User Tag List

Results 1 to 20 of 20

Thread: version of vista

  1. #1
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default version of vista

    which version of vista is the best for gaming and stuff i.e.Home,Premium,etc. ?
    32 or 64 bit?
    is update necessary for vista?
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  2. #2
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: version of vista

    I suggest you stick to 32bit Ultimate edition. Make sure you get at least SP1

  3. #3
    Member
    • AmareX's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA P35 DS3L All Solod Capasitor OCMaster
      • CPU:
      • Intel E5200 OCed 4 GHz + ASUS Silent square Cooler
      • RAM:
      • Apogee 4 GB DDR2 1066 bus at dual channel
      • Hard Drive:
      • 1000 GB Samsung
      • Graphics Card:
      • Built in
      • Display:
      • LG Flatron W1942S 19" wide 16:10 LCD
      • Sound Card:
      • Realtec 8 channel digital
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2:1 + Razer Barracuda 5:1 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech GameMaster
      • Mouse:
      • Verbatim Rapier V2 3200 DPI Laser
      • Controller:
      • XFX XGear
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW + Samsung DVDROM
      • USB Devices:
      • Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Sendon Extreme 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • I am satisfied :)
      • ISP:
      • GP
      • Download Speed:
      • 30
      • Upload Speed:
      • 30
    AmareX's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Between α and Ω.
    Posts
    3,034

    Default Re: version of vista

    I am using vista 64 bit ultimate sp2 without any problem. Gaming performance is as good as I expect.
    * বাংলাগেমার IRC Chat ব্যাবহার করুন, IRC খুব সামান্য ব্যান্ডউইথ ব্যাবহার করে।
    * কোন পোষ্ট ভাল লাগলে Rep+ দিয়ে পোষ্টারকে উৎসাহিত করুন।


  4. #4
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: version of vista

    I am using vista 64 bit ultimate sp2 without any problem. Gaming performance is as good as I expect.
    man how can i get my hands on your one?
    where can i download it from?
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  5. #5
    Member
    • AmareX's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA P35 DS3L All Solod Capasitor OCMaster
      • CPU:
      • Intel E5200 OCed 4 GHz + ASUS Silent square Cooler
      • RAM:
      • Apogee 4 GB DDR2 1066 bus at dual channel
      • Hard Drive:
      • 1000 GB Samsung
      • Graphics Card:
      • Built in
      • Display:
      • LG Flatron W1942S 19" wide 16:10 LCD
      • Sound Card:
      • Realtec 8 channel digital
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2:1 + Razer Barracuda 5:1 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech GameMaster
      • Mouse:
      • Verbatim Rapier V2 3200 DPI Laser
      • Controller:
      • XFX XGear
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW + Samsung DVDROM
      • USB Devices:
      • Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Sendon Extreme 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • I am satisfied :)
      • ISP:
      • GP
      • Download Speed:
      • 30
      • Upload Speed:
      • 30
    AmareX's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Between α and Ω.
    Posts
    3,034

    Default Re: version of vista

    Quote Originally Posted by йЦммєя³¹ View Post
    man how can i get my hands on your one?
    where can i download it from?
    Check your PM.
    * বাংলাগেমার IRC Chat ব্যাবহার করুন, IRC খুব সামান্য ব্যান্ডউইথ ব্যাবহার করে।
    * কোন পোষ্ট ভাল লাগলে Rep+ দিয়ে পোষ্টারকে উৎসাহিত করুন।


  6. #6
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: version of vista

    marex, did you upgrade to SP2 or did you do a clean install of it? If its the latter can you please send me or link me to a copy of your crack?

  7. #7
    Member
    • AmareX's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA P35 DS3L All Solod Capasitor OCMaster
      • CPU:
      • Intel E5200 OCed 4 GHz + ASUS Silent square Cooler
      • RAM:
      • Apogee 4 GB DDR2 1066 bus at dual channel
      • Hard Drive:
      • 1000 GB Samsung
      • Graphics Card:
      • Built in
      • Display:
      • LG Flatron W1942S 19" wide 16:10 LCD
      • Sound Card:
      • Realtec 8 channel digital
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2:1 + Razer Barracuda 5:1 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech GameMaster
      • Mouse:
      • Verbatim Rapier V2 3200 DPI Laser
      • Controller:
      • XFX XGear
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW + Samsung DVDROM
      • USB Devices:
      • Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Sendon Extreme 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • I am satisfied :)
      • ISP:
      • GP
      • Download Speed:
      • 30
      • Upload Speed:
      • 30
    AmareX's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Between α and Ω.
    Posts
    3,034

