User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: How to connect xbox 360 to internet with a pppoe type connection.

  1. #1

    Default How to connect xbox 360 to internet with a pppoe type connection.

    My connection requires name and password, I configured everything correctly but i doesn't connect. I called Mazedabd but the guy doesn't even know what a xbox 360 is, I will call the engineer tomorrow to see whether he has some knowledge on this.

    I have a router, by which I can play Ps vita and PC games online very well but I don't know the wired setting. If eventually I fail to connect through wire, how much does a WIFI receiver for xbox cost?

  2. #2
    Member
    • chosen1's Gadgets
      • Motherboard:
      • foxcon H55
      • CPU:
      • core i3 540 3.07
      • RAM:
      • Transcend 4 GB DDR3 1600 BUS( 2*2 GB)
      • Hard Drive:
      • HITACHI 1 TB
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GeForce GT 440(apatoto),
      • Display:
      • Acer s273hl 27 inch
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500
      • Keyboard:
      • Generic
      • Mouse:
      • Generic
      • Controller:
      • ORIGINAL Xbox 360 wireless+Razer Onza Xbox360 Tournament Eddition+ 2X ps3 dualshock controller
      • Power Supply:
      • Generic
      • Optical Drive:
      • Samsung Truedirect DVD RW
      • USB Devices:
      • 16 GB Transcend Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Comment:
      • currently gaming in Xbox 360 , PS3, PS4,soon gonna update the pc though
      • ISP:
      • Local
      • Console:
      • 146
    chosen1's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    775

    Default

    1.connect ur internet connection with ur 360.
    2.go to system setting/ network setting/wired connection.
    3. give your username & passowrd there
    4. Thats whats up !!...u must be good to go !

  3. #3
    Member imon47's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    mirpur2,dhaka
    Posts
    95

    Default

    If you have a fixed MAC address ..just put that into the alternate MAC address

    - - - Updated - - -

    Are you going to play multiplayer on live?

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by chosen1 View Post
    1.connect ur internet connection with ur 360.
    2.go to system setting/ network setting/wired connection.
    3. give your username & passowrd there
    4. Thats whats up !!...u must be good to go !
    Maaaan, what ru!! You think i opened this post without trying those

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by imon47 View Post
    If you have a fixed MAC address ..just put that into the alternate MAC address

    - - - Updated - - -

    Are you going to play multiplayer on live?
    Ok thanks for the advice, I am going to try the MAC thing.

    And yea for multiplayer, I got a massage from a guy few days back, he told me that there is a group who play COD online with modded consoles. I didn't even bother to connect my console to the internet before, but now i am bored and so in need of some multiplayer fun.

  5. #5
    Member imon47's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    mirpur2,dhaka
    Posts
    95

    Default

    I am part of that clan..I think the person you are talking about is Mizan Vai hope you join us soon

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by imon47 View Post
    I am part of that clan..I think the person you are talking about is Mizan Vai hope you join us soon
    This is his ID- CODBDXBL
    Do you know how much those wifi connector costs? And do you play with modded console without any problems? And how smooth is the gameplay? I presume it should be smooth cause we are all local right?
    Last edited by muscle; May 23rd, 2013 at 23:51.

  7. #7
    Member imon47's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    mirpur2,dhaka
    Posts
    95

    Default

    Codbdxbl is Mizan Vai..I play with modded console ..no problem at all..ya gameplay smooth ..don't worry about that..I use tplink 720N ..cost me 1700 tk

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by imon47 View Post
    Codbdxbl is Mizan Vai..I play with modded console ..no problem at all..ya gameplay smooth ..don't worry about that..I use tplink 720N ..cost me 1700 tk
    Are mia I got router, tplink-e ase amar.... amar xbox-e to built in router receiver nai... oi receiver-er kotha boltasi.

    - - - Updated - - -

    Ok bro I have managed to connect but xbox live-e jaoar pore it says an update is avail :S

  9. #9
    Member imon47's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    mirpur2,dhaka
    Posts
    95

    Default

    If your console is lt3 modded then you can download the update

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by imon47 View Post
    If your console is lt3 modded then you can download the update
    I am noob with this things, as far as i know i did the last mod update. And the last game I played was Bioshock Infinite, so can i presume its lt3? Otherwise how do i make sure?

  11. #11
    Member imon47's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    mirpur2,dhaka
    Posts
    95

    Default

    It's lt3 modded..you didn't do jtag right?

