again. I have to refresh them separately with delay between.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  2. #2

    Default

    ami tou eki kaj kori and ekishathe upto 30 tabs maybe open kori.. but amar kono prob hoy nai.. btw im using opera.. :\

  3. #3
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default

    i've done the same thing in IE7, opera 9.26 and firefox2. the problem CvP mentioned also happened to me in opera and firefox, but very rarely. so i think it is a browser bug.

  4. #4
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    no this is not a browser bug. I browse other forums using vb 3.6.8 including one where im an admin. this never happens on them. but this is happening in BG 99% times. even now while im writing this, i cant see anything below quick reply box's "post quick reply".
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  5. #5
    Member
    • CHR.Satiator's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 790 GX- G65
      • CPU:
      • AMD PhenomII X2 Black Edition (Unlocked as AMD B50 Processor)
      • RAM:
      • A DATA DDR3 1333 Bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB + Samsung 1TB + Samsung 2TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 6890 - 2GB
      • Display:
      • Samsung 22'' LCD - SyncMaster 2243Lnx
      • Sound Card:
      • Built in HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Hand Made 2.0 with Amplifier
      • Keyboard:
      • Logitech G15 Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • Gigabyte Ghost M8000xtreme
      • Controller:
      • Logitech Rumble Pad 2
      • Power Supply:
      • Gigabyte Odin Pro - 800W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD R/W
      • Operating System:
      • Windows 8 64 Bit
      • Benchmark Scores:
      • Amar nijer benchmark e 999999999999999999999999999999999999999999999999999
      • Comment:
      • amar 2 ta bou.. 1st bouta ke Update korlam
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 135-155
      • Upload Speed:
      • 35-40
    CHR.Satiator's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    1,526

    Default

    wired....!! amar 2 ba hoisilo amon.. but akhon to r hoy na...

    Hunt for Tiberium.... dont get infected by it.. its the Healer

  6. #6
    Sola Boot Muri™
    • Deep -xCross-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS G41T-R3
      • CPU:
      • Intel Pentium D E5400 (@2.7Ghz)
      • RAM:
      • Transcend 2GB DDR3 (@1066MHz)
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar BLACK 1TB & Seagate GoFlex Desk External 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATi Radeon 5550
      • Display:
      • DELL P2211H 21.5" LED LCD (@1080p)
      • Sound Card:
      • Creative Audigy Value 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative GIGAWORKS T3 / Bose IE2
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • Microsoft Comfort Mouse 6000
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lightpower 430W
      • Optical Drive:
      • UPS:
      • GreenPower 600VA powered by a 85AH IPS Battery which gives me 3.5hours of backup
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit (Pirated)
      • Comment:
      • Not so bad for normal usage. I don't have any time to play games right now.
      • ISP:
      • Link3 1532kbps Night Doubler
      • Download Speed:
      • 180-360
      • Upload Speed:
      • 180*360
      • Console:
      • 8
    Deep -xCross-'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Gulshan, Dhaka
    Posts
    2,390

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected]#$%^ View Post
    no this is not a browser bug. I browse other forums using vb 3.6.8 including one where im an admin. this never happens on them. but this is happening in BG 99% times. even now while im writing this, i cant see anything below quick reply box's "post quick reply".
    tomar crappy pc ta change koro!!
    seeing is believing..

  7. #7
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default

    just now i opened 27 tabs. every1 of them loaded alri8. maybe CvP should listen to vatija sometimes

