User Tag List

Results 1 to 12 of 12

Thread: ISPROS in mohammedpur????

  1. #1
    Member
    • towhidabid's Gadgets
      • Motherboard:
      • abit ix38 quad gt
      • CPU:
      • intel quad core q9550. 2.83 ghz
      • RAM:
      • 4gb transend 800bus
      • Hard Drive:
      • 250+250+120 GBs
      • Graphics Card:
      • ati radeon HD 4870 1GB
      • Display:
      • 19" asus splended lcd
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • microlab x10D home theater system
      • Keyboard:
      • A4TECH multimedia
      • Mouse:
      • delux normal
      • Power Supply:
      • thermaltake 750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD+liteon DVD writer.
      • Operating System:
      • windows vista
      • ISP:
      • smile
      • Download Speed:
      • 18
      • Upload Speed:
      • 15

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    132

    Red face ISPROS in mohammedpur????

    can anyone inform me about ispros giving connection in mohammedpur??? nd abt der offers and features lyk der wan availability, p2p nd evrything.. wats der packages, how much dey charge nd generally how much speed dey gives... it'l b a gr8 help people.. plzz inform me..

  2. #2
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: ISPROS in mohammedpur????

    i was searching for that too
    well ISPROS has DIT as their provider in mohammadpur
    not ISPROS directly
    so u can talk to DIT
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  3. #3
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default Re: ISPROS in mohammedpur????

    ISPROS er homepage ase kono??

  4. #4
    Member Valkyrie™'s Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    1,130

    Default Re: ISPROS in mohammedpur????

    Here is their number: 01553771680. Contact them.
    Bleh.

  5. #5
    Member
    • towhidabid's Gadgets
      • Motherboard:
      • abit ix38 quad gt
      • CPU:
      • intel quad core q9550. 2.83 ghz
      • RAM:
      • 4gb transend 800bus
      • Hard Drive:
      • 250+250+120 GBs
      • Graphics Card:
      • ati radeon HD 4870 1GB
      • Display:
      • 19" asus splended lcd
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • microlab x10D home theater system
      • Keyboard:
      • A4TECH multimedia
      • Mouse:
      • delux normal
      • Power Supply:
      • thermaltake 750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD+liteon DVD writer.
      • Operating System:
      • windows vista
      • ISP:
      • smile
      • Download Speed:
      • 18
      • Upload Speed:
      • 15

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    132

    Default Re: ISPROS in mohammedpur????

    um gonna chek it asap

    ---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:29 ----------

    Quote Originally Posted by йЦммєя³¹ View Post
    i was searching for that too
    well ISPROS has DIT as their provider in mohammadpur
    not ISPROS directly
    so u can talk to DIT
    wats DIT?? can dey give dem d same quality?? nd btw bro wer do u liv in MD.pur? im from tajmahal road..

  6. #6
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: ISPROS in mohammedpur????

    wats DIT?? can dey give dem d same quality?? nd btw bro wer do u liv in MD.pur? im from tajmahal road..
    i live very near to tajmahal road
    i'm in shahjahan road
    beside Residential College
    there office is located just behind the Graveyard (koborsthan) with the Eid ga field
    i had there leaflet but lost it
    call this number 01613257757
    this guy from ispors told me DIT is there distributer
    Last edited by йЦммєя³¹; July 30th, 2009 at 23:04.
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  7. #7
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G-31|Intel H55 Chipset
      • CPU:
      • pentium 4 (3.6 ghz)|Intel Core i3-370M Processor (2.4GHz), 3MB Cache
      • RAM:
      • 2 GB DDR2 | 2 gb DDR3
      • Hard Drive:
      • Sata 200 GB|SATA 320 GB
      • Graphics Card:
      • Display:
      • samsungSyncMaster 18.5' Wide LCD|15.6" High Definition 1366x768 WLED Display
      • Sound Card:
      • BUILT IN
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2:1
      • Keyboard:
      • DeLUX PS2
      • Mouse:
      • A4 tech Optical
      • Controller:
      • microsoft XBOX 360 controller for windows [wired] | Logitech Rumblepad 2 | Logic chinese gp |
      • Power Supply:
      • normal ৮০০ টাকা এর মাল :P
      • Optical Drive:
      • DVD rom|8x DVD+/-RW with double layer write capable
      • USB Devices:
      • 1 gb pendrive
      • UPS:
      • nai :))
      • Operating System:
      • Windows Se7en ULTIMATE x64 BIT RTM build 7600 Final :)
      • Comment:
      • Desktop|Dell Inspiron 15R black laptop
      • ISP:
      • Zip (256 kbps), Qubee Prepaid (512 kbps)
      • Download Speed:
      • 12-15
      • Upload Speed:
      • 12-20
    Upal-de-choosen1™'s Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    kajipara,mirpur
    Posts
    1,464