  12. #12
    Member
    • chosen1's Gadgets
      • Motherboard:
      • foxcon H55
      • CPU:
      • core i3 540 3.07
      • RAM:
      • Transcend 4 GB DDR3 1600 BUS( 2*2 GB)
      • Hard Drive:
      • HITACHI 1 TB
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GeForce GT 440(apatoto),
      • Display:
      • Acer s273hl 27 inch
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500
      • Keyboard:
      • Generic
      • Mouse:
      • Generic
      • Controller:
      • ORIGINAL Xbox 360 wireless+Razer Onza Xbox360 Tournament Eddition+ 2X ps3 dualshock controller
      • Power Supply:
      • Generic
      • Optical Drive:
      • Samsung Truedirect DVD RW
      • USB Devices:
      • 16 GB Transcend Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Comment:
      • currently gaming in Xbox 360 , PS3, PS4,soon gonna update the pc though
      • ISP:
      • Local
      • Console:
      • 146
    chosen1's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    775

    Default

    Quote Originally Posted by muscle View Post
    Maaaan, what ru!! You think i opened this post without trying those
    kibhabe janbo bolo !...jey manush nijer xbox lt3 mod na lt2 mod eytay bolte pare na shey ogula nao jante pare !! ( just kidding bro, don't take it otherwise)

  13. #13

    Default

    Quote Originally Posted by chosen1 View Post
    kibhabe janbo bolo !...jey manush nijer xbox lt3 mod na lt2 mod eytay bolte pare na shey ogula nao jante pare !! ( just kidding bro, don't take it otherwise)
    No prob.... The important thing is that I am playing cod with the clan right now..... and CODBDXBL bro was kind enough to give me 2 days free live code..... I also played Split second, it was great. PSN sucks in comparison to Xbox live. Not even a single event when my game lagged... I was quiet surprised, Playing this smooth is not possible even in pc.

  14. #14
    Member
    • Ic3_STrik3R's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B8-Gaming
      • CPU:
      • Intel Core i5 6400 3.3Ghz 6MB L3
      • RAM:
      • G.Skill Trident Z RGB 8GB 2400Bus
      • Hard Drive:
      • Intel 530 180GB SSD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 750Ti 4GB Windforce edition
      • Display:
      • Toshiba PB20E 32" HD Ready TV
      • Sound Card:
      • Realtek 32bit Audio
      • Speakers/HPs:
      • SONY MHC-v818 Hi-Fi/Gigaworks T20/Genius HF1800A/Digital X X2/Genius SP-960BT/TT Isurus Pro
      • Keyboard:
      • Genius Scorpion K10 Mechanical Like KB
      • Mouse:
      • GX-Gila / DX-ECO Wireless Rechargeable
      • Controller:
      • XboX One Controller x4
      • Power Supply:
      • Thermaltek LightPower 450W
      • Optical Drive:
      • Samsung Ext DVD RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB USB3 PD, Genius NB1020 Webcam
      • UPS:
      • Digital X 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Benchmark Scores:
      • Not Checked
      • Comment:
      • Just building it for work
      • ISP:
      • The Net Heads
      • Download Speed:
      • 25 MBPS
      • Upload Speed:
      • 15 MBPS
      • Console:
      • 128
    Ic3_STrik3R's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,499

    Default

    Soon you are going to be a part of our clan so welcome to COD BD XB Live family.

  15. #15

    Default

    Quote Originally Posted by Ic3_STrik3R View Post
    Soon you are going to be a part of our clan so welcome to COD BD XB Live family.
    Thanks but why soon... why not now?

  16. #16
    Member
    • Ic3_STrik3R's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B8-Gaming
      • CPU:
      • Intel Core i5 6400 3.3Ghz 6MB L3
      • RAM:
      • G.Skill Trident Z RGB 8GB 2400Bus
      • Hard Drive:
      • Intel 530 180GB SSD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 750Ti 4GB Windforce edition
      • Display:
      • Toshiba PB20E 32" HD Ready TV
      • Sound Card:
      • Realtek 32bit Audio
      • Speakers/HPs:
      • SONY MHC-v818 Hi-Fi/Gigaworks T20/Genius HF1800A/Digital X X2/Genius SP-960BT/TT Isurus Pro
      • Keyboard:
      • Genius Scorpion K10 Mechanical Like KB
      • Mouse:
      • GX-Gila / DX-ECO Wireless Rechargeable
      • Controller:
      • XboX One Controller x4
      • Power Supply:
      • Thermaltek LightPower 450W
      • Optical Drive:
      • Samsung Ext DVD RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB USB3 PD, Genius NB1020 Webcam
      • UPS:
      • Digital X 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Benchmark Scores:
      • Not Checked
      • Comment:
      • Just building it for work
      • ISP:
      • The Net Heads
      • Download Speed:
      • 25 MBPS
      • Upload Speed:
      • 15 MBPS
      • Console:
      • 128
    Ic3_STrik3R's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,499

    Default

    last night i heard that you are not yet accepted the elite invitation
    thats why.

