User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: Hamachi?

  1. #1
    Member
    • xK::CREATOR's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte ga-g31m-s2l
      • CPU:
      • Core 2 duo E7200, 2.5 ghz of clockspeed, 3mb of L2 cache, 1033 mhz FSB
      • RAM:
      • 2 gb trancend, 800 mhz bus | Baraite chai, shamortho nai.
      • Hard Drive:
      • samsung 160 gb sata
      • Graphics Card:
      • xfx 8500 GT
      • Display:
      • 17" dell e178wf lcd <--- if it were a ladeh, she would have definitely been my wife.
      • Sound Card:
      • Built in.
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic.
      • Keyboard:
      • Naah, i am more into guitars..
      • Mouse:
      • Razer Salmosa
      • Controller:
      • None.
      • Power Supply:
      • Delux 450 watt | power tree UPS | Rahim afrooz IPS | Italian power substation
      • Optical Drive:
      • Fibre optic er naam shunsi.. optical drive kya cheese hain ?? :S
      • Benchmark Scores:
      • Naah, i'd rather preffer sitting on chairs.
      • Comment:
      • Shobai to shukhi hote chaye.. tobu keu shukhi hoy, keu hoyna.. :'(
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 40~
      • Upload Speed:
      • 40~
    xK::CREATOR's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhanmondi , Dhaka, Bangladesh
    Posts
    2,689

    Exclamation Hamachi?

    I was wondering if it possible to play NFS2SE with friends using the hamachi.
    I have no idea about nfs2se's lan compatibility or what so ever. NO idea.

    SO i was wondering if anyone knows anything regarding to this, NFS2SE Hamachi.
    Or if anyone plays it using hamachi, knows how to play etc.

  2. #2
    VIP Member
    • Mad Monk's Gadgets
      • Motherboard:
      • 865PE...Gigabyte
      • CPU:
      • P4 2.4Ghz (478 socket)
      • RAM:
      • 512+512 DDR1
      • Hard Drive:
      • 80GB samsung IDE
      • Graphics Card:
      • Geforce Fx 5200 Palit Brand,128mb AGP Card
      • Display:
      • Samsung 793 Magic Bright
      • Sound Card:
      • Built in :(
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Controller:
      • UCOM Dual
      • Power Supply:
      • normal
      • Optical Drive:
      • Asus & LiteON
      • Operating System:
      • XP Sp2
      • Benchmark Scores:
      • 0-2 !! or something Shitty
      • Comment:
      • Old is Gold
      • Download Speed:
      • 100
      • Upload Speed:
      • 40
    Mad Monk's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,784

    Default

    Fahaad(vyrush) mone hoe khelsilo NFSIISE Lan a...
    ami kisui jani na...pc er shathe khelei moja pai

  3. #3
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    see this page...

    http://www.fortunecity.com/underworl...529/nfs2se.htm

    but sad thing is links are not working.. guys keep searching, its sure there is a patch for fixing lan.

  4. #4
    VIP Member
    • Black Neon's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel 4570 3.2 GHz Core i5 4th Gen.
      • RAM:
      • 16 GB Corsair Vengeance DDR3 [1600]
      • Hard Drive:
      • [W.D. Caviar Blue 2 T.B. X4] + [W.D. Caviar Blue 1 T.B. X1] + [Transcend StoreJet USB 3 1 TB X3]
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7870 GHZ EDITION OC VERSION 2G GDDR5
      • Display:
      • ASUS VX229H + ASUS VX229H [Dual Display]
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 6.1
      • Keyboard:
      • Logitech G510 Gaming Keyboard and Logitech G13 Advanced Gameboard
      • Mouse:
      • Logitech G 500
      • Controller:
      • Logitech Rumble PAD 2 & Microsoft XBOX 360
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower Grand 750W
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X SATA DVD-RW and Samsung 22X USB Extarnal DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 35 ULTRA
      • UPS:
      • Apollo 1200 V/A
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate Edition X64
      • Benchmark Scores:
      • I hate Benchmark
      • Comment:
      • IT's OK For Me....
      • ISP:
      • Teletalk 3G
      • Download Speed:
      • 128 KBPS
      • Upload Speed:
      • 64 KBPS
      • Console:
      • 138
    Black Neon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pallabi, Dhaka
    Posts
    1,213

    Default

    nfsplanet e paoua jete pare...

