User Tag List

Results 1 to 10 of 10

Thread: "DATA cannot be decompressed: code: -7" while installing certain games

  1. #1
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default "DATA cannot be decompressed: code: -7" while installing certain games

    PLEASE HELPPP!!!!! it happens when i try to install Rage or Maxpayne 3.... same error!!! really want these two games to work!!! there is no problem with the setup files cause others are playing using this... so please any advise???

  2. #2
    Member
    • Cpt.Mactavish's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR
      • CPU:
      • Intel C2D
      • RAM:
      • 2GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 6670 GDDR5
      • Display:
      • Samsung syncmaster S19A300B 18.5"inch LED
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Power Supply:
      • Generic Tiner Box
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Benchmark Scores:
      • Cpu:5.4,Gpu:7.1,HDD:5.9
      • Comment:
      • Happy with it!
    Cpt.Mactavish's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    992

    Default

    Hey they r from blackbox r8?

  3. #3
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default

    dont know... bought dvds of both of them.. Rage and Maxpayne 3 both are 3dvds each....

  4. #4
    Member
    • Cpt.Mactavish's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR
      • CPU:
      • Intel C2D
      • RAM:
      • 2GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 6670 GDDR5
      • Display:
      • Samsung syncmaster S19A300B 18.5"inch LED
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Power Supply:
      • Generic Tiner Box
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Benchmark Scores:
      • Cpu:5.4,Gpu:7.1,HDD:5.9
      • Comment:
      • Happy with it!
    Cpt.Mactavish's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    992

    Default

    I found this error while installing 2 of blackbox repacks.in most cases it causes for corrupted archieves.how much space do u have in ur c drive?copy the files in hdd and try again.

  5. #5
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default

    Quote Originally Posted by Cpt.Mactavish View Post
    I found this error while installing 2 of blackbox repacks.in most cases it causes for corrupted archieves.how much space do u have in ur c drive?copy the files in hdd and try again.
    the files are copied in HDD... and c drive has 29gb free space... but im installing in D drive which has 32gb of free space...

  6. #6

    Default

    Max3 install korte 4h lage.on topic,dvd change kore dekhte paren.kaj hoite pare
    now playing-witcher 2,mass effect 2,hunted the demon forge,bioshock 2.
    gonna play-metro 2033,hydrophobia prophecy,

  7. #7
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,182

    Default

    The problem is caused by a corrupt archive, have the discs changed!

  8. #8
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default

    Quote Originally Posted by BFG9000 View Post
    The problem is caused by a corrupt archive, have the discs changed!
    btw, my max payne 3 problem has been solved by emptying a lot of space in C drive... I actually had a spare partition so merged it with C drive, after doing so the game installed properly.... but no luck with RAGE... gonna change the dvd tomorrow....

  9. #9
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,182

    Default

    I bought Rage, 3 Dvd and the first time around while installing, it gave me the exact same error while reading data from the 2nd disc, took the Dvds back, they changed it without even taking a look at the discs, I assume this is common.

  10. #10
    Member
    • Cpt.Mactavish's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR
      • CPU:
      • Intel C2D
      • RAM:
      • 2GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 6670 GDDR5
      • Display:
      • Samsung syncmaster S19A300B 18.5"inch LED
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Power Supply:
      • Generic Tiner Box
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Benchmark Scores:
      • Cpu:5.4,Gpu:7.1,HDD:5.9
      • Comment:
      • Happy with it!
    Cpt.Mactavish's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    992

    Default

    Quote Originally Posted by rabbyx7 View Post
    btw, my max payne 3 problem has been solved by emptying a lot of space in C drive... I actually had a spare partition so merged it with C drive, after doing so the game installed properly.... but no luck with RAGE... gonna change the dvd tomorrow....
    that's why i asked the free space u have in c drive.such thing happened with me with mass effect 2

    - - - Updated - - -

    And cry1
    Last edited by Cpt.Mactavish; May 30th, 2013 at 04:54.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: March 21st, 2012, 15:02
  2. Replies: 5
    Last Post: October 28th, 2011, 14:08
  3. Kr0ne WCG blog: "Olympic Games of eSport"
    By Upal-de-choosen1™ in forum Top FIFA Players
    Replies: 0
    Last Post: May 12th, 2010, 00:35
  4. Replies: 0
    Last Post: October 28th, 2009, 04:21
  5. Replies: 2
    Last Post: May 4th, 2009, 23:18

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21001 seconds with 14 queries.