User Tag List

Results 1 to 14 of 14

Thread: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

  1. #1

    Default Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    Amar PC config -

    CPU : Intel Pentium D 3.0 GHz
    RAM : 2 x 1GB DDR2 667 (Single Channel)
    GPU : NVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3
    OS : Windows XP SP2


    GTA 4 install korsii 'T DVD' er 4 DVD er edition taa. Installed, no problem. When comes the release date check program, I closed the installer by Task manager so jaate eita release date check naa korte paare. so, amar installation taa intact no file error, so it's time to crack it.

    Agei ekbar GTA 4 install korsilam but tokhon ei problem e porsilam tai uninstall korsilam. Ekta video instruction dei. oita follow korle o kono lav hoi naa. video te dekhai -

    1. internet on kore gta 4 run kora.

    2. rapidshare.com/files/169990904/GTA4.rar file taa download kore seitaa extract koraa.

    3. LaunchGTAIV.exe and paul.dll naame duitaa file extracted hoi. seigula copy kore GTA 4 er installation directory te overwrite koraa.

    4. internet off koraa.

    5. LaunchGTAIV.exe file taa run koraa. er kisu somoi por GTA 4 run kore. RGSC te 'Skip Login' korte hoi.


    so, amar pc te ei sob korle o kaj hoi naa. prothome mone kortam je cpu er jonno. pore dekhlam je minitt bhai shoho aro kisu BG member PD 3.0 GHz er kicher CPU te o game taa khelse. minitt bhai bolsiilen je unii gameburnworld.com theke crack and latest patch download korse. amii oi khaane kisui khuje pai nai. ei taa OS er problem naa to ??

    run korar onno kono upai thakle plz quickly bolen. ctg er market e GTA 4 er copy khubii rare. so, ei copy kaj naa korle amake onno copy collect korte hobe. ar derii korle konodin GTA 4 khelte parbo naa.

  2. #2
    Member
    • pollob.codename13's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31
      • CPU:
      • Intel Pentium Duel Core E5200 2.5GHz
      • RAM:
      • 1+1 GB DDR2 667 MHz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 4770 GDDR5 512 MB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster B2030
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • csm
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • Toshiba
      • Controller:
      • Sonic Dual Shock
      • Power Supply:
      • Normal
      • Comment:
      • I always feel my pc
    pollob.codename13's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Lalbag
    Posts
    6,118

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    well .. first of all pc k dosh dia laav nai .. ei game NASA-r pc teo thikmoto chole na ..

    now let me help u ..
    1. do a fresh install again
    2. keep ur internet connection on nd run 'LaunchGTAIV.exe'
    3. now download all the patches from this link nd install one by one
    http://www.gamespot.com/pc/action/gr...es;header;more
    4. download this crack provided in this link
    http://www.box.net/shared/2n0196t19u
    5. copy the crack into ur gta folder
    6. now off internet nd run RGSC then skip login nd play

    (u need vista sp1 or xp sp3 to play this game .. u can play in xp sp2 .. thats another story .. i can help u .. but @ first let me know if it worked)


  3. #3
    Member
    • AmareX's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA P35 DS3L All Solod Capasitor OCMaster
      • CPU:
      • Intel E5200 OCed 4 GHz + ASUS Silent square Cooler
      • RAM:
      • Apogee 4 GB DDR2 1066 bus at dual channel
      • Hard Drive:
      • 1000 GB Samsung
      • Graphics Card:
      • Built in
      • Display:
      • LG Flatron W1942S 19" wide 16:10 LCD
      • Sound Card:
      • Realtec 8 channel digital
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2:1 + Razer Barracuda 5:1 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech GameMaster
      • Mouse:
      • Verbatim Rapier V2 3200 DPI Laser
      • Controller:
      • XFX XGear
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW + Samsung DVDROM
      • USB Devices:
      • Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Sendon Extreme 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • I am satisfied :)
      • ISP:
      • GP
      • Download Speed:
      • 30
      • Upload Speed:
      • 30
    AmareX's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Between α and Ω.
    Posts
    3,034

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    This might help: http://banglagamer.com/forums/f28/gt...ch-crack-t4452
    Get latest video driver n dx.
    * বাংলাগেমার IRC Chat ব্যাবহার করুন, IRC খুব সামান্য ব্যান্ডউইথ ব্যাবহার করে।
    * কোন পোষ্ট ভাল লাগলে Rep+ দিয়ে পোষ্টারকে উৎসাহিত করুন।


  4. #4

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    Quote Originally Posted by pollob.codename13 View Post
    well .. first of all pc k dosh dia laav nai .. ei game NASA-r pc teo thikmoto chole na ..

    now let me help u ..
    1. do a fresh install again
    2. keep ur internet connection on nd run 'LaunchGTAIV.exe'
    3. now download all the patches from this link nd install one by one
    http://www.gamespot.com/pc/action/gr...es;header;more
    4. download this crack provided in this link
    http://www.box.net/shared/2n0196t19u
    5. copy the crack into ur gta folder
    6. now off internet nd run RGSC then skip login nd play

    (u need vista sp1 or xp sp3 to play this game .. u can play in xp sp2 .. thats another story .. i can help u .. but @ first let me know if it worked)
    Quote Originally Posted by @mrX View Post
    This might help: http://banglagamer.com/forums/f28/gt...ch-crack-t4452
    Get latest video driver n dx.
    thanks for the quick respond.

