User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: problem with connecting windows 7 to IS PROS

  1. #1
    Member
    • Arman.Zmn's Gadgets
      • Motherboard:
      • Alienware M17xR3
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz
      • RAM:
      • 16gb(4+4+4+4)
      • Hard Drive:
      • Samsung SSD 840 EVO 240GB + Samsung 1 TB + Samsung 1 TB
      • Graphics Card:
      • AMD Radeon HD 6970M (Dell)
      • Display:
      • Samsung P2350 23'' full HD 1920x1080 + Laptop 17.3" LCD
      • Sound Card:
      • onboard
      • Speakers/HPs:
      • Klipsch Audio
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Corsair M90 Gaming Mouse
      • Controller:
      • XBox 360
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD RW
      • USB Devices:
      • 3x1TB Transcend StoreJet
      • UPS:
      • APC Smart UPS 1500VA
      • Operating System:
      • windows 7 x64
      • Comment:
      • i'm lovin it
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 3 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1.5 Mbps

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    522

    Default problem with connecting windows 7 to IS PROS

    hi,

    ami notun IS PROS user,

    ami xp te internet connection pai

    but Windows 7-e same settings e pai na.

    can any one help me??
    <a href=http://www.speedtest.net/my-result/4825569231 target=_blank rel=nofollow><img src=http://www.speedtest.net/result/4825569231.png border=0 alt= /></a>

  2. #2
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55&quot;
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default Re: problem with connecting windows 7 to IS PROS

    MAP+IP+DNS

    these are usually the minimum req for getting connected regardless of OS.

    i do hav win 7 n is pros nd both of em doin just fine

  3. #3
    Member
    • Arman.Zmn's Gadgets
      • Motherboard:
      • Alienware M17xR3
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz
      • RAM:
      • 16gb(4+4+4+4)
      • Hard Drive:
      • Samsung SSD 840 EVO 240GB + Samsung 1 TB + Samsung 1 TB
      • Graphics Card:
      • AMD Radeon HD 6970M (Dell)
      • Display:
      • Samsung P2350 23'' full HD 1920x1080 + Laptop 17.3&quot; LCD
      • Sound Card:
      • onboard
      • Speakers/HPs:
      • Klipsch Audio
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Corsair M90 Gaming Mouse
      • Controller:
      • XBox 360
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD RW
      • USB Devices:
      • 3x1TB Transcend StoreJet
      • UPS:
      • APC Smart UPS 1500VA
      • Operating System:
      • windows 7 x64
      • Comment:
      • i'm lovin it
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 3 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1.5 Mbps

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    522

    Default Re: problem with connecting windows 7 to IS PROS

    i used the same

    MAC address
    IP address
    subnet musk
    Default gateway
    preferred DNS server
    alternate DNS server

    but it says network configuration is OK but no internet access.

    what can i do??
    <a href=http://www.speedtest.net/my-result/4825569231 target=_blank rel=nofollow><img src=http://www.speedtest.net/result/4825569231.png border=0 alt= /></a>

  4. #4
    Member
    • GiDDY_SOUL's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE B350 GAMING 3
      • CPU:
      • AMD Ryzen 1600
      • RAM:
      • 8GB Corsair Dominator RAM X2
      • Hard Drive:
      • 320GB Samsung F1 X2 RAID + PNY 240GB SSD
      • Graphics Card:
      • HIS R9 290 BIOS undervolt tweaked
      • Display:
      • LG 21.5' IPSHD LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio 8CH (Built-in)
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5.1, Cosonic 775
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • A4tech Glaser / GiGABYTE GM-M8000
      • Controller:
      • Xbox360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cosair HX1050
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • Transcend Jetstore 250GB
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • The Best Cost efficient PC of the Time..
      • ISP:
      • Doze
      • Download Speed:
      • 700
      • Upload Speed:
      • 700
    GiDDY_SOUL's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,083

    Default Re: problem with connecting windows 7 to IS PROS

    1.Try to ping yourself
    To check if its a problem with windows itself.

    2.Try to ping your gateway
    To check if you can connect to your gateway.

    3.Try to ping any of your DNS server.
    To check if your DNS is working.

    This way to can find the source of the problem.

