User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: Problem with media playback

  1. #1
    Member
    • Necray's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte EP43-DSEL
      • CPU:
      • Intel Pentium Core 2 Duo 2.8 Ghz
      • RAM:
      • Transcend 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB SATA
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3
      • Display:
      • Samsung 20' LCD
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH optical
      • Power Supply:
      • Thermaltake 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD Rewritable drive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32 bit
      • Comment:
      • :)
      • ISP:
      • Smile Silver Package
      • Download Speed:
      • 18
    Necray's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Greenroad
    Posts
    440

    Default Problem with media playback

    Amar ager PC te GOM joss kaj korto, i could play almost every file on it. But in my new PC, it can't even play avi files! I only get sound, no video output. I even tried the latest version of GOM Player. Is this happening because I have CCCP(Combined Community Codec Pack) installed?

    tachara MPC othoba jekono media player e external subtitle wala video file chalale subtitle early chole ashe. I generally use MPC and I couldn't find any option to control the speed of subtitle. Amar ager PC te eisob problem hoto na. I even uninstalled CCCP and installed k-lite codec pack

  2. #2
    VIP Member
    • Mad Monk's Gadgets
      • Motherboard:
      • 865PE...Gigabyte
      • CPU:
      • P4 2.4Ghz (478 socket)
      • RAM:
      • 512+512 DDR1
      • Hard Drive:
      • 80GB samsung IDE
      • Graphics Card:
      • Geforce Fx 5200 Palit Brand,128mb AGP Card
      • Display:
      • Samsung 793 Magic Bright
      • Sound Card:
      • Built in :(
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Controller:
      • UCOM Dual
      • Power Supply:
      • normal
      • Optical Drive:
      • Asus & LiteON
      • Operating System:
      • XP Sp2
      • Benchmark Scores:
      • 0-2 !! or something Shitty
      • Comment:
      • Old is Gold
      • Download Speed:
      • 100
      • Upload Speed:
      • 40
    Mad Monk's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,784

    Default Re: Problem with media playback

    আমি এখন KM Player use করতেসি। ভালই...

  3. #3
    Member
    • Walking Death's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gaytell Chumma v.1
      • CPU:
      • Quad ballz [newly purchased :)]
      • RAM:
      • Poshu pakhi pali na[vegeterian]
      • Hard Drive:
      • huggies diper storage capacity 1 TB
      • Graphics Card:
      • Amar choshmar power 2.00 HD UVray protection
      • Display:
      • Ja dekhi tai[sometimes nightfall]
      • Sound Card:
      • Sound abar kobe card hishebe available moja los naki?
      • Speakers/HPs:
      • Amar kono hearing problem nai anyway Hearing AID 4.1
      • Keyboard:
      • Computer e key use hoy jantam na.
      • Mouse:
      • My mouse has no balls
      • Controller:
      • Ami
      • Power Supply:
      • Biogas
      • Optical Drive:
      • fiber optic
      • USB Devices:
      • Gaysaccent 8 shitabyte
      • UPS:
      • Bio Gas dual
      • Operating System:
      • Benchmark Scores:
      • Halay pagol hoise naki? ki koy
      • Comment:
      • Comment korlum
      • ISP:
      • Paile khun kormu
      • Download Speed:
      • 100 kilo BITE
      • Upload Speed:
      • Na kono BITE khay na khali dey
    Walking Death's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Enshrouded
    Posts
    1,977

    Default Re: Problem with media playback

    Quote Originally Posted by Necray View Post
    Amar ager PC te GOM joss kaj korto, i could play almost every file on it. But in my new PC, it can't even play avi files! I only get sound, no video output. I even tried the latest version of GOM Player. Is this happening because I have CCCP(Combined Community Codec Pack) installed?

    tachara MPC othoba jekono media player e external subtitle wala video file chalale subtitle early chole ashe. I generally use MPC and I couldn't find any option to control the speed of subtitle. Amar ager PC te eisob problem hoto na. I even uninstalled CCCP and installed k-lite codec pack


    use coreAVC codec

    Like a wolf in sheep's clothing
    I try to hide my deepest sins,
    Of all the things that I've done wrong
    And I know where I belong.



    http://www.last.fm/user/deathwalking

  4. #4
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Problem with media playback

    using coreAvc wont do.Ffdshow wont allow its reg settings to be overwritten.Firstly go to CCCP settings.And disable CCCP's H.264 feature.Then dl coreAVC and install it!If you posses a nvidia card you can use Cuda to decode vids.But thats off the point.Next access Gom players settings and select use system decoders instead of internal ones if such a option exists.If it doesnt then Gom player is just not worth the trouble.Switch to something more versatile like Km player.And vlc sux.Wont let you select which decoders to use!
    All the above was assuming that the four C.C of the file trying to be played was X.264 or H.264.Please specify the codec details.For obtaining it you can use something like mediainfo or any other tool.
    Best regards,
    ~~Wintereise

  5. #5
    Member
    • Necray's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte EP43-DSEL
      • CPU:
      • Intel Pentium Core 2 Duo 2.8 Ghz
      • RAM:
      • Transcend 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB SATA
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3
      • Display:
      • Samsung 20' LCD
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH optical
      • Power Supply:
      • Thermaltake 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD Rewritable drive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32 bit
      • Comment:
      • :)
      • ISP:
      • Smile Silver Package
      • Download Speed:
      • 18
    Necray's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Greenroad
    Posts
    440

    Default Re: Problem with media playback

    Any thoughts on the subtitle part?

  6. #6
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Problem with media playback

    the subs are prolly softsubbed.Demuxe them.Google it for more infos(I'm 110% lazy).Extract the sub file.And load the file with the player.Most players have the option for extt. subs(yes,vlc as well xP)

  7. #7
    Member
    • Necray's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte EP43-DSEL
      • CPU:
      • Intel Pentium Core 2 Duo 2.8 Ghz
      • RAM:
      • Transcend 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB SATA
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3
      • Display:
      • Samsung 20' LCD
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH optical
      • Power Supply:
      • Thermaltake 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD Rewritable drive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32 bit
      • Comment:
      • :)
      • ISP:
      • Smile Silver Package
      • Download Speed:
      • 18
    Necray's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Greenroad
    Posts
    440

    Default Re: Problem with media playback

    Well, I've found the problem with GOM Player. Turns out it can't produce video output if torrent downloads are on o_0 That's strange, my processor is Core 2 duo 2.8 GHz

Similar Threads

  1. Windows Media Player 12 2008
    By Mad Monk in forum Software
    Replies: 10
    Last Post: August 19th, 2009, 20:32
  2. Closed Aver media TV card
    By cybervirus007 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 1
    Last Post: April 21st, 2009, 21:49
  3. Installing WIndows Media Player 11 in XP SP3
    By Necray in forum Software
    Replies: 27
    Last Post: February 3rd, 2009, 12:51
  4. Is There Any Problem in PS3
    By Enamul007 in forum PlayStation
    Replies: 11
    Last Post: December 30th, 2008, 16:25
  5. All Codec for Windows Media Player
    By Mad Monk in forum Software
    Replies: 2
    Last Post: April 25th, 2008, 19:59

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.19174 seconds with 14 queries.