    @ pollob bhai, amar ei installation e mone hoi kono problem nai tai new install kortesii naa, because new install korte 1 hour laage (mone hoi). last e jaitaa bolsiilen, oita ami GTA 4 er ar ekta thread e porsilam. registry te kii naa kii edit korte hoi, amii bughii nai. jai hok, agei patch ar crack kori er por lekhbo.

    @ marex bhai, Amar Geforce er latest driver 185.85 ache.

    ami pollob bhai er deowa gamespot er link theke patch download korlam naa because oi khane gamespot er member houwar jonno free sign up korte hoi. ager duitaa patch download naa kore kii direct 1.0.3.0 download korle hoi ? jai hok but jehetu 1.0.3.0 download kortei hobe, so ami prothome oi tai download kortesii.

    ---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post was at 10:51 ----------

    Quote Originally Posted by far.from.cry View Post
    ager duitaa patch download naa kore kii direct 1.0.3.0 download korle hoi ? jai hok but jehetu 1.0.3.0 download kortei hobe, so ami prothome oi tai download kortesii.
    ami ei kothata bolsii ei jonno je, rockstar er original site e patch download er page e shudhu matro 1.0.3.0 download koraa jai.

  5. #5
    Member
    • pollob.codename13's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31
      • CPU:
      • Intel Pentium Duel Core E5200 2.5GHz
      • RAM:
      • 1+1 GB DDR2 667 MHz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 4770 GDDR5 512 MB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster B2030
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • csm
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • Toshiba
      • Controller:
      • Sonic Dual Shock
      • Power Supply:
      • Normal
      • Comment:
      • I always feel my pc
    pollob.codename13's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Lalbag
    Posts
    6,118

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    Quote Originally Posted by far.from.cry View Post
    ager duitaa patch download naa kore kii direct 1.0.3.0 download korle hoi ? jai hok but jehetu 1.0.3.0 download kortei hobe, so ami prothome oi tai download kortesii.

    ---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post was at 10:51 ----------

    ami ei kothata bolsii ei jonno je, rockstar er original site e patch download er page e shudhu matro 1.0.3.0 download koraa jai.
    u can test by installing only last patch
    but i think it will be better if u install all the patch ..


  6. #6

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    All right, finished doing all the things. now comes the windows XP SP3 problem.

    first downloaded the 1.0.3.0 patch from rockstar's original site. then installed it with no problem. then downloaded the crack from pollob bhai's and marex bhai's given link. then applied crack by overwritting in the installation directory. but when running the game, it shows - "Needs Windows XP SP3 or Higher"


    what to do now ?? thanks to pollob bhai and marex bhai for my progress.

  7. #7
    Member
    • pollob.codename13's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31
      • CPU:
      • Intel Pentium Duel Core E5200 2.5GHz
      • RAM:
      • 1+1 GB DDR2 667 MHz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 4770 GDDR5 512 MB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster B2030
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • csm
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • Toshiba
      • Controller:
      • Sonic Dual Shock
      • Power Supply:
      • Normal
      • Comment:
      • I always feel my pc
    pollob.codename13's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Lalbag
    Posts
    6,118

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    Quote Originally Posted by far.from.cry View Post
    but when running the game, it shows - "Needs Windows XP SP3 or Higher"

    what to do now ??
    try properties on launchGTA.exe and set it to compatibility mode for windows 2000
    i think it can also solve sp3 prblm .. let me know if it worked


  8. #8

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    Quote Originally Posted by pollob.codename13 View Post
    try properties on launchGTA.exe and set it to compatibility mode for windows 2000
    i think it can also solve sp3 prblm .. let me know if it worked
    Quote Originally Posted by pollob.codename13 View Post
    (u need vista sp1 or xp sp3 to play this game .. u can play in xp sp2 .. thats another story .. i can help u .. but @ first let me know if it worked)
    well, it worked fine.

    but, windows 2000 er compatible mode e chalano te je fps paabo, windows XP SP3 te chalaile er cheyo besii fps paabo. so, would you please tell me the way how to convert Windows XP SP2 to SP3 ? tofu bhai er GTA 4 er thread e mone hoi ei rokom kono tips nai.

    thank you for your support.