  5. #5
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    nope nfsplanet e nfs4 theke start hoise... er aager gula nai...

  6. #6
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default

    nfs2 modem diye khela jai.. game menu te direct modem select korte hoi, lan/bb te kaj korena. otherwise split screen khelte hoi. this is what i know.

  7. #7
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte
      • CPU:
      • Q6600
      • RAM:
      • 3GB DDR II
      • Hard Drive:
      • 320GB
      • Graphics Card:
      • 8600GT :(
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Controller:
      • Logitech RumblePad
      • ISP:
      • BDCom
      • Download Speed:
      • 20KB/s
      • Upload Speed:
      • 3MB/s
    xk::v (G®immjaw)'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,551

    Default

    It worked LAN! we didnt use Modem!
    http://banglagamer.com/forums/image.php?type=sigpic&userid=19&dateline=1231856079

  8. #8
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default

    hmm lets play/ tell me how.

    aww i cant run it..

  9. #9
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    Quote Originally Posted by DevilRFT View Post
    see this page...

    http://www.fortunecity.com/underworl...529/nfs2se.htm

    but sad thing is links are not working.. guys keep searching, its sure there is a patch for fixing lan.
    just visit this page... it says The patch includes following:

    * Addition: TCP network protocol.
    * Addition: Ability to play network games with a "peer to peer" packet transfer model.
    * Fix: Force Feedback chugging.
    * Fix: Videos by-passed when a fluttering or uncalibrated joystick was plugged in.


    so just need to see where the patch can be found now..

  10. #10
    Member
    • xK::CREATOR's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte ga-g31m-s2l
      • CPU:
      • Core 2 duo E7200, 2.5 ghz of clockspeed, 3mb of L2 cache, 1033 mhz FSB
      • RAM:
      • 2 gb trancend, 800 mhz bus | Baraite chai, shamortho nai.
      • Hard Drive:
      • samsung 160 gb sata
      • Graphics Card:
      • xfx 8500 GT
      • Display:
      • 17" dell e178wf lcd <--- if it were a ladeh, she would have definitely been my wife.
      • Sound Card:
      • Built in.
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic.
      • Keyboard:
      • Naah, i am more into guitars..
      • Mouse:
      • Razer Salmosa
      • Controller:
      • None.
      • Power Supply:
      • Delux 450 watt | power tree UPS | Rahim afrooz IPS | Italian power substation
      • Optical Drive:
      • Fibre optic er naam shunsi.. optical drive kya cheese hain ?? :S
      • Benchmark Scores:
      • Naah, i'd rather preffer sitting on chairs.
      • Comment:
      • Shobai to shukhi hote chaye.. tobu keu shukhi hoy, keu hoyna.. :'(
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 40~
      • Upload Speed:
      • 40~
    xK::CREATOR's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhanmondi , Dhaka, Bangladesh
    Posts
    2,689

    Default

    has anyone tried this? this sure isnt the whole game file as it is only 6 mb. then what is it?