  8. #8
    Member
    • Walking Death's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gaytell Chumma v.1
      • CPU:
      • Quad ballz [newly purchased :)]
      • RAM:
      • Poshu pakhi pali na[vegeterian]
      • Hard Drive:
      • huggies diper storage capacity 1 TB
      • Graphics Card:
      • Amar choshmar power 2.00 HD UVray protection
      • Display:
      • Ja dekhi tai[sometimes nightfall]
      • Sound Card:
      • Sound abar kobe card hishebe available moja los naki?
      • Speakers/HPs:
      • Amar kono hearing problem nai anyway Hearing AID 4.1
      • Keyboard:
      • Computer e key use hoy jantam na.
      • Mouse:
      • My mouse has no balls
      • Controller:
      • Ami
      • Power Supply:
      • Biogas
      • Optical Drive:
      • fiber optic
      • USB Devices:
      • Gaysaccent 8 shitabyte
      • UPS:
      • Bio Gas dual
      • Operating System:
      • Benchmark Scores:
      • Halay pagol hoise naki? ki koy
      • Comment:
      • Comment korlum
      • ISP:
      • Paile khun kormu
      • Download Speed:
      • 100 kilo BITE
      • Upload Speed:
      • Na kono BITE khay na khali dey
    Walking Death's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Enshrouded
    Posts
    1,977

    Default

    no it happen sometimes

  9. #9
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    im tired of this problem. can you see if it's possible to increase the "timeout" period of connections?
    afaik, it is not related to the forum software but your server.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  10. #10
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte
      • CPU:
      • Q6600
      • RAM:
      • 3GB DDR II
      • Hard Drive:
      • 320GB
      • Graphics Card:
      • 8600GT :(
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Controller:
      • Logitech RumblePad
      • ISP:
      • BDCom
      • Download Speed:
      • 20KB/s
      • Upload Speed:
      • 3MB/s
    xk::v (G®immjaw)'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,551

    Default

    timeout period is set high...
    even i open tabs.. but im not facing this problem!
    http://banglagamer.com/forums/image.php?type=sigpic&userid=19&dateline=1231856079

  11. #11
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    I tried IE7 to see if there's any improvement...I got like 100 run time exception errors while the forum page was loading!
    this is the only forum with vB which is giving me problems though..
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  12. #12
    VIP Member
    • SinEater's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P5K-VM
      • CPU:
      • Pentium E 2200
      • RAM:
      • 6 GB DDR2, 800 MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB + 500 GB
      • Graphics Card:
      • 450 GTX
      • Display:
      • Samsung 933SN LCD
      • Sound Card:
      • Realtek, integrated
      • Speakers/HPs:
      • T6200 5.1
      • Keyboard:
      • Razer Lycosa, Razer Arctosa
      • Mouse:
      • Razer Lachesis, Razer Death Adder L/H
      • Controller:
      • Microsoft SideWinder
      • Power Supply:
      • Corsair 650 W
      • Optical Drive:
      • Asus Combo Drive
      • ISP:
      • Qubee 1mbps
      • Download Speed:
      • 128
      • Upload Speed:
      • 20
      • Console:
      • 8
    SinEater's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mogbazar, Dhaka
    Posts
    3,147

    Default

    Ummm...i dont have this problem....dunno why u r suffering though..
    Click here to find out how a noob plays the Anti Mage

    Honesty and Modesty were the best policy...they still are.
    A single stupid man can ask more questions than a thousand wise men can answer
    <nfs>.......for life..

  13. #13
    Member
    • Walking Death's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gaytell Chumma v.1
      • CPU:
      • Quad ballz [newly purchased :)]
      • RAM:
      • Poshu pakhi pali na[vegeterian]
      • Hard Drive:
      • huggies diper storage capacity 1 TB
      • Graphics Card:
      • Amar choshmar power 2.00 HD UVray protection
      • Display:
      • Ja dekhi tai[sometimes nightfall]
      • Sound Card:
      • Sound abar kobe card hishebe available moja los naki?
      • Speakers/HPs:
      • Amar kono hearing problem nai anyway Hearing AID 4.1
      • Keyboard:
      • Computer e key use hoy jantam na.
      • Mouse:
      • My mouse has no balls
      • Controller:
      • Ami
      • Power Supply:
      • Biogas
      • Optical Drive:
      • fiber optic
      • USB Devices:
      • Gaysaccent 8 shitabyte
      • UPS:
      • Bio Gas dual
      • Operating System:
      • Benchmark Scores:
      • Halay pagol hoise naki? ki koy
      • Comment:
      • Comment korlum
      • ISP:
      • Paile khun kormu
      • Download Speed:
      • 100 kilo BITE
      • Upload Speed:
      • Na kono BITE khay na khali dey
    Walking Death's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Enshrouded
    Posts
    1,977