  9. #9
    Member
    • AmareX's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA P35 DS3L All Solod Capasitor OCMaster
      • CPU:
      • Intel E5200 OCed 4 GHz + ASUS Silent square Cooler
      • RAM:
      • Apogee 4 GB DDR2 1066 bus at dual channel
      • Hard Drive:
      • 1000 GB Samsung
      • Graphics Card:
      • Built in
      • Display:
      • LG Flatron W1942S 19" wide 16:10 LCD
      • Sound Card:
      • Realtec 8 channel digital
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2:1 + Razer Barracuda 5:1 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech GameMaster
      • Mouse:
      • Verbatim Rapier V2 3200 DPI Laser
      • Controller:
      • XFX XGear
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW + Samsung DVDROM
      • USB Devices:
      • Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Sendon Extreme 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • I am satisfied :)
      • ISP:
      • GP
      • Download Speed:
      • 30
      • Upload Speed:
      • 30
    AmareX's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Between α and Ω.
    Posts
    3,034

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    XP SP2 er jonno SP3 update ase.
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    Size onek besi, er cheye sp3 soho xp instll korte paren or vista.
    * বাংলাগেমার IRC Chat ব্যাবহার করুন, IRC খুব সামান্য ব্যান্ডউইথ ব্যাবহার করে।
    * কোন পোষ্ট ভাল লাগলে Rep+ দিয়ে পোষ্টারকে উৎসাহিত করুন।


  10. #10
    Member
    • pollob.codename13's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31
      • CPU:
      • Intel Pentium Duel Core E5200 2.5GHz
      • RAM:
      • 1+1 GB DDR2 667 MHz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 4770 GDDR5 512 MB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster B2030
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • csm
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • Toshiba
      • Controller:
      • Sonic Dual Shock
      • Power Supply:
      • Normal
      • Comment:
      • I always feel my pc
    pollob.codename13's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Lalbag
    Posts
    6,118

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    Quote Originally Posted by far.from.cry View Post
    but, windows 2000 er compatible mode e chalano te je fps paabo, windows XP SP3 te chalaile er cheyo besii fps paabo. so, would you please tell me the way how to convert Windows XP SP2 to SP3 ?
    frm start menu click run nd then type "regedit"
    then go to
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows\CSDVersion

    change CSDVesion value 200 to 300 (it makes gta 4 to think that ur using xp sp3)
    reboot pc
    now ur ready to rock n roll ..


  11. #11

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    Quote Originally Posted by @mrX View Post
    XP SP2 er jonno SP3 update ase.
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    Size onek besi, er cheye sp3 soho xp instll korte paren or vista.
    size onek boro dekhe ar download korlam naa, but thanks for the link. ar, amake apnii bolaa bondho koren to, boroder mukh theke apnii sunte bhalo laage naa.

    Quote Originally Posted by pollob.codename13 View Post
    frm start menu click run nd then type "regedit"
    then go to
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows\CSDVersion

    change CSDVesion value 200 to 300 (it makes gta 4 to think that ur using xp sp3)
    reboot pc
    now ur ready to rock n roll ..
    well, it also worked without any problem. ei jinish taa amar jaana chiilo naa, jaana hoilo. thank you.

    Quote Originally Posted by far.from.cry View Post
    but, windows 2000 er compatible mode e chalano te je fps paabo, windows XP SP3 te chalaile er cheyo besii fps paabo.
    this is the last and final question of mine. amar ei dharonaa taa kii true ??


    thanks to you two big brothers for helping me greatly. without you two's help, I will never be able to play GTA 4 for sure.

    ---------- Post added at 08:04 ---------- Previous post was at 08:02 ----------

    oh, MAN !!! ami minitt bhai ke thank you janaite bhoole gesii. well then, thank you to all of you three big brothers.

  12. #12

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    Bro GTA 4 Ki Windows 7 E Chole? Life E Shob Game Khelleo Ei EKta Game Ami Ekhon Porjonto Khelte Parinai!

  13. #13

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    @lone_wolf24
    chole mane douray!!i just started playing it with the greatest graphics mod icENHANCER 1.3,i almost tripped over from my chair after see the visual fest!!
    GAMES PLAYING..
    on PC:GTA IV,The Witcher 2,Crysis WARHEAD,AC:B,BATMAN:AA,DiRT 3,Portal 2

    on LAPTOP:FarCry,Crysis,NFS:MW,L4D,Angry Birds,My farm LIfe >

    on PSP: MGS: peace Walker,Killzone:Liberation,FiFA 11,Burnout Dominator,Final Fantasy:Crysis Core,GodOfWar:COO


  14. #14
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,742

    Default Re: Can't Run GTA 4 (Need Help About Crack)

    Man i played the game fully with 1.4 Patch of the game, really worked better than before somehow.Finished the game with smooth Framerate.

Similar Threads

  1. CNC3 1.09 Patch and Crack DL ink...
    By Black Neon in forum Command & Conquer
    Replies: 6
    Last Post: February 27th, 2010, 04:42
  2. Anybody got the crack?????
    By saadbillah in forum Software
    Replies: 2
    Last Post: April 14th, 2009, 21:36
  3. Crack
    By freelance in forum Older NFS Games
    Replies: 1
    Last Post: March 18th, 2009, 14:31
  4. crack supply
    By bg007 in forum Software
    Replies: 7
    Last Post: June 13th, 2008, 15:12
  5. Crack/Serialz
    By abir in forum Gaming Topics
    Replies: 6
    Last Post: April 11th, 2008, 00:35

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.26919 seconds with 14 queries.