User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 26

Thread: CS in Windows 7?

  1. #1

    Default CS in Windows 7?

    I have installed windows 7 recently. But I got a problem that I can't find any server although I'm connected to LAN and there is no problem in LAN. I can access other PC's. Why I'm not getting any server although there are servers running in LAN? Pls help me!

  2. #2
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Re: CS in Windows 7?

    shovon tomar build koto win7 er?

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  3. #3

    Default Re: CS in Windows 7?

    open "windows firewall" . from there go to "allow a program through windows firewall"
    find hl2 from the list . check both the box right side and then press ok
    i hope that will solve ur problem

    ** if hl2 not in the list u have to manually add that

  4. #4
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Re: CS in Windows 7?

    Quote Originally Posted by Lynas View Post
    open "windows firewall" . from there go to "allow a program through windows firewall"
    find hl2 from the list . check both the box right side and then press ok
    i hope that will solve ur problem

    ** if hl2 not in the list u have to manually add that
    i asked him he said he has turned off the firewall.
    so whats the problem then?
    no one is playing CS in Win 7?

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  5. #5
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GM965-DS2 | Gigabyte P55A-UD3
      • CPU:
      • Intel E6600 2.4GHz | Intel Core i7 860 @ 2.8Ghz
      • RAM:
      • Corsair XMS2 4x1GB DDR2 @ 4-4-4-12 | OCZ XMP Edition 4GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD Cavier Black 1TB+Samsung 160GB+Maxtor 80GB
      • Graphics Card:
      • XFX 8800GS | Sapphire HD5850
      • Display:
      • Samsung T200 20inch Widescreen LCD
      • Speakers/HPs:
      • Creative M2600
      • Keyboard:
      • Logitech Easy Deluxe
      • Mouse:
      • Microsoft IntelliExplorer 3.0
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 420W | Fortrex 600W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVDRW
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit
      • Comment:
      • its 3years old :( | just bought this one :D
      • ISP:
      • Smile
    LORŠ's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,493

    Default Re: CS in Windows 7?

    i tried to play but my game was all messed up, shobshomoy left handed hoye boshe thakto and bohut kata kati korto(fps drop), so win7 felai abar xp use kortesi xD
    Sylhet e 'net' nai!!!

  6. #6
    Member kabir_sharif2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jamaica, New York
    Posts
    2,670

    Default Re: CS in Windows 7?

    Win 7 er stable version er jonno ar koy month wait korte hobe?

    Its just [EB]. Not Elite B[a]stard or anything like that.

  7. #7
    Member
    • Master Chief's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Strix Z270H
      • CPU:
      • Intel Core i5 7600K @4.7 GHz
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3200MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 960 Evo 256gb m.2 SSD, Samsung 1TB+320GB
      • Graphics Card:
      • Asus 1080ti Turbo Liquid [email protected] Core
      • Display:
      • Asus ROG Swift PG279Q+LG2261
      • Speakers/HPs:
      • Logitech G930 + Creative T6060 5.1 Speakers
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G602
      • Controller:
      • Dualshock 4
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smartpower 830W
      • Optical Drive:
      • Asus dvd rom,Samsung dvd writer
      • UPS:
      • Powerguard 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Ultimate 64 bit
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 400
      • Upload Speed:
      • 400

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Uttara
    Posts
    273

    Default Re: CS in Windows 7?

    Official release date- October 22,2009

  8. #8

    Default Re: CS in Windows 7?

    i am playing cs in win 7 no prob so far

  9. #9
    Member
    • xK::CREATOR's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte ga-g31m-s2l
      • CPU:
      • Core 2 duo E7200, 2.5 ghz of clockspeed, 3mb of L2 cache, 1033 mhz FSB
      • RAM:
      • 2 gb trancend, 800 mhz bus | Baraite chai, shamortho nai.
      • Hard Drive:
      • samsung 160 gb sata
      • Graphics Card:
      • xfx 8500 GT
      • Display:
      • 17" dell e178wf lcd <--- if it were a ladeh, she would have definitely been my wife.
      • Sound Card:
      • Built in.
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic.
      • Keyboard:
      • Naah, i am more into guitars..
      • Mouse:
      • Razer Salmosa
      • Controller:
      • None.
      • Power Supply:
      • Delux 450 watt | power tree UPS | Rahim afrooz IPS | Italian power substation
      • Optical Drive:
      • Fibre optic er naam shunsi.. optical drive kya cheese hain ?? :S
      • Benchmark Scores:
      • Naah, i'd rather preffer sitting on chairs.
      • Comment:
      • Shobai to shukhi hote chaye.. tobu keu shukhi hoy, keu hoyna.. :'(
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 40~
      • Upload Speed:
      • 40~
    xK::CREATOR's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhanmondi , Dhaka, Bangladesh
    Posts
    2,689

    Default Re: CS in Windows 7?

    1. CS (both source and 1.6) does run in win 7 perfectly. I have tried both built 7000 and 7077.

    2. Although, there would be many issues and lord mentioned. I personally faced some troubles in 1.6. The graphic mode always be software.. can't change it to anything else.. which pretty much messes up the whole game. Plus reaction time er problem ache. Mouse noranor besh pore cursor nore.. And yes, I DO 'Run it as Administrator'.