    http://www.gamershell.com/pc/need_fo...downloads.html

  11. #11
    Member
    • xK::CREATOR's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte ga-g31m-s2l
      • CPU:
      • Core 2 duo E7200, 2.5 ghz of clockspeed, 3mb of L2 cache, 1033 mhz FSB
      • RAM:
      • 2 gb trancend, 800 mhz bus | Baraite chai, shamortho nai.
      • Hard Drive:
      • samsung 160 gb sata
      • Graphics Card:
      • xfx 8500 GT
      • Display:
      • 17" dell e178wf lcd <--- if it were a ladeh, she would have definitely been my wife.
      • Sound Card:
      • Built in.
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic.
      • Keyboard:
      • Naah, i am more into guitars..
      • Mouse:
      • Razer Salmosa
      • Controller:
      • None.
      • Power Supply:
      • Delux 450 watt | power tree UPS | Rahim afrooz IPS | Italian power substation
      • Optical Drive:
      • Fibre optic er naam shunsi.. optical drive kya cheese hain ?? :S
      • Benchmark Scores:
      • Naah, i'd rather preffer sitting on chairs.
      • Comment:
      • Shobai to shukhi hote chaye.. tobu keu shukhi hoy, keu hoyna.. :'(
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 40~
      • Upload Speed:
      • 40~
    xK::CREATOR's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhanmondi , Dhaka, Bangladesh
    Posts
    2,689

    Default

    has anyone tried this? this sure isnt the whole game file as it is only 6 mb. then what is it?

    http://www.gamershell.com/pc/need_fo...downloads.html

    -------------------

    this is a possible target : http://www.nfscheats.com/index.php?section=nfs2se

    i have found this patch for internet gaming. havent tested. please some one test this :
    http://www.mediafire.com/?tmj1gbdxmjm

    ----------------------------

    i also have found this :
    http://www.nfscars.net/forum/showthread.php?t=15953

  12. #12
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    good worki m testing if any of these works... thnx

  13. #13
    Member
    • xK::CREATOR's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte ga-g31m-s2l
      • CPU:
      • Core 2 duo E7200, 2.5 ghz of clockspeed, 3mb of L2 cache, 1033 mhz FSB
      • RAM:
      • 2 gb trancend, 800 mhz bus | Baraite chai, shamortho nai.
      • Hard Drive:
      • samsung 160 gb sata
      • Graphics Card:
      • xfx 8500 GT
      • Display:
      • 17" dell e178wf lcd <--- if it were a ladeh, she would have definitely been my wife.
      • Sound Card:
      • Built in.
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic.
      • Keyboard:
      • Naah, i am more into guitars..
      • Mouse:
      • Razer Salmosa
      • Controller:
      • None.
      • Power Supply:
      • Delux 450 watt | power tree UPS | Rahim afrooz IPS | Italian power substation
      • Optical Drive:
      • Fibre optic er naam shunsi.. optical drive kya cheese hain ?? :S
      • Benchmark Scores:
      • Naah, i'd rather preffer sitting on chairs.
      • Comment:
      • Shobai to shukhi hote chaye.. tobu keu shukhi hoy, keu hoyna.. :'(
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 40~
      • Upload Speed:
      • 40~
    xK::CREATOR's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhanmondi , Dhaka, Bangladesh
    Posts
    2,689

    Default

    i am so eager to play nfs2se over the internet.

    edit : i just tested the mediafire one. it ruins the original patch which came with the downloaded folder which i downloaded from banglagamer.com

  14. #14
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    problem hoye gelo... amar nfs2 to akhon choltese na... backup thekeo run korlam, kono laav hoitese na.. run kore background e chole jay. Task manager e giye dekha jay.. Aage jader ei problem hoise tara kivabe solve korse. I guess window er theme er sathe er kono link ase, coz ami recently windowblinds install korsilam. :S

  15. #15
    Member
    • xK::CREATOR's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte ga-g31m-s2l
      • CPU:
      • Core 2 duo E7200, 2.5 ghz of clockspeed, 3mb of L2 cache, 1033 mhz FSB
      • RAM:
      • 2 gb trancend, 800 mhz bus | Baraite chai, shamortho nai.
      • Hard Drive:
      • samsung 160 gb sata
      • Graphics Card:
      • xfx 8500 GT
      • Display:
      • 17" dell e178wf lcd <--- if it were a ladeh, she would have definitely been my wife.
      • Sound Card:
      • Built in.
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic.
      • Keyboard:
      • Naah, i am more into guitars..
      • Mouse:
      • Razer Salmosa
      • Controller:
      • None.
      • Power Supply:
      • Delux 450 watt | power tree UPS | Rahim afrooz IPS | Italian power substation
      • Optical Drive:
      • Fibre optic er naam shunsi.. optical drive kya cheese hain ?? :S
      • Benchmark Scores:
      • Naah, i'd rather preffer sitting on chairs.
      • Comment:
      • Shobai to shukhi hote chaye.. tobu keu shukhi hoy, keu hoyna.. :'(
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 40~
      • Upload Speed:
      • 40~
    xK::CREATOR's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhanmondi , Dhaka, Bangladesh
    Posts
    2,689