    Default Re: version of vista

    Quote Originally Posted by aayman_farzand View Post
    marex, did you upgrade to SP2 or did you do a clean install of it? If its the latter can you please send me or link me to a copy of your crack?
    I dont use any crack. My dvd came with sp1, i installed sp2 later(recently). Using this for almost 2 yrs no problem.
    * বাংলাগেমার IRC Chat ব্যাবহার করুন, IRC খুব সামান্য ব্যান্ডউইথ ব্যাবহার করে।
    * কোন পোষ্ট ভাল লাগলে Rep+ দিয়ে পোষ্টারকে উৎসাহিত করুন।


  8. #8
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: version of vista

    I dont use any crack. My dvd came with sp1, i installed sp2 later(recently). Using this for almost 2 yrs no problem.
    could u plz give the links to download
    or attach the torrent here
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  9. #9
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: version of vista

    I get it, yours is the OEM version of Vista right?

  10. #10
    Member
    • AmareX's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA P35 DS3L All Solod Capasitor OCMaster
      • CPU:
      • Intel E5200 OCed 4 GHz + ASUS Silent square Cooler
      • RAM:
      • Apogee 4 GB DDR2 1066 bus at dual channel
      • Hard Drive:
      • 1000 GB Samsung
      • Graphics Card:
      • Built in
      • Display:
      • LG Flatron W1942S 19" wide 16:10 LCD
      • Sound Card:
      • Realtec 8 channel digital
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2:1 + Razer Barracuda 5:1 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech GameMaster
      • Mouse:
      • Verbatim Rapier V2 3200 DPI Laser
      • Controller:
      • XFX XGear
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW + Samsung DVDROM
      • USB Devices:
      • Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Sendon Extreme 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • I am satisfied :)
      • ISP:
      • GP
      • Download Speed:
      • 30
      • Upload Speed:
      • 30
    AmareX's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Between α and Ω.
    Posts
    3,034

    Default Re: version of vista

    Yup.. its pre activated.
    * বাংলাগেমার IRC Chat ব্যাবহার করুন, IRC খুব সামান্য ব্যান্ডউইথ ব্যাবহার করে।
    * কোন পোষ্ট ভাল লাগলে Rep+ দিয়ে পোষ্টারকে উৎসাহিত করুন।


  11. #11
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: version of vista

    Just installed Vista x64 SP2 integrated, crack is also working fine. If any smile/BDcom users (especially IPT members) want it then send me a PM. I want you guys to use IPT as it'll boost my ratio as well.

  12. #12
    Member
    • Master Chief's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Strix Z270H
      • CPU:
      • Intel Core i5 7600K @4.7 GHz
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3200MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 960 Evo 256gb m.2 SSD, Samsung 1TB+320GB
      • Graphics Card:
      • Asus 1080ti Turbo Liquid [email protected] Core
      • Display:
      • Asus ROG Swift PG279Q+LG2261
      • Speakers/HPs:
      • Logitech G930 + Creative T6060 5.1 Speakers
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G602
      • Controller:
      • Dualshock 4
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smartpower 830W
      • Optical Drive:
      • Asus dvd rom,Samsung dvd writer
      • UPS:
      • Powerguard 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Ultimate 64 bit
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 400
      • Upload Speed:
      • 400

