User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: Xperia Tipo Misc Prob :(

  1. #1
    Member
    • Single Player's Gadgets
      • Motherboard:
      • Foxconn H55MXV
      • CPU:
      • Core i3 540
      • RAM:
      • 2+2 GB DDR3 (1333 MHz)
      • Hard Drive:
      • 400 GB Samsung(320+80 @ 7200RPM)
      • Graphics Card:
      • 1 GB HD5570 DDR3
      • Display:
      • Samsung 793DF
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio | Creative Sound Blaster Live!
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4400 4:1
      • Keyboard:
      • A4Tech KRS-86 Multimedia
      • Mouse:
      • Havit HV-MS686
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • TT Lite Power W0316
      • Optical Drive:
      • 24x ASUS DVD RW
      • USB Devices:
      • 16GB + 8GB Tanscend
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows7 (x64)
      • Comment:
      • Not gonna upgrade
      • ISP:
      • DFN BD
      • Download Speed:
      • 550-650 Kb/s
    Single Player's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    চেয়ারের উপর
    Posts
    1,917

    Default Xperia Tipo Misc Prob :(

    I'm facing some problem with my new Xperia Tipo ST21i2. These are -

    1. I can't add any track to a playlist from 'Tracks' menu. It shows 'null added to playlist'
    2. If I choose a ringtone for a specific contact, it doesn't work. Default ringtone is played if he/she calls me
    3. Sometimes if I receives a call, both sim card gets disabled
    4. Will I lost my messages if I apply the available update via Wi-Fi? It's a 25.1MB update

    I know some of my prob are quit hilarious But I really need your help guys.

    - - - Updated - - -

    Bump!!!

    - - - Updated - - -

    75 Views......No reply???????

  2. #2
    Member
    • Single Player's Gadgets
      • Motherboard:
      • Foxconn H55MXV
      • CPU:
      • Core i3 540
      • RAM:
      • 2+2 GB DDR3 (1333 MHz)
      • Hard Drive:
      • 400 GB Samsung(320+80 @ 7200RPM)
      • Graphics Card:
      • 1 GB HD5570 DDR3
      • Display:
      • Samsung 793DF
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio | Creative Sound Blaster Live!
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4400 4:1
      • Keyboard:
      • A4Tech KRS-86 Multimedia
      • Mouse:
      • Havit HV-MS686
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • TT Lite Power W0316
      • Optical Drive:
      • 24x ASUS DVD RW
      • USB Devices:
      • 16GB + 8GB Tanscend
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows7 (x64)
      • Comment:
      • Not gonna upgrade
      • ISP:
      • DFN BD
      • Download Speed:
      • 550-650 Kb/s
    Single Player's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    চেয়ারের উপর
    Posts
    1,917

    Default

    bump!!!!!!!!!

  3. #3
    Member
    • Buddy's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770K @ 3.5GHz
      • RAM:
      • 2 x 4096 MB Apogee DDR3 @1333 MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 64GB, 1TB Hitachi HDD
      • Graphics Card:
      • XFX Radeon HD 4830
      • Display:
      • Philips 190CW Brilliance
      • Sound Card:
      • Built-In
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech HS-100
      • Keyboard:
      • Razer Lycosa
      • Mouse:
      • Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2-RX 450W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Smile
      • Download Speed:
      • 640
      • Upload Speed:
      • 500
    Buddy's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    111

    Default

    1. Probably a Software Issue. Try to flash the original software from XDA developers.
    2. ^As I wrote earlier.
    3. Probably Kernel Issue.
    4. You can only loose phone messages when you Install new Software (Android OS).

    You should check XDA developers site for info about Stock Kernel.
    Or if you are brave enough, then you can try modded ROMs.

  4. #4
    Member
    • Mohaan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61M-S2PV
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 @ 3.3 Ghz
      • RAM:
      • Transcend 4 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 250 GB
      • Graphics Card:
      • Nvidia Geforce 210
      • Display:
      • LG 22MP65HQ-P 22" IPS LED
      • Sound Card:
      • Sound Blaster Audigy.
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 4:1
      • Keyboard:
      • Chudirbhai keyboard
      • Mouse:
      • Chudirbhai mouse
      • Controller:
      • Logitech F310
      • Power Supply:
      • Maxim 500 watt
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-R
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Professional 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • Comment:
      • Economical beast
      • ISP:
      • Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 192~195
      • Upload Speed:
      • 130
      • Console:
      • 128
    Mohaan's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Shantinogor,Chamelibag
    Posts
    1,190

    Default

    Who uses a stock rom anyway?
    visit san&design and get your design done

    I am 80% addicted to Counterstrike. What about you?