    Default

    no i am also suffering from this problems.same problem like CvP

  14. #14
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte
      • CPU:
      • Q6600
      • RAM:
      • 3GB DDR II
      • Hard Drive:
      • 320GB
      • Graphics Card:
      • 8600GT :(
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Controller:
      • Logitech RumblePad
      • ISP:
      • BDCom
      • Download Speed:
      • 20KB/s
      • Upload Speed:
      • 3MB/s
    xk::v (G®immjaw)'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,551

    Default

    Let me check, but seriously to tell you the truth, i have no idea why you are getting this problem and i dont know what can be done but still let me check!
    http://banglagamer.com/forums/image.php?type=sigpic&userid=19&dateline=1231856079

  15. #15
    Member
    • Walking Death's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gaytell Chumma v.1
      • CPU:
      • Quad ballz [newly purchased :)]
      • RAM:
      • Poshu pakhi pali na[vegeterian]
      • Hard Drive:
      • huggies diper storage capacity 1 TB
      • Graphics Card:
      • Amar choshmar power 2.00 HD UVray protection
      • Display:
      • Ja dekhi tai[sometimes nightfall]
      • Sound Card:
      • Sound abar kobe card hishebe available moja los naki?
      • Speakers/HPs:
      • Amar kono hearing problem nai anyway Hearing AID 4.1
      • Keyboard:
      • Computer e key use hoy jantam na.
      • Mouse:
      • My mouse has no balls
      • Controller:
      • Ami
      • Power Supply:
      • Biogas
      • Optical Drive:
      • fiber optic
      • USB Devices:
      • Gaysaccent 8 shitabyte
      • UPS:
      • Bio Gas dual
      • Operating System:
      • Benchmark Scores:
      • Halay pagol hoise naki? ki koy
      • Comment:
      • Comment korlum
      • ISP:
      • Paile khun kormu
      • Download Speed:
      • 100 kilo BITE
      • Upload Speed:
      • Na kono BITE khay na khali dey
    Walking Death's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Enshrouded
    Posts
    1,977

    Default

    let me explain my prob.well i use limeware/flashget/Utorrent so when i turn on any of these softwares while browsing bangla gamers i mean this forum.i face the sace problem of opening pages but with errors.and at the end or just above the "start" the note comes "DONE,BUT WITH ERRORS ON PAGE".

    but when i browe this forum while not opening any of these software i don't face the problem.

  16. #16
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17&quot;+22&quot;+22&quot;
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio &lt;internal&gt;
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    the server is probably closing connections if data transfer goes below certain level which happens when i open multiple tabs on my dialup line or uTorrent eating most of the bandwidth in WD's case.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  17. #17
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte
      • CPU:
      • Q6600
      • RAM:
      • 3GB DDR II
      • Hard Drive:
      • 320GB
      • Graphics Card:
      • 8600GT :(
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Controller:
      • Logitech RumblePad
      • ISP:
      • BDCom
      • Download Speed:
      • 20KB/s
      • Upload Speed:
      • 3MB/s
    xk::v (G®immjaw)'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,551

    Default

    let me check!
    http://banglagamer.com/forums/image.php?type=sigpic&userid=19&dateline=1231856079

  18. #18
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17&quot;+22&quot;+22&quot;
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio &lt;internal&gt;
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    im not totally sure but:

    http://www.banglagamer.com/forum/index.php
    results in this prob severely.


    http://banglagamer.com/forum/index.php
    is ok, i think...
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  19. #19

    Default

    ok im having the same problem now as well.. forget what i said earlier.. :o

  20. #20
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17&quot;+22&quot;+22&quot;
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio &lt;internal&gt;
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    may be you should mail hostgator about this. they can easily give you some solution i think.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.28055 seconds with 13 queries.