  17. #17
    Member
    • chosen1's Gadgets
      • Motherboard:
      • foxcon H55
      • CPU:
      • core i3 540 3.07
      • RAM:
      • Transcend 4 GB DDR3 1600 BUS( 2*2 GB)
      • Hard Drive:
      • HITACHI 1 TB
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GeForce GT 440(apatoto),
      • Display:
      • Acer s273hl 27 inch
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500
      • Keyboard:
      • Generic
      • Mouse:
      • Generic
      • Controller:
      • ORIGINAL Xbox 360 wireless+Razer Onza Xbox360 Tournament Eddition+ 2X ps3 dualshock controller
      • Power Supply:
      • Generic
      • Optical Drive:
      • Samsung Truedirect DVD RW
      • USB Devices:
      • 16 GB Transcend Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Comment:
      • currently gaming in Xbox 360 , PS3, PS4,soon gonna update the pc though
      • ISP:
      • Local
      • Console:
      • 146
    chosen1's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    775

    Default

    can u ppl plz tell me how to play cod MP in jtagged/ RGH xbox 360 without daemon kits ?

    I used to play COD 4 MP in pc two years ago

  18. #18
    Member imon47's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    mirpur2,dhaka
    Posts
    95

    Default

    Quote Originally Posted by chosen1 View Post
    can u ppl plz tell me how to play cod MP in jtagged/ RGH xbox 360 without daemon kits ?

    I used to play COD 4 MP in pc two years ago
    Not possible in jtag console

  19. #19

    Default

    Quote Originally Posted by imon47 View Post
    Not possible in jtag console
    I feel sorry for you chosen1 (not that much though). I am think I will stick with original with my next console(ps4/xbox 1) even if a mod come out. After getting the pleasure of online and all those extras in my ps vita and now xbox 360..... I don't mind playing less games. Its quality over quantity.

  20. #20
    Member
    • chosen1's Gadgets
      • Motherboard:
      • foxcon H55
      • CPU:
      • core i3 540 3.07
      • RAM:
      • Transcend 4 GB DDR3 1600 BUS( 2*2 GB)
      • Hard Drive:
      • HITACHI 1 TB
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GeForce GT 440(apatoto),
      • Display:
      • Acer s273hl 27 inch
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500
      • Keyboard:
      • Generic
      • Mouse:
      • Generic
      • Controller:
      • ORIGINAL Xbox 360 wireless+Razer Onza Xbox360 Tournament Eddition+ 2X ps3 dualshock controller
      • Power Supply:
      • Generic
      • Optical Drive:
      • Samsung Truedirect DVD RW
      • USB Devices:
      • 16 GB Transcend Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Comment:
      • currently gaming in Xbox 360 , PS3, PS4,soon gonna update the pc though
      • ISP:
      • Local
      • Console:
      • 146
    chosen1's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    775

    Default

    ^^^are bhai quality over quantity na...bepar ta holo je jodi competitive game khelte chao tahole ek hishab r jodi single player khelte chao tahole arek hisab...ami 360 ta notun- purano game+ console exclusive game gular single player khelar jonnoi nisi..eyjonno jtag koray felsi..karon ajkal playbox er dvd gular jey ki obosta eyta to r tomader ke bole dite hobe na...so flawless single player game khelar jonno jtag e best...360 ta amar MP er jonno use korar kono plan ny..so no bad buzz for me

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: January 25th, 2014, 15:41
  2. Replies: 15
    Last Post: February 18th, 2013, 22:58
  3. How to create a PPPoe connection on windows 7
    By ELITEGUY in forum Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: July 16th, 2011, 19:48
  4. Help on Redialing a PPPoe Connection Auto
    By ABDmaster in forum Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: January 29th, 2010, 22:30
  5. Which type of connection are you using?
    By plasma_brain in forum ISP
    Replies: 3
    Last Post: November 22nd, 2008, 22:16

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30290 seconds with 14 queries.