  5. #5
    Member
    • Buddy's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770K @ 3.5GHz
      • RAM:
      • 2 x 4096 MB Apogee DDR3 @1333 MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 64GB, 1TB Hitachi HDD
      • Graphics Card:
      • XFX Radeon HD 4830
      • Display:
      • Philips 190CW Brilliance
      • Sound Card:
      • Built-In
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech HS-100
      • Keyboard:
      • Razer Lycosa
      • Mouse:
      • Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2-RX 450W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Smile
      • Download Speed:
      • 640
      • Upload Speed:
      • 500
    Buddy's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    111

    Default

    ^Those who are too afraid to experiment.

  6. #6
    Member
    • Single Player's Gadgets
      • Motherboard:
      • Foxconn H55MXV
      • CPU:
      • Core i3 540
      • RAM:
      • 2+2 GB DDR3 (1333 MHz)
      • Hard Drive:
      • 400 GB Samsung(320+80 @ 7200RPM)
      • Graphics Card:
      • 1 GB HD5570 DDR3
      • Display:
      • Samsung 793DF
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio | Creative Sound Blaster Live!
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4400 4:1
      • Keyboard:
      • A4Tech KRS-86 Multimedia
      • Mouse:
      • Havit HV-MS686
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • TT Lite Power W0316
      • Optical Drive:
      • 24x ASUS DVD RW
      • USB Devices:
      • 16GB + 8GB Tanscend
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows7 (x64)
      • Comment:
      • Not gonna upgrade
      • ISP:
      • DFN BD
      • Download Speed:
      • 550-650 Kb/s
    Single Player's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    চেয়ারের উপর
    Posts
    1,917

    Default

    Quote Originally Posted by Buddy View Post
    4. You can only loose phone messages when you Install new Software (Android OS).

    You should check XDA developers site for info about Stock Kernel.
    Or if you are brave enough, then you can try modded ROMs.
    So you mean I'll loose my messages if I install Jelly Bean(if possible) or by just updating current OS?

  7. #7
    Member
    • Buddy's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770K @ 3.5GHz
      • RAM:
      • 2 x 4096 MB Apogee DDR3 @1333 MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 64GB, 1TB Hitachi HDD
      • Graphics Card:
      • XFX Radeon HD 4830
      • Display:
      • Philips 190CW Brilliance
      • Sound Card:
      • Built-In
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech HS-100
      • Keyboard:
      • Razer Lycosa
      • Mouse:
      • Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2-RX 450W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Smile
      • Download Speed:
      • 640
      • Upload Speed:
      • 500
    Buddy's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    111

    Default

    ^Yes. But there are tools to make backup of SMS and Contacts. You can restore those SMS and Contacts after the OS change.

    - - - Updated - - -

    ^Yes. But there are tools to make backup of SMS and Contacts. You can restore those SMS and Contacts after the OS change.

  8. #8
    Member
    • Single Player's Gadgets
      • Motherboard:
      • Foxconn H55MXV
      • CPU:
      • Core i3 540
      • RAM:
      • 2+2 GB DDR3 (1333 MHz)
      • Hard Drive:
      • 400 GB Samsung(320+80 @ 7200RPM)
      • Graphics Card:
      • 1 GB HD5570 DDR3
      • Display:
      • Samsung 793DF
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio | Creative Sound Blaster Live!
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4400 4:1
      • Keyboard:
      • A4Tech KRS-86 Multimedia
      • Mouse:
      • Havit HV-MS686
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • TT Lite Power W0316
      • Optical Drive:
      • 24x ASUS DVD RW
      • USB Devices:
      • 16GB + 8GB Tanscend
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows7 (x64)
      • Comment:
      • Not gonna upgrade
      • ISP:
      • DFN BD
      • Download Speed:
      • 550-650 Kb/s
    Single Player's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    চেয়ারের উপর
    Posts
    1,917

    Default

    Quote Originally Posted by Buddy View Post
    ^Yes. But there are tools to make backup of SMS and Contacts. You can restore those SMS and Contacts after the OS change.

    - - - Updated - - -

    ^Yes. But there are tools to make backup of SMS and Contacts. You can restore those SMS and Contacts after the OS change.
    I'll apply that update n I hope it'll solve my prob Let's see if that works.

Similar Threads

  1. Sale (New) Sony Xperia Tipo ST 21i2
    By Hamilton in forum Shop - Gadgets
    Replies: 5
    Last Post: May 5th, 2013, 11:28
  2. Xperia P, Iphone 4s, HTC sensation, xperia J
    By Zimmer™ in forum Help - General Shopping
    Replies: 19
    Last Post: December 7th, 2012, 12:04
  3. Want to Buy Cheap PC + misc stuff
    By Mazhar in forum Shop - Gadgets
    Replies: 8
    Last Post: December 5th, 2011, 17:54
  4. prob with psp! help!!
    By shuvin in forum PSP/PS Vita
    Replies: 8
    Last Post: October 12th, 2011, 17:59
  5. Misc. 3D works in Cinema 4D and VUE 9.5 xStream
    By TE.Ruff in forum Programming
    Replies: 0
    Last Post: September 10th, 2011, 04:11

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.19729 seconds with 14 queries.