    Default

    nope. amar xp te windows classic theme e chalacchi. windows theme e kono shomossha nai. jodi kono shomossha theke thake that is that this patch over does the previous patch which originally came with the nfs2se folder.

  16. #16
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    ki boli ar ki bujhe :S

    ami bollam ami 3rd party theme install korsi, eijonno amar problem hoitese may be... tomar kotha bollam koi

  17. #17
    Member
    • xK::CREATOR's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte ga-g31m-s2l
      • CPU:
      • Core 2 duo E7200, 2.5 ghz of clockspeed, 3mb of L2 cache, 1033 mhz FSB
      • RAM:
      • 2 gb trancend, 800 mhz bus | Baraite chai, shamortho nai.
      • Hard Drive:
      • samsung 160 gb sata
      • Graphics Card:
      • xfx 8500 GT
      • Display:
      • 17" dell e178wf lcd <--- if it were a ladeh, she would have definitely been my wife.
      • Sound Card:
      • Built in.
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic.
      • Keyboard:
      • Naah, i am more into guitars..
      • Mouse:
      • Razer Salmosa
      • Controller:
      • None.
      • Power Supply:
      • Delux 450 watt | power tree UPS | Rahim afrooz IPS | Italian power substation
      • Optical Drive:
      • Fibre optic er naam shunsi.. optical drive kya cheese hain ?? :S
      • Benchmark Scores:
      • Naah, i'd rather preffer sitting on chairs.
      • Comment:
      • Shobai to shukhi hote chaye.. tobu keu shukhi hoy, keu hoyna.. :'(
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 40~
      • Upload Speed:
      • 40~
    xK::CREATOR's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhanmondi , Dhaka, Bangladesh
    Posts
    2,689

    Default

    are miya, ami bollam je windows blind / 3rd party theme e kono shomossha nai.
    karon ami most simple theme ( classic ) use korchi. same problem happened for me.

  18. #18
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    ooo akhon bujsi...bujhay bolba tou je tomaro problem hoise... kintu how did u solve it? or did u solve it yet?

    ami to patch mari nai, tar aagei dekhi nfs run kortese na. onek din run kori nai to eijonno bujhtesi na kobe theke problem

  19. #19
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default

    i thought nfs2 doesn't run in xp sp2.

  20. #20
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default

    na ami to sarajibon sp2 use kortesi... i faced this problem before, but no idea what is the real reason behind this. koeykdin aage to cholse, even 3dfx mode eo cholse.. ajke hotat run kore dekhi chole na :S weird

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. H.A.W.X. through Hamachi
    By SK in forum Online Multiplayer
    Replies: 6
    Last Post: April 8th, 2011, 13:20
  2. How to play in hamachi plz HELP........
    By [email protected]_xition in forum Top FIFA Players
    Replies: 24
    Last Post: June 16th, 2009, 19:55
  3. abt hamachi
    By saadbillah in forum Software
    Replies: 11
    Last Post: August 21st, 2008, 19:31
  4. UT 2004 UT via hamachi
    By HeLL]deathknight in forum Unreal Tournament
    Replies: 15
    Last Post: July 22nd, 2008, 18:59
  5. Hamachi
    By abir in forum Software
    Replies: 11
    Last Post: April 2nd, 2008, 23:20

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.31633 seconds with 14 queries.