User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Looking for people who like to mine ethereum

  1. #1
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 970 EVO 1TB+ 830 (128GB)+2TB mech HDD
      • Graphics Card:
      • Evga 1080 TI Sc 11GB
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • TELUS optical
      • Download Speed:
      • 75Mbps
      • Upload Speed:
      • 30mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,264

    Default Looking for people who like to mine ethereum

    Plain and simple: You mine with your GPU, I help you cash out in BDT.

    I make a small commission. ( Detail record will be shown) and you get to make money with your GPU.


    Pm me at https://www.facebook.com/groups/genu...ell_discussion
    for more details.

    if you have super old gpu then its likely wont be profitable. But feel free to ask me at my facebook page and I will look it up for you. Cheers.

  2. #2
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,280

    Default

    It says this page isnt available. I have 980ti . Is it profitable? Given the electricity bill is skyrocketing

    - - - Updated - - -

    Or i can use rx580

  3. #3
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Milwaukee
    Posts
    1,305

    Default

    I have a classroom with 26 PCs running RTX 2060 SUPERs. The classroom is used only once a week, the PCs are on sleep for the rest.

    What can I do?

    The network has a firewall that blocks stratum traffic to the internet.

  4. #4
    Member
    • RMS's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58A-UD3R
      • CPU:
      • Intel Xeon X5670 @4.2 GHz Cooled by Corsair H60 Hydro Cooler
      • RAM:
      • Adara (8+8+8) GB + Corsair Vengeance (4+4+4) GB
      • Hard Drive:
      • (Intel 545s + Lexar M.2) + WD Black 4TB + 5 x Toshiba 6TB + 2 x Seagate 4TB + 4 x Transcend 1TB ext
      • Graphics Card:
      • HIS RX 570x and MSI GTX 760 as Backup
      • Display:
      • LG 42LB623T 42 inch 3D + 3 x Viewsonic VX3276-2k-mhd 32 inch + Optoma HD131XE FHD Projector on 120 i
      • Sound Card:
      • Yamaha RX-V1065, Creative X-Fi Titanium || Schiit Stack 3, Liquid Spark, Fiio E7, D3 || X-Fi 5.1 Pro
      • Speakers/HPs:
      • 7x BnW VM1, Klipsch RW10 and RW12 || HPs: Sennheiser HD650, 439, Beyer DT990, ZMF Ori
      • Keyboard:
      • Newmen e370 Illuminated Gaming Keyboard, A4Tech G6 Wireless Desktop
      • Mouse:
      • Mad Catz Cyborg R.A.T. 7 || Logitech G500 || Razer Naga || A4Tech Bloody V3, A4tech G6-70D Wireless,
      • Controller:
      • Genius Trio Racer F1 Wheel, Genius MaxFire Grandias 12V Wireless Gamepad, BlackCat xbox360 Gamepad
      • Power Supply:
      • Antec VP550P V2 NC
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW
      • USB Devices:
      • AUDIO PLAYERS: Ipod Nano, SanDisk Sansa Clip+ || FLASH DRIVES: Transcend 256GB,128GB, 64GB, 32GB
      • UPS:
      • APC 800 VA for CPU and Appolo 1200 VA for others
      • Console:
      • 187
    RMS's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    548

    Default

    I have a RX 560, a RX 570 and a GTX 760 lying around at home. My PC at office which containing igpu silently runs 24/7. Another PC containing GTX 1060 runs 24/7 without doing any major work. I can install any of the above mentioned gpu in my PC and mine without any electricity bill from my pocket and without being noticed. Is it profitable?
    BTW I do not run the AC or light while I am out of my room in office. And 70~80% of my total office time, I go to visit site offices or work sites. How much heat will it generate without AC or any fan in the room? Because the peon or cleaner might come in my room everyday to clean while I am not present and the windows or glass door is usually closed all the time.
    Will it hamper the network speed? Because other engineers might notice the network speed fall if its lag too much while browsing, youtube streaming or sending emails. The connection speed is 80 Mbps BTW.
    There is also a backup server in another room which runs 24/7 to control the street lights of City Corporation. Will mining make any interference with that?
    Last edited by RMS; May 22nd, 2021 at 03:00.


  5. #5
    Member
    • Dracu_JeF's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B360 D2V
      • CPU:
      • Core i5 8400
      • RAM:
      • 8GB
      • Hard Drive:
      • 1TB SATA
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 1050ti
      • Display:
      • LG 22MP68VQ-P
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Comment:
      • You cant get cheaper than this (probably) ~
      • ISP:
      • Dhakacom
      • Download Speed:
      • 260
      • Upload Speed:
      • 200
      • Console:
      • 136
    Dracu_JeF's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by RMS View Post
    Will it hamper the network speed? Because other engineers might notice the network speed fall if its lag too much while browsing, youtube streaming or sending emails.

    Network speed should be fine. Though your IT people might notice some unusual network requests being made from a machine if they are vigilant enough.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.12152 seconds with 13 queries.