    Giddy can be traced back to the same Germanic root *gud– that has given us the word God

  5. #5
    Member
    • Pr!3sT's Gadgets
      • Motherboard:
      • Eita sarai amr pc chole
      • CPU:
      • Dual Core e5200 2.50Ghz
      • RAM:
      • 2GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250GB Maxtor
      • Graphics Card:
      • Nai :(
      • Display:
      • Nai :(
      • Sound Card:
      • Eta ase but nam jani na.
      • Speakers/HPs:
      • Amr head ase nd phn o ase. So combo korlei headphn.
      • Keyboard:
      • Mobile er keypad dia kheli.
      • Mouse:
      • Oshud dia maira falaisi.
      • Controller:
      • Ke control kore jani na.
      • Power Supply:
      • DESCO.
      • Optical Drive:
      • What is this?
      • Benchmark Scores:
      • Aila !!!!!
      • Comment:
      • OMG ?!?!?!?!?!?!?!?
      • ISP:
      • ISPros
      • Download Speed:
      • 38
    Pr!3sT's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Earth
    Posts
    48

    Default Re: problem with connecting windows 7 to IS PROS

    arman vai akta request ..... apne out BD kokhono jodi jan ... plz apnar PC ta amare dia jaiyen ......
    I am 75% addicted to Counterstrike. What about you?
    I am 100% addicted to Porn. What about you?

  6. #6
    Member
    • demon_hunter's Gadgets
      • Motherboard:
      • Inte Desktop Board DG33FB
      • CPU:
      • 2.67 gigahertz Intel Core2 Duo
      • RAM:
      • 2 GB
      • Hard Drive:
      • 250 GB
      • Display:
      • Samsung 22&quot; Widescreen LCD Monitor
      • Sound Card:
      • Creative SB Live! Value
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Standard Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech Mouse
      • Optical Drive:
      • ASUS DRW-2014L1T
      • UPS:
      • Apollo
      • Operating System:
      • Windows Seven
      • ISP:
      • QUBEE
      • Download Speed:
      • 64 KBPS
      • Upload Speed:
      • 15 KB
    demon_hunter's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    43

    Default Re: problem with connecting windows 7 to IS PROS

    Use Internet Protocol Version 4

    If that doesnt help then

    call you local operator !!! they will fix it for you !!!

  7. #7
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: problem with connecting windows 7 to IS PROS

    local operators...rofl..
    Last time i checked they had problems with setting up a connection in vista -.-

  8. #8
    Member
    • awestruck's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35-E
      • CPU:
      • Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.0 Ghz
      • RAM:
      • 2X1 Gb Transcend 800
      • Hard Drive:
      • 80 Gb Samsung
      • Graphics Card:
      • XFX HD 4850 XXX Edition
      • Display:
      • Samsung 19&quot; LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 4.1
      • Mouse:
      • Razer DeathAdder 2013
      • Controller:
      • PS3 Sixaxis
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 550W
      • Optical Drive:
      • Lite-on 20X DVD-RW
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Comment:
      • Gets my work done
      • ISP:
      • Link3 1 mbps
      • Download Speed:
      • 32
      • Upload Speed:
      • 29
    awestruck's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    317

    Default Re: problem with connecting windows 7 to IS PROS

    hahaha true last time i told them, 'the ping i get is horrible'... they didnt evn knw wat ping is...

    Affitz Level 80 Mage <Sunset Riders> of World of Bloodcraft, US.

Similar Threads

  1. is pros in mohammadpur.
    By Upal-de-choosen1™ in forum ISP
    Replies: 2
    Last Post: June 21st, 2009, 02:47
  2. FIFA 09 Media is-pros....
    By Upal-de-choosen1™ in forum Older FIFA Games
    Replies: 3
    Last Post: May 28th, 2009, 23:49
  3. Problem with Windows Live Messenger 2009
    By abir in forum Internet
    Replies: 26
    Last Post: February 17th, 2009, 22:04
  4. windows service problem
    By saadbillah in forum Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: November 8th, 2008, 00:40
  5. Pros on 6.55b - The New Gank Era?
    By SP.Sn4k3y- in forum DotA Maps
    Replies: 3
    Last Post: November 4th, 2008, 23:51

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.19608 seconds with 14 queries.