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Uttara
    Posts
    273

    Default Re: version of vista

    If anyone needs the crack here it is-
    Attached Files Attached Files

  13. #13
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: version of vista

    thanx bro
    though i got a working crack for 32 bit version
    so, should i update my vista?
    i mean when i used xp ppl used to say not to update xp
    and that option wasn't bad for xp
    so what should i do for vista?
    won't update until u guys to reply
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  14. #14
    Member
    • cRush's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35P
      • CPU:
      • Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz (Oc @ 3.11Ghz ) 2*4MB Cache
      • RAM:
      • 2*2GB Transcend DDR2 Ram @800Mhz (Oc @840 Mhz)
      • Hard Drive:
      • 320GB Hitachi HDD + 500 GB Samsung F3 HDD
      • Graphics Card:
      • Palit GTX560 Ti Sonic 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster932B 19" LCD Monitor
      • Sound Card:
      • RealTek HD 7.1 Soundcard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones+ Creative 5:1 Surround Sound
      • Keyboard:
      • A4Tech Anti-RSI Keyboard
      • Mouse:
      • Genius G500 Laser 2500dpi
      • Controller:
      • Sony Sixaxis
      • Power Supply:
      • ThermalTek 420W
      • Optical Drive:
      • Asus SATA DVDRW drive + Asus IDE DVD-combo Drive
      • Operating System:
      • Windows 7 RTM 64Bit
      • Comment:
      • IT RAWKS :D
      • ISP:
      • Local (STAR ISP)
      • Download Speed:
      • 32 - 40
      • Upload Speed:
      • 40 - 60
      • Console:
      • 144
    cRush's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    3,618

    Default Re: version of vista

    update ofcourse.

  15. #15
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: version of vista

    Ya you can update, just don't download the "Malicious Software Removal" program. It detected the activation crack in my OEM, but could'nt remove it and suggested that I reinstall windows lol. But even then I could still update windows.

  16. #16
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: version of vista

    Ya you can update, just don't download the "Malicious Software Removal" program. It detected the activation crack in my OEM, but could'nt remove it and suggested that I reinstall windows lol. But even then I could still update windows.
    well the problem is i can't
    update at all
    after checking shows downloading and installing
    but at the end shows a cross sign and option for checking comes again
    i don't know what to do
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  17. #17
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: version of vista

    If you used Master Chief's crack, try removing it and install the one attached below.

    This one supports SP1, if you have SP2, then let me know I;ll upload the crack.
    Attached Files Attached Files

  18. #18
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: version of vista

    Quote Originally Posted by aayman_farzand View Post
    If you used Master Chief's crack, try removing it and install the one attached below.

    This one supports SP1, if you have SP2, then let me know I;ll upload the crack.
    my one is sp2 and the crack from the dvd seemed to work
    cause it says that my windows is activated
    but then again it won't update
    maybe ur one will work
    shows a code error
    so what should i do?
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  19. #19
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: version of vista

    My one works, I update it as well.

    Extract it and run it as administrator. I too got an error, but after that 2 CMD windows opened and I let them do their work and restarted my PC.

  20. #20
    Member
    • Master Chief's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Strix Z270H
      • CPU:
      • Intel Core i5 7600K @4.7 GHz
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3200MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 960 Evo 256gb m.2 SSD, Samsung 1TB+320GB
      • Graphics Card:
      • Asus 1080ti Turbo Liquid [email protected] Core
      • Display:
      • Asus ROG Swift PG279Q+LG2261
      • Speakers/HPs:
      • Logitech G930 + Creative T6060 5.1 Speakers
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G602
      • Controller:
      • Dualshock 4
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smartpower 830W
      • Optical Drive:
      • Asus dvd rom,Samsung dvd writer
      • UPS:
      • Powerguard 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Ultimate 64 bit
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 400
      • Upload Speed:
      • 400

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Uttara
    Posts
    273

    Default Re: version of vista

    Search in google what the code error means.Maybe its just a connection problem.
    I used this crack when I installed vista for the first time.Then I updated to sp1 and now updated to sp2 and still its working like a charm
    I can update everything without a problem even the Malicious Software Removal part

Similar Threads

  1. Which version u like the most???
    By Walking Death in forum Arcade
    Replies: 20
    Last Post: February 19th, 2009, 16:53
  2. PC version of GTA IV looks much better
    By CvP in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 22
    Last Post: November 6th, 2008, 14:23
  3. CSS Version 18.2 Released
    By TE.Terminator in forum CS: Source
    Replies: 20
    Last Post: October 11th, 2008, 02:57
  4. Top Spin 2 - Pc Version
    By xk::v (G®immjaw) in forum Sports
    Replies: 13
    Last Post: September 14th, 2008, 16:11
  5. New version/patch of 1.6
    By SenSeiFAR in forum CS 1.6
    Replies: 18
    Last Post: May 28th, 2008, 23:38

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30548 seconds with 15 queries.