    Default Re: ISPROS in mohammedpur????

    Quote Originally Posted by towhidabid View Post
    can anyone inform me about ispros giving connection in mohammedpur??? nd abt der offers and features lyk der wan availability, p2p nd evrything.. wats der packages, how much dey charge nd generally how much speed dey gives... it'l b a gr8 help people.. plzz inform me..
    i'm using is pros in mirpur!!itz quite good .i can play fifa online... there are actually no speciefic packages in is pros like smile gold,siver etc...i am giving 850 per month & have a decent speed ..

    Barcelona & Arsenal FTW !!

  8. #8
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default Re: ISPROS in mohammedpur????

    I heard Ispros is pro in malibagh n rampura

  9. #9
    Member
    • towhidabid's Gadgets
      • Motherboard:
      • abit ix38 quad gt
      • CPU:
      • intel quad core q9550. 2.83 ghz
      • RAM:
      • 4gb transend 800bus
      • Hard Drive:
      • 250+250+120 GBs
      • Graphics Card:
      • ati radeon HD 4870 1GB
      • Display:
      • 19" asus splended lcd
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • microlab x10D home theater system
      • Keyboard:
      • A4TECH multimedia
      • Mouse:
      • delux normal
      • Power Supply:
      • thermaltake 750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD+liteon DVD writer.
      • Operating System:
      • windows vista
      • ISP:
      • smile
      • Download Speed:
      • 18
      • Upload Speed:
      • 15

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    132

    Default Re: ISPROS in mohammedpur????

    Quote Originally Posted by йЦммєя³¹ View Post
    i live very near to tajmahal road
    i'm in shahjahan road
    beside Residential College
    there office is located just behind the Graveyard (koborsthan) with the Eid ga field
    i had there leaflet but lost it
    call this number 01613257757
    this guy from ispors told me DIT is there distributer
    thnx alot bro.. btw do u use ispro??

    ---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

    Quote Originally Posted by asifupal View Post
    i'm using is pros in mirpur!!itz quite good .i can play fifa online... there are actually no speciefic packages in is pros like smile gold,siver etc...i am giving 850 per month & have a decent speed ..
    achhha tell me sumthng bro hows der service?? i min lyk bar bar server down hoi naki?? rainy season e ki line off kore rakhe?? r do dey allow p2p?? 850 te kemon speed dey?? Tel me in KB plz. nd do dey hav anyother packages?? WAN ase naki?? sorry bro onek kisu ask kore fellam

  10. #10
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: ISPROS in mohammedpur????

    thnx alot bro.. btw do u use ispro??
    i'm kinda confused
    i'm gonna change my current ISP from Bracnet
    confused between Idea and ispros
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  11. #11
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default Re: ISPROS in mohammedpur????

    their(is-pros) consistency of service is quite good. but eventually it depends on ur local distributor..like how

    the cables r distributed, electricity condition, which will effect switch performance...lots of stuff is involved

    down there.

    my distributor is quite nice. hardly goes down. it is citycom FYI.

  12. #12
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: ISPROS in mohammedpur????

    reviving a very old thread
    but i think its time for me to change my line provider
    so does anybody knows any new line provider in mohammadpur for IS PROS?
    i heard there is Reliance Network but they do not provide connection in Taj Mahal road
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

Similar Threads

  1. Any ISPROS or RELIANCE user??
    By don.farhan in forum ISPros
    Replies: 15
    Last Post: April 28th, 2009, 18:31
  2. Is Ispros a good isp?
    By acE.Shanny in forum ISPros
    Replies: 13
    Last Post: April 5th, 2009, 01:45

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.23641 seconds with 14 queries.