  10. #10

    Default Re: CS in Windows 7?

    usimg it in 7 no probs........so far

  11. #11
    VIP Member
    • darkcrunk's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77X-UD5H
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600
      • RAM:
      • 16GB DDR3
      • Hard Drive:
      • ~10TB
      • Graphics Card:
      • HD 6570
      • Display:
      • Acer21 , Samsung 24
      • Sound Card:
      • Apollo UAD 2
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • 2x
      • Power Supply:
      • Thermaltake 775W
      • Operating System:
      • Win7
      • Comment:
      • :Works
      • ISP:
      • Smile/BDCOM/Link3/Telnet
      • Console:
      • 128
    darkcrunk's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,156

    Default Re: CS in Windows 7?

    Using CS 1.6 v35 and v40 in Win7 - no problems


  12. #12
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: CS in Windows 7?

    guyz... ami Win7 64-bit use kortesi...CS 1.6 er age jei installer ta chilo oita diye korsi, but game run kore na... any idea eirokom keno hoitese? :S is it the OS or my CPU? :S ke jani bolsilo quad core-e naki problem kore :mellow:

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  13. #13
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default Re: CS in Windows 7?

    Quote Originally Posted by ЯV●shafiee007 View Post
    guyz... ami Win7 64-bit use kortesi...CS 1.6 er age jei installer ta chilo oita diye korsi, but game run kore na... any idea eirokom keno hoitese? :S is it the OS or my CPU? :S ke jani bolsilo quad core-e naki problem kore :mellow:
    Try Compatibility Mode..

    Last edited by coldfire7; November 1st, 2009 at 06:30.

  14. #14
    VIP Member
    • Black Neon's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel 4570 3.2 GHz Core i5 4th Gen.
      • RAM:
      • 16 GB Corsair Vengeance DDR3 [1600]
      • Hard Drive:
      • [W.D. Caviar Blue 2 T.B. X4] + [W.D. Caviar Blue 1 T.B. X1] + [Transcend StoreJet USB 3 1 TB X3]
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7870 GHZ EDITION OC VERSION 2G GDDR5
      • Display:
      • ASUS VX229H + ASUS VX229H [Dual Display]
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 6.1
      • Keyboard:
      • Logitech G510 Gaming Keyboard and Logitech G13 Advanced Gameboard
      • Mouse:
      • Logitech G 500
      • Controller:
      • Logitech Rumble PAD 2 & Microsoft XBOX 360
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower Grand 750W
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X SATA DVD-RW and Samsung 22X USB Extarnal DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 35 ULTRA
      • UPS:
      • Apollo 1200 V/A
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate Edition X64
      • Benchmark Scores:
      • I hate Benchmark
      • Comment:
      • IT's OK For Me....
      • ISP:
      • Teletalk 3G
      • Download Speed:
      • 128 KBPS
      • Upload Speed:
      • 64 KBPS
      • Console:
      • 138
    Black Neon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pallabi, Dhaka
    Posts
    1,213

    Default Re: CS in Windows 7?

    usimg it in 7 no probs........so far.... almost 3 months hoe galo use kortesi. kono problem hoi nai to..

  15. #15
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: CS in Windows 7?

    ok ami try korbo..

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  16. #16
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: CS in Windows 7?

    ami run korte gele eita bole...

    "component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependency not correctly registered: a file missing or invalid"

    what the matter... DOT NET er kono shomossha? :S

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  17. #17
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: CS in Windows 7?

    This is a simple problem.

    you are running XP i guess.


    1. First search your local drive for MSCOMCTL.OCX to see if it is missing. The path to the file is typically: C:\WINDOWS\system32 if you are running Windows XP
    2. If the file is missing you can download it HERE
    3. Once downloaded, click the MSCOMCTL.exe and extract the file to your C:\WINDOWS\system32 directory
    4. Click Start -> Run and type REGSVR32 MSCOMCTL.OCX

    apply 4 only when taking these 3 steps doesn't work for you.

    think that helps.

  18. #18
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: CS in Windows 7?

    Sumon bhai.... topic er naam CS in Windows 7... ami XP run korte jabo ken?

    I'm running Windows 7 64-bit... eitate ei problem ta ditese..

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  19. #19
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: CS in Windows 7?

    OK problem nai.

    ei error ta sadharonoto windows xp te dei.

    tumi 7 eo try kore dekhte paro.

  20. #20
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: CS in Windows 7?

    Sumon bhai.. the link is not working

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Windows 7 : Virtual Windows Xp
    By GalibZ in forum Software
    Replies: 6
    Last Post: May 18th, 2009, 19:20
  2. Replies: 0
    Last Post: April 25th, 2009, 16:14
  3. Windows XP Pro SP3
    By desertfox in forum Trash
    Replies: 1
    Last Post: June 5th, 2008, 11:29
  4. Windows Vista like 3d flip for windows xp
    By Mad Monk in forum Software
    Replies: 4
    Last Post: April 12th, 2008, 23:19

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.31987 seconds with 14 queries.